polakis21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μα είναι πολύ απλό. Κανείς δεν μπορεί να πει πλέον ότι το φιφα10 είναι μούφα γιατί αγγίζει την τελειότητα. Αντίθετα, το προ10 ισορροπεί μεταξύ κατάντιας και τραγικότητας και αυτό πάλι το λένε σχεδόν όλοι...Ξέρεις πόσους ξέρω που έλιωναν προ, αλλά φέτος το αγόρασαν και δεν το παίζουν καν? Αυτό τα λέει όλα νομίζω...
papahlamidas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ polakis απλά μην δίνεις σημασία τα έχουμε πει πολλές φορές όσοι συνεχίζουν να λένε καλύτερο το Pro από το FIfa και όχι απλά επειδή το γουστάρουν περισσότερο για δικούς τους λόγους και όχι αντικειμενικούς κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν κλοτσήσει τόπι στην ζωή τους γιατί απλούστατα το ένα ρεαλιστικό και το άλλο ακόμα προσπαθεί να γίνει. Επίσης το ότι πηγαίνεις σε τουρνουά Pro το θεωρώ λογικό ακόμα μιας και τουρνουά Fifa ακόμα δεν υπάρχουν (τουλάχιστον τόσο πολυδιαφημισμένα) Το Pro αντέχει ακόμα στην Ελλάδα.
speedy23 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ...και θ'αντεχει ακομα για πολυ.Ειναι cult.
sp357 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ναι πρώτη μούρη ο polakis τρομάρα του lol πάντως πολλά παιδάκια. . .Εγώ θα πήγαινα μόνο και μόνο για την κούκλα με το μικρόφωνο τι μαν...λο είναι αυτό. sp357 για ps3 μιλάς; 1)δες αν μπαίνεις στο playstation store. 2)δες στο ps3 menu -Network Settings-Settings and Connection Status list αν α)έχεις UPnp= Available β)ΝΑΤ type =type 2 3)Mες στο παιχνίδι πήγενε System settings --port -->βάλτο στο auto. Periklitos ευχαριστώ για την επισήμανση. PS3 έχω και μπορώ να μπω στο Store. Όμως έχω UPnp= Not-Available και ΝΑΤ type=type 3 Αυτό να φανταστώ αλλάζει από το router? Θα το δοκιμάσω μέσα στο Σ/Κ αλλά μάλλον αυτό με εμποδίζει να μπω στο online του Pro.
SlimData Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ polakis απλά μην δίνεις σημασία τα έχουμε πει πολλές φορές όσοι συνεχίζουν να λένε καλύτερο το Pro από το FIfa και όχι απλά επειδή το γουστάρουν περισσότερο για δικούς τους λόγους και όχι αντικειμενικούς κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν κλοτσήσει τόπι στην ζωή τους γιατί απλούστατα το ένα ρεαλιστικό και το άλλο ακόμα προσπαθεί να γίνει.Επίσης το ότι πηγαίνεις σε τουρνουά Pro το θεωρώ λογικό ακόμα μιας και τουρνουά Fifa ακόμα δεν υπάρχουν (τουλάχιστον τόσο πολυδιαφημισμένα) Το Pro αντέχει ακόμα στην Ελλάδα. Ελπιζω φιλε μου να εχεις κατα νου οτι το pro και το fifa ειναι παιχνιδια προσομοιωσης ποδοσφαιρου και δεν εχει απολυτως καμια σημασια το αν εχει κλοτσησει καποιος τοπι στη ζωη του η οχι για να μπορει να τα κρινει.... Απο κει και περα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αντικειμενικο ειναι αυτο που πιστευεις εσυ... Δεν εχει καποιος το δικαιωμα να γουσταρει κατι διαφορετικο? Δεν τις καταλαβαινω αυτες τις αποψεις ρε παιδια....
matza13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια εχω φτασει στο τσακ να πεταξω το πλαυ απο το μπαλκονι κ ελπιζω να μπορει καποιος να βοηθησει.να μην το πεταξω εχω συνδεση το πσ3 με το μοντεμ με lan καλωδιο μπαινω κανονικα στο ιντερνετ ταχυτητες ολα καλα κ στο pro2010 στο online με το που βρισκω καποιον να παιξω γινεται κοκκινος στο σημα κ με την σεντρα κολανε ολα..μου βγαζει το εξης ΄΄ο αγωνασ πρεπει να ακυρωθει διοτι η κατασταση μεταδοσηs επιδεινωθηκε¨ στο Internet Connection Test ολα ειναι οκ..μπορει να βοηθησει καποιος? YG. το modem ειναι to netgear dg834 v4
Fronimitis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ρε παικταρά μην πετάξεις την κονσόλα!Το παιχνίδι φταίει κι οι άθλιοι σέρβερς τους.Για να μη σου σπάνε τα νεύρα πετα το προ ή παίζε οφλάιν!
matza13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 λες? ολα ειναι κομπλε κ κολαεισ την σεντρα ..ημαρτον...τι μπορει να φταει κ πως φτιαχνεται?
Fronimitis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν φτιάχνεται δυστυχώς...βρίζε την ΚΟΝΑΜΙ αν θες να ξεσπάσεις κάπου
VAssassin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν φτιάχνεται; Και γιατί 8 στους 10 παίζουν online σχεδόν απροβλημάτιστα;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν φτιάχνεται; Και γιατί 8 στους 10 παίζουν online σχεδόν απροβλημάτιστα; Ρωτα τον matza13.
eorptol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 και σε μενα δεν εχει κολλησει εχω παιξει 16 παιχνιδια 2 φορες με πεταξε εξω λογω ταχυτητας .... οπως και στο fifa το online toy δουλευει πολυ καλα περσυ ειχε σοβασρο προβλημα μονο το προ αλλα φετος ειναι μια χαρα μεχρι στιγμης......
vitoribo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Φρόντισε να μην έχεις ανοιχτά torrents και σου τρώνε Γενικά πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει στο 5% των παιχνιδιών, που αναγκαστικά φεύγω και 0-3
mihalis78 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ελατε στην κοινοτητα greek people για πρωταθληματα, φιλικους αγωνες, συναντησεις για pes 2010. την κοινοτητα θα την βρειτε κανοντας search στο pes2010 online για ps3 me to ονομα της greek(κενο)people χωρις κωδικο, ιδιοκτητης ειναι ο χρηστης greekm. αφου κανετε συνδεση στην κοινοτητα πατηστε διοργανωση - πρωταθλημα κοινοτητας και παρτε ομαδα. πληροφοριες για ημερομηνιες και ωρες αγωνων θα βλεπετε απο την σελιδα pes2010greekm.blogspot.com χωρις www. καντε εγγραφη και στην σελιδα της κοινοτητας για καλυτερη επικοινωνια σας περιμενω για αγωνες mike
polakis21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Με λύπη μου χθες διαπίστωσα ότι και φέτος το pes2010 στο ps2 είναι έτη φωτός μπροστά σε όλους τους τομείς σε σχέση με τις next gen εκδόσεις εκτός των γραφικών φυσικά. Έπαιξα pes210 στο ps2 και με πόρωσε όπως στο παρελθόν! Μιλάμε για το τέλειο και πορωτικό gameplay... Κρίμα που η Κονάμι κατέστρεψε το τέλειο gameplay του ps2 και το μετέφερε εντελώς λάθος στα ps3/pc/360. Τέτοιο εγκληματικό λάθος δεν το περίμενα! ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΑ PS2 VERSION GAMEPLAY ΜΕ NEXT GEN ΓΡΑΦΙΚΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.