Material boy Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παιδιά γειά σας, θα ήθελα μια βοήθεια.... Στο σχολείο, στο μάθημα των νέων ελληνικών μας έχουν βάλει σε καθέναν από εμάς μια διαθεματική εργασία. Εμένα μου έβαλε να βρω αποφθέγματα και γνωμικά από: Παπανούτσο, Θεοτοκά, Τερζάκη και Τολστόι. Για τον Τολστόι έχω βρει πάρα πολλά, όμως για τους τρεις πρώτους.... σχεδόν τίποτα! Έχω ψάξει πολύ στο ίντερνετ και βρίκα ελάχιστα γνωμικά τους. Επειδή όμως πρέπει να πάω αύριο την εργασία και δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο γιατί έχω και φροντιστήριο, θα σας ζητούσα αν έχετε τη διάθεση και σεις να βρείτε κάποια αποφθέγματά τους. Plz, είναι σημαντικό. Ευχαριστώ πολύ!!!:-D:-D
andreapaog328 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Υπερηφανεύομαι για το σημερινό άνθρωπο που έκανε την Επιστήμη πηγή δύναμης, αλλά τρέμω για το μέλλον του. Θα βάλει άραγε την αρετή πάνω από τη δύναμή του ή θα γίνει μηχανή ολέθρου από φθόνο και ζηλοτυπία; Ε. Παπανούτσος Εάν το επάγγελμα που θα ασκήσεις ικανοποιεί μόνο τη ματαιοδοξία σου ή υπηρετεί μόνο το στενό υλικό συμφέρον σου, θα είσαι άνθρωπος αποτυχημένος και δυστυχής. Ε. Παπανούτσος Δε θα θυσιάζω για τις ανέσεις την Ελευθερία μου. Ε. Παπανούτσος Οι νέοι είναι προορισμένοι να κατακτούν, οι γέροι να συντηρούν. Ευ. Παπανούτσος Ο άνθρωπος απέκτησε ψυχολογία χοίρου, που όλο και πιο πολύ βουλιάζει στο βούρκο των ανέσεων. Α. Τερζάκης αυτά απο μένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.