Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ετοιμαστείτε για την απόλυτη πόρωση, το καλύτερο patch όλων των εποχών έχει βγεί.

el grande patch.για την Pc version.

τι να λέμε τα παλικάρια έχουν κάνει απίστευτη δουλειά,τώρα το κατεβάζω

El Grande Patch includes :

-266 Classic teams (98% of them have kits from their peroid,other 2% will have kits in update)

-Over 200 new classic faces

-Completly new graphics

-Kits for almost all classic teams

-Classic balls

-Completly new music-49 rock songs,from Elvis Presley to Queen

-Own exe,save files,save folders,own settings and own kitserver (your patch will be seperated from your other patches or the original game)

-Intro for the patch

-New SFX sounds

-Patch installation

διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.wehellas.gr/forum/index.php?&showtopic=16724

και τρέξτε για download !!!!!!

Δημοσ.
ετοιμαστείτε για την απόλυτη πόρωση, το καλύτερο patch όλων των εποχών έχει βγεί.

el grande patch.για την Pc version.

τι να λέμε τα παλικάρια έχουν κάνει απίστευτη δουλειά,τώρα το κατεβάζω

El Grande Patch includes :

-266 Classic teams (98% of them have kits from their peroid,other 2% will have kits in update)

-Over 200 new classic faces

-Completly new graphics

-Kits for almost all classic teams

-Classic balls

-Completly new music-49 rock songs,from Elvis Presley to Queen

-Own exe,save files,save folders,own settings and own kitserver (your patch will be seperated from your other patches or the original game)

-Intro for the patch

-New SFX sounds

-Patch installation

διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.wehellas.gr/forum/index.php?&showtopic=16724

και τρέξτε για download !!!!!!

μπερδεμα εγινε φιλε μου,εδω ειναι το topic για τις κονσολες.μαλον πρεπει να μεταφερθει το post

Δημοσ.

ναι φίλε ξεχάστηκα απο την πόρωση.δυστυχώς το πατς δεν κυκλοφορεί για κονσόλες...

παντος δεν έχω λόγια ,αλλο πραμα να πάιζεις με ολλανδία του 1994 με bergkamp/kluivert/overmars/davids/seedorf/frank de boer χαχαχαχα

απορώ πως δεν έχει βγάλει καμια κόναμι/ea sports κανένα special edition pes/fifa με classic teams.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εψαξα στο google και δε βρήκα κάτι.κανεις;

φυσικά και μπορείς να παίξεις όποτε θες ονλίνε,αν και δεν είναι τόσο καλό το ονλινε του .

δεν θα έχει όσα άτομα είχε μέχρι δεκέμβριο αλλα μουντιάλ ξεκινάει όλο και κάποιος θα λιώνει ακόμα.

για τουρνουά δεν ξέρω αν γίνονται ονλινε,δεν ασχολούμαι ποτέ με το ονλίνε καθώς υπάρχουν τεράστια προβλήματα γραμμής/choppy gameplay και δεν σαφήνει να παίξεις όπως θέλεις.

Δημοσ.
δεν είναι τόσο καλό το ονλινε του .

Είναι πολύ διασκεδαστικό.

Πάντα μου άρεσαν οι υπερήρωες!

Από τον Spidernman γύρισα στον Μessi...

Δημοσ.
Είναι πολύ διασκεδαστικό.

Πάντα μου άρεσαν οι υπερήρωες!

Από τον Spidernman γύρισα στον Μessi...

χεχε κάπως έτσι,πάντος δεν είναι και σαν του 2009 που έπαιζες dragonball football.εξαφανιζόταν ο σονγκόκου εμφανιζόταν 10 μετρα πιο μακριά,έκανε το σουτ του αετού πηγαινε αουτ και μετά απο λίγο βλέπεις να είναι γκόλ....

πέρα απο την πλακα ποδοσφαιράκι παίζεις αν δεν έχεις τον άλλο δίπλα να τον κοροιδέυεις δεν αξήζει,σαν το co-op τπτ :-D

Δημοσ.

Κοίτα να σου πω κάτι?

Ξέρω να παίζω καλό Pro, μου αρέσει και πάντα το υποστηρίζω, αλλά το Online είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Έχει ένα lag που το λέω κρυφό. Δηλαδή δεν κολάει/παγώνει το παιχνίδι, αλλά αργούν οι εντολές που δίνεις.

Επειδή παίζω πολύ Passing Game και γενικότερα οργανώνω τις επιθέσεις μου και γενικότερα το παιχνίδι μου, αυτό έχει ως αποτέλεσμα λίγο να αργήσει να γίνει η πάσα τη χάνεις.

Συνήθως οι αντίπαλοι μου είναι Barcelona και πραγματικά αυτό που γίνεται με τον Imbraimovic και τον Messi δεν υπάρχει.

Ο πρώτος έχει δύναμη σε Style Iron man. Του κάνουν μαρκάρισμα 4 άτομα και αυτός κάνει ένα έτσι με το χέρι και τους πετάει όλους πίσω, ε αυτό δεν γίνεται και ο Terminator να είσαι.

Άσε που όταν του κλέβεις τη μπάλα δεν την έχεις κλέψει. Σου δίνει μία και στη παίρνει ξανά, ενώ άλλοι παίχτες όταν χάνουν τη μπάλα, σκοντάφτουν (μπαίνει Video animation). Δηλαδή οι άλλοι είναι άμπαλοι και είναι ο μόνος?

Το ίδιο και ο Messi, το υδραυλικό του σύστημα και η ταχύτητα του δεν σου αφήνουν περιθώρια μαρκαρίσματος...

Το έχω βάλει ήδη να το ανταλλάξω με το FIFA 10 γιατί άρχιζαν και με πείραζαν τα νεύρα μου.

Καθόμουν ο μ@λ@κ@ς να παίξω μπάλα, ερχόταν ο κάθε άσχετος με ζελοτειπ στο R1 και με νίκαγε... Ε οk!

Θα πει κάποιος τρως τσούνα και δεν μπορείς?

Όποιος έρθει σπίτι μου θα καταλάβει...

Δημοσ.

Κοίτα να σου πω κάτι?

Ξέρω να παίζω καλό Pro, μου αρέσει και πάντα το υποστηρίζω, αλλά το Online είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Έχει ένα lag που το λέω κρυφό. Δηλαδή δεν κολάει/παγώνει το παιχνίδι, αλλά αργούν οι εντολές που δίνεις.

Επειδή παίζω πολύ Passing Game και γενικότερα οργανώνω τις επιθέσεις μου και γενικότερα το παιχνίδι μου, αυτό έχει ως αποτέλεσμα λίγο να αργήσει να γίνει η πάσα τη χάνεις.

Συνήθως οι αντίπαλοι μου είναι Barcelona και πραγματικά αυτό που γίνεται με τον Imbraimovic και τον Messi δεν υπάρχει.

Ο πρώτος έχει δύναμη σε Style Iron man. Του κάνουν μαρκάρισμα 4 άτομα και αυτός κάνει ένα έτσι με το χέρι και τους πετάει όλους πίσω, ε αυτό δεν γίνεται και ο Terminator να είσαι.

Άσε που όταν του κλέβεις τη μπάλα δεν την έχεις κλέψει. Σου δίνει μία και στη παίρνει ξανά, ενώ άλλοι παίχτες όταν χάνουν τη μπάλα, σκοντάφτουν (μπαίνει Video animation). Δηλαδή οι άλλοι είναι άμπαλοι και είναι ο μόνος?

Το ίδιο και ο Messi, το υδραυλικό του σύστημα και η ταχύτητα του δεν σου αφήνουν περιθώρια μαρκαρίσματος...

Το έχω βάλει ήδη να το ανταλλάξω με το FIFA 10 γιατί άρχιζαν και με πείραζαν τα νεύρα μου.

Καθόμουν ο μ@λ@κ@ς να παίξω μπάλα, ερχόταν ο κάθε άσχετος με ζελοτειπ στο R1 και με νίκαγε... Ε οk!

Θα πει κάποιος τρως τσούνα και δεν μπορείς?

Όποιος έρθει σπίτι μου θα καταλάβει...

όσον αφορά τον ibrahimovic έχεις λίγο δίκαιο,αλλα δεν είναι ο μόνος παίχτης που το κάνει αυτό,απλά επειδή χανεις απο την barca σου μένει ,ένα παράδειγμα είναι ο rooney και ο torres,πολύ πιο ντουκια απο τον ibra,

τώρα όσον αφορά τον τιτανοτεράστιον μέσσι,πρέπει να καταλάβετε οτι ο άνθρωπος(αν είναι ανθρωπος) έχει στην πραγματικότητα υδραυλικό σύστημα,το οτι δεν μπορεί κανένας παίχτης να τον μαρκάρει μόνος του και συνήθως βάζουν 2 και 3 να τον μαρκάρουν όταν έχει την μπάλα στα πόδια τα λέει όλα.

και πάλι υπάρχουν και άλλοι παίχτες που στρίβουν τόσο γρήγορα και είναι δύσκολο να τους μαρκάρεις. Π.χ. cristiano ronaldo/aguero/villa .

τουλάχιστον τώρα έχεις επιλογές,παλιά παίζαμε προ και ο babangida τους περνούσε όλους σαν σταματημένους,έβαζες το roberto carlos σέντερ φορ και έπαιζες ένα δυο σούτ και πάντα έμπαινε.μην κολλάς στις λεπτομέριες.

αν πήρες το pes για το ονλίνε τότε έκανες λάθος αγορά.το παιχνίδι είναι για co-op μόνο.

Δημοσ.

Με το Messi έχει καταντήσει αηδία ρε!

Στο co-op δεν είναι έτσι τα πράματα! Δεν έχεις καθόλου καθυστέρηση και μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου.

Και τα τέρματα ρε παιδιά! Τώρα που είπα καθυστέρηση! Σαν καθυστερημένοι κάνουν πολλές φορές! Λίγο πιο ρεαλιστική κίνηση χρειάζονται! Και στα τετατετ να μην βγαίνουν γύρω γύρω μέσω Λαμίας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...