Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι, δεν είναι έτσι. Αυτό γινόταν στο pes5. Στο pes6 παίζαμε κανονικά, και μόνο αν ο άλλος δεν είχε καλή γραμμή ή αν ήταν πολύ μακριά κόλλαγε λίγο. Αλλά πάλι έπαιζες. Στο myxbox.gr γίνονταν πάρα πολλά πρωταθλήματα και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα πάντως. Και φανταστείτε ότι τότε to 2007 παίζαμε με γραμμές adsl 512 ή 1mbit. Τώρα που σχεδόν όλοι έχουμε από 4mbit έως 24mbit νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι άνετα...

Ελπίζω, δηλαδή, αλλιώς fifa 2010 άνετα...Βλέπω χαμό πάντως φέτος. Η Κονάμι δείχνει να το έχει πάρει σοβαρά επιτέλους...

O Dpapa δεν σχολίασε αρνητικά την φωτό, που σημαίνει ότι του άρεσε για πρώτη φορά! Χαχαχα!

οχι και κανονικα polaki , μην τρελαθουμε ομαδικως τωρα...καθυστερηση στα κουμπια ειχε συχνα....μονιμο lag θα ελεγα!

Παντως ξεκιναει πολυ καλα τον next gen τιτλο της χρησιμοποιωντας συστηματα που εφαρμοσε πριν απο 3 χρονια! Αυτο θα πει next gen σε ολους τους τομεις...

Προβλεπω ομαδικο γελιο με την Konami φετος! Ο θιασος να δωσει ακομη μια παρασταση ....πολυ προβατιλα μυριζομαι!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pscrazy άστα αυτά, εγώ μια χαρά έπαιζα με τους Έλληνες στα πρωταθλήματα του myxbox.gr και τίποτα δεν κόλλαγε. Αν κόλλαγε κάποιες στιγμές λίγο, φυσικό είναι. Όλες τις φορές ήταν playable όμως...

Δεν είναι κάτι κακό να χρησιμοποιήσεις αλλά και να βελτιώσεις κάτι που πέτυχε...Κι εσύ έπαιζες στα πρωταθλήματα, ξέρω εγώ τι λέω...

Αν είναι τραγικό το pro θα το κράξουμε όλοι μαζί τον Οκτώβρη, δεν θα κρυφτούμε. Ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Αλλά μην θάβουμε κάτι που ξεκινάει υποσχόμενο αυτή την φορά...Θα δούμε

Δημοσ.

Συμφωνω με polakis αλλα η αληθεια ειναι οπως και να εχει οτι τα τελευτεα 3 releases στην σειρα ολο υποσχομενο ειναι και τελικα στην πραξη οταν το βλεπουμε ενταξη μας αρεσει ας πουμε γιατι προ ειναι και το αγαπαμε αλλα αν το δουμε ρεαλιστικα λες που ειναι ολες αυτες οι πολλες υποσχεσεις? που πηγανε τις εφαγε η γατα? ?Καλυτερα να λενε λιγοτερα και να πρατουν περισσοτερα και να τα βλεπουμε μεσα στο game.Εδω ρε παιδια στο 2009 μεχρι και τις επιλογες στην καμερα λιγοστεψανε ,με την γωνια κλπ.Δεν τα καταλαβαινω αυτα.Αντε να δουμε και φετος τι θα δουμε

Δημοσ.
οχι και κανονικα polaki , μην τρελαθουμε ομαδικως τωρα...καθυστερηση στα κουμπια ειχε συχνα....μονιμο lag θα ελεγα!

Παντως ξεκιναει πολυ καλα τον next gen τιτλο της χρησιμοποιωντας συστηματα που εφαρμοσε πριν απο 3 χρονια! Αυτο θα πει next gen σε ολους τους τομεις...

Προβλεπω ομαδικο γελιο με την Konami φετος! Ο θιασος να δωσει ακομη μια παρασταση ....πολυ προβατιλα μυριζομαι!

Τα PES 5 και 6 είχαν ελάχιστο lag, τουλάχιστον στο PS2 που έπαιζα εγώ. Ίσως εσύ είχες μικρή ταχύτητα.

Δημοσ.

pes_2010.jpg

http://kotaku.com/5254993/first-pro-evolution-2010-in+game-shot-hot-or-not

Πρώτο in-game image...

Έμφαση δίνεται στον φωτισμό και στην αντανάκλαση του στο γήπεδο στη μπάλα κτλ. Δεν είναι κακό... αντίθετα για ingame sshot είναι εντυπωσιακό... Το θέμα είναι οτι δεν μας πειράζουν τόσο τα γραφικά όσο το animation και το ελαφρώς "παλιό" πλέον gameplay...

Enjoy?

Όψομεν..

Δημοσ.

http://kotaku.com/5254993/first-pro-evolution-2010-in+game-shot-hot-or-not

Πρώτο in-game image...

Έμφαση δίνεται στον φωτισμό και στην αντανάκλαση του στο γήπεδο στη μπάλα κτλ. Δεν είναι κακό... αντίθετα για ingame sshot είναι εντυπωσιακό... Το θέμα είναι οτι δεν μας πειράζουν τόσο τα γραφικά όσο το animation και το ελαφρώς "παλιό" πλέον gameplay...

Enjoy?

Όψομεν..

αυτά παθαίνεις ότι ασχολείσαι όλη μέρα με το macbook... δεν παρακολουθείς καλά το τόπικ...

Δημοσ.

Τα γραφικά απότι φαίνεται θα είναι εντυπωσιακά. Το θέμα μας είναι το gameplay και τα ρομποτ που τρέχουν. Αν φτιάξουν και αυτά τότε κάτι πάει και έρχεται. Θα έχει ελπίδα το pro τότε...

Δημοσ.

Νομιζω πανω απο ολα βελτιωση θελη η κηνηση και η γυσικη με την οποια κινουνται οι παικτες,πως αλληλεπιδρουν στις συγκρουσεις μεταξυ τους,πως στριβουν (που τωρα ειναι ακομα σχεδον σαν pacman) πως επιβραδυνουν και επιτανχυνουν.Καθως και η αμυνα και πως συμπεριφονται οι αμυντικοι γενικα ειται ειναι του παικτη ειτε του cpu.Τα γραφικα παρολου που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο και χρειζουν βελτιωσης, ειναι το τελευτεο που θα ηθελα να αλλαξει σε σχεση με αυτα που προανεφερα

Δημοσ.
Τα γραφικά απότι φαίνεται θα είναι εντυπωσιακά. Το θέμα μας είναι το gameplay και τα ρομποτ που τρέχουν. Αν φτιάξουν και αυτά τότε κάτι πάει και έρχεται. Θα έχει ελπίδα το pro τότε...

Ερμμμμ!!!! Συγγνωμη αλλα εν ετη 2009, νομιζω οτι στα θεματα μας ειναι και το online, που ειναι Γ.Χ.

Και εκτος του να το φτιαξουν για να παιζουμε χωρις lag επιτελους, να βαλουν και επιλογη για 2vs2 εως 10vs10(οπως FIFA09).

Δημοσ.

Bασικα πρεπει να γινουν αλλαγες στο νεο παιχνιδι τετοιας εκτασης που θεωρω οτι η ΚΟΝΑΜΙ δεν θα μπορεσει να ανταποκριθει...

Οσο για τα την εικονα με τα γραφικα παιζει να ειναι απο pc, χωνει οσα texture γουσταρει πεταει μια 295 gtx πανω στο μηχανημα και στο τρεχει σε 2560χ1600 με 100 τονους ΑΑ και στην πεταει στην αγορα για να γινει τζερτζελο, εδω ακομη το χορταρι στις κονσολες ειναι ΚΙΜΑΣ!

Μου αρεσει να βλεπω την πραγματικοτητα, και βλεποντας την τοσα χρονια σταθεροτητα με κλιση προς τα κατω δεν πιστευω οτι θα δουμε καtι τοσο φοβερο που θελουν να μας παρουσιασουν...

Πιστευω οτι θα δουμε ενα PRO 5 (GAMEPLAY)+ PRO 6 (ONLINE) +καποια στοιχεια απο 2009 = να το NEXT GEN ποδοσφαιρο PRΟ 2010!

Εγω περιμενω το τι θα μας δωσει η ΕΑ! ποσο καλυτερο μπορει να κανει το τελειο? θα το δουμε ισως στην Ε3!

Δημοσ.
Bασικα πρεπει να γινουν αλλαγες στο νεο παιχνιδι τετοιας εκτασης που θεωρω οτι η ΚΟΝΑΜΙ δεν θα μπορεσει να ανταποκριθει...

Οσο για τα την εικονα με τα γραφικα παιζει να ειναι απο pc, χωνει οσα texture γουσταρει πεταει μια 295 gtx πανω στο μηχανημα και στο τρεχει σε 2560χ1600 με 100 τονους ΑΑ και στην πεταει στην αγορα για να γινει τζερτζελο, εδω ακομη το χορταρι στις κονσολες ειναι ΚΙΜΑΣ!

Μου αρεσει να βλεπω την πραγματικοτητα, και βλεποντας την τοσα χρονια σταθεροτητα με κλιση προς τα κατω δεν πιστευω οτι θα δουμε καtι τοσο φοβερο που θελουν να μας παρουσιασουν...

Πιστευω οτι θα δουμε ενα PRO 5 (GAMEPLAY)+ PRO 6 (ONLINE) +καποια στοιχεια απο 2009 = να το NEXT GEN ποδοσφαιρο PRΟ 2010!

Εγω περιμενω το τι θα μας δωσει η ΕΑ! ποσο καλυτερο μπορει να κανει το τελειο? θα το δουμε ισως στην Ε3!

σωστός!! Θα διαφωνήσω πάντως για το FIFA, άποψη μου, δεν είναι τέλειο απλά η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια κάνει το PES να φαίνεται απαρχεομένο. Για μένα ο τομέας που θέλει ιδιαίτερη βελτίωση δεν είναι τα AI, ούτε τα animations αλλά κυρίως ο χειρισμός του παίκτη , σε κάποια σημειά δεν σου προσφέρεται πλήρης έλεγχος κάτι το οποίο με το καιρό γίνεται λίγο κουραστικό....

p.s για FIFA09

Δημοσ.

σαν το pro δεν έχει. Με ένα καλό patch που τα κάνει όλα αυθεντικά είναι το best soccer simulator. Χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο...

Δημοσ.
σαν το pro δεν έχει. Με ένα καλό patch που τα κάνει όλα αυθεντικά είναι το best soccer simulator. Χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο...

:shock: -> :-D -> :lol:

σαν το κρασι ενα πραγμα!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε!!!

Ανηκεις στην POLAKIS LAND!

O αρχηγος σας αλλαξε αποψεις, εσεις ακομη! εκει να λετε τα ιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...