Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν ξερεις εσυ πως γινονται οι ντριπλες δεν σου φταιει το παιχνιδι.Σαν ολους αυτους που γκρινιαζαν για τα πεναλτυ επειδη δεν εκατσαν 15 λεπτα να ασχοληθουν για να μαθουν πως εκτελουνται.Αν θελετε παιχνιδια που σας τα προσφερουν ολα στο πιατο υπαρχει και η ΕΑ.

Ρε παιδια, ενταξει υποστηριξτε το παιχνιδι που σας αρεσει αλλα μην πετατε κοτσανες!!!!

Ακου παιχνιδι που σου τα προσφερει ολα στο πιατο το FIFA.

Εχεις δοκιμασει να δεις πως γινονται οι ντριπλες εκει;;;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια, ενταξει υποστηριξτε το παιχνιδι που σας αρεσει αλλα μην πετατε κοτσανες!!!!

Ακου παιχνιδι που σου τα προσφερει ολα στο πιατο το FIFA.

Εχεις δοκιμασει να δεις πως γινονται οι ντριπλες εκει;;;

Oχι δεν εχω δοκιμασει και δεν με ενδιαφερει.Δεν μιλησα για το φιφα.Για το προ μιλαμε εδω.Αν δεν ξερετε να κανετε ντριπλες στο φετινο μην ασχολειστε και μην λετε ανακριβειες τυπου 'δεν γινονται ντριπλες', 'ολα τα πεναλτυ πανε εξω' και αλλα γραφικα.Αν θελεις να παιρνεις την μπαλα και να κανεις αυτοματα με ενα κουμπι ντριπλα ξεχνα το.Μπες δες κανα tutorial να μαθεις πως γινονται οι ντριπλες φετος στο προ.

Δημοσ.
Oχι δεν εχω δοκιμασει και δεν με ενδιαφερει.Δεν μιλησα για το φιφα.Για το προ μιλαμε εδω.Αν δεν ξερετε να κανετε ντριπλες στο φετινο μην ασχολειστε και μην λετε ανακριβειες τυπου 'δεν γινονται ντριπλες', 'ολα τα πεναλτυ πανε εξω' και αλλα γραφικα.Αν θελεις να παιρνεις την μπαλα και να κανεις αυτοματα με ενα κουμπι ντριπλα ξεχνα το.Μπες δες κανα tutorial να μαθεις πως γινονται οι ντριπλες φετος στο προ.

Αφου δεν το εχεις δοκιμασει, πως γραφεις οτι στα προσφερει ολα στο πιατο η EA;;;;;

Δημοσ.

Τα έχουμε πει, το παιχνίδι θέλει να ασχοληθείς μαζί του.

Η ταχ.υτητα εξαρτάται εν μέρει και από το πώς παίζεις το παιχνίδι. Όποιος πάντως παίζει γρήγορα, πολύ απλά χάνει.

@polakis...πώς την πάλεψες στο mall? Τραγική οργάνωση. Όταν πήρα νούμερο και είδα ότι θά έπαιζα σε κανά τρίωρο, την έκανα. Άσε που τα 5λεπτα είναι τζόγος

Δημοσ.

Ρε fearwhatnow πλάκα μας κάνεις? Μας λες ότι δεν ξέρουμε πως γίνονται οι ντρίμπλες? Εδώ πήραμε το τουρνουά πλαισίου και θα μας πεις ότι δεν ξέρουμε κιόλας προ? Και έχω πάρει καμιά 100αρια τουρνουά προ στην ζωή μου. Από σένα περιμένω να μάθω πως γίνονται οι ντρίμπλες?

Απλά δεν γουστάρω να μου βγαίνουν τα δάχτυλα για να καταφέρω να κάνω μια ντρίμπλα με τον αριστερό μοχλό που ντριμπλάρω ή να την κάνει κατά λάθος ή να μην μπορεί να την κάνει γιατί έχει dribbling κάτω από 80 και δεν κάνει καμία ντρίμπλα! Οι ντρίμπλες στο φιφα αν δεν ξέρεις είναι καταπληκτικά δωσμένες! Ακόμα και κάποιοι που είναι άμπαλοι παίκτες κάνουν κάποιες βασικές ντρίμπλες του ποδοσφαίρου, όχι να μην μπορούν να κάνουν καμία!

Όσο για τα πέναλτυ είναι επίσης τραγικά στο προ. Η μή ύπαρξη μπάρας την ώρα του σουτ, αλλά και το πόσο θα βάλεις την κατεύθυνση για να μην πάει αουτ κάνει την εκτέλεση εντελώς random! Ακόμα και η εκτέλεση σαν κίνηση είναι τραγική, όπου η μπάλα πάει πολύ γρήγορα και οι παίκτες βάζουν τραγικά την μπάλα στο πόδι κατά την εκτέλεση...

Τα παιχνίδια pes2010-fifa10 φέτος δεν συγκρίνονται...

Δημοσ.

Πιο τουρνουα ρε polaki?

Kαλά θες να μου πεις ότι στήθηκες από τις 11 το πρωί μέχρι το βραδυ για να παίξεις αυτό που λες εσύ αηδία που να σου άρεσε κιόλας...

Κέρδισες το τούρνα του plaisiou ouaou μεγάλη επιτυχία φαντάζομαι ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος 12χρονα 10χρονα!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτό το topic? Έχει γίνει "I hate Pro10"?

Σε όποιον αρέσει αρέσει. Ειδικά αν η παρέα έχει το Pro τι θα πας να πάρεις? Και τα δύο η τσέπη δεν τα αντέχει...

Τέλος πάντων. Έχω μία απορία. Προσπαθώ να μπω στο online για πρώτη φορά και μου λέει κάτι ιστορίες για διακομιστές και μάλλον για να ανοίξω πόρτα στο router για την κονσόλα. Έχω ανοίξει λογαριασμό και γενικά μπορώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες της PS.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει ή είμαι off-topic?

Δημοσ.

Ναι πρώτη μούρη ο polakis τρομάρα του lol πάντως πολλά παιδάκια. . .

Εγώ θα πήγαινα μόνο και μόνο για την κούκλα με το μικρόφωνο τι μαν...λο είναι αυτό.

sp357 για ps3 μιλάς;

1)δες αν μπαίνεις στο playstation store.

2)δες στο ps3 menu -Network Settings-Settings and Connection Status list αν α)έχεις UPnp= Available

β)ΝΑΤ type =type 2

3)Mες στο παιχνίδι πήγενε System settings --port -->βάλτο στο auto.

Δημοσ.

Ρε polakis εσυ εισαι ο Μπιτζέλης Πολύκαρπος? Και στο βιντεο μηπως εισαι ο τυπος με τα μουσια και την γκρι ζακετα με την κουκουλα που χανει στο τελος?

Αν η απαντηση ειναι ναι, τοτε θα γινω ντετεκτιβ. :P

Δημοσ.
Πιο τουρνουα ρε polaki?

Kαλά θες να μου πεις ότι στήθηκες από τις 11 το πρωί μέχρι το βραδυ για να παίξεις αυτό που λες εσύ αηδία που να σου άρεσε κιόλας...

Κέρδισες το τούρνα του plaisiou ouaou μεγάλη επιτυχία φαντάζομαι ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος 12χρονα 10χρονα!!!

Δεν το είπα για να το παίξω ψώνιο, απλά για να τονίσω ότι δεν είμαι κανένας άσχετος που δεν ξέρει ούτε ντρίμπλα να κάνει. Έχω κερδίσει γύρω στα 100 τουρνουά στην ζωή μου στο προ, τοπικά,πανελληνια ή διεθνη...

Και ναι το pes2010 είναι τραγικό για μένα...

Απλά και όμορφα η άποψή μου...

Δημοσ.
Δεν το είπα για να το παίξω ψώνιο, απλά για να τονίσω ότι δεν είμαι κανένας άσχετος που δεν ξέρει ούτε ντρίμπλα να κάνει. Έχω κερδίσει γύρω στα 100 τουρνουά στην ζωή μου στο προ, τοπικά,πανελληνια ή διεθνη...

Και ναι το pes2010 είναι τραγικό για μένα...

Απλά και όμορφα η άποψή μου...

Eίπα εγώ ότι είσαι άσχετος ;

Αυτό που σου λέω είναι ότι επαναλαμβάνεσε και γίνεσε κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.

Δηλαδή θα το έβρισκες φυσιολογικό να έμπαινα εγώ στο thread του FIFA και να έγραφα

κάθε 3 post το FIFA χάλια μετά πάλι το FIFA χάλια μετά πάλι το FIFA τραγικό μετά

πάλι ρε παιδιά πως παιζετε αυτην την μ.....α το FIFA.

Mάλλον για προβληματικό άτομο θα μιλούσες.

Σέβομαι όλους που προτιμάνε το FIFA και γιαυτό ούτε μια φορά δεν έχω ποστάρει στο tread του ΦΙΦΑ.

Να τους πω τι; γιατί παιζουν ένα παιχνίδι που εμένα δεν μου αρέσει;

Δημοσ.

polaki οπως λεει και ο μεγαλος Αγγελος Αναστασιαδης ανηκεις στους μπερδεμενους.....

γουσταρεις φιφα αλλα παιζεις προ.....

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ ? (ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ) .....:)))))))

Δημοσ.
Eίπα εγώ ότι είσαι άσχετος ;

Αυτό που σου λέω είναι ότι επαναλαμβάνεσε και γίνεσε κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.

Δηλαδή θα το έβρισκες φυσιολογικό να έμπαινα εγώ στο thread του FIFA και να έγραφα

κάθε 3 post το FIFA χάλια μετά πάλι το FIFA χάλια μετά πάλι το FIFA τραγικό μετά

πάλι ρε παιδιά πως παιζετε αυτην την μ.....α το FIFA.

Mάλλον για προβληματικό άτομο θα μιλούσες.

Σέβομαι όλους που προτιμάνε το FIFA και γιαυτό ούτε μια φορά δεν έχω ποστάρει στο tread του ΦΙΦΑ.

Να τους πω τι; γιατί παιζουν ένα παιχνίδι που εμένα δεν μου αρέσει;

Ακριβώς ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...