Sayer Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αυτο τώρα για καλο το ειπες? Εδω αμαν κάνουμε να διωξουν τα optical drives απο τους φορητους... Εγω πιστευω οτι ειναι θετικη η υπαρξη του optical driver, για ταινιες, φορματ κτλ..(ταινιες εννοω με συνδεδεμενη εξωτερ.οθονη). Η sony και η toshiba ηδη τα εχουν ενσωματωσει σε laptop τους των 11, kai 12 ιντσων αντιστοιχα .(και με core 2 duo,μεγαλη μνημη, κτλ κτλ).Απλα η τιμη ειναι καπως απαγορευτικη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δε πειραζει, ζουμε και χωρις optical drive... Πλέον ο,τι ταινια εχω ειναι στους σκληρους δισκους. Και αν ειναι καποια σε dvd...-> DVD στο PC -> PC-netbook streaming μεσω wlan και ολα καλα
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 το cd/dvd είναι μόνο για το format... είναι μια απόφαση να πάρεις εξωτερικό και να σώσεις και φίλους/ γνωστούς και να μην ξεθάβεις παλιά στικάκια του 1 και 2 γκίγκα
aguero88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδιά καλησπέρα....Γράφω πρώτη φορά στο forum αν και το έχω επισκεφτεί πολλές φορές και έχω βρει πολλές φορές λύσεις στις απορίες μου.... Θα κάνω την κλασική ερώτηση: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906677 Αξίζει; Βασικά με ενδιαφέρει η μπαταρία....Και αυτό έχει 6 cells....Κατά τα άλλο θα πάω και εγώ σε Advent μιας και το έχει ένας φίλος μου εδώ και καιρό... Παίζει κανένα link να δούμε τα καινούργια μοντέλα που περιμένουμε; Thanks!
mandos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 έχω το MSI U100 (δύο φορές, εγώ και ο father) και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τους βάλαμε και 1gb ακόμα ram και πετάνε (ειδικά το δικό μου που του εχω nlited-xp) το προτίνω (όπως και τα νεώτερα μοντέλα του) το cd είναι άχριστο, έχω βέβαια ένα εξωτερικό αλλά και πάλι μόνο για το φορματ το έβαλα φορμάτ έχω κάνει και μέσω usb-stick χωρίς πρόβλημα επίσης να ξέρεις οτι ADVENT, Multirama Netbook και LG είναι ίδια και είναι made by msi το LG έχει άλλο σασί αλλά είναι ίδιο και αυτό @aguero: πάρε το u110 eco της msi άμα θες μπατταρία ή το u115 hybrid
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 D150X 6cell αν σε ενδιαφερει η μπαταρια 6 κελιων. Ειναι καλη η τιμη και αναβαθμισμενο σε σχεση με το Α150X. (π.χ. 10ρα οθονη). Ειδαλλως Advent + 9cell μπαταρια απο εξωτερικο.
michalis2610 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 D150X 6cell αν σε ενδιαφερει η μπαταρια 6 κελιων. Ειναι καλη η τιμη και αναβαθμισμενο σε σχεση με το Α150X. (π.χ. 10ρα οθονη). Ειδαλλως Advent + 9cell μπαταρια απο εξωτερικο. Θα συμφωνήσω απολύτως με τον Γιώργο.
Sayer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Στον Κωτσοβολο Πατρας εχει εξαντληθει το advent, οποτε παλι απ την αρχη το ψαξιμο.Μεχρι το βραδυ θα εχω παρει καποιο απο plaisio η multirama. Καποια γρηγορη προτασΗ?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:55 ---------- Στον Κωτσοβολο Πατρας εχει εξαντληθει το advent, οποτε παλι απ την αρχη το ψαξιμο.Μεχρι το βραδυ θα εχω παρει καποιο απο plaisio η multirama. Καποια γρηγορη προτασΗ?? Μαλλον αυτο θα παρω τελικά.. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0350599&catid=010200
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τι θα πει "εχει εξαντληθει"? Και σε μενα δεν ειχαν, και το παραγγειλα και το εφεραν σε 2 μερες...
Sayer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τι θα πει "εχει εξαντληθει"? Και σε μενα δεν ειχαν, και το παραγγειλα και το εφεραν σε 2 μερες... Καταλαβαινω τι εννοεις φιλε, αλλα επειγει η αγορα για σημερα γι αυτο το λεω.Κ εγω πολλες φορες παραγγελνω και περιμενω. Αυτο απ τα multirama αξιζει? Πιο πανω καποιος αναφερει οτι ειναι ιδια κατασκευη με το advent(by msi).Ισχυει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Αν ειναι να παρεις την αντιγραφη του U100 με 330 ευρω, γιατι να μη παρεις το ιδιο το U100 στα 345? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118
Sayer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Αν ειναι να παρεις την αντιγραφη του U100 με 330 ευρω, γιατι να μη παρεις το ιδιο το U100 στα 345? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118 Βρηκα ενα θεμα εδω μεσα, που μιλανε παιδια που ηδη το εχουν παρει απο multirama και εχω πειστει οτι ειναι ισαξιο με το κανονικο msi.(μεγαλυτερος σκληρος δισκος, 1 χρονο παραπανω εγγυηση, 15 ευρω φθηνοτερο). επισης eshop Πατρας θελει παραγγελιες ενω η αγορα θα γινει σημερα.ευχαρ.για απαντησεις.
michalis2610 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Αν ειναι να παρεις την αντιγραφη του U100 με 330 ευρω, γιατι να μη παρεις το ιδιο το U100 στα 345? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118 Γιατί να πληρώσει παραπάνω για να πάρει μικρότερο σκληρό και ένα έτος λιγότερη εγγύηση George? Εφόσων δε βρίσκεις το Advent στον Κωτσό, τότε το Multi είναι πολύ καλή επιλογή. ΥΓ: Καλά και τα Χριστούγεννα στον Κωτσό στο Carrefour στη Πάτρα όταν ρώτησα για το μικρό, πάλι ότι έχει εξαντληθεί μου είπαν...πέρασαν 4 μήνες κ ακόμα να φέρουν...αλήθεια σε ποιόν Κωτσό πήγες?..έτσι από περιέργεια
Sayer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Γιατί να πληρώσει παραπάνω για να πάρει μικρότερο σκληρό και ένα έτος λιγότερη εγγύηση George? Εφόσων δε βρίσκεις το Advent στον Κωτσό, τότε το Multi είναι πολύ καλή επιλογή. ΥΓ: Καλά και τα Χριστούγεννα στον Κωτσό στο Carrefour στη Πάτρα όταν ρώτησα για το μικρό, πάλι ότι έχει εξαντληθεί μου είπαν...πέρασαν 4 μήνες κ ακόμα να φέρουν...αλήθεια σε ποιόν Κωτσό πήγες?..έτσι από περιέργεια Μονο εναν Kvtsobolo εχει στην Πατρα, εκει διπλα στο Carrefour/intersport/koukou. Στο εμπορικο κεντρο, νομιζω περιοχη περιβολα λεγεται. Μαλλον το ultirama θα αγορασε ο αδερφος, ποιο μετα θα ξερω.
michalis2610 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ναι έχεις δίκιο...μπερδεύτηκα με την Ηλεκτρονική απέναντι από το Βασιλόπουλο...τέλος πάντων...γερνάμε μου φαίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.