Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω ενα προβλημα με το Pes 2010 στο ps3 .

Οταν επαιζα στο ιντερνετ onlline αρχικα μου εδειχνε το εικονιδιο της ποιοτητας της συνδεσης μου πρασινο και καποιες φορες κιτρινο. Εδω και καποιο διαστημα δεν μου δειχνει τιποτα ειναι σβηστο το φωτακι στο εικονιδιο? Ξερει κανεις τι φταιει? μου φαινεται οτι το παρουσιασε μετα το update 1.03 της κοναμι!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τρόπος να σουτάρετε πέναλτυ???

πατάς ίσα-ίσα το σουτ, η μπάλα πάει στο κέντρο και ελπίζεις ο "κηπουρός" :devil: να πέσει..

mega fail τα πέναλτυ κυρία konami...

Δημοσ.
Το Y είναι το Δ. Σουτ το τετράγωνο.

δλδ αριστερός μοχλός πατημένος πάνω, πατάμε τρίγωνο κ στο καπάκι πατάμε να κάνει σουτ ενώ έχει ξεκινήσει να το βαράει σαν προωθημένη μπαλιά;

left stick up + Δ+ square

ή

left stick up + Δ-> square ?

Δημοσ.
δλδ αριστερός μοχλός πατημένος πάνω, πατάμε τρίγωνο κ στο καπάκι πατάμε να κάνει σουτ ενώ έχει ξεκινήσει να το βαράει σαν προωθημένη μπαλιά;

left stick up + Δ+ square

ή

left stick up + Δ-> square ?

Πρώτα σουτ και μόλις σταματήσει η μπάρα Δ.

Δημοσ.

Παίζοντας το PES 2010 περισσότερο, κατάλαβα κάποια πράγματα και μπορώ να πω ότι αναθεώρησα λίγο από την αρχική θετική μου άποψη.

Το παιχνίδι το έχουν βιάσει παιδιά. Στηρίζεται σε μία νέα μορφή Pro Evolution Soccer και αυτό ας πούμε είναι η βάση που στα επόμενα θα δούμε βελτίωση, πάνω σε αυτή τη καινούρια βάση πάντα.

Με ξενερώνουν αφάνταστα μερικά από τα παρακάτω:

1) Όταν γίνεται λάθος πάσα από τον αντίπαλο και πάει σε παίχτη δικό μου, ο παίχτης σαν να ξαφνιάζεται όταν η μπάλα έρχεται στα πόδια του και πάει προς τη κατεύθυνση που πήγαινε η μπάλα και μετά γυρνάει προς τη πορεία που θες. Αυτό σπαταλάει πολύ χρόνο με αποτέλεσμα συχνά να τη χάνεις τη μπάλα.

2) Οι πάσες πολλές φορές καθυστερούν τόσο πολύ που νομίζω ότι δεν πάτησα το κουμπί και και το πατάω πάλι με αποτέλεσμα η πάσα να δοθεί και να κάνει και πάσα αυτός που δέχτηκε τη πάσα. Οπότε η δεύτερη είναι πάσα που δεν τη θέλω, πράμα που δημιουργεί λάθος και κακό έλεγχο της κατοχής της μπάλας.

3) Το χειρότερο όλων είναι ότι έχω το Cursor Semi-Assisted. Κάνω πλάγιο κοντά στη περιοχή μου και θέλω να τη πετάξω στη περιοχή. Εκεί βρίσκονται 3 δικοί μου παίχτες. Όταν η μπάλα είναι στον αέρα παρόλο που εγώ έχω επιλέξει κάποιον συγκεκριμένο παίχτη τα τρέξει μου το αλλάζει τον έλεγχο και στους 3 παίχτες με αποτέλεσμα να κάνουν όλοι από μερικά βήματα, αλλά μία ο ένας, μία ο άλλος και μία ο άλλος. Κάτι που σημαίνει ότι κανείς τελικά δεν πήγε προς τη μπάλα, απλά πήγαν όλοι από λίγο πιο κοντά στη μπάλα.

4) Παρόμοιο λάθος με το (3), είναι όταν θες να βγάλεις άμυνα, για να σου δώσει τον παίχτη που θες να μαρκάρεις ο οποίος είναι αυτός που είναι πιο μακριά από τον επιθετικό παίχτη και πιο κοντά στη περιοχή σου, οπότε θα το κλείσεις από μπροστά, είναι σχεδόν αδύνατο. Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μόνο 2-3 παίχτες οι οποίοι ακολουθούν τον επιθετικό.

5) Αρκετά εκνευριστικό είναι αυτό με τις κόντρες. Συνέχεια κόντρες και από το κέντρο του γηπέδου και προς την επίθεση!

Σας μιλάει παίχτης ο οποίος οργανώνει πολύ καλά το παιχνίδι.

6) Οι τερματοφύλακες στα τετ-α-τετ, πέρα από το ότι βγαίνουν γύρω γύρω, ακολουθώντας την μεγαλύτερη απόσταση και χειρότερη διαδρομή. Πέρα από αυτό όμως βρίσκονται δίπλα στον επιθετικό και δεν βουτάνε στα πόδια του παρά περιμένουν να σουτάρει με αποτέλεσμα να είναι πλέον αργά.

7) Έχουν κάνει 5 ομάδες καλές και οι υπόλοιπες είναι για κλάματα! Εντάξει έλεος!

Παίζω Pro Evolution από εποχές SNES και φυσικά δεν το αλλάζω για κανέναν λόγο. Απλά επισημαίνω κάποια λάθη που έχει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω μια απορία που αν μου τη λύσετε θα με γλυτώσετε από πολλά νεύρα...Παίζουμε με έναν φίλο στο PS3 μου online το 2vs2 (με κατάταξη). Στο συγκερκιμένο mode σε κάθε ομάδα που παίρνουμε στον guest player δίνει πάντα έναν συγκεκριμένο παίχτη της εκάστοτε ομάδας. Σε περίπτωση που φάει κόκκινη αυτός ο παίχτης, ο guest player απλά δεν παίζει....

Και η one million dollar ερώτηση είναι "Πως στο καλό αλλάζω τον παίχτη που μπορεί να διαχειριστεί ο guest player?"

Δημοσ.
Παίζω Pro Evolution από εποχές SNES και φυσικά δεν το αλλάζω για κανέναν λόγο. Απλά επισημαίνω κάποια λάθη που έχει.

Αυτή τη λογική ποτέ δεν την κατάλαβα. Κι εγώ έπαιζα World Cup Carnival στο ZX Spectrum το 1986, τι πάει να πει αυτό, ότι θα πρέπει ντε και σώνει να παίζω την ίδια σειρά μέχρι να βγω στη σύνταξη?

Δημοσ.

Ρε ΜΠΡΟ και ξερω ψωμι!Οπως ειχε πει και ο Tigran νομιζω πολυ ευστοχα "gollum να βάζαν αντί για παίχτες, αυτοί θα το έπαιρναν γιατί είναι PRO."

Δημοσ.

@nzeppos

Όταν λέω ότι παίζω Pro από SNES, θέλω να πω ότι το ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω την όλη φιλοσοφία του.

Από εκεί και πέρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις αυτό, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν λες κάτι αρνητικό για το παιχνίδι που παίζεις και σου αρέσει, πετάγεται κάποια λούτσα και σου λέει για το FIFA.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για να δούμε μπας και έχει κανένας καμιά ιδέα.. κατέβασα ενα patch για το xbox το οποίο υποτίθεται ότι έχει logos κτλ... κατέβηκαν λοιπόν 3 αρχεία σε μορφή iso, dt04, dt05_e και dt06. το μόνο που λέει ο uploader είναι "import them into game". επειδή στο xbox είμαι πολύ noob, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? import, πως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...