j1m4kos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παιδιά ποιός είναι καλύτερος ενισχυτής ο Fender ή ο Marshall???
thanocaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Από τους 2 προσωπικά θα διάλεγα τον Φέντερ. Πρέπει όμως να πας να τους ακούσεις ο ίδιος και να κρίνεις. Αν χωράνε και άλλες επιλογές σε αυτά τα λεφτά, θεωρώ ότι η καλύτερη είναι ο Vox AD30VTXL...
firegarden Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δεν μας λες και τι ακριβως θες να παιζεις; ο Fender ειναι πιο καλος στα καθαρα, οι Marshall ειναι πιο "γκαζιαρηδες"...
paranoid_gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Eμενα ολη η σειρα Mg τησ Marshall δεν μ αρεσει..εχω ενα 15,ενας φιλος εχει ενα 30 και ενς γνωστος πηρε ενα 100 και το μετανιωσε... Τωρα για τον Φεντερ δεν ξερω..παντος ο Vox AD50VT εχει καμια σχεση με αυτον??...γτ αυτος που λεω για μενα ειναι απο τους κορυφαιου στην τιμη τ..αλλα γενικα τους Vox τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση.. και δικιο εχει ο θανος να πας να δοκιμασεις..
thes1os Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Παιδιά, πέρα απο την προσωπική δοκιμή που Ο.Κ είναι πάντα το καλύτερο, να κάνω δυο ερωτήσεις: 1. Σκέφτομαι να πάρω 15άρι. Καλά είναι? Αν πουμε Ο.Κ για τα 15 watt τότε... 2. Μια πρόταση στα 15 watt? Δίνω μέχρι 150€. Για χρήση σε αρχαριότατο επίπεδο, χωρίς να έχω κατασταλάξει σε είδος μουσικής, αλλά με βλέπω για λιγότερο γκαζιάρη...
aladdin7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Παιδιά, πέρα απο την προσωπική δοκιμή που Ο.Κ είναι πάντα το καλύτερο, να κάνω δυο ερωτήσεις: 1. Σκέφτομαι να πάρω 15άρι. Καλά είναι? Αν πουμε Ο.Κ για τα 15 watt τότε... 2. Μια πρόταση στα 15 watt? Δίνω μέχρι 150€. Για χρήση σε αρχαριότατο επίπεδο, χωρίς να έχω κατασταλάξει σε είδος μουσικής, αλλά με βλέπω για λιγότερο γκαζιάρη... Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση και εχω παρει http://www.thomann.de/gr/roland_cube_20x.htm Απλα τελειος!!!! Εχει πολλα εφε, καθαρο, βρωμικα, ακουστικα και ενσωματωμενο tuner. Eπιπλεον εχει ενα μαγικο κουμπακι, Power Squeezer λεγεται. Σου μειωνει την ενταση χωρις να χανει σε καθαροτητα και δυναμη. Αρα δεν ενοχλουνται οι "συγκατοικοι"!
thes1os Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ωραίος. Φαίνεται πλούσιος και καλός. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. ... πολύ πιθανόν θα τον πάρω... -----Ο 15 watt Roland Cube δεν έχει όλα τα ψιψιψόνια έτσι δεν είναι?
aladdin7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Νομιζω οτι δεν εχει πολλα πραγματα. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αξιζει να παρεις τον 20 watt απο ολες τις αποψεις.
thes1os Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ο.Κ, απο ότι είδα και ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ, όλο καλά λόγια λένε, οπότε θα σε ακούσω. Thnx
aladdin7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Οπου και να πας για να τον αγορασεις μπορεις να τον ακουσεις. Αρα να βγαλεις και τα δικα σου, προσωπικα, συμπερασματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.