Squalo Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αγοράσαμε 2 άτομα την συγκεκριμένη οθόνη(Samsung T220 HD) κ είναι super.. με μια μόνο επισήμανση!! Δεν έχω δει πότε χειρότερο manual, δεν ξέρω τι έχουν οι άλλες αλλά η Samsung μας χάρισε ένα βιβλιαράκι σε 1285 γλώσσες από 3 σελίδες για την καθεμία. Και το πρόβλημα είναι ότι λείπει από το menu-source to <DTV> κ δεν ξέρουμε πώς να πιάσουμε τα ψηφιακά κανάλια τις ΕΡΤ . Με το κλασσικό search στο mode=TV δεν πιάνει κανένα! Οποίος μπορεί ας ρίξει ένα χέρι βοηθείας!!!!!
vk13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έχει δίκιο ο φίλος σε αυτό που λέει. Πήρα και εγώ μια οθόνη σειράς t από τη samsung αλλά το manual μάλλον ξέχασαν να το βάλουν ή θα βαριόντουσαν. Από το site της εταιρίας τελικά κατέβασα ένα manual και βρήκα τι λειτουργία κάθε επιλογής από το μενού της οθόνης μου.
benzinas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τελικα ειχαν λαθος τηλεκοντρολ εχει συμβει σε πολλες λενε και θα το αλλαξουν.Μονο απο εκει βρισκεις τα digital καναλια...Δεν παλευονται τα ατομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.