Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Users can now save all settings except "Mark Settings" when stocking their Game Plans. The Stocked Data will also be loaded automatically.

Icons showing the connectivity status of both the user and the opponent(s) have been changed as below:

<The User>

Grey

<The Opponent>

Checking Connection Speed: Grey

Good: Green

Average: Yellow

Poor: Red

ζζζζζζζζζζζζζ

thanks φίλε....οπότε θα δείχνει συνέχεια γκρί τώρα και του αντιπάλου θα βλέπουμε σε τι κατάσταση θα είναι! απ'οτι καταλαβα.....:rolleyes:

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερεις κανεις πως γινετε να πανε τα πεναλτυ στην εστια;Αμα το κανω αριστερα ή δεξια ολο αουτ παει...Μονο στο κεντρο πανε προς την εστια.Τα νευρα μου!!!

Δημοσ.

Ρε Πολάκι όπως βλέπεις και στο Gamertag μου, έχω αγοράσει το PES6 (5€) και έχω καταπορωθεί ξανά λέμε. Η σειρά PES έχει πεθάνει προ πολλού, μόνο για διπλά αξίζει πλέον...

Δημοσ.
Ξερεις κανεις πως γινετε να πανε τα πεναλτυ στην εστια;Αμα το κανω αριστερα ή δεξια ολο αουτ παει...Μονο στο κεντρο πανε προς την εστια.Τα νευρα μου!!!

Τα πεναλτυ άλλαξαν λίγο..

1) πατάς το κουμπί του σουτ

2) μεχρι να φτάσει ο παίχτης στη μπάλα και να σουτάρει -- ΤΟΤΕ-- επιλέγεις γωνία. Δηλαδή απο τη στιγμή που έχει ξεκινήσει ο παίχτης να πηγαίνει προς τη μπάλα μέχρι και τη στιγμή που θα την ακουμπήσει μπορείς να επιλέξεις που θα τη στείλει ;) κατα τη γνώμη μου καλύτερα είναι έτσι.

Δημοσ.
παιδια υπάρχει κανένα site που να έχει τις επίσημες πωλήσεις παγκοσμίως για ΦΙΦΑ κ ΠΡΟ ??

ότι πιο έγκυρο έχουμε

για το προ

http://www.vgchartz.com/games/index.php?name=pro+evolution+2010&keyword=&console=&region=All&developer=&publisher=&genre=&boxart=Both&results=50&order=Hits

και για το φιφα

http://www.vgchartz.com/games/index.php?name=fifa+10&keyword=&console=&region=All&developer=&publisher=&genre=&boxart=Both&results=50&order=Hits

το φίφα έχει αρκετά χρόνια στην κορυφή στις πωλήσεις.

Δημοσ.

ξέρει κανείς κανένα κόλπο πώς να χτυπάς φάουλ?:-D όταν είσαι στημένος για να σουτάρεις και έχεις 2 παίκτες στην μπάλα ποιό πατάς για να δώσει πάσα στον διπλανό παίκτη? επίσης ενα καλό είναι οτι έχουν δυσκολέψει τα γκόλ απο κόρνερ. δεν μπαίνει τόσο απλά, λίγες φορές μόνο στο πρώτο δοκάρι αν κάτσει!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Ειμαι καινουριος στο φορουμ.Και μόλις πήρα ένα ps3 και ένα pro10 κλασσικά!Η ερώτηση είναι η εξής.Έχουν και άλλοι φίλοι μου το pro10 και στην ίδια κονσόλα τα 2 από τα 4 pro10 παίζουν γρήγορα και μπαίνουν και αρκετά εύκολα τα γκολ.Ενώ στα άλλα 2 pro10 είναι πιο δύσκολα- οι παίκτες στρίβουν πολύ πιο δύσκολα και γενικά είναι όπως πρέπει να είναι το pro10.Ολα τα BL δισκάκια έχουν ρυθμιστεί στο τελευταίο επίπεδο δυσκολιας του παιχνιδιού.Επίσης το pro σαν παιχνίδι το παίζουμε από το 2 εδώ και 8 χρόνια περίπου,θέλω δηλαδή να πώ ότι δεν είμαστε καινούριοι στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.Και τα 4 δισκάκια είναι αγορασμένα από το ίδιο μαγαζί.Και έχουν μεγάλη διαφορά όπως σας είπα στο gameplay.Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει?Είναι κάποιες καινούριες ρυθμίσεις?Έχουν βγει ελλατωματικές παρτίδες?

Δημοσ.

παιζει ρολο σε τι τηλεοραση το παιζεις..!αν το παιζεις σε hd ειναι πιο αργο αν το παιζεις σε κανονικη αναλυση ειναι πιο γρηγορο..!βεβαια αυτο ειναι δικο μου συμπερασμα ισως να ειμαι κ λαθος..!

Δημοσ.

ναι σε hd το παιζω.αλλά φαντάσου ότι το μόνο που κάναμε ήταν να αλλάξουμε τα δισκάκια.δεν αλλαξαμε τιποτα αλλο.Ουτε hdmi ούτε κονσολα ούτε τιποτα.Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτά που το έπαιζαν γρήγορα τα είχαμε παρει μόλις.Ενω τα άλλα είχαν περίπου ένα μήνα αγορασμένα.ΚΑι τα γρήγορα είνα πολύ πιο εύκολα.Κοντευεουν να καταντήσουν FIFA10 σε gameplay...

---------- Προσθήκη στις 15:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ----------

---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:57 ----------

+1

10 χαρακτήραι

ναι καλο το FIFA10 αλλα το pro10 εχει πιο δύσκολο gameplay κατα τη γνώμη μου.και αυτό το κανει πιο ρεαλιστικο νομιζω....

Δημοσ.

Αγαπητέ μου, τα είπαν όλα οι προηγούμενοι. Δοκίμασε FIFA 10, πείραξε και λίγο τα settings και το ποδόσφαιρο που θα ζήσεις (ΟΚ, στα γραφικά το PES είναι ανώτερο του FIFA αλλά τι μ' αυτό;) δεν θα έχει προηγούμενο. Real football, ya know...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...