doesitmatter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το ότι τώρα πια το δυνατό χαρτί του pro άρχισαν να γίνονται τα γραφικά και το gameplay έχει αποδυναμωθεί τελείως,επιβεβαιώνει ότι τα πράγματα πια έχουν αλλάξει. έστω ότι έχουν αλλάξει τα κόζα. Έστω ότι το φίφα είναι 'αντικειμενικά΄καλύτερο. Τι ζόρι βαράει ο καθένας με κάποιον που του αρέσει περισσότερο το προ; Δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή δεν γίνεται, είναι αδιανόητο, να υπάρχει κοινό (μεγάλο απ ότι φαίνεται) που ικανοποιείται από συγκεκριμένα στοιχεία σε ένα παιχνίδι και το προ να του τα προσφέρει; Να πεις τη γνώμη σου σεβαστό. Να την πεις στο σωστό thread, ακόμα πιο σεβαστό. Αλλά πλέον όλο αυτό το τρολλάρισμα έχει αρχίσει να μου βρωμάει. Και η αιτιολογία ότι ήμουν ερωτευμένος με το προ και μου το χάλασαν, είναι φτηνή δικαιολογία. Μετά από πολλά παιχνίδια στο ML, online αλλά και community mode με φίλους έxω να πω τα εξής (για να είμαστε και λίγο on topic): Είναι συνολικά ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι απ το 09 (και φυσικά από το ατσουλούπωτο 08). Το gameplay είναι πολύ καλό. Το παιχνίδι δεν είναι arcade. Μπορείς να το παίξεις και έτσι, με κατά μέτωπον επίθεση κτλ κτλ, αλλά λίγο να ξέρει ο άλλος δεν έχεις τύχη. Πρέπει να παίζεις πιο αργά, να χρησιμοποιείς τεχνικές ανάπτυξης και ντρίμπλες για να κάνεις κάτι. Το αίσθημα ικανοποίησης από την επίτευξη ενός γκολ, μιας δύσκολης νίκης, είναι και πάλι εδώ, ίσως πιο δυνατά και από το 6. Τα index cards δουλεύουν και αλλάζουν όλο το παιχνίδι μιας ομάδας. Οι messi, ronaldo και σία δεν μπορούν πλέον να κάνουν τα κουλά τους. Προσωπικά αυτό για το οποίο διαμαρτύρονται πολλοί ότι καθυστερεί να δώσει πάσα κτλ, το έχω λατρέψει γιατί ακριβώς κάνει το παιχνίδι πιο sim. Αν πατάς δέκα εντολές ταυτόχρονα, σόρρυ, θα καθυστερήσει. Και τώρα που το έχω μάθει είναι απλά πολύ καλό στοιχείο. Το παιχνίδι έχει 2-3 μείον, αρχικά πολύ εκνευριστικά, που μαθαίνεις όμως όπως με κάθε προ να ζεις με αυτά και να βελτιώνεσαι: 1. Οι τερματοφύλακες. Είναι λίγο τούρτες. Σε πλασεδάκι με φάλτσο, απλά δεν παίζει να μπλοκάρουν. Μια λύση που βρήκα είναι να το κάνω manual, να παίρνω καλή θέση και να κάνω το σταυρό μου. 2. Οι διαιτητές. Ώρες ώρες σφυρίζουν ό,τι να ναι, με χειρότερο ότι δεν αφήνουν πλεονέκτημα σε πολλές περιπτώσεις, ασχέτως αν θέλουν να δώσουν κάρτα Τώρα μη μου πει κανείς ότι αυτό είναι προγραμματισμένο για να δείχνει ρεαλισμό. Είπαμε... 3. Online. Δε με πολυενδιαφέρει γιατί αν δεν παίζω με φίλους θα προτιμήσω το πολύ καλό ML. Αλλά και πάλι, συνδέομαι, δείχνει τον αντίπαλο πράσινο, ξεκινάει το παιχνίδι, κόκκινη η σύνδεσή του. Σε σύνολο πάντως 15 παιχνιδιών είχα πρόβλημα σε ένα μόνο παιχνίδι. Αλλά και πάλι σε ώρες αιχμής, υπήρχαν κάποιες μεμονωμένες φάσεις σε ένα ματς που είχανε lag. Αυτά τα κουραστικά από εμένα, και όποιος φίλος θέλει online, pls pm:-)
G_Zisis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δν είπε κανείς ότι κάποιος δεν μπορεί να έχει διαφορετική άποψη.Αλλά όλα να είναι στα πλαίσια της αντικειμενικότητας.Και πολλά απ' όσα λέγονται εδώ,δεν είναι.
doesitmatter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δν είπε κανείς ότι κάποιος δεν μπορεί να έχει διαφορετική άποψη.Αλλά όλα να είναι στα πλαίσια της αντικειμενικότητας.Και πολλά απ' όσα λέγονται εδώ,δεν είναι. Το είπε ο polakis
G_Zisis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Sry τότε...Για εμένα ισχύει αυτό που είπα στο πάνω ποστ μου.
polakis21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το φιφα10 και να του αρέσει το προ2010! Απορία εξέφρασα...
doesitmatter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορεί να έχεις παίξει και τα 2 και να πεις ότι σου άρεσε το προ2010 και όχι το φιφα10! Είναι απλά αδιανόητο... Αυτό είπες. Anyways
klainmaingr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ένα γρήγορο review τώρα που μπόρεσα να το δοκιμάσω... Παίξαμε 1μιση παιχνίδι ΠΑΟ-ΑΕΚ και το συμπέρασμα μου είναι το εξής: χ αχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧ Εύκολα το χειρότερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ΠΟΤΕ!!! ΤΡΑΓΙΚΟ
fearwhatnow Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ένα γρήγορο review τώρα που μπόρεσα να το δοκιμάσω...Παίξαμε 1μιση παιχνίδι ΠΑΟ-ΑΕΚ και το συμπέρασμα μου είναι το εξής: χ αχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧααχαΧΑχχαΧαχΑΧαχΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΧαχΑΧαχΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧ χαΧαχαΧχαΧΑχαΧαχ0αΧΑχαΧ0αχαΧαχΑΧαχαΧΑχα0ΧαχαΟΧαχαΧΑχ0αΧΑοχαΧΑχα0αΧα αχΑχΑΧΟαακχΑΧαχΑΧΟαχχαΚΧΑχαΧΑαοχαΧΚαχαΧ Εύκολα το χειρότερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ΠΟΤΕ!!! ΤΡΑΓΙΚΟ Επαιξες εναμιση παιχνιδι με τις χειροτερες ομαδες που υπαρχουν παγκοσμιως μαζι με την Εθνικη Ελλαδος και εβγαλες και συμπερασμα?Επισης αφου επαιξες 1 παιχνιδι με αυτες τις ομαδες, μετα ειπες να παιξεις παλι με αυτες για να αποκτησεις ολοκληρωμενη αποψη?Να ξερουμε δηλαδη αν ποτε φτιαξουμε κανα σαιτ με reviews να σε κανουμε αρχισυντακτη.Για εναμιση...λεπτο.
VAssassin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Άποψη που βγαίνει μετά από ενάμιση παιχνίδι (!), εννοείται πως δεν μπορεί να παρθεί στα σοβαρά. Μάλλον ήσασταν και οι δύο άσχετοι και το ματς μετατράπηκε σε ατελείωτο κλοτσοσκούφι. Τουλάχιστον θα μπορούσες να τη δικαιολογήσεις.
G_Zisis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 klainmain,επειδή έχω την αίσθηση ότι γενικά είσαι αντικειμενικός,προσπάθησε να ασχοληθείς περισσότερο.Επειδή το έπαιξα και μου φάνηκε αρκετά καλύτερο των 08 και 09 και με αλλαγμένο στυλ (προσπαθεί να γίνει sim).Δεν νομίζω να είναι το χειρότερο προ ή γενικά ποδοσφαιράκι που έχει βγει.
BRAXOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 αν ειναι να το συγκρινουμε με τα προηγουμενα pro κανουμε μεγαλο λαθος. η τεχνολογια εχει εκτοξευτει και οι κατασκευαστες ξερουν πολυ καλα τις κονσολες για να γυρναμε στα παλια. επρεπε με το ονομα και την ιστορια του pro να ειμαστε ολοι μια ομαδα οπως πριν 3 χρονια με το 6 και οχι να εχουμε αμφιβολιες για το αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο του φιφα. η ΕΑ εκμεταλευτικε και την δυναμη των μηχανηματων και τα λαθη της και εκανε τεραστιο αλμα. η κοναμι καταφερε να μας αφησει πολλες πικρες γευσεις και αυτο ειναι αποτυχια. ισως με τις αλλαγες που εκανε να δημιουργησει μια νεα σειρα pro που σε 1 με 2 χρονια να τριβουμε τα ματια μας. μακαρι...
klainmaingr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Επαιξες εναμιση παιχνιδι με τις χειροτερες ομαδες που υπαρχουν παγκοσμιως μαζι με την Εθνικη Ελλαδος και εβγαλες και συμπερασμα?Επισης αφου επαιξες 1 παιχνιδι με αυτες τις ομαδες, μετα ειπες να παιξεις παλι με αυτες για να αποκτησεις ολοκληρωμενη αποψη?Να ξερουμε δηλαδη αν ποτε φτιαξουμε κανα σαιτ με reviews να σε κανουμε αρχισυντακτη.Για εναμιση...λεπτο. To μισό παιχνίδι ήταν Manchester - Barca ακριβώς για να μας φύγει η αμφιβολία οτι δεν φταίνε οι ομάδες... Το παιχνίδι πραγματικά είναι ΓΕΛΟΙΟ και unplayable... Δεν χρειάζεται 200 παιχνίδια για να το δείς αυτό... Οι παίκτες πηγαίνουν σαν ΤΡΕΛΟΙ και πραγματικά τόσο χάλια προ δεν έχω δεί ΠΟΤΕ. Για να γελάει ο κόσμος είναι... Ωραίo το αστειάκι σου btw.. Άποψη που βγαίνει μετά από ενάμιση παιχνίδι (!), εννοείται πως δεν μπορεί να παρθεί στα σοβαρά.Μάλλον ήσασταν και οι δύο άσχετοι και το ματς μετατράπηκε σε ατελείωτο κλοτσοσκούφι. Τουλάχιστον θα μπορούσες να τη δικαιολογήσεις. Ναί έτσι όπως τα λές ακριβώς... Δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε πρό απο το International superstar soccer deluxe.... ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ απο τότε λιώνουμε τα μάτια μας με κάθε νέα κυκλοφορία ακόμα και με τα μέτρια πρό των 2 τελευταίων ετών... ΑΥΤΟ είναι ταφόπλακα. klainmain,επειδή έχω την αίσθηση ότι γενικά είσαι αντικειμενικός,προσπάθησε να ασχοληθείς περισσότερο.Επειδή το έπαιξα και μου φάνηκε αρκετά καλύτερο των 08 και 09 και με αλλαγμένο στυλ (προσπαθεί να γίνει sim).Δεν νομίζω να είναι το χειρότερο προ ή γενικά ποδοσφαιράκι που έχει βγει. Πραγματικά το να κρατήσει κάποιος τη μπάλα με την ταχύτητα του παιχνιδιού ήταν αδύνατο... Δηλάδη παίζαμε και γελούσαμε.. Μιλάω πάντα για gameplay... Προσπάθησα να παίξω με πάσες κτλ όπως πάντα και δεν μου βγήκε με τίποτα.. Τελικά τα γκόλ μπήκαν με πάσα στον messi και τρέξιμο σε όλο το γήπεδο... Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα αλλα η ταχύτητα του παιχνιδιού το καθιστά απαγορευτικό ακόμα και για δεύτερη ευκαιρία.. Κλωτσοσκούφι... Ωραία πράγματα..
VAssassin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ναί έτσι όπως τα λές ακριβώς... Δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε πρό απο το International superstar soccer deluxe.... ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ απο τότε λιώνουμε τα μάτια μας με κάθε νέα κυκλοφορία ακόμα και με τα μέτρια πρό των 2 τελευταίων ετών... ΑΥΤΟ είναι ταφόπλακα. Δεν αμφιβάλλω, απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά διαφορετικό και θέλει χρόνο για να το συνηθίσεις και να παίξεις σωστά.Εγώ στα πρώτα μου παιχνίδια αυτό που έκανα ήταν να παίρνω τη μπάλα, να τρέχω με έναν παίχτη από τα πλάγια και να βγάζω σέντρα. Ευτυχώς αυτό τις περισσότερες φορές δεν φέρνει γκολ. Τώρα, για την ταχύτητα που λες, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε κονσόλα, να πω την αλήθεια, αλλά σε PC είναι λογική.
Slider23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Είμαι κακοπροαίρετος και τα παίρνω από την ΕΑ...... 1)Έχω save replay τον Palop(τερματοφύλακας της Σεβίλλης) να αποκρούει στην κλειστή του γωνία,πέφτωντας να βγαίνει έξω από την τελική γραμμή(αυτό όντως μπορεί να συμβεί) και για να αποκρούση το σουτ που προήλθε από το ριμπάουντ της απόκρουσης να περνάει μέσα από τα δίχτυα!!!!! 2)Έχω κάνει πεντακάθαρο πέναλντυ και δεν έχει δώσει τπτ!Επίσης πολλές φορές αντι για αουτ δίνει κορνερ και το ανάποδο!! 3)Messi motion capture και 360 dribbling απλά δεν μπορώ να τα δω....Ουτε καν στην 46 Full HD 4)Κινουμαι(έχωντας τον έλεγχο της μπάλας) με τον Μεσι χωρίς να τρέχω και προσπαθώ να κάνω μια τυχαία τρίπλα κουνώντας όπως να'ναι το analog stick και βλέπω τον Μεσι να κάνει μία γρήγορη στροφή γύρω-γύρω από την μπάλα και μετά να την ξανα κοντρολάρει!! 5)Πατώντας πολλές φορές το L1 κάνει το γνωστό σε όλους μας κόλπο(χωρίς αλλαγη κατευθυνσης στυλ Ρονάλντο)....Προκαλώ τον οποιδήποτε να παρατηρήσει πως καμιά φορά στα τελευταία βήματα η μπάλα μπαίνει μέσα στο παπούτσι του παίκτη!!!Κλασικό Προ θα μου πείτε.... Με την νοοτροπία που έχουμε,το παιχνίδι(PES) δεν θα αλλάξει ποτέ......Δεν γίνεται να στηρίζεις ότι σου πασάρουνε!!!Αυτο λέμε..... Ειμαι λαμώγιο και τα παίρνω χοντρά από την ΕΑ
klainmaingr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν αμφιβάλλω, απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά διαφορετικό και θέλει χρόνο για να το συνηθίσεις και να παίξεις σωστά.Εγώ στα πρώτα μου παιχνίδια αυτό που έκανα ήταν να παίρνω τη μπάλα, να τρέχω με έναν παίχτη από τα πλάγια και να βγάζω σέντρα. Ευτυχώς αυτό τις περισσότερες φορές δεν φέρνει γκολ.Τώρα, για την ταχύτητα που λες, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε κονσόλα, να πω την αλήθεια, αλλά σε PC είναι λογική. Θεωρώ οτι θα είναι διαφορετικό στο pc (δεν το έχω παίξει) Σήμερα έτσι απο περιέργεια, επειδή είδα πέσιμο παίξαμε άλλους 5-6 αγώνες με London(chelsea) - Real... Αφού συνηθίσαμε την αστεία ταχύτητα μπορέσαμε και παίξαμε.. Το πρόβλημα είναι οτι δεν το ευχαριστηθήκαμε όπως θα έπρεπε. Κοντρόλ 0! Έλεγχος 0! Πραγματικά ήταν τυχαία τα περισσότερα πράγματα που συνέβαιναν.. Αυτό με την 360 κίνηση και εγώ δεν το είδα πουθενά.. Αντίθετα ένιωσα να είναι πιο 8 κατευθύνσεων απο ποτέ! Δέν.. απλά δέν.. Τι να κάνεις.. Next year... Όπως είπε και ο φίλος που παίζουμε.. "Πολύ ωραία γραφικά.. Αν έβαζαν και λίγο ποδόσφαιρο μέσα..." Με παραμετροποίηση σε διάφορους τομείς το όλο "νέο" κόνσεπτ ίσως να οδηγήσει σε κάτι καλό.. Τώρα όμως είναι 42342 σκάλες κάτω απο το φίφα στα πάντα εκτός απο τα γραφικά (τραγική ειρωνεία ε... Τρομερή ομοιότητα στους παίκτες κτλ.. απίστευτη λεπτομέρεια στα πρόσωπα.. Τα γήπεδα όμως είναι ίδια απο το 1998.. Πραγματικά δεν έχω δεί εξέλιξη.. Animation για τα πανηγύρια.. Τα ελληνικά είναι τραγικά βαλμένα.. Οκ.. βάλε ελληνικά στα μενού... Αλλα αγγειοπλάστες;;;;!!!! Really??? Πραγματικά έπρεπε να γράψουν στα ελληνικά τις ομάδες; Τι είδους ανωμαλία είναι αυτή...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.