Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

-Να μειώσουν την ταχύτητα του παιχνιδιού "αν το κανουν πιο αργο χανει πολους φανς το παιχνιδι πιστεψε με,οσοι θελετε πιο αργο παιξτε φιφα"

-Να φτιάξουν το ελεεινό τρέξιμο και τις στροφές των παικτών "εχει 2-3 διαφορετικά είδη τρεξίματος στο editor ,και 2-3 είδη τρεξίματος αναλογα τα κουμπιά που πατάς,και οι παιχτες στρίβουν πολύ ωραία αν εξερέσεις μερικές φορές που περνάς ανάμεσα απο άλλους.

-Να αφαιρέσουν τις ντρίμπλες από το αριστερό αναλογικό χειριστήριο "παίζεις προ με το άναλογκ?τώρα εξηγείται......"

-Να δυσκολέψουν τις ντρίμπλες και το ότι ένας παίκτης μπορεί να περνάει για πλάκα 4-5 αντιπάλους συνέχεια"γίνε καλύτερος στην άμυνα ,στείλε 2ο παίχτη να τον κλέίσει και πέσε εσύ στην πάσα ή στην τρίπλα,δες και κάναν αγώνα ποδοσφαίρου εκτός super league να δεις τι κάνει ο messi και γιατί πρέπει να γίνονται αυτα στα ποδοσφαιράκια...."

-Να βελτιώσουν τους τραγικούς τερματοφύλακες"συμφωνώ εδώ οι τερματοφύλακες είναι τραγικοί,θέλουν πολύ δουλιά,η πλάκα είναι αντί να στρώσουν τους τερματοφύλακες βάλανε μερικά σουτ να πηγαίνουν στο κέντρο για να φαινεται οτι κάτι κάνουν.

-Να βάλουν το champion league μέσα στο master league (αυτό μάλλον ανακοινώθηκε όπως διάβασα σε κάποια φόρουμς),"λογικά απο την επόμενη σεζόν θα μπεί αυτο

-Να φτιάξουν όσες ομάδες έχουν μέσα με τα κανονικά ονόματά τους και όχι North London και π@π@ριές"εγω στο πσ3 βολεύομαι και με τα edit data που κυκλοφορούν στο net που φορτόνουν και όλους τους παίχτες και extra ομάδες,και άλλα πολλά"

-Να φτιάξουν το online και να παίζουμε χωρίς lag"εδώ και εγώ είμαι κάθετος,πλέον δεν δικαιολογούνται ,εφόσον η Blizzard έχει τόσα χρόνια ενα παιχνίδι lagless μπορεί και η κονάμι,αυτό είναι must.

Δημοσ.

Καλά skanjos ξέρεις σε ποιόν κάνεις υποδείξεις για το pro εδώ μέσα? Χαχαχαχα? Δεν σου έχει πει κανείς για τον polakis21 και την σχέση του με το pro γενικότερα? Για ενημερώστε τον κάποιος!

Κι επειδή είσαι και λίγο ασχετούλης, δεν παίζω με το αναλογικό. Εννοούσα τις ντρίμπλες γενικά με αυτό που χειρίζεται την κίνηση ο καθένας, και σταυρό και αναλογικό. Γιατί το ελεεινό pro2009 κάνει ντρίμπλες από μόνο του και με τον σταυρό! Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...

Τα υπόλοιπα:

-εχει 2-3 διαφορετικά είδη τρεξίματος στο editor ,και 2-3 είδη τρεξίματος αναλογα τα κουμπιά που πατάς,και οι παιχτες στρίβουν πολύ ωραία αν εξερέσεις μερικές φορές που περνάς ανάμεσα απο άλλους.

-γίνε καλύτερος στην άμυνα ,στείλε 2ο παίχτη να τον κλέίσει και πέσε εσύ στην πάσα ή στην τρίπλα,δες και κάναν αγώνα ποδοσφαίρου εκτός super league να δεις τι κάνει ο messi και γιατί πρέπει να γίνονται αυτα στα ποδοσφαιράκια...."

-εγω στο πσ3 βολεύομαι και με τα edit data που κυκλοφορούν στο net που φορτόνουν και όλους τους παίχτες και extra ομάδες,και άλλα πολλά"

Αυτά δεν τα λαμβάνω υπόψη μου καν! Ντροπή εν έτει 2009...

Ξυπνάτε οι κολλημένοι Proάκηδες! Η εξέλιξη προχωράει! Ο Takatsuka απολύθηκε...

Δημοσ.
Καλά skanjos ξέρεις σε ποιόν κάνεις υποδείξεις για το pro εδώ μέσα? Χαχαχαχα? Δεν σου έχει πει κανείς για τον polakis21 και την σχέση του με το pro γενικότερα? Για ενημερώστε τον κάποιος!

Κι επειδή είσαι και λίγο ασχετούλης, δεν παίζω με το αναλογικό. Εννοούσα τις ντρίμπλες γενικά με αυτό που χειρίζεται την κίνηση ο καθένας, και σταυρό και αναλογικό. Γιατί το ελεεινό pro2009 κάνει ντρίμπλες από μόνο του και με τον σταυρό! Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...

Τα υπόλοιπα:

-εχει 2-3 διαφορετικά είδη τρεξίματος στο editor ,και 2-3 είδη τρεξίματος αναλογα τα κουμπιά που πατάς,και οι παιχτες στρίβουν πολύ ωραία αν εξερέσεις μερικές φορές που περνάς ανάμεσα απο άλλους.

-γίνε καλύτερος στην άμυνα ,στείλε 2ο παίχτη να τον κλέίσει και πέσε εσύ στην πάσα ή στην τρίπλα,δες και κάναν αγώνα ποδοσφαίρου εκτός super league να δεις τι κάνει ο messi και γιατί πρέπει να γίνονται αυτα στα ποδοσφαιράκια...."

-εγω στο πσ3 βολεύομαι και με τα edit data που κυκλοφορούν στο net που φορτόνουν και όλους τους παίχτες και extra ομάδες,και άλλα πολλά"

Αυτά δεν τα λαμβάνω υπόψη μου καν! Ντροπή εν έτει 2009...

Ξυπνάτε οι κολλημένοι Proάκηδες! Η εξέλιξη προχωράει! Ο Takatsuka απολύθηκε...

σιγα ρε polaki δεν θα σου κανουμε υποδειξεις!!!!σε λιγο θα θες να σε ρωταμε για το αν μπορουμε να αγορασουμε το pro!!
Δημοσ.

Δε ξερω αν το ξερετε αλλα πριν μερικες μερες εχει βγει αναβαθμιση στο xboxlive.Μπαινετε στο παιχνιδι και στα options πατε στο download και κατεβαζετε το update.Μετα στο live παιχνιδι σας λεει οτι εχετε τη version που τελειωνει σε .004 .

Επεξα μερικα ματς online και ειναι βελτιωμενο.Οι τερματοφυλακες πιασανε μερικα απιαστα σουτ.Το λαγκ σε μενα υπηρχε ακομα αλλα οχι τοσο οσο πριν.Βεβαια επεξα με ελληνα δε ξερω με ξενους πως παει.

Βεβαια το φιφα για μενα ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα τίποτα, απλά με νευρίασε το παλικάρι που μου έκανε και υποδείξεις. Τί άλλο θα ακούσουμε πια για να προστατεύσουμε ένα τελειωμένο εδώ και 2 χρόνια παιχνίδι που κρατιέται στην ζωή μόνο από το όνομά του...

Δημοσ.
Εγώ δεν είπα τίποτα, απλά με νευρίασε το παλικάρι που μου έκανε και υποδείξεις. Τί άλλο θα ακούσουμε πια για να προστατεύσουμε ένα τελειωμένο εδώ και 2 χρόνια παιχνίδι που κρατιέται στην ζωή μόνο από το όνομά του...

καλαμι καλαμακι μου....το είσαι σε ένα φορουμ και υποστιρίζεις ένα παιχνίδι δεν λέει και τπτ.δεν είσαι και ο τακατσουκα "που όσο και να τον κοροιδέυεις κάποια πραγματα απο σενα ξέρει παραπάνω ο τύπος......"το προ δεν είναι τελειωμένο απότι είδα στις πωλήσεις πάντος,αν η κοναμι θέλει να αλλάξει γραμμή δεν σημαίνει οτι παιχνίδι είναι χάλια αλλα οτι θα κάνουν βελτιώσεις.

τεσπα δεν αξίζει να το συζητάμε τώρα ας βγεί το παιχνίδι και βλεπουμε δεν θα μιλάμε για τα 2008-2009 ποδοσφαιράκια και εδω...

Δημοσ.

Αν δεν το ξέρεις ήδη, ο Seabass Takatsuka υποβαθμίστηκε σε έναν απλό programmer. Ξέρεις αυτό έγινε επειδή μάγεψε το pro τα 2 τελευταία χρόνια, γιαυτό! Χεχε...

Φίλε αυτά τα λέω χωρίς παρεξήγηση. Κι εγώ θέλω όσο τίποτα άλλο, να είναι μαγικό το pes2010 για να επιστρέψουμε στις ατέλειωτες ώρες λιωσίματος και στο Online πρωταθλήματα. Μου έχει λείψει 2 χρόνια τώρα!

Δημοσ.

ναι το ξέρω το διάβασα στο κοναμι blog,το κακό είναι οτι είναι πολύ αργα,λογικά θα χρησιμοποιηθεί πάλι η ίδια engine,δεν έχουν πολύ περιθόριο χρόνου για να κάνουν τραγικές αλλαγές.αλλα πιστεύω θα αλλάξει αρκετά απο τις προηγούμενες εκδόσεις(οχι οτι πιστευω οτι ήταν κακες,αποψη μου πάντα).οι καινούριοι φαίνονται πάντος πολύ χαρούμενοι και πρόθυμοι για δουλειά για να δουμε(το %!@#^%$^#%$^ ονλινε διορθόστε μη σας παρει ο χαρος........)

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι και με την ίδια engine μπορούν να κάνουν πολύ καλά πράγματα,αν δουλέψουν όπως πρέπει.Ταλέντο έχουν αποδείξει πως έχουν αυτοί στην konami.Budget χρειάζεται και σκληρή δουλειά.

Δημοσ.

Άντε να γράψω και εγώ την Μπούρδα μου. Είμαι 35 ετών και παίζω το Pro εδώ και μια δεκαετία περίπου μέχρι και το 2008. Μιλάμε για θεσμό - εθισμό παιχνίδι που με έχει πορώσει, μαγέψει τρελλάνει, έχει φτάσει στο σημείο να χωρίσω με σχέση που είχα για το ρημάδι. Αλλά μέχρι και το 2008 έφτασα. Απογοητεύτηκα με το online διότι όπως και να το κάνεις παιχνίδι στο 2009 το οποίο δεν παίζεται καλά σε multiplayer είναι πατάτα...Όσο και να λιώσεις το single player πάντα θα φτάσεις σε σημείο να το βαρεθείς, ανεξαρτήτως AI. Ο Κ. Τσακατσούκας και η μικρή εταιριούλα του έφτασαν στο ολίσθημα να βγάζουν έκδοση κάθε Οκτώβρη χωρίς να μπορέσουν να το υποστηρίξουν τεχνικά. Η KONAMi δεν είναι ούτε το 1/1000 οτι η EA SPORTS και βέβαια απ' τη στιγμή που κατέβηκαν σε μάχη να τσακίσουν το FIFA έχασαν. Αν δεν επανασχεδιάσουν το παιχνίδι απ' την αρχή και δεν δώσουν βάση στο multiplayer σε κάνα δύο χρόνια θα εξαφανιστεί το Pri απ' το προσκήνιο.

Υ.Γ. Παρόλα αυτά είμαι φανατικός PRO και θα είμαι διότι απλά σέβεται τους ποδοσφαιρόφιλους προσπαθώντας να αναπτύξει το AI + Gameplay και μόνο αυτό!

Υ.Γ. Τους Blockbusterάδες καναδούς της EA Sports δεν τους ακούμπησα και δεν θα τους ακουμπήσω ποτέ. Τα μονοπώλια ποτέ δεν τα γούσταρα και η κίνηση της (έλεω χρήματος) να πάρει όλη την αγορά των Sports Games, την βρίσκω άθλια και δεν σκοπεύω να την στηρίξω με τίποτα.

Δημοσ.
Άντε να γράψω και εγώ την Μπούρδα μου. Είμαι 35 ετών και παίζω το Pro εδώ και μια δεκαετία περίπου μέχρι και το 2008. Μιλάμε για θεσμό - εθισμό παιχνίδι που με έχει πορώσει, μαγέψει τρελλάνει, έχει φτάσει στο σημείο να χωρίσω με σχέση που είχα για το ρημάδι. Αλλά μέχρι και το 2008 έφτασα. Απογοητεύτηκα με το online διότι όπως και να το κάνεις παιχνίδι στο 2009 το οποίο δεν παίζεται καλά σε multiplayer είναι πατάτα...Όσο και να λιώσεις το single player πάντα θα φτάσεις σε σημείο να το βαρεθείς, ανεξαρτήτως AI. Ο Κ. Τσακατσούκας και η μικρή εταιριούλα του έφτασαν στο ολίσθημα να βγάζουν έκδοση κάθε Οκτώβρη χωρίς να μπορέσουν να το υποστηρίξουν τεχνικά. Η KONAMi δεν είναι ούτε το 1/1000 οτι η EA SPORTS και βέβαια απ' τη στιγμή που κατέβηκαν σε μάχη να τσακίσουν το FIFA έχασαν. Αν δεν επανασχεδιάσουν το παιχνίδι απ' την αρχή και δεν δώσουν βάση στο multiplayer σε κάνα δύο χρόνια θα εξαφανιστεί το Pri απ' το προσκήνιο.

Υ.Γ. Παρόλα αυτά είμαι φανατικός PRO και θα είμαι διότι απλά σέβεται τους ποδοσφαιρόφιλους προσπαθώντας να αναπτύξει το AI + Gameplay και μόνο αυτό!

Υ.Γ. Τους Blockbusterάδες καναδούς της EA Sports δεν τους ακούμπησα και δεν θα τους ακουμπήσω ποτέ. Τα μονοπώλια ποτέ δεν τα γούσταρα και η κίνηση της (έλεω χρήματος) να πάρει όλη την αγορά των Sports Games, την βρίσκω άθλια και δεν σκοπεύω να την στηρίξω με τίποτα.

σεβαστή άποψη αλλά το FIFA 09 είναι καλύτερο, και είναι αποδεδειγμένο από πολλά άτομα στο forum. Αν είσαι fan του ποδοσφαίρου μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία χωρίς να σε επηρεάσει η προέλευση του...

Δημοσ.
σεβαστή άποψη αλλά το FIFA 09 είναι καλύτερο, και είναι αποδεδειγμένο από πολλά άτομα στο forum. Αν είσαι fan του ποδοσφαίρου μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία χωρίς να σε επηρεάσει η προέλευση του...

Παιδια κατα την γνωμη μου το χειροτερο προ ειναι καλυτερο απο το καλυτερο φιφα...Ειναι 1000 φορες πιο ρεαλιστικο κ δεν ειναι φτιαγμενο για διασκεδαση αλλα θελει να αγγιξει τους σοβαρους ποδοσφαιροφιλους.Ειναι οπως στο μπασκετ το νβα2κ9 που εχει αφησει πολυ πισω το λαιβ

Δημοσ.
Παιδια κατα την γνωμη μου το χειροτερο προ ειναι καλυτερο απο το καλυτερο φιφα...Ειναι 1000 φορες πιο ρεαλιστικο κ δεν ειναι φτιαγμενο για διασκεδαση αλλα θελει να αγγιξει τους σοβαρους ποδοσφαιροφιλους.Ειναι οπως στο μπασκετ το νβα2κ9 που εχει αφησει πολυ πισω το λαιβ

είσαι ρεαλιστής δλδ ??? :X:X

Δημοσ.

Κατα αρχας ολοι με φιφα ξεκινησαμε.Θυμαμαι το χα λιωσει το pc.Απο το 1999 ομως οπως κ να το κανουμε εχει μεινει χιλιομετρα πισω απο το προ.Συμφωνω εδω κ δυο χρονια το προ ειναι στασιμο.Ειναι ομως το ποδοσφαιρακι που στις ακαδημιες του Αγιαξ κανουν σεμιναριο πανω στο τακλιν του προ...Τεχνικα ειναι πολυ πιο κοντα στο αθλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...