Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Konami φέτος έκανε το βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Του χρόνου άμα δεν τα γκρεμίσει όλα και κάνει σημαντικές βελτιώσεις σε συγκεκριμένους τομείς (animations,collisions κ.ά.), μπορεί να δώσει, επιτέλους, ένα game του 8,5+.

Το να θεωρεί κάποιος μέτριο το φετινό PES, το καταλαβαίνω. Το να το θεωρεί τραγικό, το χειρότερο ever κτλ., μου δείχνει ότι δεν έχει ασχοληθεί αρκετά...

ΥΓ. Χαλαρώστε μερικοί μερικοί με το τρολλάρισμα...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει πει κανεις οτι εχει το καλυτερο gameplay?Απλα σε καποιους αρεσει και δεν εχουν αδικο που τους αρεσει το φετινο προ οπως και εμενα.Ειναι ενα βημα μπροστα απο τα περυσινα και προπερσινα σε ολα τα επιπεδα.Και στο Online που επιτελους λειτουργει.Προτιμω προ 2vs2 online παρα φιφα με ολους να παιζουν φλιπερακι με assisted και να τρεχουν πανω κατω με τουρμπο σαν κατσικια.

Ναι,μερικοί είναι σίγουροι ότι το gameplay του pro είναι μίλια μακριά του fifa.Άλλο απλά να αρέσει σε κάποιους και να παραδέχονται ότι είναι κάπως χειρότερο.Για παράδειγμα εγώ το το φετινό pro το θεωρώ το πρώτο καλό next-gen pro και ίσως ασχοληθώ αρκετά μαζί του,αν και ξέρω ότι το fifa είναι πιο μπροστά σε αρκετά πράγματα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η χαρά που περιγράφουν το online οι fans του παιχνιδιού,διαβάζοντας μερικά post τους.Εγώ πιστεύω αντί να λέμε και ευχαριστώ στην konami,θα έπρεπε να τη βρίζουμε που έχει μόνο 2vs2.Το θεωρώ κοροιδία να συμβαίνει αυτό,όταν η τεχνολογία (ή ο ανταγωνισμός να το πω) έχει προχωρήσει πολύ πιο μπροστά.

Δημοσ.
Δεν τους πειραζει γιατι οσους εχω δει μυξοκλαιγονται καθε φορα που δεχονται γκολ με rebound επιθετικου απο αποκρουση τερματοφυλακα.Οποτε προτιμουν οι τερματοφυλακες να μπλοκαρουν σουτ περιοχης με ταχυτητα 250 μιλια την ωρα..Αλλα μην τους τσιτωνεις τωρα γιατι θα αρχισουν να μαζευονται.

Mα ρε τι λέτε για το FIFA αφού τα reviews του δώσαν 9.5 και 10...

To PRO τα σπάει.Θέλει μια προσαρμογή στην αρχή μέχρι να μάθεις τους μηχανισμού του άμα του δώσεις χρόνο θα σε ανταμείψει.Οnline στο PS3 μια χαρά είναι ειδικά με Ελληνες σαν offline.

Στο FIFA προσπάθησαν να δημιουργήσουν όχι μια καινούρια ποδοσφαιρική μηχανη αλλά μια καινούρια online ποδοσφαιρική μηχανή γιαυτό είχε λιγότερα προβλήματα.

Η Konami από την άλλη προσπάθησε να μεταφέρει online ένα παιχνίδι που φτιάχτηκε

καθαρά για offline(κλάσματα sec παίζουν ρόλο για την επιτυχία ή αποτυχία μιάς πάσας σούτ τρίπλας κτλπ) και με το PES 10 μπορώ να πω ότι το κατάφερε.

Σε FIFAfans πρώην προδωμένους PESfan νυν FIFAfans και ξανά μελλοντικούς PESfan δεν θα ασχοληθώ μαζί τους άμα εκείνοι βαρέθηκαν το FIFA απο τώρα προβλημά τους.;)

Για Ps3 προσέχτε την έκδοση θα πάρεται UK 00688 η EU 00689 κτλπ... γιατί υπάρχει ασυμβατότητα με τα OPTION FILES άσχετα αν και οι δύο είναι PAL.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις την κίνηση των παικτών που τρέχουν λές και τους έχει συγκαεί η μασχάλη και λίγο τα μπούτια έχει κάποια καλά στοιχεία.Παραμένει arcade για τα γούστα μου χωρίς να ειναι κακό αυτό ειδικά για διπλό.Τα δυνατά σούτ παραμένουν για εμένα πιο θεαματικά σε σχέση με το φίφα όπως επίσης και το συνεχές πάνω κάτω.Το be a legend παραμένει καλύτερο απο το be a pro του φίφα αλλά σαν σύνολο παιχνιδιού δεν με άφησε ικανοποιημένο όπως έκανε το φιφα που μου αρέσει που είναι περισσότερο simulation.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος δεν ξέρω πόσο θα καταφέρω να παίξω ποδοσφαιράκια γιατί στο xbox360 μου έχω ένα θέμα με τον σταυρό που δεν μπορώ να τριπλάρω εύκολα (μετον αναλογικό ούτε συζήτηση).Και έτσι με βλέπω να καταλήγω πάλι να μην παίξω κανένα απο τα 2 για πολύ...

Δημοσ.
Εχει πει κανεις οτι εχει το καλυτερο gameplay?Απλα σε καποιους αρεσει και δεν εχουν αδικο που τους αρεσει το φετινο προ οπως και εμενα.Ειναι ενα βημα μπροστα απο τα περυσινα και προπερσινα σε ολα τα επιπεδα.Και στο Online που επιτελους λειτουργει.Προτιμω προ 2vs2 online παρα φιφα με ολους να παιζουν φλιπερακι με assisted και να τρεχουν πανω κατω με τουρμπο σαν κατσικια.

Εγώ πάλι προτιμώ να παίζω σε manual/slow το φιφα10 που ούτε φλιπεράκι είναι και ούτε τρέχουν όλοι με τούρμπο σαν κατσίκια. Pure realism και πολύ μακριά από το arcade pes2010. Αν σου αρέσει η arcadeια με γειά σου. να λες όμως ότι μου αρέσει το προ γιατί είναι τρελό διασκεδαστικό arcade παιχνιδάκι που περνάω την ώρα μου. όχι να λέτε προ με τρελό ρεαλισμό, αυτό είναι το ποδόσφαιρο κλπ...Αυτά είναι τραγικά πράγματα, την στιγμή που ΟΛΑ ΤΑ REVIEWS ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ έχουν βγάλει πολύ καλύτερο το φιφα10! Και είπαμε υποκειμενική άποψη τα reviews αλλά δεν μπορεί όλοι παγκοσμίως να βγάζουν καλύτερο το φιφα10! Κάτι θα βλέπουν δεν μπορεί! Και δεν μπορεί να τα παίρνει όλος ο πλανήτης από την ΕΑ! Έλεος πια...

Δημοσ.

κατι ασχετο οταν παιζω ονλινε με βγαζει σχεδον παντα πρασινο κ τον αλλον κοκκινο...ειμαι οντως πρασινος η ετσι το βγαζει σε εμενα κ στον αλλον δειχνει οτι ειμαι κοκκινος..??δεν πιστευω να σας μπερδεψα...

Δημοσ.

συναδελφοι...βαλτε τα να παιζουν και τα δυο μονα τους και αυτο που σας αρεσει πιο πολυ στο ματι και στις κινησεις των παιχτων στα συστηματα, αυτο να επιλεξετε για καλυτερο. Εγω προσωπικα για πρωτη φορα ειδα πολυ καλυτερο το fifa (αν και τρελος φαν του ΠΡΟ)

Δημοσ.
συναδελφοι...βαλτε τα να παιζουν και τα δυο μονα τους και αυτο που σας αρεσει πιο πολυ στο ματι και στις κινησεις των παιχτων στα συστηματα, αυτο να επιλεξετε για καλυτερο. Εγω προσωπικα για πρωτη φορα ειδα πολυ καλυτερο το fifa (αν και τρελος φαν του ΠΡΟ)

η διαφορά είναι οτι εγώ δεν είμαι ΑΙ .και αυτό που βγάζω στο γήπεδο είναι διαφορετικό στα 2 παιχνίδια.όσο για τα reviews monkey see monkey do,δεν χρειάζεται να τους πληρώσουν όλους,τους μεγάλους να πληρώσουν και ακολουθούν οι μικροί....εδώ φτάσαν μερικοί να βλέπουν τα γραφικά του fifa καλύτερα απο του φετινού προ ....για γέλια κατάσταση.

Δημοσ.

Ναι όντως! Έχει δίκαιο ο skanjos! Κι εγώ το διάβασα σε ένα γνωστό ξένο online site και προσπαθούσα να καταλάβω από που έβγαλε το εν λόγω συμπέρασμα... Φυσικά το υπόλοιπο δεν μπήκα καν στο κόπο να το διαβάσω.

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλα τόσα reviews που λένε ότι το προ έχει καλύτερο φωτισμό και φάτσες σε σχέση με το φιφα. Τα γραφικά όμως δεν με νοιάζουν προσωπικά. Παλαιότερα έπαιζα προ που είχε πολύ χειρότερα γραφικά και licenses σε σχέση με φιφα...Είναι άκυρο αυτό που λέτε. Φτάσατε όμως να υποστηρίζετε τα γραφικά του προ για να το στηρίξετε ως παιχνίδι? Ρε πως αλλάζουν οι εποχές!

Και επαναλαμβάνω. Μακάρι το προ να ήταν τέλειο και να το λιώναμε. Πρώτος εγώ θα το εκθείαζα όπως έκανα πολλές φορές στο παρελθόν. Έλα όμως που ο Seabass μας έχει ξενερώσει, όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε. Και όσο είναι μούφα θα το κράζω παντού...

Δημοσ.
Έλα όμως που ο Seabass μας έχει ξενερώσει, όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε. Και όσο είναι μούφα θα το κράζω παντού...

Προφανώς το φίφα δεν πρέπει να είναι και πολύ καλό. Αν ήταν, θα το έπαιζες και δεν 8α έβρισκες τόσο χρόνο να σπας τα νευρα όλου του κόσμου σε όλα τα φόρουμ πόσο λαλακία είναι το προ

πρώτη φορά βλέπω κάποιον να ασχολείται τόσο πολύ με ξενερουά λαλακίες

Δημοσ.
Προφανώς το φίφα δεν πρέπει να είναι και πολύ καλό. Αν ήταν, θα το έπαιζες και δεν 8α έβρισκες τόσο χρόνο να σπας τα νευρα όλου του κόσμου σε όλα τα φόρουμ πόσο λαλακία είναι το προ

πρώτη φορά βλέπω κάποιον να ασχολείται τόσο πολύ με ξενερουά λαλακίες

Όταν κάτι είναι το αγαπημένο σου επι σειρά ετών και μετά το βλέπεις να χάνεται, ο συναισθηματισμός και η αγανάκτηση έρχονται φυσικά. Το ίδιο ακριβώς συνέβει με εμένα πέρσι αλλά φέτος λέω δεν παν να *&*^%^% όλοι. Ο polakis όμως ήταν πιο πορωμένος και δεν μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα. Και ούτε εσένα σε βλέπω να λιώνεις το προ φίλτατε.

Δημοσ.
Υπάρχουν και άλλα τόσα reviews που λένε ότι το προ έχει καλύτερο φωτισμό και φάτσες σε σχέση με το φιφα. Τα γραφικά όμως δεν με νοιάζουν προσωπικά. Παλαιότερα έπαιζα προ που είχε πολύ χειρότερα γραφικά και licenses σε σχέση με φιφα...Είναι άκυρο αυτό που λέτε. Φτάσατε όμως να υποστηρίζετε τα γραφικά του προ για να το στηρίξετε ως παιχνίδι? Ρε πως αλλάζουν οι εποχές!

Και επαναλαμβάνω. Μακάρι το προ να ήταν τέλειο και να το λιώναμε. Πρώτος εγώ θα το εκθείαζα όπως έκανα πολλές φορές στο παρελθόν. Έλα όμως που ο Seabass μας έχει ξενερώσει, όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε. Και όσο είναι μούφα θα το κράζω παντού...

Το φιφα οταν παιζεται με human vs human και semi ή manual settings ειναι παρα πολυ καλο.Εγω προσωπικα παντως σε αντιθεση με αλλους παιζω 90% offline single player και σαυτον τον τομεα το προ για εμενα ειναι πολυ ανωτερο.το φιφα δεν εχουν καταφερει ακομα να φτιαξουν το ΑΙ του cpu να παιζει "ανθρωπινα" και ειναι επλαμαναμβανομενο ,προβλεψιμο και ρομποτικο παρολο που το βελτιωσαν φετος.Ενω στο προ το ΑΙ του cpu παιζει πολυ καλυτερα με αποτελεσμα να δημιουργειται πιο ωραιο παιχνιδι οταν εισαι vs cpu.Το προ εχει βελτιωσει φετος ολους τους τομεις που ειχε τα προηγουμενα χρονια εχει και τα πιο ωραια γραφικα.Δεν καταλαβαινω τον λογο να μην εκθιαζουμε τα γραφικα αφου ειναι τα καλυτερα.Και κατι ακομα που δεν βλεπω να το λεει κανενας.Εχει πιο μεγαλα γηπεδα απο το φιφα (παρολο που αν το εχετε καταλαβει καπιοι στο φιφα μικριναν τους παικτες ωστε να ξεγελασουν σαυτον τον τον τομεα) με αποτελεσμα να φενεται η μπαλα μεγαλη,τεσπα, εχωντας λοιπον πιο μεγαλα γηπεδα εχει ως αποτελεσμα να δειχνει και να παιζει πιο ρεαλιστικα βγαζωντας πιο ωραιες και πιο τυχαιες φασεις.

Δημοσ.

Καλά,το να φτιάξεις ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι δεν είναι κάνεις μεγάλο γήπεδο και ok.

Αυτό με τα γραφικά,δεν είπε κανείς ότι δεν είναι στα + του pro το ότι έχει καλύτερα γραφικά.Απλώς στο pro κυριαρχούσε το gameplay και όλα τα άλλα (γραφικά,άδειες ομάδων) έρχονταν δεύτερα.Το ότι τώρα πια το δυνατό χαρτί του pro άρχισαν να γίνονται τα γραφικά και το gameplay έχει αποδυναμωθεί τελείως,επιβεβαιώνει ότι τα πράγματα πια έχουν αλλάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...