Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να το δω και στο pc αλλα τα ιδια ρε παιδια.Το παιχνιδι ειναι δυστηχως unplayable.Γιατι το κανανε αυτο δεν μπορω να καταλαβω.

Αν ειχαμε ενα gameplay Pro 6 με τα υπαρχον γραφικα τα οποια ειναι υπεροχα θα ειχαμε ενα πολυ καλο παιχνιδι.

Το 2010 δειχνει να πασχει σε ολους τους τομεις.Full teleporting,animations απουσιαζουν και πολλα αλλα.

Κριμα και αδικια για ενα υπεροχο τιτλο που μας κρατησε συντροφια για πολλα χρονια.

Οσοι το εκθειαζεται μονο κακο κανεται παρα καλο.......Λιγο κραξιμο δεν βλαπτει.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συντομα θα δειτε αγγελιες προ 2010 να σκανε ακομα και εδω στο ινσομνια..και δεν θα ναι τυχαιο

κριμα,το προ καταφερε να γινει αυτο που αρχικα καταφερε να εκτοπισει, ενα arcade ποδοσφαιρακι που θα ειχε θεση μονο σε κανενα coin up

κριμα για τον λαο που εχει και το υποστηριζε-υποστηριζει και ισως συνεχισει να υποστηριζει

Δημοσ.

Τι κρίμα;Ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά χαλαρώστε.Και πέρσι το "σκοτώσατε" το προ αλλά μια χαρά πούλησε.Κι εγώ στην αρχή πέρσι φίφα έπαιζα αλλά μου φάνηκε μονότονο στην συνέχεια και το γύρισα στο προ που είναι πιό arcade και λίγοτερο sim άρα για μένα και πιο διασκεδαστικό.Το ίδιο θα κάνω και φέτος λογικά.Πάντως επιμένω πως στο PC το προ μου φαίνεται καλύτερο.

Δημοσ.

Το PES φέτος είναι καλύτερο απο πέρσυ, αλλά παραμένει ένα μέτριο football sim. Δεν ξέρω που θα τελειώσει αυτή η κατρακύλα, αλλά πιστεύω οτι η σειρά δεν έχει μέλλον.

Δημοσ.
Το PES φέτος είναι καλύτερο απο πέρσυ, αλλά παραμένει ένα μέτριο football sim. Δεν ξέρω που θα τελειώσει αυτή η κατρακύλα, αλλά πιστεύω οτι η σειρά δεν έχει μέλλον.

Η σειρα θα εχει μελλον μονο αν καποια προβατα σταματησουν να αγοραζουν καθε χρονο οτι πατατα κυκλοφορει η Konami.

Δημοσ.

Οι νέες εκδόσεις του Pro, πάντα ήταν καλύτερες από τις προηγούμενες.

Πάντα τα Demo δεν είχαν καμία σχέση με τη τελική έκδοση και πάντα στην αρχή μας ξίνιζε μέχρι να συνηθίσουμε τον λίγο διαφορετικό χειρισμό.

Φέτος για μένα το Pro άνοιξε μια μεγάλη πόρτα και αν θέλετε μπήκε σ' ένα άλλο καλούπι το οποίο μπορεί να εξελίσσεται ακόμα καλύτερα.

Παίζω Pro από εποχές PSX και ακόμα αν μετράει από SNES.

Όσοι πραγματικά παίζουν και ξέρουν καλό Pro, σίγουρα θα τους άρεσε, όσοι απλά παίζαν και ήταν καλοί, αλλά απλά έπαιζαν (δεν το είχαν κάνει επιστήμη δηλαδή), τότε θα πάνε μάλλον σε FIFA.

Βέβαια ακόμα σε πωλήσεις είναι πρώτο στην Αγγλία και αυτό είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση.

Πίστευα ότι θα ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση και αρκετοί άμπαλοι θα πάνε σε άλλο ποδοσφαιράκι ή ακόμα και σε άλλο παιχνίδι.

Δημοσ.
Οι νέες εκδόσεις του Pro, πάντα ήταν καλύτερες από τις προηγούμενες.

Πάντα τα Demo δεν είχαν καμία σχέση με τη τελική έκδοση και πάντα στην αρχή μας ξίνιζε μέχρι να συνηθίσουμε τον λίγο διαφορετικό χειρισμό.

Φέτος για μένα το Pro άνοιξε μια μεγάλη πόρτα και αν θέλετε μπήκε σ' ένα άλλο καλούπι το οποίο μπορεί να εξελίσσεται ακόμα καλύτερα.

Παίζω Pro από εποχές PSX και ακόμα αν μετράει από SNES.

Όσοι πραγματικά παίζουν και ξέρουν καλό Pro, σίγουρα θα τους άρεσε, όσοι απλά παίζαν και ήταν καλοί, αλλά απλά έπαιζαν (δεν το είχαν κάνει επιστήμη δηλαδή), τότε θα πάνε μάλλον σε FIFA.

Βέβαια ακόμα σε πωλήσεις είναι πρώτο στην Αγγλία και αυτό είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση.

Πίστευα ότι θα ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση και αρκετοί άμπαλοι θα πάνε σε άλλο ποδοσφαιράκι ή ακόμα και σε άλλο παιχνίδι.

Ποιος εισαι ? ο maradona ή primadona!!! :-) πες και τα υπολοιπα ps3 forever και στο τελος μπεεεεεεεεεεεε ... με το τσιγκελι θα στα βγαζω!

Δημοσ.

Μην περιμένεις να βγάλεις άκρη με τον Απόκλειρο..

Έπαιξα και καμιά 15ρια αγώνες με τον υπολογιστή...

Η δυσκολία στο "κορυφαίος" είναι καλή αλλα το παιχνίδι χάνει δυστυχώς πάρα πολύ σε έλεγχο..Τυχαία σούτ, τυχαίες πάσες, τυχαίες διεκδικήσεις, ΑΠΕΙΡΗ ώρα για να ακούσει την εντολή... Στρίβεις τσιγάρο μέχρι να δώσει πάσα... Κάνεις καφέ.. Χαζεύεις λίγο tv :P Ίσως με κάνα patch να γίνει κάτι..

Δεν ξέρω που είδατε οτι είναι καλύτερο απο το περσινό αλλα εγώ το '09 το έπαιξα πολύ πιο ευχάριστα..

Τώρα αυτά για επιστήμη κτλ τα ακούω βερεσέ.. Κρεμαστάρια..

Το οτι είναι μάπα το φετινό πρό δεν κάνει όσους το συνειδητοποιούν "κακούς" παίκτες.. Μη λέμε ότι να'ναι για να δικαιολογήσουμε την φετινή αηδία.. Ο έλεγχος που ήταν το Α και το Ω στα πρό έχει χαθεί. Δοκίμασαν ένα νέο μοτίβο παιχνιδιού που προς το παρόν δεν τους βγήκε. Μακάρι κάποτε να τους βγεί αλλα...

Όσο για το τακτικό παιχνίδι που είπες g_zisis. Πράγματι έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Το θέμα είναι να μπορείς να τις αξιοποιήσεις για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και να μήν παλεύεις με την μπάλα σε κάθε πάσα. Και μόνο το ότι τελειώσα αγώνα με ΑΙ 13-0 και το οτι έβαλα γκόλ με τρέξιμο απο την άμυνα, μου λέει πολλά για την έλλειψη ανάγκης τακτικής... Οι πάσες που είναι όλο το παιχνίδι μου, έχουν χαθεί.. Αργοπορία, αναπηρία και σπαστικές κινήσεις.. Διαγώνιο τρέξιμο με παροπίδες και μηδενικό κοντρόλ "360". Γύρισαν το πρό πίσω στον σταυρο τεσσάρων κατευθύνσεων.. Κρίμα.

Επίσης το έχουν παρακάνει με τις ιδιαιτερότητες του κάθε παίκτη.. Δοκιμάσε ένα μακρινό σούτ με lampard και ένα με οποιονδήποτε άλλο και θα καταλάβεις.. Είπαμε κάποιοι υπερτερούν αλλα όχι τόσο.. Ο λάμπαρντ είναι σαν να βαράει πέναλτι.. Οι υπόλοιποι παλεύουν να πλησιάσουν την εστία.. (perfect positioning σε όλους).

Θα το παλέψω λίγο ακόμα για κάνα achievement έτσι για την ιστορία και θα βγεί...

Oh well..

Btw polaki η manual πάσα με τον analog μια χαρά είναι φέτος (οχι γιατί φαγώθηκες). Αν ρίξουν την ταχύτητα πιστεύω θα σ'αρέσει.

Δημοσ.
Δοκίμασαν ένα νέο μοτίβο παιχνιδιού που προς το παρόν δεν τους βγήκε.

Δοκίμασαν ένα νέο μοτίβο είναι αλήθεια βασιζόμενο όμως στο παλιό. Πως μπορώ και παίζω μια χαρά?

Και μόνο το ότι τελειώσα αγώνα με ΑΙ 13-0 και το οτι έβαλα γκόλ με τρέξιμο απο την άμυνα, μου λέει πολλά για την έλλειψη ανάγκης τακτικής...

Αποκλείεται να νίκησες με τόση διαφορά στο πιο δύσκολο και αποκλείεται να έβαλες goal με τρέξιμο από τη σέντρα όχι από την άμυνα με τρέξιμο στο πιο δύσκολο στο Pro 2010.

Αν εννοείς αυτό πάντως, συγγνώμη, αλλά δεν σε πιστεύω αν δεν δω κάποιο video σου.

Φιλικά.

Δημοσ.
Δοκίμασαν ένα νέο μοτίβο είναι αλήθεια βασιζόμενο όμως στο παλιό. Πως μπορώ και παίζω μια χαρά?

Αποκλείεται να νίκησες με τόση διαφορά στο πιο δύσκολο και αποκλείεται να έβαλες goal με τρέξιμο από τη σέντρα όχι από την άμυνα με τρέξιμο στο πιο δύσκολο στο Pro 2010.

Αν εννοείς αυτό πάντως, συγγνώμη, αλλά δεν σε πιστεύω αν δεν δω κάποιο video σου.

Φιλικά.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε όπως ξέρουμε;

Το παιχνίδι είναι κακό.. Αν συνηθίσεις σε κάτι κακό θα παίζεις καλά.. Αυτό δεν κάνει το παιχνίδι λιγότερο κακό..

Το σκόρ που λές το έκανα στην κανονική δυσκολία... Και πάλι σε κανονική δυσκολία με σχετικά ίσες ομάδες ποτέ δεν κατάφερα τέτοιο σκόρ...

Όσο για γκόλ απο άμυνα έβαλα και στο "κορυφαίο".. Παραείναι εύκολα να μπούν σε αντίθεση με τις πάσες που για να γίνουν έτσι όπως θέλεις.... δεν γίνονται...

Εδώ έρχονται και οι μεγάλες διαφορές στους παίκτες στα στατιστικά. Αν πάρει τη μπάλα πχ κάνας μέσι ή κάνας ανελκά δεν τον σταματάει κανένας (ΑΙ).

Δεν έχω κάνα νταλκά να αντιπαρατεθώ για το πρό.. Απλά λέω οτι στα παλιότερα είχα πολύ καλύτερο έλεγχο.. Αυτό δεν το αλλάζει το οτι εσύ μπορείς και παίζεις όπως θές..

Δημοσ.

Ίσα ίσα που οι πάσες έχουν γίνει σχεδόν τέλειες και η τρίπλα πιο δύσκολη.

Πόσταρε ένα video που περνάς πάνω από 5 παίχτες για να μη σου πω 3.

Δημοσ.

Στο οnline σας με τι ομάδες έρχεστε αντιμέτωποι? Γιατί αν κρίνω από την μέχρι ώρας εμπειρία μου όλοι οι χρήστες του ps3 είναι αποκλειστικά Real και Barcelona :lol:!!! Γνωρίζω πως από ποικιλία ομάδων το pro είναι gtpk αλλά όχι και έτσι :mad:

Δημοσ.
Η σειρα θα εχει μελλον μονο αν καποια προβατα σταματησουν να αγοραζουν καθε χρονο οτι πατατα κυκλοφορει η Konami.

μπεεεεεεεεεεεεεεεε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...