Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω, δεν ξέρω. Είναι και θέμα ποιο παιχνίδι παίζει ο καθένας πιο πολύ. Δηλαδή οκ το προ βελτιώθηκε αλλά δεν μου έκαναν και τρομερή εντύπωση οι βελτιώσεις του, ενώ στο φιφα πχ μ άρεσε πολύ και το 360 dribbling και τα σουτ και με το skilled dribbling μπορείς να κάνεις θάματα (σικ) όταν το συνηθήσεις, και το physical play που έχει γίνει πολύ καλύτερο. Ντάξει φτάνει, οφ-τοπικ.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To μεγάλο ΣΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΛΙΝΕ!!!

Επαιξα 12 αγώνες σε PS3 ούτε ίχνος lag ακομα και με κοκκινες connections!

2vs2 είναι άλλη φάση πραγματικό ποδόσφαιρο ειδικά με καλο συμπαίχτη βγάζεις απίστευτες φάσεις.

επίσης όπως φαίνετε θα μπορείς να παίζεις κανονικά champion leage

online και τουρνουα.

+μπορούν 2 απο ιδια κονσόλα να παίξουν online εναντίων άλλων.

Τέλος η Konami ανακοίνωσε δωρεάν DLC ΓΙΑ ΧΒΟΧ PS3 φήμες λένε

και για Europa league ξεχωριστό mode μέσω update.

Δημοσ.
To μεγάλο ΣΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΛΙΝΕ!!!

Επαιξα 12 αγώνες σε PS3 ούτε ίχνος lag ακομα και με κοκκινες connections!

2vs2 είναι άλλη φάση πραγματικό ποδόσφαιρο ειδικά με καλο συμπαίχτη βγάζεις απίστευτες φάσεις.

επίσης όπως φαίνετε θα μπορείς να παίζεις κανονικά champion leage

online και τουρνουα.

+μπορούν 2 απο ιδια κονσόλα να παίξουν online εναντίων άλλων.

Τέλος η Konami ανακοίνωσε δωρεάν DLC ΓΙΑ ΧΒΟΧ PS3 φήμες λένε

και για Europa league ξεχωριστό mode μέσω update.

πολύ καλά νέα,περιμένω να έρθει η παραγγελία μου ακόμα για ps3,μόλις έρθει θα το λιώσω το ονλινε

Δημοσ.
ποιός βελτιώνεται?το προ άλλαξε ριζικά όσο και αν δεν σας αρέσει.το φίφα ένα απλό facelift έκανε....

παλικάρια παίξτε master league τα σπάει φέτος.

Οντως φοβερο φετος ενω εχει ενσωματωσει κ το τσλ με το γιουροπα.Αρκετα βελτιωμενο φετος παντως ολο το πακετο νομιζω οτι ξαναπαιρνει τα ηνια.

Δημοσ.

Καλά τα ηνία δεν τα ξαναπαίρνει αλλά λέμε τώρα...

Αν το προ είχε ανθρώπινα animation και στροφές και ντρίμπλες, προ θα έπαιζα...Ελα όμως που είναι αντιαισθητικό!

Δημοσ.

το παν ειναι να σου αρεσει αυτο που βλεπεις. Το οτι οι παιχτες μοιαζουν με κουτσες κουκλες βιτρινων ειναι πολυ ασχημο. Παιζω και τα δυο, και το fifa για πρωτη φορα αν το βλεπεις απο μακρυα ειναι σαν να βλεπεις πραγματικο αγωνα. Το προ ειναι σαν να βλεπεις ΑΝΙΜΕ του 80. Παντα κατα την δικη μου γνωμη. Το προ ειναι μονο για κανα διπλο για τον χαβαλε. Για μονος σου και για σοβαρο παιχνιδι ειναι το fifa.Και για εμενα ειναι πολυ δυσκολο γιατι πρωτη φορα ασχολουμε σοβαρα με fifa (απο το fifa international soccer εχω να το πιασω) και δεν γνωριζω καθολου τον χειρισμο του, αλλα αξιζει να τον μαθω.imo παντα!

Δημοσ.
Καλά τα ηνία δεν τα ξαναπαίρνει αλλά λέμε τώρα...

Αν το προ είχε ανθρώπινα animation και στροφές και ντρίμπλες, προ θα έπαιζα...Ελα όμως που είναι αντιαισθητικό!

Αδερφε μονο και επειδη παιζεις manual/slow στο Fifa σε εκτιμαω αλλα δεν ειναι μονο τα animations στο Pro το προβλημα ειναι και αρκετα αλλα. Ασφαλως και τα animations δεν ειναι Next-Gen οπως επισης και καποια αλλα πραγματα οπως...

- Οι πασσες σε μερικες περιπτωσεις ειναι τρομερα ακριβεις πραγμα μη ρεαλιστικο

- Το παιχνιδι που γινεται στο κεντρο ειναι πολυ ωραιο αλλα στις δυο περιοχες ειναι που το παιχνιδι γινεται πολυ arcade γιατι οι σεντρες ειναι ευκολες οπως και τα γκολ μπαινουν σχετικα ευκολα επισης.

- Η ταχυτητα του παιχνιδιου ειναι εξωφρενικη ακομα εστω και αν φετος το εχουν κανει αργοτερο. Ο παραγοντας stamina παιζει ελαχιστο ρολο και δεν ειναι καθολου εμφανης. Οι παιχτες δεν κινουνται μονο σαν ρομποτ αλλα συμπεριφερονται σαν ακουραστα ρομποτ στον αγωνιστικο χωρο.

- Η ντριμπλα 360 ειναι ανυπαρκτη σχεδον σαν feature

Και πολλα αλλα....

Αν θελει το Pro να γινει simulation θελει παρα πολυ δουλεια ακομα. Παντως εχει βελτιωθει σημαντικα σε ορισμενα πραγματα οπως τα γραφικα ας πουμε που οντως ειναι οτι καλυτερο σε ποδοσφαιρακια μεχρι στιγμης. Επισης οι τοποθετησεις των παιχτων στο γηπεδο θυμιζουν σε αρκετες περιπτωσεις κανονικο ποδοσφαιρο.

Αλλα δεν ειναι μονο τα animations στραβα.

Δημοσ.
Αν θελει το Pro να γινει simulation θελει παρα πολυ δουλεια ακομα.

Νομίζω πως το φετινό PES είναι η απόδειξη πως το PES τελικά δεν θέλει να γίνει simulation... Δείχνει σαν να θέλει να κρατήσει απλώς το arcade/casual κοινό, αφού κατάλαβε ότι οι sim-fans αρχίζουν σιγά-σιγά να το εγκαταλείπουν...

Δημοσ.

Συμφωνώ 1000% με τον Olorin!!! Έχει απόλυτο δίκαιο!

Και βασικά καλά κάνει η KONAMI. Το κάθε παιχνίδι θα έχει το κοινό του και αυτό είναι κέρδος για όλους.

Δημοσ.

η φαση ειναι πως διαφωνουμε ολοι για 2 παιχνιδια που μας εχουν σχεδον χεσμενους σαν Ελληνες. Ουτε Ελληνικο πρωταθλημα ουτε σπικερ ουτε τιποτα! Μονο απο λιγες πινελιες στο φιφα ο σπικερ του γηπεδου και στο PRO το μενου. Ελπιζω να ειναι μια καλη αρχη για τα 2011

Δημοσ.
Συμφωνώ 1000% με τον Olorin!!! Έχει απόλυτο δίκαιο!

Και βασικά καλά κάνει η KONAMI. Το κάθε παιχνίδι θα έχει το κοινό του και αυτό είναι κέρδος για όλους.

Ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο σιγουρα. Αλλα εγω πιστευω πως το Pro εχεις τις δυνατοτητες αν δουλευετει να γινει και καλυτερο sim απο το Fifa γιατι οχι. Αλλα οπως ειπα χρειαζεται αρκετη δουλεια και δεν ξερω αν ειναι στα πλανα τους να την κανουν.

Δημοσ.

Στο προ ειναι σαν ακουραστα ρομποτ οι παικτες? και στο φιφα που οσο και να μου αρεσει δηλαδη τι ειναι? που αν παιζεις worldclass ή legendary τρεχουν πιεζωντας ασταματητα σαν να εχουν παρει εκσταση και πανε πιο γρηγορα απο την μπαλλα και το κανει καιυτο αφυσικο?

τελος παντων παιδια οτι και να λεμε το καθε ενα εχει τα προβληματα του.παντως και τα 2 φετος νομιζω ειναι καλυτερα απο ποτε αν και αυτο λογικα αναμενομενο ειναι να κανουν δηλαδη βηματα μπροστα.προσωπικα φετος προτιμω το προ γιατι εχει τα γνωστα πετυχημενα στοιχεια των παλιων καλων προ ειδικα στο gameplay,δεν ειναι arcade που λετε μερικοι,ενω το περσυνο οντως ηταν,εχει τα πιο κορυφεα γραφικα,συμφωνω οτι εχει προβλημα στο animation αλλα για εμενα εχει καλυτερο gameplay στο θεμα του πως αναπτυσονται οι παικτες μεσα στο γηπεδο και πως βγαινουν οι φασεις

Δημοσ.

Σε προηγούμενη σελίδα ένα παλικάρι είπε ότι τρέχει μια χαρά σε PS3. Το ίδιο ισχύει και για το X360 που το δοκίμασα εγώ. Ελάχιστο έως ανύπαρκτο Lag!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...