Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Όπως ήταν ο Adriano στο online του PES6 έτσι είναι και ο Μέσι τώρα. Μια ομάδα μόνοι τους...
skanjos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Όπως ήταν ο Adriano στο online του PES6 έτσι είναι και ο Μέσι τώρα. Μια ομάδα μόνοι τους... στην περίπτωση του messi αυτό αντιπροσωπέυει την πραγματικότητα.41 goal σε όλες τις διοργανώσεις.πέρα απο τα στατιστικά άλλη η barca με τον messi μέσα και άλλη όταν λείπει,αν και για μένα την δουλειά την κάνει ο xavi.το θέμα είναι οτι ακόμα και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο 1 παίχτης κάνει την διαφορά.π.χ. φέτος αν η ρεάλ δεν είχε τον ρονάλντο ούτε στην 7 θέση δεν θα ήταν,τα ίδια ισχύουν για rooney/messi κτλπ. λίγες ομάδες δεν στηρίζονται καθαρά σε 1-2 παίχτες. μαρέσει αυτό στα ποδοσφαιράκια,εφόσον ο μέσσι περνάει 3-4 παίχτες για πλάκα εγω στο ηλεκτρονικό γιατί να μην μπορώ να το κάνω? όπως λέει και ο tilemax πιο πάνω ο adrianο ήταν άστα να πάνε,δεν θα ξεχάσω πρόπερσι στο μοναδικό τουρνουά που έχω πάει ,έπαιξα με ένα παλικάρι στον ημιτελικό αυτός inter εγώ barca,είχα και στα 2 ματς τον ronaldinho με άσπρο βελάκι και τον eto με μπλέ και αυτός είχε με κόκκινο/πορτοκαλί και στα 2 adrianno και Ibrahimovic ,άντε νίκα τον τώρα,ο αντριάνο στο 6 έσπρωχνε 10 αμυντικούς και έβαζε γκολ με σουτ απο το κέντρο ,εντάξι αυτή η υπερβολή δεν υπάρχει πλέον.
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δηλαδή θες να πεις ότι ο Messi είναι τόσο γρήγορος στα αλήθεια? Ο Essien είναι πιο γρήγορος από τον Messi. Τον τελευταίο τον έχουν πολύ πιο γρήγορο.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δηλαδή θες να πεις ότι ο Messi είναι τόσο γρήγορος στα αλήθεια?Ο Essien είναι πιο γρήγορος από τον Messi. Τον τελευταίο τον έχουν πολύ πιο γρήγορο. Επειδή έχω παρακολουθήσει όλα τα ματς της Μπαρτσελόνα φέτος, θα σου πω οτι ο Μέσι όχι μόνο είναι τόσο γρήγορος ΚΑΙ στ' αλήθεια, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κάνει τον ψηφιακό Μέσι του PES 2010 να φαίνεται.. Βύντρα μπροστά στον αληθινό. Το παιδί έχει ξεφύγει τελείως, απορώ τι στατιστικά θα του έχουν στο PES 2011... 45 γκόλ σε όλες τις διοργανώσεις και καμιά εικοσαριά assists... στην περίπτωση του messi αυτό αντιπροσωπέυει την πραγματικότητα.41 goal σε όλες τις διοργανώσεις.πέρα απο τα στατιστικά άλλη η barca με τον messi μέσα και άλλη όταν λείπει,αν και για μένα την δουλειά την κάνει ο xavi.το θέμα είναι οτι ακόμα και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο 1 παίχτης κάνει την διαφορά.π.χ. φέτος αν η ρεάλ δεν είχε τον ρονάλντο ούτε στην 7 θέση δεν θα ήταν,τα ίδια ισχύουν για rooney/messi κτλπ. λίγες ομάδες δεν στηρίζονται καθαρά σε 1-2 παίχτες. Συμφωνώ απόλυτα. μαρέσει αυτό στα ποδοσφαιράκια,εφόσον ο μέσσι περνάει 3-4 παίχτες για πλάκα εγω στο ηλεκτρονικό γιατί να μην μπορώ να το κάνω? Αν έχεις δει Μπάρτσα φέτος ο ψηφιακός Μέσι θα σου φανεί λίγος... όπως λέει και ο tilemax πιο πάνω ο adrianο ήταν άστα να πάνε,δεν θα ξεχάσω πρόπερσι στο μοναδικό τουρνουά που έχω πάει ,έπαιξα με ένα παλικάρι στον ημιτελικό αυτός inter εγώ barca,είχα και στα 2 ματς τον ronaldinho με άσπρο βελάκι και τον eto με μπλέ και αυτός είχε με κόκκινο/πορτοκαλί και στα 2 adrianno και Ibrahimovic ,άντε νίκα τον τώρα,ο αντριάνο στο 6 έσπρωχνε 10 αμυντικούς και έβαζε γκολ με σουτ απο το κέντρο ,εντάξι αυτή η υπερβολή δεν υπάρχει πλέον. Εκείνη η Ίντερ ήταν ανίκητη, όλοι οι παίκτες ήταν υπερηχητικοί και ειδικότερα το δίδυμο Αντριάνο-Ίμπραίμοβιτς περιοριζόνταν κάπως μόνο με 3 CB και man to man. Δηλαδή και να ήθελες να κάνεις το παιχνίδι σου, θα έπρεπε να έχεις συνέχεια το μυαλό σου στο μαρκάρισμα τους. Ένα σουτ του Αντριάνο 7 στις 10 φορές ήταν μέσα... Άσε που είχες διαρκώς την απειλη Φίγκο-Βερόν να έρχονται απο πίσω με τα σουτ-τούβλα. Εφιάλτης στα online παιχνίδια. Όπως εφιάλτης είναι η φετινή Μπαρτσελόνα και η περσυνή Μάνστεστερ...
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Επειδή έχω παρακολουθήσει και εγώ Barca φέτος, άλλος να έχει καλή τρύπλα και να είναι ψηφιακός και άλλο να είναι τόσο γρήγορος! Ξαναλέω ο Essien είναι πιο γρήγορος!
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σε σπρίντ μπορεί, το ξεπέταγμα και την επιτάχυνση του Μέσι δεν τα έχει με τίποτα.
butters9013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το κακό είναι ότι ντρίμπλες με τον Μέσι στο προ κάνει και 6χρονος με σύνδρομο ντάουν. Πρέπει να δυσκολέψει λίγο το πράγμα, όχι "πατάω RB, άντε να στρίψω και δύο φορές και βάζω γκολ".
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν είναι αντικειμενικά ρε παιδιά τα πράγματα και ούτε ο Imbraimovic ούτε ο Terminator μπορούν την ώρα που τους μαρκάρουν 4 άτομα να κάνουν έτσι με το χέρι τους να τους πετάξουν πίσω και να συνεχίσουν κάνοντας σουτ και goal. Ε, με τη λογική αυτή γιατί να παίζουμε Pro!? Δεν πρέπει να υπάρχει η προσωπική προσπάθεια του Gamer? Συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!
skanjos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το κακό είναι ότι ντρίμπλες με τον Μέσι στο προ κάνει και 6χρονος με σύνδρομο ντάουν. Πρέπει να δυσκολέψει λίγο το πράγμα, όχι "πατάω RB, άντε να στρίψω και δύο φορές και βάζω γκολ". αν ο 6χρονος που πέρνει τον μέσσι και κάνει τρίπλες σε κερδίζει μάλλον δεν φταίει το παιχνίδι . μην λέμε και ότι θέλουμε στο pes2009 έπαιρνες τον messi και περνούσες τους πάντες γιατί έστριβαν και πιο γρήγορα οι παίχτες και δεν υπήρχε και Button lag,δούλευε σωστά και το R2.στο 2010 το διορθόσαν κάπως ,είναι πιο αργό το παιχνίδι ,μόνο με 2-3 παίχτες μπορείς να κάνει γιογιό 1-2 αντιπάλους ταυτόχρονα και αυτό με δυσκολία. το μόνο μειωνέκτημα είναι οτι οι συγκρούσεις που προστέθηκαν ευνοούν περισότερο τους επιθετικούς(γενικά αυτούς με πολύ body balance)αλλα επειδή ο επιθετικός έχει φάτσα στην εστία και ο αμυντικός είναι πιο αργός κερδίζει την μπάλα ο πρώτος. αν δείτε λίγοι αμυντικοί έχουν το body balance του Ibrahimovic.και πως να το κάνουμε όμως αυτή είναι η δουλεία του, busbreaker cf είναι,λίγο την ταχύτητα έπρεπε να του μειώσουν γιατί δεν στρίβει ο παίχτης(και καιρός να πάρει πόδι απο την barca),φαντάζομαι τι έχουν να λένε κάποιοι τουχρόνου για την barca με villa/fabregas. για μένα villa/rooney/aguero >>>>>ibrahimovic στο φετινό προ. Δεν είναι αντικειμενικά ρε παιδιά τα πράγματα και ούτε ο Imbraimovic ούτε ο Terminator μπορούν την ώρα που τους μαρκάρουν 4 άτομα να κάνουν έτσι με το χέρι τους να τους πετάξουν πίσω και να συνεχίσουν κάνοντας σουτ και goal.Ε, με τη λογική αυτή γιατί να παίζουμε Pro!? Δεν πρέπει να υπάρχει η προσωπική προσπάθεια του Gamer? Συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο! υπερβάλεις.δεν μου έχει τύχει ποτέ μαρκάρισμα 4 παιχτών στο προ,και δεν νομίζω να γινεται εκτός αν παίζεις κάνα 4πλό.αν απο την άλλη πιστέυεις οτι δεν μπορεί ο Ibra να κρατήσει την μπάλα με πλάτη στην εστία όταν τον μαρκάρουν 2 παίχτες κανεις λάθος.
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μιλάω για 4... Πάντα ήθελα να γράφω τους Online αγώνες και να φτιάξω ένα Vide-άκι που να ξεφτιλίζει το Pro. Ήθελα να φτιάξω και ένα Vide-άκι με τις καλές στιγμές βέβαια. Ok, τέλος πάντων πάσο.
butters9013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Τις ντρίμπλες με τον Μέσι τις κάνω εγώ πχ πανεύκολα που απ το προ 6 και μετά, ζήτημα να χω παίξει συνολικά 5 ώρες προ. Δεν χρειάζεται κάτι περίεργο, απλά πατάω το RB και περνάει μέσα απ τους αμυντικούς. Και όταν γίνεται αυτό συνέχεια ακόμα και στο top player με καλή ομάδα αντίπαλο, συγνώμη σκάντζε που θα σε απογοητεύσω, αλλά φταίει το παιχνίδι.
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν χρειάζεται κάτι περίεργο, απλά πατάω το RB και περνάει μέσα απ τους αμυντικούς. Αυτό τα λέει όλα. Δεν το κάνει μόνο ο Messi δυστυχώς... Δεν είναι τυχαίο που όλοι γράφουν όταν ζητάνε αντίπαλο να παίξουν στο online "No Messi Runners".
skanjos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Τις ντρίμπλες με τον Μέσι τις κάνω εγώ πχ πανεύκολα που απ το προ 6 και μετά, ζήτημα να χω παίξει συνολικά 5 ώρες προ. Δεν χρειάζεται κάτι περίεργο, απλά πατάω το RB και περνάει μέσα απ τους αμυντικούς. Και όταν γίνεται αυτό συνέχεια ακόμα και στο top player με καλή ομάδα αντίπαλο, συγνώμη σκάντζε που θα σε απογοητεύσω, αλλά φταίει το παιχνίδι. το rb είναι το τρέξιμο..σε λίγο θα μας πείτε οτι πατάτε και το χ για πάσα και περνάτε 10 άτομα ,πάτε στην κερκίδα,περνάτε εκεί 30 άτομα, πατάτε στο δοκάρι και κάνετε και αναποδο ψαλίδι μαζί...... αν παίζεις στο top player και τρέξεις με r1/rb πάνω σε αντίπαλο ακόμα και τον μέσσι να έχεις πέφτεις πάνω σε τοίχο και σου την πέρνει την μπάλα,ακόμα και αν παίζεις με αντίπαλο την βίτεσε. το έχω λιώσει το προ άποιρες ώρες και φέτος και όλα αυτά που λέτε παραπληροφόρηση είναι,σαν να μην το έχετε παίξει καθόλου ακούγεται.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Τις ντρίμπλες με τον Μέσι τις κάνω εγώ πχ πανεύκολα που απ το προ 6 και μετά, ζήτημα να χω παίξει συνολικά 5 ώρες προ. Δεν χρειάζεται κάτι περίεργο, απλά πατάω το RB και περνάει μέσα απ τους αμυντικούς. Και όταν γίνεται αυτό συνέχεια ακόμα και στο top player με καλή ομάδα αντίπαλο, συγνώμη σκάντζε που θα σε απογοητεύσω, αλλά φταίει το παιχνίδι. Πέρσυ μπορεί να γινόταν, αλλά φέτος με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.