Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι ακριβως εννοεις με αυτο?? :-)

έχει card system .ο κάθε παίχτης έχει διαφορετικές κάρτες,πχ.παίζεις 4-3-3(δικό σου edited ) με την μπάρτσα και ο dani alves προωθείται και κλείνουν οι άλλοι 3 ,να καλύπτει το αμυντικό χαφ κτλπ. αν μεταφέρεις το σύστημα σε άλλη ομάδα δεν θα έχει μέσα dani alves/yaya και θα χαλάει το στήσιμο.+ ότι παίχτη βάλεις εσύ στην 11άδα αν φορτώσεις το σύστημα αλλού φορτώνει τον αντίστοιχο που ήταν σε εκέινη τη θέση εκεί πχ μπορεί να βάλει τον αμπινταλ cf το 2009. γιαυτό πιστέυω δεν το αφήσανε να αποθηκέυει παίχτες ,οι κάρτες αφοράνε καθαρά τους παίχτες και τα ταλέντα τους και τους κάνει λίγο διαφορετικούς.

δεν το έψαξα πολύ το card system ,λίγο άνοιξα το 4-3-3 στα εξτρέμ και παίζω μια χαρά με change position max κάνουν καλές κινήσεις και ανοίγουν πολύ καλούς χώρους για μπαλιές προωθημένες.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια το κολλημα που εχουμε εδω με το προ δεν παιζει να υπαρχει αλλου...

λες στον αλλο ειναι καλυτερο το φιφα,και σου απανταει...

το φιφα ειναι μαλακια...μονο προ...(παρολο που εχει να παιξει φιφα απο τοτε που βγηκε το προ 3)...

οσο για δυσκολια παλι δε σχολιαζω...σιγουρα καποιοι ανθρωποι θα τα δουν ολα οπως θελουν να τα δουν...λες και παιρνουν ποσοστα ρε πουστη μου...

τι να πω...εγω το λεω στους γνωστους μου..απο κει και περα οτι νομιζουν...δε θα κατσω να σκασω κιολας...

αν καποια χρονια η κοναμι βγαλει ξανα κατι νεο...θα προτημισω το προ...τοσο απλο...

Δημοσ.
ρε παιδια το κολλημα που εχουμε εδω με το προ δεν παιζει να υπαρχει αλλου...

λες στον αλλο ειναι καλυτερο το φιφα,και σου απανταει...

το φιφα ειναι μαλακια...μονο προ...(παρολο που εχει να παιξει φιφα απο τοτε που βγηκε το προ 3)...

οσο για δυσκολια παλι δε σχολιαζω...σιγουρα καποιοι ανθρωποι θα τα δουν ολα οπως θελουν να τα δουν...λες και παιρνουν ποσοστα ρε πουστη μου...

τι να πω...εγω το λεω στους γνωστους μου..απο κει και περα οτι νομιζουν...δε θα κατσω να σκασω κιολας...

αν καποια χρονια η κοναμι βγαλει ξανα κατι νεο...θα προτημισω το προ...τοσο απλο...

Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα τρώνε κάποιοι με αυτούς που είναι κολλημένοι με το PRO λες και τους κλέψαν τα λεφτά τους για να πάνε να πάρουν το

παιχνίδι.

Όλα σχετικα είναι...

Δημοσ.

Βγαλτε ένα εξτρά εισόδημα από το σπίτι σας. Μέχρι και 2500 ευρώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κράζετε την Interactive και την Konami σε όλα τα φόρουμ. Και να σας κράζουν και παντού. Εδώ την γλιτωνεις δεν εχει πολλούς

Ξέρεις εσύ ποιος είσαι

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι ενω περυσι και το 2008 ειχαν δικιο που εκραζαν, τους εμεινε συνηθεια και φετος που ειναι καλο το προ συνεχιζουν την ιδια καραμελα.Βεβαια οι ιδιοι ολως τυχαιως που κραζουν το προ κραζουν και το ΝΒΑ2κ10 και παιζουν live..ολως τυχαιως παντα.

Δημοσ.

fearwhatnow την πέταξες. Σόρυ κιόλας που δεν είμαστε μαλάκες να παίζουμε παιχνίδι που σε gameplay και animations θυμίζει 2006-7 (προ) και ένα άλλο που έχει τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια bugs-glitches εδώ και 3-4 χρόνια (2Κ). Ζήτω η ή-έη λοιπόν.

Δημοσ.

Κοίτα, τα animations δεν είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω σ ένα παιχνίδι, στο προ πιο πολύ με χαλάει το αστείο gameplay (πλέον) όπως είπα και απλά τα animations βγάζουν μάτι ώρες ώρες (όπως το τρέξιμο όταν πας να μαρκάρεις και χωρίς το RB πατημένο που πάνε με ανοιχτά χέρια και πόδια, λολ). Και παλιότερα το FIFA είχε συνήθως περισσότερα animations και πιο ωραία γραφικά κτλ γενικότερα αλλά δεν το παιζε κανείς γιατί το gameplay του ήταν αστείο (τότε).

Και το 2Κ φαίνεται πολύ ρεαλιστικό στο μάτι αλλά τα ψεματάκια του τα χει εδώ και χρόνια. Και ορισμένα στοιχεία gameplay του live που δεν έχει το 2Κ είναι πολύ καλά και φαίνονται μετά από 10 λεπτά σοβαρής ενασχόλησης. Οπότε απ το να παίξω το ίδιο παιχνίδι 3η σερί χρονιά, προτιμώ να παίξω αυτό που φαίνεται σαν roadrunner αλλά πέρα απ το "ωχ είναι ΗΕΗ κάνει τζιζ" είναι καλό. Και το προ αν σε 2-3 χρόνια έχει πιο σοβαρό gameplay, μπορεί να ξαναπαίξω προ, ποιος ξέρει. Τίποτα κολλημένοι είμαστε;:shifty:

Δημοσ.

Kαλά άμα κάποιοι θέτουν και σύγκριση nba live me 2k10 τι να πεις .........

πραγματικά είναι σχετικοί απο αθλητικά παιχνίδια...

τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου

Δημοσ.

Περίκλιτε έχεις κάνει μερικά απ τα πιο αστεία ποστ εδώ μέσα, βρίσκω ευκαιρία να σου πω συγχαρητήρια. Επίσης παίξε live πάνω από 2 λεπτά, δεν λέω ότι γενικότερα είναι καλύτερο απ το 2Κ για κάποιον που τα παίζει πρώτη φορά αλλά έχει πολλές βελτιώσεις και πράγματα που δεν έχει το 2Κ και επειδή το 2Κ είναι σχεδόν ίδιο εδώ και χρόνια, ε, θα παίξω το καινούργιο. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Δημοσ.

Κι εγώ Fan του 2K είμαι, αλλά το Live έχει κάνει τρομερές βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια και πρέπει να του το παραδεχτούμε.

Κατά τ'άλλα είμαστε εντελώς Off Topic!!!

Δημοσ.
Περίκλιτε έχεις κάνει μερικά απ τα πιο αστεία ποστ εδώ μέσα, βρίσκω ευκαιρία να σου πω συγχαρητήρια. Επίσης παίξε live πάνω από 2 λεπτά, δεν λέω ότι γενικότερα είναι καλύτερο απ το 2Κ για κάποιον που τα παίζει πρώτη φορά αλλά έχει πολλές βελτιώσεις και πράγματα που δεν έχει το 2Κ και επειδή το 2Κ είναι σχεδόν ίδιο εδώ και χρόνια, ε, θα παίξω το καινούργιο. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

πως γίνεται στο live να λες οτι είναι λίγο χειρότερο αλλα δεν σε πειράζει(και αυτό θα παίζεις) και στο προ οτι είναι χειρότερο αλλα δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτό θα παίζουμε εμείς.... το ίδιο πράγμα είναι αλλα αντίθετο.....είδες εμάς να μπούμε στο λιβε και να πούμε "χάλια φέτος το λιβε όλοι 2κ γρήγορα".....το φίφα 10 είναι ίδιο με το 09 ενώ το προ κάτι καινούριο ,ε θα παίξω το καινούριο και θα επιβραδέυσω την προσπάθεια της κοναμι να αλλαξει ρίζες στο παιχνίδι.

πω ρε κάτι άτομα να σου επιβάλουν τι θα παίξεις......σε λίγο θα μας πείτε και τι θα φάμε την επόμενη μέρα....

Δημοσ.

To προ το μόνο βασικό καινούργιο που έχει είναι τα γραφικά. Επίσης το fifa το μόνο ίδιο με πέρσυ είναι τα γραφικά, γιατί το "το 10 είναι ίδιο με το 09" το λες μόνο αν δεν το χεις παίξει και κρίνεις από βιντεάκια ή από ένα 4λεπτο εξιμπίσιον. Γιατί πχ το 360 ντρίμπλινγκ μπορεί να είναι 1 feature αλλά αλλάζει τελείως το παιχνίδι και την προσέγγιση σε αυτό. Άρα καμία σχέση με 2Κ που παίζουμε κάθε χρόνο με ανανεωμένα ρόστερ και καλύτερα ρηπλέη ξέρω γω ενώ το παιχνίδι έχει τρανταχτά προβλήματα. Αν του χρόνου η ea βγάλει το ίδιο παιχνίδι αλλά με ένα mode παραπάνω εγώ θα την κράξω. Kαι αν το προ κάνει βήματα προόδου, και αρχίσει να φέρνει σε αληθινό ποδόσφαιρο, θα παίξω προ. :)

edit. επειδή είναι λίγο άδικο να λέω ότι το προ 2010 είναι ίδιο με το 2009 με καλύτερα γραφικά. Έχει βελτιώσεις το 2010 αλλα για μένα (και για άλλους απ ότι βλέπω) δεν είναι αρκετές. Την στιγμή που ο αντίπαλος βελτιώνεται, έτσι;

Δημοσ.

ποιός βελτιώνεται?το προ άλλαξε ριζικά όσο και αν δεν σας αρέσει.το φίφα ένα απλό facelift έκανε....

παλικάρια παίξτε master league τα σπάει φέτος.

Δημοσ.

Οντως πολύ λίγο άλλαξε το φιφα φέτος...τόσο λίγο που μόνο τις μεταγραφές κατάλαβα.Δεν απογοητεύτηκα βέβαια μιας και το περσινό ήταν πολύ καλό αλλά φέτος λέω να δοκιμάσω το προ.Ψιλοκόλλησα με τα γραφικά να πώ την αλήθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...