triffid Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Γεια χαρά σε όλους. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει γιατί καίγομαι...έχω γράψει κάτι σκηνές με μία βιντεοκάμερα(ψηφιακή με κασέτα). Την πήγα σε ένα φωτογραφείο να μου την μετατρέψει σε dvd. To dvvd παίζει κανονικά στον υπολογιστή αλλά όταν πάω να ριπάρω το 1ο(από τα 4)part (συγκεκριμένα με το πρόγραμμα "DVD to VCD, AVI,DIVX converter"(και σε άλλα προγράμματα που το δοκίμασα μου βγάζει "σφάλμα"..πχ I'mTOO dvdripper) μου βγάζει το εξής μήνυμα "Failed to parse file ,no sequence header found"...δεδομένου ότι αυτό το 1ο part παίζει κανονικά από το dvd και δεδομένου ότι τα υπόλοιπα 3 parts τα έχω ριπάρει κανονικότατα,μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει;Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει καμιά βλακεία στο φωτογραφείο;Όποιος έχει έστω και την παραμικρή ιδέα παρακαλώ να την πει γιατί πρέπει να έχω τελειώσει το μοντάζ για ένα ερασιτεχνικό ταινιάκι μέχρι τη Δευτέρα και αυτό ήδη με έχει κρατήσει πολύ πίσω(είναι γυρίσματα μίας ολόκληρης ημέρας).Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα που εξειδικεύεται στο decrypting και την αντιγραφή στο σκληρό δίσκο: DVDFab HD Decrypter (υπάρχει σχετικός οδηγός στο Insomnia Wiki), DVD Decrypter κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.