Προς το περιεχόμενο

αγορα netbook,αυριο.!

Sayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.

Θα χρειαστει να αγορασω ενα netbook αυριο.(ο αδερφος μου δηλαδη).

Εχουμε αποφασισει για το http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1205110&Manufacturer=Turbo-X&category=1000000422&catalog=21

Oμως τωρα που το ψαχνω λιγο, βλεπω σε διαφορα forum οτι πολλοι προτεινουν το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908077

ειναι οντως καλυτερο? (βλεπω καλυτερη μπαταρια, και 1 χρονο επιπλεον εγγυηση. εντος ελλαδας φτιαχνεται, ή παει εξωτερικο οπως τα acer?)

Aναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο προτεινετε?

Κατι αλλο αξιολογο αποκλειστικα και μονο στις 10 ιντσες οθονη?

αν μπορεσει καποιος να απαντησει θα βοηθουσε, γτ αυριο μαλλον θα γινει η αγορα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ψαξε στην υποενοτητα αυτη του φορουμ, εχει απαντηθει απειρες φορες το ερωτημα σου.

Θα αρχισω να κατανταω γραφικος αν λεω τα ιδια και τα ιδια για το Advent...

Δημοσ.
Ψαξε στην υποενοτητα αυτη του φορουμ, εχει απαντηθει απειρες φορες το ερωτημα σου.

Θα αρχισω να κατανταω γραφικος αν λεω τα ιδια και τα ιδια για το Advent...

Βρηκα ενα θεμα που αναφερεται στο asus και αυτο διαβαζω τωρα.Απλα ανοιξα το νεο θεμα, για συγκριση αποκλειστικα και μονο αυτων των 2..

συγγν.αν αντικειται σε καποιους απο τους ορους του forum.

• Moderators
Δημοσ.
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0380737&catid=010200

2GB και είναι και MSI (πανεύκολο να βάλεις Leopard και πανέμορφο)

ή

To Asus eee που αναφέρεις απο Eshop

A, δηλαδη το ίδιο με αυτο απλα με 1GB λιγοτερο (κοστος 10€ - αναβαθμιση πανευκολη), και .... ΕΚΑΤΟ ευρω λιγοτερα.

Βρηκα ενα θεμα που αναφερεται στο asus και αυτο διαβαζω τωρα.Απλα ανοιξα το νεο θεμα, για συγκριση αποκλειστικα και μονο αυτων των 2..

συγγν.αν αντικειται σε καποιους απο τους ορους του forum.

Δεν αντικειται. Απλα εχει χιλιοειπωθει.

Το Advent που ηδη εβαλα στο Link πιο πανω ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ;)

Δημοσ.
Ετσι.

Aλλιώς advent all the way!

Γενικά, ο αδερφος μου εχει σχεδον αποφασισει για το netbook turbox του πλαισιου.Πιστευετε οτι σαν netbook γενικα ειναι καλυτερο το U100 ή το advent του Κωτσοβολου?

Ρωταω, γτ δεν εχω ασχοληθει ποτε πριν με τις μαρκες των netbook.(στα laptops πχ ξερω ως καλες εταιρειες, την dell, toshiba κτλ.)

Η advent, ή η μαρκα του υ100 ειναι σχετικα καλες εταιρειες?

(παντως πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το 1000H απο eshop ετσι?)

Αν ειναι να γλιτωσουμε 100 ευρώ, και ειναι σχετικα αξιοπιστο , μαλλον προς advent παμε.(αν και θα προτιμουσε ενα τελειως μαυρο μηχανημα απ οτι μου ειπε).

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το Advent 6+ μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και γρήγορο, και αξιόπιστο, και γενικώς καλό gadget για τα λεφτά του.

Δεν υπάρχει λόγος να πας στο MSi.

Δημοσ.

Θα προτείνω και εγώ advent.Netbook είναι ούτως ή άλλως...Άρα για πολύ χαλαρές δουλειές(chat-internet κ.λπ.)...Άρα,δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία.

Δημοσ.
Θα προτείνω και εγώ advent.Netbook είναι ούτως ή άλλως...Άρα για πολύ χαλαρές δουλειές(chat-internet κ.λπ.)...Άρα,δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία.

Και εγω τελικα advet αποφασισα και το προτεινα στον αδερφο μου.Αν τελικα το αποφασισει θα το παρει αυριο.(αν και σκεφτεται προς ενα acer στα multirama που εχει 329 ευρώ, εγω βεβαια του ειπα μακρια απο acer.., και ενα turbox με 349 euro).

Ευχαρ.για απαντησεις, θα ενημερωσω για το τι τελικα αγοραστηκε.

• Moderators
Δημοσ.

To Αdvent, ειναι το ΙΔΙΟ μηχανημα με το MSI Wind U100 (μαλιστα αν το παρει, μπορειτε να δειτε οτι απο κατω θα γραφει MSI ;) ).

Απλα επειδη δεν εχει σταμπα MSI πανω του, αλλα Advent, το παιρνετε πολυ φθηνοτερα.

Για απλες δουλειες, και το 1GB ram που εχει ειναι υπεραρκετο. Αν καποια στιγμη δειτε οτι δε φτανει, βαζετε ενα GB ακομα.

Δημοσ.

Αν περιμενεις λιγο συντομα θα κυκλοφορησουν πολλα νεα μοντελα και θα εχεις ποικιλια ακομα και μικρο φορητο με οπτικο drive..

Δημοσ.
θα εχεις ποικιλια ακομα και μικρο φορητο με οπτικο drive..

Αυτο τώρα για καλο το ειπες? :rolleyes:

Εδω αμαν κάνουμε να διωξουν τα optical drives απο τους φορητους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...