Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η φαση ειναι πως διαφωνουμε ολοι για 2 παιχνιδια που μας εχουν σχεδον χεσμενους σαν Ελληνες. Ουτε Ελληνικο πρωταθλημα ουτε σπικερ ουτε τιποτα! Μονο απο λιγες πινελιες στο φιφα ο σπικερ του γηπεδου και στο PRO το μενου. Ελπιζω να ειναι μια καλη αρχη για τα 2011

Μα γιατί το λες αυτό? Αφού το PES έβαλε τον ΠΑΟΚ και τον... Αρχιμήδη!!! :P(ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχουν αυτές οι generic ομάδες...)

Πάντως, ειδικά για το ελληνικό πρωτάθλημα η Konami και η EA είναι οι τελευταίοι που φταίνε... Στις ΕΠΟ/ΕΠΑΕ θα έπρεπε να απευθυνθούν τα παράπονά σας... (άσε που ειδικά στο PES θα ήταν υπερβολή να απαιτούμε ελληνικό πρωτάθλημα τη στιγμή που δεν έχει άλλα κι άλλα...)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαγκες η προσπειηση που γινεται στο pro 10 ειναι ο ορισμος του πως να παθεις χιαστους...οι κινησεις ωρες ωρες ειναι αθλιες...

Δημοσ.
μαγκες η προσπειηση που γινεται στο pro 10 ειναι ο ορισμος του πως να παθεις χιαστους...οι κινησεις ωρες ωρες ειναι αθλιες...

έχει ειπωθεί αρκετές φορές πιστέυω οτι σε ακρετούς δεν αρέσουν τα animation των παιχτών.για μένα δεν είναι σημαντικό αυτό .το πιο σημαντικό σε ένα ποδοσφαιράκι για μένα είναι οι κινήσεις που μπορείς να βγάλεις και πόσο σωστά μπορείς να αναπτήξεις το παιχνίδι σου.το pes2009 του wii ήταν το καλύτερο αλλα δεν το έπαιζε κανείς,η κόναμι προσπάθησε εφτιαξε το καλύτερο simulator και κανείς σχεδον δεν ασχολήθηκε με αυτόν. ο πολύς κόσμος προτειμάει πιο arcade ποδόσφαιρο μέσα σε ενα 10λεπτο να λήξει ένα παιχνίδι 2-3 ή 3-4 ,παντα εκεί εστίαζε το προ ,pure fun.όσοι θέλουν simulator ας περιμένουν την έκδοση του wii.τουχρόνου μπορεί να δούμε και τέτοια βέρσιον στο ps3 με τα wands.μπορούμε να ελπίζουμε τουλάχιστον.

Δημοσ.

Καλά έπαιξα προ2010 Online και το παιχνίδι είναι για πολλά γέλια! 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση στα κουμπιά όταν τα πατάς, παίκτες αόρατοι περνάνε πάλι από μέσα, έπαιξα 2 ματς και σκορ 6-2, 1-5 κέρδισα και τα 2 έχοντας να παίξω 2 χρόνια προ στο live. Μηδενικές ντρίμπλες σχεδόν, δεν υπάρχει καμία τεχνική, όλες οι μπαλιές τρύπες περνάνε, παντοδυναμες κεφαλιές κλπ...Μετά από 2 ματς το έκλεισα γιατί αηδίασα!

Και το φιφα10 όμως μου προκαλεί εκνευρισμό γιατί όλοι παίζουν assisted και όλες οι πάσες περνάνε τέλεια και όλοι βάζουν το κλασικό πάσα στην κορυφή, γύρισμα με πλάτη και πλασεδάκι! Έλεος και με αυτό πια...

Είμαι προβληματισμένος με τα ποδοσφαιράκια φέτος και τελικά σήμερα το γύρισα σε ΝΒΑ2κ10 και forza3...

Δημοσ.
Καλά έπαιξα προ2010 Online και το παιχνίδι είναι για πολλά γέλια! 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση στα κουμπιά όταν τα πατάς, παίκτες αόρατοι περνάνε πάλι από μέσα, έπαιξα 2 ματς και σκορ 6-2, 1-5 κέρδισα και τα 2 έχοντας να παίξω 2 χρόνια προ στο live. Μηδενικές ντρίμπλες σχεδόν, δεν υπάρχει καμία τεχνική, όλες οι μπαλιές τρύπες περνάνε, παντοδυναμες κεφαλιές κλπ...Μετά από 2 ματς το έκλεισα γιατί αηδίασα!

Και το φιφα10 όμως μου προκαλεί εκνευρισμό γιατί όλοι παίζουν assisted και όλες οι πάσες περνάνε τέλεια και όλοι βάζουν το κλασικό πάσα στην κορυφή, γύρισμα με πλάτη και πλασεδάκι! Έλεος και με αυτό πια...

Είμαι προβληματισμένος με τα ποδοσφαιράκια φέτος και τελικά σήμερα το γύρισα σε ΝΒΑ2κ10 και forza3...

Δεν υπάρχουν αυτά που λες. Τόσα παιχνίδια έχω παίξει online μόνο σε 1 είχα πρόβλημα που ήμασταν κι οι δυο κόκκινοι. Αόρατοι παίκτες;;; Μας δουλεύεις αλλά δεν είμαστε όλοι δεκάχρονα. αν δεν ξέρεις να κάνεις tricks δε σου φταίει κανείς.

Αν δεν σου αρέσει τίποτα, σορτσάκι, μπαλίτσα και ανοικτό γηπεδάκι.

Δημοσ.

Ok φίλε ότι πεις. Κάτσε κολλημένος στον κατήφορο του pes..Εσύ θα χάσεις...

Το αν υπάρχουν η όχι αυτά που λέω τα ξέρουν οι περισσότεροι! Είναι το πιο απότομο,ατσούμπαλο, άτεχνο και μηχανικό ποδοσφαιράκι στην ιστορία, χωρίς πλάκα! Μόνο γραφικά και φάτσες έχει!

Δημοσ.

Kατσε φιλε τα ισοπεδωνεις...εδω στο φιφα στα τετ α τετ με τερμα τη δυναμη κ οι τερματοφυλακες την μπλοκαρουν σταθερα.στο προ δεν θα δεις κατι τετοιο.σε καμια περιπτωση δεν ειναι χειροτερο απο περυσι.ασε που στο φιφα στο χβοχ τουλαχιστον εχεις πατησει τζατζαρισμα πριν μισο λεπτο κ οταν την παρεις κανει πασα.

Δημοσ.
Ok φίλε ότι πεις. Κάτσε κολλημένος στον κατήφορο του pes..Εσύ θα χάσεις...

Το αν υπάρχουν η όχι αυτά που λέω τα ξέρουν οι περισσότεροι! Είναι το πιο απότομο,ατσούμπαλο, άτεχνο και μηχανικό ποδοσφαιράκι στην ιστορία, χωρίς πλάκα! Μόνο γραφικά και φάτσες έχει!

Γιατί να χάσω;;; Αφου μου αρέσει:-)

Μην ξεχνάς, life is what u make of it. αν στο προ παίζεις απότομα ατσούμπαλα άτεχνα και μηχανικά δε φταίει το παιχνίδι

Δημοσ.

Μιλάς σε άτομο που παίζει we/pes/iss από τότε που δημιουργήθηκαν, με άπειρα πρωταθλήματα τοπικά, πανελληνια αλλά και διεθνή με ταξίδια στο εξωτερικό για έπαθλα! Δεν τα λέω γιατί είμαι ψώνιο, απλά για να δείξω ότι έχω μεγάλη εμπειρία και δεν είμαι ούτε άτεχνος, ούτε ατσούμπαλος, ούτε απότομος...

Και ναι το παιχνίδι είναι τραγικό και είναι ντροπή (όπως και τα 2008,2009) για τα παρελθόντα pes/we και την κορυφή όπου βρισκόταν τόσα χρόνια...

Δημοσ.

Και εγώ στο 5 και το 6 ημουν πολύ καλύτερος (όχι τόσο όσο εσύ, δεν έχω κατέβει σε διαγωνισμό,πόσο μάλλον να κερδίσω) απ ότι στα next gen.

Δε σημαίνει ότι είναι μάπα το καρπούζι πλέον επειδή δεν είμαστε τόσο καλοί.

Αν και όπως λες εξακολουθείς να νικάς με 5αρες, κι ας χρησιμοποιείς αόρατους παίκτες.

Δημοσ.

μα καλα απορω...υπαρχουν ατομα που τους καλυπτει το φετινο προ..????ρε παιδια ειναι οτι να ναι το παιχνιδι ας μην γελιομαστε...

Δημοσ.
μα καλα απορω...υπαρχουν ατομα που τους καλυπτει το φετινο προ..????ρε παιδια ειναι οτι να ναι το παιχνιδι ας μην γελιομαστε...

Και εγω απορω: Υπαρχουν ατομα που συνεχως προσπαθουν να επιβαλλουν τις αποψεις τους στους αλλους και νομιζουν οτι ειναι παντογνωστες?

Δημοσ.
Και εγω απορω: Υπαρχουν ατομα που συνεχως προσπαθουν να επιβαλλουν τις αποψεις τους στους αλλους και νομιζουν οτι ειναι παντογνωστες?

αμα ο ανθρωπος ειναι κολλημενος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...