polakis21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Διαφωνώ πλήρως με τους τελευταίους. Απορώ πως μπορείτε και το υποστηρίζετε ακόμα...
supermario29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Κατα αρχας ολοι με φιφα ξεκινησαμε.Θυμαμαι το χα λιωσει το pc.Απο το 1999 ομως οπως κ να το κανουμε εχει μεινει χιλιομετρα πισω απο το προ.Συμφωνω εδω κ δυο χρονια το προ ειναι στασιμο.Ειναι ομως το ποδοσφαιρακι που στις ακαδημιες του Αγιαξ κανουν σεμιναριο πανω στο τακλιν του προ...Τεχνικα ειναι πολυ πιο κοντα στο αθλημα... ????????!!!!!!!!!!!??????????? Τι εννοει ο ποιητης;;;
dp@pa Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Παιδια κατα την γνωμη μου το χειροτερο προ ειναι καλυτερο απο το καλυτερο φιφα...Ειναι 1000 φορες πιο ρεαλιστικο κ δεν ειναι φτιαγμενο για διασκεδαση αλλα θελει να αγγιξει τους σοβαρους ποδοσφαιροφιλους.Ειναι οπως στο μπασκετ το νβα2κ9 που εχει αφησει πολυ πισω το λαιβ Τέτοια statements ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ειναι για σεβασμο. Εεεερε, κολλημα και εσυ. Το καλυτερο, και το πιο ρεαλιστικο!..ΑΝΟΙΞΤΕ τα ματια σας! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...πειτε οτι το προτιματε, αλλα μην λετε οτι νανε!...ΤΖΙ ΖΟΥΣ!.... Με τον φιλο τον 35 αρι. Εχω να σου πω, οπως πολλοί θα συμφωνήσουν, αν δεν δωσεις μια ευκαιριουλα, αφου βλεπω οτι μαλλον , εισαι εθισμενος με καλο gameplay, και ΑΙ, σου προτείνω και εγω, να πάρεις το φιφα τωρα που ειναι ποιο φτηνό...και να του δωσεις την ευκαιρια. Εγω σε παω και στοίχημα, οτι θα κολλήσεις. Σιγουρα θα βρεις ρεαλισμο, και gameplay. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:25 ---------- Κατα αρχας ολοι με φιφα ξεκινησαμε.Θυμαμαι το χα λιωσει το pc.Απο το 1999 ομως οπως κ να το κανουμε εχει μεινει χιλιομετρα πισω απο το προ.Συμφωνω εδω κ δυο χρονια το προ ειναι στασιμο.Ειναι ομως το ποδοσφαιρακι που στις ακαδημιες του Αγιαξ κανουν σεμιναριο πανω στο τακλιν του προ...Τεχνικα ειναι πολυ πιο κοντα στο αθλημα... ρε φιλε, το φιφα 09 ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ η απλα μας κοροϊδεύεις?
polakis21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ότι φέτος θα συμφωνούσα με dpapa δεν το πίστευα ποτέ! Χαχαχαχαχα!
dp@pa Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ότι φέτος θα συμφωνούσα με dpapa δεν το πίστευα ποτέ! Χαχαχαχαχα! lol..οντως...καλα τα παμε, περιμενε ομως μεχρι να δουμε και βιντεος, μετα μπορει να παιχτει μαχη! xexe
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ρε σεις... έχει μια βάση αυτό που λέει το παιδί για το τάκλιν και τον Άγιαξ... είδατε πόσο χάλια πάει φέτος;
VAssassin Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Φιλε dp@pa δηλαδη ολοι πρεπει να γουσταρουμε fifa; Ναι εγω το εχω παιξει(pc) και δεν μου λεει τιποτα. Οταν θα φτιαξουν ενα ποδοσφαιρακι που θα εχει εναλλαγες ρυθμου, θα ελεγχεις που παει το σουτ, οι επιθετικοι(η γενικοτερα οι παιχτες) θα πατανε περιοχη και θα καταλαβαινεις διαφορα απ' το να ελεγχεις τον park στο να ελεγχεις τον messi, τοτε μπορει και να ασχοληθω. Μεχρι τοτε PES οσο μετριο και να ειναι! Αν στις κονσολες εχει τοσο μεγαλη διαφορα, παω πασο.
dp@pa Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Φιλε dp@pa δηλαδη ολοι πρεπει να γουσταρουμε fifa; Ναι εγω το εχω παιξει(pc) και δεν μου λεει τιποτα.Οταν θα φτιαξουν ενα ποδοσφαιρακι που θα εχει εναλλαγες ρυθμου, θα ελεγχεις που παει το σουτ, οι επιθετικοι(η γενικοτερα οι παιχτες) θα πατανε περιοχη και θα καταλαβαινεις διαφορα απ' το να ελεγχεις τον park στο να ελεγχεις τον messi, τοτε μπορει και να ασχοληθω. Μεχρι τοτε PES οσο μετριο και να ειναι! ε καλα, ουτε εγω θα το επαιζα στο PC επειδη , το λεμε και εμεις η ΦΑΝ ασπουμε, στο PC σπερνει και δερνει το προ. Στην κονσολα, ακριβως το αντιθετο. ΑΛΛΟ ΣΤΟ PC και αλλο στην κονσολα. ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ στο PC και αλλη στην κονσολα. να το ξεκαθαρισουμε αυτο. ΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΓΝΩΜΗ! επειδη αυτα που αναφερες δεν ισχυουν στην κονσολα. 100% σιγουρια. ΚΑι φιλε, δεν λεω οτι πρεπει να το παρετε, ΛΕΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να λετε Παπαριες, το προ δεν ειναι καν κοντα στον ρεαλισμο του φιφα ΦΕΤΟΣ!. ΠΕΙΤΕ οτι αλλο θελετε, πειτε ποσο το γουσταρετε επειδη κολλησατε, αλλα μην λετε, οτι ειναι ρεαλιστικο! μεχρι και οι συναδελφοι σας (ΦΑΝ του ΠΡΟ)..λενε οτι οκ...ειναι arcade, και γουσταρετε να παιζετε μεταξυ φιλων. Αυτο ειναι σεβαστο.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Κατα αρχας ολοι με φιφα ξεκινησαμε.Θυμαμαι το χα λιωσει το pc.Απο το 1999 ομως οπως κ να το κανουμε εχει μεινει χιλιομετρα πισω απο το προ.Συμφωνω εδω κ δυο χρονια το προ ειναι στασιμο.Ειναι ομως το ποδοσφαιρακι που στις ακαδημιες του Αγιαξ κανουν σεμιναριο πανω στο τακλιν του προ...Τεχνικα ειναι πολυ πιο κοντα στο αθλημα... Φαντάζομαι εκεί στον Άγιαξ τους μαθαίνουν και πώς να τρέχουν σαν κάβουρες.
pscrazy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Φιλε dp@pa δηλαδη ολοι πρεπει να γουσταρουμε fifa; Ναι εγω το εχω παιξει(pc) και δεν μου λεει τιποτα.Οταν θα φτιαξουν ενα ποδοσφαιρακι που θα εχει εναλλαγες ρυθμου, θα ελεγχεις που παει το σουτ, οι επιθετικοι(η γενικοτερα οι παιχτες) θα πατανε περιοχη και θα καταλαβαινεις διαφορα απ' το να ελεγχεις τον park στο να ελεγχεις τον messi, τοτε μπορει και να ασχοληθω. Μεχρι τοτε PES οσο μετριο και να ειναι! Αν στις κονσολες εχει τοσο μεγαλη διαφορα, παω πασο. Aυτο δειχνει οτι ποσο ασχετο ειναι το 99% των gamers! Τι να πω, να σου πω απλα οτι αλλο στουντιο αναπτυξης εφτιαξε το fifa στις κονσολες και αλλο στο pc. Το studio england EA εφτιαξε την εκδοση ps3-xbox360 το studio canada EA εφτιαξε την εκδοση που ειναι ιδια psp-ps2-pc δεν εχουν καμια σχεση οι δυο εκδοσεις, η μονη ομοιοτητα χωρις ειδος υπερβολης ειναι το οτι απλα λεγονται FIFA 08 και 09!!!!! To PRO EVOLUTION περα απο την πλακα , ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ πια! Θα συμφωνισω απολυτα με dpapa και polaki....Θεωρω οτι ειμαι εγω αυτος που τραβηξα αρκετα προβατα απο fifa και τα πηγα pro πριν αρκετα χρονια , τωρα χρεος μου ειναι το αντιθετο....και το εχω πετυχει απολυτα, τα φιλαρακια μου οταν λεμε PRO γελαμε! Και το βαζουμε μια φορα το μηνα για να γελαμε και να καταλαβαινουμε το τι μας εδωσε ΕΑ, ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ! περα απο την φαντασια μου.... Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτη την εταιρια που μπορει να αργισε αλλα εκανε κατι που η konami δεν θα το εκανε ουτε σε 10 χρονια!
VAssassin Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ξεκαθαρισα νομιζω οτι τα εχω παιξει στο pc και οχι στις κονσολες. Ηξερα οτι εχει διαφορα αλλα δεν μπορω να ξερω ποσο μεγαλη ειναι αυτη.
geomos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Aυτο δειχνει οτι ποσο ασχετο ειναι το 99% των gamers!Τι να πω, να σου πω απλα οτι αλλο στουντιο αναπτυξης εφτιαξε το fifa στις κονσολες και αλλο στο pc. Το studio england EA εφτιαξε την εκδοση ps3-xbox360 το studio canada EA εφτιαξε την εκδοση που ειναι ιδια psp-ps2-pc δεν εχουν καμια σχεση οι δυο εκδοσεις, η μονη ομοιοτητα χωρις ειδος υπερβολης ειναι το οτι απλα λεγονται FIFA 08 και 09!!!!! To PRO EVOLUTION περα απο την πλακα , ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ πια! Θα συμφωνισω απολυτα με dpapa και polaki....Θεωρω οτι ειμαι εγω αυτος που τραβηξα αρκετα προβατα απο fifa και τα πηγα pro πριν αρκετα χρονια , τωρα χρεος μου ειναι το αντιθετο....και το εχω πετυχει απολυτα, τα φιλαρακια μου οταν λεμε PRO γελαμε! Και το βαζουμε μια φορα το μηνα για να γελαμε και να καταλαβαινουμε το τι μας εδωσε ΕΑ, ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ! περα απο την φαντασια μου.... Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτη την εταιρια που μπορει να αργισε αλλα εκανε κατι που η konami δεν θα το εκανε ουτε σε 10 χρονια! Γεια σου ρε αρχιβοσκε!!! Παλι καλα που εχουμε σωτηρες και μας δειχνουν το φως το αληθινο!!! Αμα ψαχνεις για τσοπανοσκυλα εχω ενα γνωστο,κανει καλες τιμες!
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Γεια σου ρε αρχιβοσκε!!! Παλι καλα που εχουμε σωτηρες και μας δειχνουν το φως το αληθινο!!! Αμα ψαχνεις για τσοπανοσκυλα εχω ενα γνωστο,κανει καλες τιμες! Have you been high today?
polakis21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Πάντως πληροφορίες λένε ότι θα βγουν οι πρώτες εικόνες ή κάτι τέτοιο στο pes widget τις επόμενες μέρες. Αναμένουμε για να δούμε αν θα αξίζει να το περιμένουμε ή όχι για μια ακόμη χρονιά ή αν το φιφα10 θα βγει νικητής πριν ακόμα ξεκινήσει η μάχη! Πάντως, αν ισχύουν τα παρακάτω, τότε αναμένονται αλλαγές προς το καλύτερο: PES2010 - the game you asked for PES is all about our fans, which is why when it came to making PES even better, there was one group of people we turned to. We listened to what you loved, what you wanted improved, and what new ideas you had for making it even better. The result is the most challenging, realistic and satisfying PES ever. And we’ve introduced more new features than ever before. Just some of the key additions for 2010 include: • Improved visuals, animations and moves with a major update including live player expressions and movements that will change according to conditions on the field. Animations of dribbling and shots on goal, as well as individual skills have all been reworked to make it the most realistic release ever. • Realistic gameplay to constantly test you, requiring you to have both strategic play and quick reactions, just like real life, including more versatile goal keepers, greater control over penalties in terms of placing and accuracy, and intuitive zonal defending. • Enhanced online experience, a new team is solely dedicated to improving online play and other aspects such as downloadable content, more updates and the ability make the game more bespoke. • Improved AI thanks to Teamvision 2.0. Now midfielders and defenders will work together, getting rid of those soft goals and returning PES 2010 to its simulation roots. You will also be able to move several players at once into any opening, resulting in a need for more strategic thinking. Referees have also been reworked to make more balanced calls during matches. • Strategy use – every element, from pass frequency to width of play, can be altered to match those of your favourite club giving you ultimate control. • Match day atmosphere will be ramped up to give a better taste of home or and away crowds, who’ll react spontaneously to all the action on the pitch. • Enhanced Master League will improve managerial aspects of the mode resulting in an increased managerial career lifespan. On top of all that we'll be working on additional ways to further integrate the UEFA Champions League and have also secured Europe’s next biggest club competition, the all new UEFA Europa League. We’ll send you more updates as soon as we can. Thank you for your help in making PES 2010 our best game ever. Ελπίζω αυτά να μην είναι μπαρούφες, και πράγματι να επιστρέψω στο να παίζω και πάλι pro. Να αναπολήσω εκείνες τις μέρες των μαγικών online πρωταθλημάτων!
dp@pa Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Aυτο δειχνει οτι ποσο ασχετο ειναι το 99% των gamers!Τι να πω, να σου πω απλα οτι αλλο στουντιο αναπτυξης εφτιαξε το fifa στις κονσολες και αλλο στο pc. Το studio england EA εφτιαξε την εκδοση ps3-xbox360 το studio canada EA εφτιαξε την εκδοση που ειναι ιδια psp-ps2-pc δεν εχουν καμια σχεση οι δυο εκδοσεις, η μονη ομοιοτητα χωρις ειδος υπερβολης ειναι το οτι απλα λεγονται FIFA 08 και 09!!!!! To PRO EVOLUTION περα απο την πλακα , ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ πια! Θα συμφωνισω απολυτα με dpapa και polaki....Θεωρω οτι ειμαι εγω αυτος που τραβηξα αρκετα προβατα απο fifa και τα πηγα pro πριν αρκετα χρονια , τωρα χρεος μου ειναι το αντιθετο....και το εχω πετυχει απολυτα, τα φιλαρακια μου οταν λεμε PRO γελαμε! Και το βαζουμε μια φορα το μηνα για να γελαμε και να καταλαβαινουμε το τι μας εδωσε ΕΑ, ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ! περα απο την φαντασια μου.... Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτη την εταιρια που μπορει να αργισε αλλα εκανε κατι που η konami δεν θα το εκανε ουτε σε 10 χρονια! πω πω μανγκα με εφτιαξες.. Θα νομιζουν εφτιαξα δευτερο προφιλ ετσι οπως τα λες. λολ. Ειπα και εγω, μονο εγω και ο πολακις βλεπουμε τις διαφορες, και τα διαμαντια που λες. λολ. ετσι, ειναι οπως τα ειπες ακριβως. οπως αναφερες για τους φιλους, το ιδιο εκανα και εγω, αλλαξαμε γνωμες, ανοιξαμε ματια. Μονο αν το δουν σε action με καποιον που ξερει να παιζει, να το δουν. Εκει κολλουν, και μετα θελουν να το δοκιμασουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.