Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ματς Ρεαλ-Γιουνάιτεντ που έπαιξα, ώρες ώρες ήταν πραγματικά σαν fast forward. Δεν λέω ότι οι παίχτες τρέχανε πιο γρήγορα, απλά μπορούσες να κάνεις πάσες με την μία πάρα πολύ γρήγορα και η μπάλα είχε μεγάλη ταχύτητα.

Ένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ήταν πιο αργό γενικά.

Επίσης η ιστορία με τις καλές και τις κακές εκδόσεις και πόσο % είναι η κάθε μία έχει κουράσει λίγο.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιρνω πίσω όσα είπα περί ταχύτητας κλπ.

Έπαιξα τώρα την τελική έκδοση των 7,8 gb που κυκλοφορεί (εγώ έπαιξα χθες την 6,3gb έκδοση) και πράγματι είναι αργό το παιχνίδι και είναι αξιοπρεπές. Στο 360 που το έβαλα όταν είχα Locale Greece μου βγάζει default ελληνικά και η γλώσσα δεν αλλάζει από τα options ότι και να βάλεις! Άλλαξα το Locale σε UK και μου έβγαλε default Αγγλική γλώσσα. Μετά από εκεί στα option αν αλλάξεις γλώσσα την αλλάζει κανονικά...

Πάντως το animation και το fluidity του φιφα10 δεν το έχει, μην τρελαθούμε και τελείως...Αχ αυτά τα μουφοτρεξίματα και στροφές ρε Κονάμι. Πότε θα τα φτιάξεις?

Για σταθείτε τώρα, εδώ έχει γίνει ΜΑΛΑΚΙΑ.

Η 6.3gb είναι η All Star και την έπαιξα χθες τα ξημερώματα ! Αυτή έπαιξα και εγώ και ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ.

Άρα ήταν μαλακία έκδοση η συγκεκριμένη.

Στο PC ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, άλλο παιχνίδι !!

Polaki - Incident λοιπόν;;

Δημοσ.
Για σταθείτε τώρα, εδώ έχει γίνει ΜΑΛΑΚΙΑ.

Η 6.3gb είναι η All Star και την έπαιξα χθες τα ξημερώματα ! Αυτή έπαιξα και εγώ και ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ.

Άρα ήταν μαλακία έκδοση η συγκεκριμένη.

Στο PC ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, άλλο παιχνίδι !!

Polaki - Incident λοιπόν;;

εγώ την all star έχω και είναι μια χαρά... μήπως έγινε καμιά λαμακια στο κάψιμο? η allstar ξεζιπαρισμένη 7.8gb είναι.

Δημοσ.

Όχι, δεν έγινε τίποτα στο κάψιμο. Δε ξέρω, γιατί μιλάει για άλλη έκδοση ο Polakis και όσο κι αν ψάχνω δε βρίσκω άλλη.

Δημοσ.

Ο polakis λέει γι αυτήν μάλλον... Pro_Evolution_Soccer_2010_PAL_MULTi2_XBOX360-iNCiDENT

Η οποία δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά βέβαια:P

Μήπως αυτή η έκδοση είναι πιο παλιά; Επίσης έχετε δοκιμάσει αν μπαίνουνε live και οι 2 εκδόσεις; (είμαι λίγο χέστης εγώ:shifty:)

Δημοσ.
Εμένα η AllStar είναι 7.3GB... LOL!!! Τι παίζει ρε παίδες;

6.33 ζιπαρισμένη 7.83 ξεζιπάριστη απο μαυρόγατο η δικιά μου,ταχύτητα μια χαρά in game,αν δεν κάνω λάθος ο πολακις είχε κάποια προβλήματα και του κολούσε μια βερσιόν.

αβγχ

http://img5.imagebanana.com/img/h22s705v/asdf.JPG

http://img5.imagebanana.com/img/ic8i4vm9/asdf.JPG

Δημοσ.

το παιχνιδι δεν βλεπεται ακομα και το 2009 ηταν καλυτερο

ξενερωσα δεν το περιμενα τοσο χαλι

στροφη στο φιφα και μονο φιφα

Δημοσ.
το παιχνιδι δεν βλεπεται ακομα και το 2009 ηταν καλυτερο

ξενερωσα δεν το περιμενα τοσο χαλι

στροφη στο φιφα και μονο φιφα

Κοιτα την ημερομηνια στα χαπια που παιρνεις :P

Φυσικα το προβλημα σου σιγουρα ειναι οτι προσπαθησες με τον Αβρααμ Παπαδοπουλο να περασεις απο την αμυνα ολη την αντιπαλη ομαδα αλλα εχασες την μπαλα μολις την ακουμπησες και εφαγες το γκολακι.Οποτε γυρνα στο φιφα και παιξε σε νορμαλ assisted και σου εγγυωμαι οτι θα κανεις χατ-τρικ με τον Αβρααμ..

Δημοσ.
Κοιτα την ημερομηνια στα χαπια που παιρνεις :P

Φυσικα το προβλημα σου σιγουρα ειναι οτι προσπαθησες με τον Αβρααμ Παπαδοπουλο να περασεις απο την αμυνα ολη την αντιπαλη ομαδα αλλα εχασες την μπαλα μολις την ακουμπησες και εφαγες το γκολακι.Οποτε γυρνα στο φιφα και παιξε σε νορμαλ assisted και σου εγγυωμαι οτι θα κανεις χατ-τρικ με τον Αβρααμ..

Χαλάρωσε ρε fear, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ούτε στο φιφα γίνονται αυτά πια...

Όπως και να το κάνουμε, το φιφα είναι μπροστά. Το προ2010 δείχνει πολύ φτωχό πλέον μπροστά του...Μακάρι να ήταν αντίθετα τα πράγματα, αλλά πρέπει να κοιτάμε το καλύτερο και να μην είμαστε κολλημένοι. Έβαλα δίπλα δίπλα τα 2 παιχνίδια σε 2 οθόνες και έβαλα το ΑΙ να παίζει μόνο του. Στο φιφα νόμιζα ότι έβλεπα αγώνα κανονικό, ενώ στο προ έβλεπα κάτι ανάπηρα να τρέχουν και να περπατάνε σε ράγες. Δυστυχώς...

Δημοσ.

Δυστυχως παιδια. Δυστυχως. Μεχρι και στο Wii ειναι καλυτερο το Προ.Εχω βρει κατι βιντεακια απο gameplay στο Wii και ετριβα τα ματια μου. Δεν θυμαμαι ομως με τι τιτλο τα βρηκα. Αμα θυμηθω θα σας τα ποσταρω. Χαπια εχουν πιει αυτοι οι Ιαπωνες τι στο Δι@λο?

Δημοσ.

Polakiiiii, απάντησε αν μπορείς στο Pm, γιατί με κούφανες με την έκδοση που είπες. Αν όντως έχει διαφορά στη ταχύτητα δηλαδή να κάψουμε το δισκάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...