Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με λύπη μου χθες διαπίστωσα ότι και φέτος το pes2010 στο ps2 είναι έτη φωτός μπροστά σε όλους τους τομείς σε σχέση με τις next gen εκδόσεις εκτός των γραφικών φυσικά. Έπαιξα pes210 στο ps2 και με πόρωσε όπως στο παρελθόν! Μιλάμε για το τέλειο και πορωτικό gameplay...

Κρίμα που η Κονάμι κατέστρεψε το τέλειο gameplay του ps2 και το μετέφερε εντελώς λάθος στα ps3/pc/360. Τέτοιο εγκληματικό λάθος δεν το περίμενα!

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΑ PS2 VERSION GAMEPLAY ΜΕ NEXT GEN ΓΡΑΦΙΚΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

Συνεχιζεις και κανεις το λαθος: Οι εκδοσεις για ps2 και pc δουλευονται ξεχωριστα απο την ιδια ομαδα.Οι εκδοσεις ps3/χ360 το ιδιο.Η εκδοση για pc δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με ps3/x360.Προφανως δεν επαιξες σε pc για αυτο λες οσα λες.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερωτηση... Προσφατα αγορασα το 360 και το pro ηταν επισης το πρωτο μου παιχνιδι στην κονσολα... Στην εκδοση για pc εχω περασει κανονικα τα patch με kits, logos, team names κτλ... Μπορω να κανω το ιδιο και στο 360????

Δημοσ.
Ερωτηση... Προσφατα αγορασα το 360 και το pro ηταν επισης το πρωτο μου παιχνιδι στην κονσολα... Στην εκδοση για pc εχω περασει κανονικα τα patch με kits, logos, team names κτλ... Μπορω να κανω το ιδιο και στο 360????

Δεν έχει βγεί ακόμα patch για το 360. Τουλάχιστον όχι απο την WeHellas.

Δημοσ.
Συνεχιζεις και κανεις το λαθος: Οι εκδοσεις για ps2 και pc δουλευονται ξεχωριστα απο την ιδια ομαδα.Οι εκδοσεις ps3/χ360 το ιδιο.Η εκδοση για pc δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με ps3/x360.Προφανως δεν επαιξες σε pc για αυτο λες οσα λες.

Μάλλον εσύ κάνεις λάθος. Οι εκδόσεις pc/ps3/360 είναι ίδιες ακριβώς. Φτιάχνονται στο pc και γίνονται port σε ps3/360. Το έχει πει και ο ίδιος ο seabass άλλωστε. Η έκδοση ps2 είναι διαφορετική και έχει κρατηθεί ο παλιός καλός κώδικας, που τον χάλασαν στα next gen μηχανήματα. Και αυτό είναι το κρίμα...

Υ.Γ. Έχω το pes2010 σε ps3,360,pc,wii και δυστυχώς δεν το ξανακουμπάω, αλλά μόλις έπαιξα την Ps2 έκδοση σε έναν φίλο μου έπαθα την πλάκα μου! Θυμήθηκα τις παλιές χρυσές πορωτικές εποχές του pes/we! Αυτές που μου στερεί ο seabass 3 χρόνια τώρα!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στο PS2 η κίνηση των παικτών είναι πάρα πολύ ομαλή! Αν εξαιρέσουμε τον τομέα των γραφικών, η κατάταξη φέτος θα πήγαινε κάπως έτσι:

PES10 PS2> PES10 PC> PES10 PS3> PES10 X360

Δημοσ.
Μάλλον εσύ κάνεις λάθος. Οι εκδόσεις pc/ps3/360 είναι ίδιες ακριβώς. Φτιάχνονται στο pc και γίνονται port σε ps3/360. Το έχει πει και ο ίδιος ο seabass άλλωστε. Η έκδοση ps2 είναι διαφορετική και έχει κρατηθεί ο παλιός καλός κώδικας, που τον χάλασαν στα next gen μηχανήματα. Και αυτό είναι το κρίμα...

Υ.Γ. Έχω το pes2010 σε ps3,360,pc,wii και δυστυχώς δεν το ξανακουμπάω, αλλά μόλις έπαιξα την Ps2 έκδοση σε έναν φίλο μου έπαθα την πλάκα μου! Θυμήθηκα τις παλιές χρυσές πορωτικές εποχές του pes/we! Αυτές που μου στερεί ο seabass 3 χρόνια τώρα!

Η εκδοση του Wii δε σ' αρεσει;;;

Δημοσ.

Μπορουν να μoυ πουν οι φιλοι που εχουν τις εκδοσεις x360/ps3 τι γραφει στις καρτες player ability στο response slider και αντιστοιχα στο acceleration slider??

Δημοσ.

Προτιμώ την Ps2 έκδοση γιατί βαριέμαι να κουνάω τα χέρια μου περα δώθε, να γεμίζω γραμμές στην οθόνη και όλα αυτά για ένα ποδοσφαιράκι...

Δημοσ.

Το ειχα παραγγειλει κ τ περιμενα πως κ πως.Στο 360 το εχω κ μιλαμε οτι στο master league κολας.ειδικα με τον τροπο που συνενοεισαι με τον σκαουτερ για τις μεταγγραφες το παιχνιδι δεινει ρεστα.Επισης καταπληκτηκες κ οι δυνατοτητες στην τακτικη που σου δεινει καθως εχει πληθωρα επιλογων.Αλλα κ το παιχνιδι σαν παιχνιδι μιλαμε για τρομερη ποιοτητα.οχι μονο στα γραφικα αλλα κ στον τροπο παιχνιδιου.Ας πουμε ειχα αρσεναλ κ επαιζα με μπολτον κ οι μπολτονεοι οπως στην πραγματηκοτητα εηταν ολοι κ περιμεναν πισω απο τη σεντρα.Μιλαμε για φοβερο παιχνιδι.

Δημοσ.
Μιλαμε για φοβερο παιχνιδι.

Το άλλο που μου αρέσει πολύ, έστω και αν χάνεις με 2-0 είναι δύσκολο να το γυρίσεις. Σαν πραγματική μπάλα όλα είναι.

Βέβαια από τη μία με τσαντίζει λίγο η τόσο εξομοίωση, θέλω να διασκεδάζω, αν θέλω μπάλα πάω στο 5χ5.

Όποιος έπαιζε και ήξερε καλό Pro θα το λατρέψει!

Δημοσ.

Tο πρωτο προ που ειχα παιξει ηταν στο ps 1 επαιρνα κροατια με δυδυμο τζουριτς-σαριτς.η ιταλια που ειχε μπροστα ενα στυλ ραβανελι με αλλο φυσικα ονομα κ ενα καρμπονι.Μιλαμε καλυτερο ποδοσφαιρακι απο αυτο-εχω την εντυπωση οτι ηταν το πρωτο προ που ειχε βγει-δεν εχω ξαναδει.κ μιλαμε με ψευτηκα ονοματα ουτε πραγματηκα γηπεδα πρεπει να ειχε.Τεραστιο παιχνιδι ομως.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Νέο update 1.03 patch 27 MB και DLC 1.03!!!

Mε πολλές βελτιώσεις

τι βελτιώσεις προσφέρει το καινούργιο update? έκανα το update στην κονσόλα! αυτό που θέλω να ρωτήσω, έκανα και το update στο pro και όταν παίζω online το σηματάκι πάνω είναι γκρί! αυτό που φένεται στην κατάσταση σύνδεσης(πράσινο ή κόκκινο)! απο πού ωφείλεται αυτο ρε παιδιά?

Δημοσ.
τι βελτιώσεις προσφέρει το καινούργιο update? έκανα το update στην κονσόλα! αυτό που θέλω να ρωτήσω, έκανα και το update στο pro και όταν παίζω online το σηματάκι πάνω είναι γκρί! αυτό που φένεται στην κατάσταση σύνδεσης(πράσινο ή κόκκινο)! απο πού ωφείλεται αυτο ρε παιδιά?

Users can now save all settings except "Mark Settings" when stocking their Game Plans. The Stocked Data will also be loaded automatically.

Icons showing the connectivity status of both the user and the opponent(s) have been changed as below:

<The User>

Grey

<The Opponent>

Checking Connection Speed: Grey

Good: Green

Average: Yellow

Poor: Red

ζζζζζζζζζζζζζ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...