polakis21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Έχει διαφορά στην ταχύτητα ναι. Επίσης η έκδοση για PC από reloaded έχει ανθρώπινη ταχύτητα. Μέχρι εκεί όμως, μην περιμένεις τρελά animation καλύτερα από φιφα10...
postfire Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδες ας μου απαντησει καποιος εχει βγει το pro 2010 kai to fifa 2010 για κατεβασμα???αν ναι καποιο λινκ με rapid η με hotfile?????
polakis21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Και μια κρίσιμη ερώτηση που όλοι από μέσα μας αναρωτιόμαστε: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MOTION CAPTURE OEO? Μας έχουν πάρει στο ψιλό γαζί εκεί στην Κονάμι και μας κοροιδεύουν! Ρε δεν πα να μπιπ! Φιφα και πάλι φιφα. Κι ας έχει 99% ευστοχία στις πάσες! Πάλι κλάσεις ανώτερο είναι...
thodoras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Για οσους το εχουν ηδη στο xbox360 παρατηρησε κανεις οτι η κλασικη κινηση stock που καναμε για να κραταει την formation και την εντεκαδα δεν τα κραταει πια???? Ναι μεν κανει stock αλλα αν πας να ξαναπαιξεις δεν το φορτωνει αυτοματα..και να το φορτωσεις εσυ ομως δεν φορτωνει και την εντεκαδα!!!!! Πολυ σπαστικο αυτο σε καθε αγωνα να φτιαχνεις εντεκαδα!!! Μηπως κανω κατι λαθος εγω??
supermario29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Για οσους το εχουν ηδη στο xbox360 παρατηρησε κανεις οτι η κλασικη κινηση stock που καναμε για να κραταει την formation και την εντεκαδα δεν τα κραταει πια???? Ναι μεν κανει stock αλλα αν πας να ξαναπαιξεις δεν το φορτωνει αυτοματα..και να το φορτωσεις εσυ ομως δεν φορτωνει και την εντεκαδα!!!!! Πολυ σπαστικο αυτο σε καθε αγωνα να φτιαχνεις εντεκαδα!!! Μηπως κανω κατι λαθος εγω?? Το προσεξα χθες που επαιζα στην PC version, αλλα σκεφτηκα οτι καποια @@ρια θα κανω εγω, γι' αυτο και δεν τα "φορτωνει". Ηταν και απο τον "θειο" (δεν ειχα manual) και δεν το εψαξα παραπανω....
christos_75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ξεκινησα για να το φερω απο τον θειο, αλλα με αυτα που διαβασα, το ξανασκεφτηκα.Τελικα,ολοι FIFA φετος...
thodoras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το προσεξα χθες που επαιζα στην PC version, αλλα σκεφτηκα οτι καποια @@ρια θα κανω εγω, γι' αυτο και δεν τα "φορτωνει". Ηταν και απο τον "θειο" (δεν ειχα manual) και δεν το εψαξα παραπανω.... Κι εγω σκεφτηκα οτι καποια βλακεια θα κανω αλλα για να το λες κι εσυ πολυ φοβαμαι οτι δεν κανουμε @@ρια αλλα πραγματι δεν τα κραταει :mad:
skanjos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Κι εγω σκεφτηκα οτι καποια βλακεια θα κανω αλλα για να το λες κι εσυ πολυ φοβαμαι οτι δεν κανουμε @@ρια αλλα πραγματι δεν τα κραταει :mad: αυτό που λέτε είναι και στο ντέμο έτσι.το βάλανε αυτό για να αποθηκέυεις σύστημα όχι 11άδα,πχ αν θες να βάλεις ένα σύστημα σε άλλη ομάδα θα άλλαζε και τους παίχτες στα παλιά ανάλογα με τις θέσεις που ήταν στην ομάδα που το είχες φτιάξει και αυτό ήταν πρόβλημα.ο κάθε παίχτης εχει δικές του κάρτες και τις κάνεις configure για κάθε σύστημα που πάιζεις διαφορετικά (αν θες)οπότε είναι λογικό να μην αποθηκέυει παίχτες για να μην γίνεται αχταρμάς,έτσι και αλλιώς το γράφει οτι αποθηκέυεται μόνο το σύστημα 4-3-3 πχ. τώρα αν έχετε μια ομάδα και παίζετε μόνο με αυτήν και θέλετε μόνιμο σύστημα υπάρχει και το formation στο editor το βάζεις μια και καλή και μένει,δεν είναι πρόβλημα.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καποιοι συνεχιζουν να μπαινουν στο τοπικ για το προ και συνεχως μιλανε για το φιφα δυσκολευοντας αυτους που αναζητουν κριτικη σωστη για να αγορασουν ή οχι το παιχνιδι.Οι αποψεις που βλεπουμε ειναι τουλαχιστον γελοιες τυπου "φιφα και ξανα φιφα", "uninstall σε 5 λεπτα" και "τραγικο,τζαμπα το δισκακι". Αν αυτη θεωρειται κριτικη καλο ειναι να πατε να παιξετε φιφα και να μην ασχολειστε με την ΚΟΝΑΜΙ αφου σας χαλαει.Απο τις 90 σελιδες οι μισες ειναι "φιφα και παλι φιφα".Ας γινει ενα ξεκαθαρισμα στα ποστς γιατι μπαινει καποιος και χανει το μπουσουλα με τις ασυναρτησιες και τα off-topic. Επισης ειδικοτερα σε polakis: Ενταξει ολοι ειδαμε τις αποψεις σου.Για ποιο λογο επαναλαμβανεις το ιδιο πραγμα ειτε εχεις δικαιο ειτε οχι? Επισης: Οι εκδοσεις pc και xbox360/ps3 ειναι διαφορετικες για το προ.Το λεω για να μην υπαρχει συγχιση.Οι διαφορες ειναι και στα γραφικα και στην ταχυτητα του παιχνιδιου και στην αποκριση.Επισης για οσους δεν το γνωριζουν η ΚΟΝΑΜΙ δουλευει ξεχωριστα την εκδοση για pc πλεον.
thodoras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 .ο κάθε παίχτης εχει δικές του κάρτες και τις κάνεις configure για κάθε σύστημα που πάιζεις διαφορετικά . Τι ακριβως εννοεις με αυτο??
Tigran Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εγώ σε όσα φιλαράκια έβαλα να δουν και τα δύο, όλοι πορώθηκαν με το PES10 και έγραψαν στα @@ τους το FIFA... Άβυσσος η ψυχή των Gamers
theomj23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 καταρχην επειδη πολλα παιδια μπορει να μπερδευονται μαυτα που διαβαζουν εγω θα πω κατι.μπαινει και γραφει ο καθενας εδω περα αποψεις για το παιχνιδι βασισμενος σto καποιο release που εχει βρει απο τους "θειους" και τις "θειες" στο νετ. το ενα release ειναι γρηγορο το αλλο αργο το αλλο εχει αλλα προβληματα κλπ κλπ. Αλλαζεται αποψεις καθε τρεις και λιγο αναλογα με τι bug θα βρειτε στο εκαστοτε release.Απο οτι φενεται δεν αντιπροσωπευουν το κανονικο παιχνιδι για ΑΒ λογους οποτε μην το κουραζεται και παραπλανητε παιδια που θελουν να μαθουν τι παιζει τοπαιχνιδι.Δοκιμαστε πρωτα το "κανονικο" παιχνιδι τωρα που βγαινει και μετα πειτε αποψεις παιδια γιατι το εχουμε σκισει το θεμα. φιλικα
polakis21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εγώ σε όσα φιλαράκια έβαλα να δουν και τα δύο, όλοι πορώθηκαν με το PES10 και έγραψαν στα @@ τους το FIFA...Άβυσσος η ψυχή των Gamers Πραγματικά αυτό απορώ πως μπορεί να γίνει φέτος. Ποιός μπορεί να δει και τα 2 και να προτιμήσει το προ? Τί κόλλημα είναι αυτό με τον Έλληνα ρε παιδί μου...
Tigran Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Φίλε theomj ο μόνος που έπαιξε στην αρχή μια διαφορετική έκδοση είναι ο polakis από ότι κατάλαβα. Οι υπόλοιποι παίξαμε την τελική-τελική, την οποία δοκίμασα σήμερα και στο PS3, αλλά και στο PC χθές. Οι παρατηρήσεις που έκανα προσωπικά, μένουν ως έχουν. @polakis: Είναι πολύ πιο δύσκολο το FIFA, για αυτό ξενερώνουν όλοι. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδωσαν εμένα τα φιλαράκια μου. Έπαιξα με τον άλλον ΠΑΟ-Barcelona (PES10) και τον κέρδισα 3-0 με 2 σουτ βολίδες υπό πίεση έξω από την μεγάλη περιοχή και μου έλεγε ότι έτσι πρέπει να μπαίνουν τα γκολ! Να είναι θεαματικά! Οι περισσότεροι ούτε καν ενδιαφέρονται για τον ρεαλισμό ή ακόμη και να ενδιαφέρονται, τον έχουν συνδυάσει με τα γραφικά. Έχει καλά γραφικά=ρεαλιστικό! Ότι να'ναι με λίγα λόγια...
geomos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αφου περασα ενα 3ωρο με την εκδοση για ps3 να πω τη γνωμη μου! Ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο οτι το περιμενα,τα γραφικα σε γηπεδο και προσωπα αγγιζουν το φωτορεαλιστικο,η κινηση του ειναι πολυ πιο ομαλη απο το demo ενω ειναι αρκετα πιο εμφανης η 360 degrees. Σε normal long καμερα η ντριπλες φαινονται πολυ ρευστες ενω σε wide μου δινει την εντυπωση πως σπαει λιγο.Τελος εχουν βρει την σωστη κατ'εμενα ισοροπια μεταξυ arcade και simulation. Σε γενικες γραμμες ειναι ενα arcade διασκεδαστικο ποδοσφαιρακι ιδανικο για παρεα και χαβαλε αλλα με αρκετο βαθος στο gameplay για οσους εχουν ορεξη να το ψαξουν λιγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.