Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ίσα ίσα που οι πάσες έχουν γίνει σχεδόν τέλειες και η τρίπλα πιο δύσκολη.

Πόσταρε ένα video που περνάς πάνω από 5 παίχτες για να μη σου πω 3.

:whistle:

Τι να πώ.. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δεί.

Επιφυλάσσομαι να ποστάρω ένα βίντεο χωρίς να βρίσκω το λόγο βέβαια..

Αν θές να σου δώσω και κάνα γκόλ απο το κέντρο/σαν πέναλτι, με lampard έτσι για την συλλογή.. (με μια μέρα παιχνίδι και χωρίς να με έχει βολέψει καθόλου).

Η δές τα achievement μου τέλος πάντων γι αυτό..

Γούστα είναι αυτά.. Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι δεν μου χαρίζει την κλασσική ομορφιά του πρό αλλα είναι ένα κακό υβρίδιο... Προτιμώ χίλιες φορές να παίζω το περσινό.

Βασικά δές και πολλές παρέες (καλή ώρα) που ήταν επι ΠΟΛΛΑ χρόνια πίνω μπάφους και παίζω πρό και απο φέτος το γυρίσαμε στο φίφα ολοκληρωτικά.. Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό και δεν γίναμε ξαφνικά ea fanboys. :\ Και δεν μιλάμε για λίγα home tournaments..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιχνίδι θέλει να ασχοληθείς σε βάθος μαζί του. Όσοι παίζετε το απλοικό φίφα (στα μάτια μου απλοικό είναι αφού μετά από λίγο όλοι οι αγώνες μοιάζουν ίδιοι) είναι λογικό να ξενερώνετε.

Κι αυτό φαίνεται που κράζετε για τα animations, το κοντρόλ και τις πάσες. Τα δύο τελευταία δεν έχουν πρόβλημα, αν καταλάβεις τη φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι πολύ καλά.

Το μεγάλο πρόβλημα του παιχνιδιού όπως έίπε κάποιος είναι η διαιτησία και οι τερματοφύλακες. Μακάρι να βγει κανά patch για αυτά γιατί εκνευρίζουν τρελά

Δημοσ.
Το παιχνίδι θέλει να ασχοληθείς σε βάθος μαζί του. Όσοι παίζετε το απλοικό φίφα (στα μάτια μου απλοικό είναι αφού μετά από λίγο όλοι οι αγώνες μοιάζουν ίδιοι) είναι λογικό να ξενερώνετε.

Κι αυτό φαίνεται που κράζετε για τα animations, το κοντρόλ και τις πάσες. Τα δύο τελευταία δεν έχουν πρόβλημα, αν καταλάβεις τη φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι πολύ καλά.

Το μεγάλο πρόβλημα του παιχνιδιού όπως έίπε κάποιος είναι η διαιτησία και οι τερματοφύλακες. Μακάρι να βγει κανά patch για αυτά γιατί εκνευρίζουν τρελά

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

απλοικό τo FIFA το ακούσαμε και αυτό...

Δημοσ.

εγω παντως ρε παιδια σε ps3 που το εχω ,μια χαρα ειναι το παιχνιδι , τι να πω αυτα που λετε δεν τα εχω δει.το εχετε βγαλει το χειροτερο ποδοσφερακι των εποχων.Με hdmi παντως η ταχυτητα ειναι καταπληκτικη, ενοειτε πιο αργη απο το φλιπερακι το αλλο, πιο αργη και πιο ομαλη απο το ντεμο,πιο ωραια και ομαλα animations απο το ντεμο,ανθρωπινος ρυθμος κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,ωραιο ΑΙ και μια χαρα online και με 2vs2 ολα οκ.μου φενετε εχετε φαει μεγαλο σκαλωμα καπιοι εναντιον του.χαλαρωστε λιγο.παιχνιδι ειναι.παιξτε το φιφα αν σας αρεσει περισσοτερο αλλα μια χαρα παιχνιδι ειναι το προ.με διαφορα το καλυτερο προ.

Δημοσ.

Έτσι μου φαίνεται, ωραίο στην αρχή, βαρετό μετά

Αλλά ξέχασα, το mood είναι να κράζουμε το προ

Κ μετά λέτε εμάς πρόβατα

Δημοσ.
Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό και δεν γίναμε ξαφνικά ea fanboys. :\ Και δεν μιλάμε για λίγα home tournaments..

Δεν είναι τυχαίο, κάτι τέτοιο όπως είπα το περιμένω. Είναι πολύ δύσκολο το Pro και η αλήθεια είναι ότι λόγω τις δυσκολίας αυτής δεν μπορούν όλοι να διασκεδάσουν μαζί σου.

Η διαιτησία μπορώ να πω ότι είναι φανερά βελτιωμένη από το 2009.

Στο 2009 όταν έκανες τάκλιν, έπαιρνες τη μπάλα και μετά έπαιρνες και πόδια, έδινε foul και πολλές φορές και κάρτα. Σε αυτό πολύ σωστά δίνει foul όταν παίρνεις σκέτα πόδια ή πόδια πρώτα και μετά μπάλα.

Για την ιστορία σε μία φάση, αν ο αμυντικός κάνει τάκλιν χτυπήσει πρώτα τη μπάλα και αυτή φύγει (δει ο διαιτητής ότι η μπάλα έφυγε) και στη πορεία του τάκλιν ενώ η μπάλα έχει φύγει του κόψει και τα δύο πόδια του παίχτη που είχε τη μπάλα, δεν είναι foul. Το λέω επειδή πολύ γκρινιάζουν με αυτό....

Επίσης κάτι άλλο που αφορά κανόνες διαιτησίας και πολλές φορές βλέπω πάλι κόσμο να διαμαρτύρεται, δεν υπάρχει offside όταν κάνεις πλάγιο (πετάς τη μπάλα με τα χέρια στο γήπεδο). :-)

Είναι εντυπωσιακό, διασκεδαστικό και απλοϊκό πολύ. H προωθημένη του μου αρέσει και με βολεύει τόσο πολύ σαν να έχει τηλεχειρισμό, πάει εκεί που πρέπει κατευθείαν!

εγω παντως ρε παιδια σε ps3 που το εχω ,μια χαρα ειναι το παιχνιδι , τι να πω αυτα που λετε δεν τα εχω δει.το εχετε βγαλει το χειροτερο ποδοσφερακι των εποχων.Με hdmi παντως η ταχυτητα ειναι καταπληκτικη, ενοειτε πιο αργη απο το φλιπερακι το αλλο, πιο αργη και πιο ομαλη απο το ντεμο,πιο ωραια και ομαλα animations απο το ντεμο,ανθρωπινος ρυθμος κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,ωραιο ΑΙ και μια χαρα online και με 2vs2 ολα οκ.μου φενετε εχετε φαει μεγαλο σκαλωμα καπιοι εναντιον του.χαλαρωστε λιγο.παιχνιδι ειναι.παιξτε το φιφα αν σας αρεσει περισσοτερο αλλα μια χαρα παιχνιδι ειναι το προ.με διαφορα το καλυτερο προ.

Συμφωνώ.

Δημοσ.

Ένα έχω να πω...ΛΟΥΣΤΡΟΙ !!Παει το PES!

σ.σ Οποιος παιζει στοιχημα καταλαβαίνει τι εννοω!

σ.σ 2 Κλαιν μαιν έχεις πμ !!

Δημοσ.

Παντως για την εβδομαδα που μας περασε το παιχνιδι ηταν πρωτο σε πωλησεις παιχνιδι στην αγγλια.για υτους μωρε που λενε οτι το μονο στην ελλαδα παιζουν...

Δημοσ.

Οι πωλήσεις δεν νομίζω ότι λένε κάτι. Δεν μετράνε και πόσα αντίγραφα διακινούνται όμως...

Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει αρκετά, τόσο που πολλές φορές σε νευριάζει. Πάντως όσο παίζω τόσο περισσότερο μου αρέσει και τόσο περισσότερο μπαίνω στο νόημα.

Δημοσ.

Παιδιά πήγα στον διαγωνισμό του πλαισίου στο pes2010 στο mall στο μαρούσι. Και πήγα τελικό! Αλλά έχασα τελικά. Είχα τσέλσι και αυτός στον τελικό ρεαλ (όπως το 99% των υπολοίπων). Αυτός πήρε ο 1ο δώρο μια Sony Bravia LCD 40'' 1080p και εγώ πήρα το ps3 slim 250gb με το uncharted2!

Οργάνωση τραγική. Πήγα εκεί στις 11.30 το πρωί και έφυγα 23.30 το βράδυ!!

Και η άλλη ξενέρα είναι το ίδιο το παιχνίδι στο ps3! ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ PES2010! Πραγματικά απορώ (χωρίς υπερβολή) πως μπορεί να αρέσει σε κάποιον αυτό το έκτρωμα! Button lag σε όλο του το μεγαλείο, ανύπαρκτες ντρίμπλες και κριστιάνο ρονάλντο περνάει πάνω από όλους!!! Ξεφτίλα μιλάμε...Το χειρότερο ever!

Υ.Γ. Πουλάω την κονσόλα όπως είναι με την ζελατίνα της και την απόδειξη από το πλαίσιο 340 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει...

Δημοσ.

εγω παλι...παρελαβα χτες το pro 2010 για το ps2 μου και το εβαλα να παιξω 2-3 παιχνιδακια να δω τι λεει... τι να πω, πρωτη εντυπωση...δεν μου αρεσε..τα γραφικα μου φανηκαν χειροτερα και απο 2008!! χορταρι, παιχτες...ακομα και τα δοκαριαμου φαινονται χειροτερα! κατα τα αλλα...κινηση λιγο πιο αργη αλλα πιστευω πιο ρεαλιστικη, το ιδιο και οι πασες, τα σουτ.

Δημοσ.

Η κονσόλα ps3 πουλήθηκε! Μου έμεινε το Uncharted 2. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει...

Έχω περιέργεια να το δω στο ps2 πάντως. είμαι σίγουρος ότι μόνο εκεί αξίζει...Πάλι...

Δημοσ.

το χειροτερο pro evolution ολων των εποχων...και το λεει ανθρωπος που παιζει το συγκεκριμενο game απο το international super star soccer και την επικη συνεχεια του το ντιλΑξ...κριμα για την κοναμι απλα κριμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...