Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Πολυ ανωτερο το World Cup απο το fifa10 σε gameplay. Για το Demo μιλάω. Έχεις παίξει και τα δύο Demo? Σου φάνηκε δηλαδή το World Cup Demo καλό? εγω διαβαζα μεχρι ενα σημειο, επειδη με ενδιαφερει και μενα το προ 2011. Αλλα, εκει που διαβαζω, βλεπω κομμεντς, για το Fifa World που , εχει αποδειχτει σαν το καλυτερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει σημερα, και ο αλλος μιλαει για τα κουμπια του φιφα. Και οτι ειναι κατωτερο απο το προ 10 Τι να πω? Να μην απαντησω? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ! Να μην απαντήσεις? Βρε αγόρι μου λάτρης του FIFA δεν είσαι? Τι δουλειά έχεις και παρακολουθείς το Thread του Pro? Παρακολουθώ εγώ του FIFA? Αυτό πάντα μου έκανε εντύπωση!
dp@pa Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Για το Demo μιλάω. Έχεις παίξει και τα δύο Demo? Σου φάνηκε δηλαδή το World Cup Demo καλό? Να μην απαντήσεις? Βρε αγόρι μου λάτρης του FIFA δεν είσαι? Τι δουλειά έχεις και παρακολουθείς το Thread του Pro? Παρακολουθώ εγώ του FIFA? Αυτό πάντα μου έκανε εντύπωση! ειδες που με παρεξηγεις? ....καταρχην, ναι ειμαι λατρης του φιφα. ΑΛΛΑ! οπως ειμουν καλος με το προ οταν ''ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ''...εδινα παντα εφκαιριες στο φιφα ! δηλαδη? Να το περνω να παιζω και να βλεπω τι αλλαγες ειχανε κανει, μεχρι που φτασε το σημειο που ξεπερασε ολα τα υπολοιπα. Το ιδιο ισχη πλεον με το προ, περιμενω, και μετα που ειδα τις τελευταιες ειδησεις, οντως εχει καποιο chance...οχι μεγαλα, αλλα αρκετα να το φτασει το φιφα στα σημερινα δεδομενα. Γιαυτο....καταλαβες? Κακο ειναι δηλαδη? να παρακαλουθω αυτο το τοπικ? ουτε flaming wars εκανα ουτε τιποτα. Μονο μια απαντηση στην βλακωδεις λογο που βρηκε ο αλλος στο καλυτερο ποδοσφαιρακι του κοσμου!!! ...και ειναι τεκμηριωμενα τα στοιχια αυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Για το Demo μιλάω. Έχεις παίξει και τα δύο Demo? Σου φάνηκε δηλαδή το World Cup Demo καλό? Nαι και τα 2 τα εχω παιξει και λιγο πριν κατεβασω το demo του WC,επαιζα αυτο του fifa10.Το WC θετει τις βασεις για ενα φοβερο fifa 11.Βσκ ειναι η πρωτη φορα που ενθουσιαζομαι με καποιο fifa.Τα προηγουμενα που ειχα παιξει(fifa 09-10) τα θεωρουσα απλα παρα πολυ καλα παιχνιδια.Το WC ξεφευγει σε gameplay,με ποιο βατο manual,φοβερα animations,πιο φυσικη κινηση παιχτων(δεν ''γλυστρανε'' οι παιχτες οπως στο 10) κ.α Το μονο που με ξενερωσε στο demo(του WC) σε συγκριση με αυτο του fifa 10,ειναι η διαρκεια του demo.Νομιζω οτι το demo του fifa10 ειχε μεγαλυτερα ημιχρονα.
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Τσιμπάς κατάλαβες? Κοίτα τώρα πως τσιμπάω και εγώ και βγαίνουμε Offtopic. Το ιδιο ισχη πλεον με το προ, περιμενω, και μετα που ειδα τις τελευταιες ειδησεις, οντως εχει καποιο chance...οχι μεγαλα, αλλα αρκετα να το φτασει το φιφα στα σημερινα δεδομενα. Μιλάς για το τι πιστεύεις εσύ και όχι, τι είναι καλύτερο το FIFA φαντάζομαι. ΑΛΛΑ! οπως ειμουν καλος με το προ οταν ''ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ''...εδινα παντα εφκαιριες στο φιφα ! Το Pro πιστεύω ότι κάθε χρόνο είναι και καλύτερο και ποτέ δεν έδινα ευκαιρίες στο FIFA, προτιμούσα το Tomb Raider. Λοιπόν ξέρεις πως έχει? Εμένα το FIFA μου φέρνει εμετό και δεν το αγγίζω με τίποτα ποτέ! Για μένα όποιος ξέρει καλό Pro δεν πάει εκεί, μανουριάζει με το Pro. Εσένα δεν σου αρέσει εδώ και κάποια χρόνια το Pro και παίζεις FIFA. Τι να κάνουμε βρε αδελφέ τώρα? Θα βγάλει κάπου αυτή η κουβέντα?
skanjos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλα ρε κολλημενε και εσυ...ειλικρινα πιστευεις αυτα που λες? Οπως ειπε το παιδι, μαλλον η ζεστες κτυπησαν για καλα..η απλα τρελλαθηκαμε απο την κριση που περναει η χωρα. Ρε φιλε, δηλαδη, επειδη η ΕΑ εβαλε αυτο για τους αρχαριους, για να πιαςει ακομη περισσοτερο client base εσυ θεωρεις οτι ειναι για σενα φτιαγμενο? Εσυ διαλεγεις, οπως και εγω διαλεγω να παιζω μανυαλ με φιλους ονλινε, η σεμι ονλινε. Ποτε ουτε καν δοκιμασα τα 2 κουμπια. Αλλα ξερεις κατι, αυτο επιτελους το καναν, επειδη εκει που εχω 4 ατομα σπιτι μου , και ο ενας ειναι εντελως αχρηστος, ουτε μια πασα δεν μπορει να κανει, επειδη απλα τα κουμπια ειναι περιπλοκα...ναι υπαρχουν και ατομα που δεν μπορουν να χειριστουν τοσα πολλα σε τοση λιγη ωρα . Πες οτι δεν εχει παιξει ποτε, και θελεις ενα τεταρτο να παιξει, τοτε πες μου, αυτα τα 2 κουμπια δεν θα ηταν απλα τελεια να εχεις την επιλογη ωστε να παιξει και αυτος ?? Αν θα κραζεις το φιφα με αυτην την λογικη, τοτε φιλε μου εσυ εισαι απλα ενας ΠΡΟ κολλημενος φαν και τιποτα παραπανω, και βασικα ασχετος στο θεμα του ποδοσφαιρακι στην κονσολα. θα το πω αλλα μαλλον θα το παρεις στραβα. Παντα φιλικα. με μια μικρη επιθεση φυσικα. απλά απαντούσα στον polaki που έλεγε οτι το Pes2010 είναι για παιδάκια λέγοντας οτι το world cup(που τόσο του αρέσει) μπορεί να γίνει παιχνίδι nes στον χειρισμό με σουτ και πάσα μόνο για 5χρονα.η ea πάντα κοιτάει να αυξάνει το user-base της παραπάνω απότι η konami, δεν το λέω σαν κράξιμο προς το φίφα,απλα λέω οτι υπάρχει(κάποιος μπορεί να το θεωρεί καλό). μην ακούσετε όμως κάτι για τα fifa, ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!!!!! τώρα εσύ λέγε μπούρδες για μάνουαλ και ονλινε και σεμι ονλινε και κο-οπ και οτι γουστάρεις.επίθεση εκτός τόπου και χρόνου θα την έλεγα....
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλά οι μισοί απο εδω μέσα που κράζουν το PES δεν παίζει να το έχουν αγοράσει και παπαγαλίζουν μόνο ότι βλέπουν στα ξένα fora. Πάντως στο μόνο που συμφωνώ με αυτούς είναι το απαράδεκτο και unplayable online του PES.
nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ε, αν το online είναι μία απ' τα ίδια ποιός ο λόγος να το αγοράσουμε? Για να τα τσεπώνει πάλι ο τρισάθλιος αρχιλαμόγιος Τσακατσούκας και να κοροϊδεύει τον κόσμο, όπως κάνει από το PES2008 και μετά? Προσοχή, αναφέρομαι καθαρά στο netcode του παιχνιδιού και όχι στο gameplay, γιατί το τελευταίο είναι εν πολλοίς υποκειμενικό ζήτημα.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Γι' αυτό εγώ προσωπικά αγοράζω και τα 2 παιχνίδια κάθε χρόνο. Το ενα για το SP, και το άλλο για multi. Απλά πράγματα.
jason_rethymno Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Γιατί είναι πιο καλό το FIFA για Multiplayer?
jason_rethymno Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Γιατί είναι πιο καλό το FIFA για Multiplayer?
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Γιατί είναι πιο καλό το FIFA για Multiplayer? για Online το fifa είναι 100% καλύτερο,για co-op πάει ανάλογα με το γούστο του καθενός,για εμένα για co-op το προ το πατάει το φίφα.
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Γιατί είναι πιο καλό το FIFA για Multiplayer? για Online το fifa είναι 100% καλύτερο,για co-op πάει ανάλογα με το γούστο του καθενός,για εμένα για co-op το προ το πατάει το φίφα.
SlimData Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ρε μάγκες, για το 360 δεν βγαίνουν τίποτα patches με παραγματικές ομάδες, ονόματα, γήπεδα κτλ??? για pc κυκλοφορούν άπειρα, για το ps3 υπάρχουν option file, για το 360 τίποτα???
SlimData Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Υπάρχουν, αλλά χρειάζεται modded 360. οκ, κάτι θα κάνουμε για πες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.