Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχαχαχα κοντευουν να καταντησουν σαν το FIFA10 χαχα καλο..

Pro: Ξεκινας, τρεχεις, δεξια, αριστερα, shoot(με τα τρομερα του φαλτσα!!) και goal..

Ρεαλιστικο το Pro.. Εχτος απο τα γραφικα, σε τι αλλο σου φαινεται ρεαλιστικο? Ασχετο αλλα ολοι οι φιλοι μου που καθε χρονια παιρναμε fifa ή pro ή και τα δυο, δεν υπαρχει ουτε ενας φετος που να πει οτι ειναι καλυτερο το Pro(και δεν το παιζει και ποτε, μονο fifa).

Βγαινουμε πολυ εχτος.. Sorry. :lol: Λοιπον, ειπες οτι ολες μα ολες οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες, στην ιδια τηλεοραση, στην ιδια κονσολα, με τα ιδια controllers?? Πολυ παραξενο.. Εκανες κανενα search στο google? Let me check..

Δημοσ.

Σήμερα το παρέλαβα για PS3.

Τα γραφικά πάλι είναι αίσχος σε σχέση με του PC και το παιχνίδι κολλάει στα Cutscenes και στα Replay. Παίζει σε χαμηλή ανάλυση και έχει αρκετό Alias. Τι το κάνει τόσο βαρύ ή γιατί δεν το φτιάχνουν σαν του PC δεν μπορώ να καταλάβω.

Πέρα από τα γραφικά όλα τα άλλα είναι τέλεια!

Για το Gameplay, δεν χρειάζεται να πούμε, όποιος ξέρει και παίζει χρόνια Pro, καταλαβαίνει ότι με μία λέξη είναι, μπάλα.

Εκεί που εντυπωσιάστηκα πολύ ήταν στο Online. Όταν είναι κίτρινος ή πράσινος ο άλλος παίζεις και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι Online. Κανένα Lag, κανένα πρόβλημα! Μπράβο στη Konami που κράτησε τις υποσχέσεις τις!

Έπαιξα και με Έλληνες και με ξένους και πήγαινε πολύ καλά.

Επίσης να πω ότι έχω μία άθλια σύνδεση που ακούει στο όνομα Forthnet, που να είχα ConnX.

Μπράβο στα παιδιά!!!!!!

Δημοσ.

Πέρα από τα γραφικά όλα τα άλλα είναι τέλεια!

Για το Gameplay, δεν χρειάζεται να πούμε, όποιος ξέρει και παίζει χρόνια Pro, καταλαβαίνει ότι με μία λέξη είναι, μπάλα.

Εκεί που εντυπωσιάστηκα πολύ ήταν στο Online. Όταν είναι κίτρινος ή πράσινος ο άλλος παίζεις και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι Online. Κανένα Lag, κανένα πρόβλημα! Μπράβο στη Konami που κράτησε τις υποσχέσεις τις!

Εμείς πάλι που παίζουμε χρόνια Pro και δεν βρίσκουμε τίποτα το τέλειο στις 3 τελευταίες εκδόσεις του, να υποθέσουμε ότι δεν ξέρουμε γρι από μπάλα και από ποδοσφαιράκια.

Δημοσ.

Ναι είναι φιλοσοφία να παίρνεις τα ρομποτάκια τα καμπουριασμένα του τακατσούκα, να μην μπορείς να κάνεις καμία ντρίμπλα ή να τις κάνεις κατά λάθος, να έχεις 1 δευτερόλεπτο περίπου καθυστέρηση σε ότι κουμπί πατήσεις, να κάνεις σουτ με προβολή και να πηγαίνει στο γάμα και όλα αυτά τα ωραία...

Αυτό δεν είναι φιλοσοφία, είναι κατάντια...

Υ.Γ. Έχω τελειοποιήσει το παιχνίδι μου στο full manual fifa10 και πραγματικά μου φαίνεται γελοίο το pro μπροστά του, χωρίς πλάκα! Και σας το λέει ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του pro τα τελευταία χρόνια. Όχι άλλη κοροιδία από τον Seabass!!!!

Υ.Γ.2 Όποιος δεν παίζει manual fifa10 δεν μπορεί να καταλάβει τί σημαίνει ρεαλισμός σε ποδοσφαιράκι! Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα είναι το fifa11...

Δημοσ.

Ξεκολλήστε το μυαλό σας ρεεεε.... Φιλοσοφία λέει είναι ο άλλος! Δεν υπάρχει καμία φιλοσοφία! Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αλλά τα τελευταία χρόνια η Konami δεν κατάφερε να το αναπτύξει προς την σωστή κατεύθυνση. Κάθε χρόνο οι απαιτήσεις των gamers αυξάνονται. Και το PES6(το καλύτερο PES κατά γενική ομολογία) να έβγαζε φέτος η KONAMI απλά με καλύτερα γραφικά, πάλι το FIFA πιο μπροστά θα ήταν, γιατί πολύ απλά ο σύγχρονος gamer ζητάει ρεαλισμό και όχι arcadismo.

Το PES θέλει ολοκληρωτική ανανέωση, όπως έκανε το FIFA το 2008.

Και δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την "από καρδιάς" ένωση με το PES. Ένα παιχνίδι είναι ρε guys, δεν είναι ο Θεός, ούτε η γυναίκα των ονείρων σας.

Άμα βγει ο Πάριος αύριο και αρχίσει να φαλτσάρει, θα συνεχίσετε να λέτε ότι είναι μεγάλος τραγουδιστής και πως γ@μ@ει;

Δημοσ.
Ξεκολλήστε το μυαλό σας ρεεεε.... Φιλοσοφία λέει είναι ο άλλος! Δεν υπάρχει καμία φιλοσοφία! Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αλλά τα τελευταία χρόνια η Konami δεν κατάφερε να το αναπτύξει προς την σωστή κατεύθυνση. Κάθε χρόνο οι απαιτήσεις των gamers αυξάνονται. Και το PES6(το καλύτερο PES κατά γενική ομολογία) να έβγαζε φέτος η KONAMI απλά με καλύτερα γραφικά, πάλι το FIFA πιο μπροστά θα ήταν, γιατί πολύ απλά ο σύγχρονος gamer ζητάει ρεαλισμό και όχι arcadismo.

Το PES θέλει ολοκληρωτική ανανέωση, όπως έκανε το FIFA το 2008.

Και δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την "από καρδιάς" ένωση με το PES. Ένα παιχνίδι είναι ρε guys, δεν είναι ο Θεός, ούτε η γυναίκα των ονείρων σας.

Άμα βγει ο Πάριος αύριο και αρχίσει να φαλτσάρει, θα συνεχίσετε να λέτε ότι είναι μεγάλος τραγουδιστής και πως γ@μ@ει;

ούτε ο πάριος θα αρχίσει να φαλτσάρει ,ούτε το προ θα σταματήσει να έχει το solid gameplay που έχει.απλά παίζεις το συνηθίζεις και μετά λιώνεις με φιλαράκια ,όσοι θέλετε την σουπερ ντουπερ ρεαλιστική gamer εμπειρία πάτε παίξτε φίφα.τσουρέκια πια....

Δημοσ.

ενας καλος τροπος για να χτυπας φαουλ ειναι να κρατας το πισω πατημενο και τερμα δυναμη σεντρα.και το κανεισ απο τη μερια που ειναι στημενο το τειχος.με το που το εκτελεις το τειχος πηδαει και πολλες φορες αναλογα με τη δυναμη του σουτ του παικτη μπαινει....αυτα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, εχω και εγω μια απορια αλλα οχι πανω στο 2010 αλλα στο 2009 που εχω για ps3. Πως μπορω να βαλω τις καινουργιες ομαδες με τις μεταγραφες τους οπως ειναι το 2010? Εχω κατεβασει το update αλλα μου εβαλε τις περσινες ομαδες/παιχτες...

Ευχαριστω προκαταβολικα...:-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...