NOPSTRIM Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Για χαρά! Αγόρασα σήμερα από πλαίσιο το παρακάτω μηχάνημα το έφτιαξα μόνος μου... αλλά πατάω το power ανάβουν οι ανεμιστήρες αλλά η μητρική δεν κάνει ούτε post ούτε η οθόνη ανοίγει και γενικά δεν κάνει τίποτα! Μου μυρίζει ελαττωματική μητρική... Παρακαλώ απαντήστε πρόκειται για υπολογιστή γραφείου! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέσεις που εχω κάνει
notios7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 δοκιμασε αλλη θεση στις μνημες,αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο.κατι εκανες στραβα.
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δεν εχω άλλη κάρτα γραφικών... Τους το πάω να το δούνε στο πλαίσιο αλλά θέλουν και 15ευρω...
roybatty Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Κανένα "μπιπ" ακούγεται η άκρα του τάφου σιωπή; Δες αν ο επεξεργαστής και η ψύκτρα σου έχουν κάτσει καλά. Στην κάρτα γραφικών και στις μνήμες-λογικά-κάπου θα γκρίνιαζε το bios. Η κάρτα γραφικών σου δέχεται εξωτερική τροφοδοσία;Aν ναι,τη σύνδεσες;Δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες.
notios7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ωπα! βγαλε τις μνημες και βαλε μονο μια για αρχη.για καντο!
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παιδιά τελικά έφτιαξε! ήτανε αυτή η βλακεία με τους Ι7 και τα dimms που πρέπει να ξεκινήσεις από δεξιά... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
blacksuede Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 i7 pc γραφειου ? κι εγω που νομιζα οτι κατι dellakia ειχαν τα γραφεια!!!τι χρηση θα κανετε far cry 2 ?χεχεεε
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 lol 0χ0αχ0αχ0αχ0αχ0!!!!! και μελέτες πάνω στο crysis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.