Προς το περιεχόμενο

Διαφυλετικές ταινίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιές ταινίες θα προτείνατε που να έχουν σαν θέμα ''διαφυλετικούς έρωτες'' ή πρωταγωνιστές Μαύρους/Ασιάτες/Λατινοαμερικάνους/Ινδιάνους και γενικότερα όποιο άλλο χρώμα υπάρχει - του λευκού ?

Εξαιρούνται ταινίες με Μπρους Λι/Τζακι Τσαν/Ντενζελ Ουάσιγκτον,μιας και τα ονόματα είναι πασίγνωστα .

Δημοσ.

"crash" αμερικανικη. μιλαει για ρατσισμο στους μαυρους. Παρα πολυ καλη....

"babel" εννοειται!

"shooting dogs" γενοκτονια μεταξυ δυο φιλων στην αφρικη. Παρομοια αλλα απο αλλο σεναριογραφο ειναι το "hotel rwanda" (η καπως ετσι)

και τελος

slumdog millionaire

περιμενω εντυπωσεις....

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαφυλετική σχέση (μαύρος με λευκή): Jungle Fever (1991) του Spike Lee.

Διαφυλετικές σχέσεις στο Harlem: Do The Right Thing (1989) του Spike Lee, μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει πάνω στο θέμα. Στα ελληνικά έχει κυκλοφορήσει με τον τίτλο "Κάνε Το Σωστό".

Δημοσ.

Δεν την έχω δει για να ξέρω αν αξίζει αλλά είχε πάρει το μάτι μου σε ένα πρόγραμμα για μια ταινία όπου στη σκωτία, ινδός ερωτεύεται ιρλανδή. Και δυστυχώς δεν θυμάμαι πώς λέγεται

Δημοσ.
Δεν την έχω δει για να ξέρω αν αξίζει αλλά είχε πάρει το μάτι μου σε ένα πρόγραμμα για μια ταινία όπου στη σκωτία, ινδός ερωτεύεται ιρλανδή. Και δυστυχώς δεν θυμάμαι πώς λέγεται

Ae Fond Kiss...

Δημοσ.
Angst essen Seele auf (ελλην. τίτλος: Ο φόβος τρώει τα σωθικά). Του Ρ.Β. Φασμπίντερ. Ο έρωτας μεταξύ 30άρη Μαροκινού γκασταρμπάιτερ και 60άρας χήρας και η πορεία του μέσα στην κατακραυγή τους από τον περίγυρο. Μεγάλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...