klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Και ο ανταγωνισμός αν τον παίξεις σε νόρμαλ πηγαίνει λές και του έβαλαν νεφτι στον κwλο... Φαντάζομαι το δοκίμασες σε πιο αργή ταχύτητα ε; Η δεν υπάρχει επιλογή; Θα μάθω το βραδάκι after work..
polakis21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχει επιλογή φίλε. Αστο κατάντια λέμε... Εσάς σας αλλάζει γλώσσα η all stars έκδοση? Και παίζετε κανονικά φιλικό? Δεν σας πετάει έξω?
BRAXOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το pro ειναι τοσο γρηγορο που αν του βαλεις την καμερα απο πανω θα ειναι σαν να παιζεις tencha
skanjos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 πλάκα οι ίδιοι που θέλουν πιο αργό προ ,είναι εκείνοι που το ζητούσαν και πριν το ντεμο,και μόλις είδαν αργό προ στο ντέμο το κράζανε και λέγανε button lag και βλακείες,τώρα το κάνανε πιο γρήγορο πάλι δεν τους αρέσει..... το παιχνίδι είναι πολύ καλό,δεν έχει το responce του 2009 στα κοντινά 1-2 αλλα έχει άλλες τραγικές βελτιώσεις.για μας που παίζουμε προ είναι το κλασικό προ που περιμέναμε στην ταχύτητα και arcade που το θέλουμε και θα το τιμήσουμε και φέτος,όσοι ψάχνουν το τέλοιο super duper realism extreme proffesional simulator ας περιμένουν 10 χρόνια μπας και βγει
Tuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 skanjos - Τι σχέση έχει το lag στη πάσα με τη ταχύτητα που κινούνται οι παίχτες;; Το demo είχε LAG. Διαφωνείς ότι είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο γρήγορο pro που έχει βγει ποτέ;; Και εγώ παίζω προ και ΜΟΝΟ προ τόσα χρόνια. Τι σχέση έχει το φετινό double speed pro με όλα τα προηγούμενα;; Ποια ταχύτητα περίμενες και κουραφέξαλα. Ποιες τραγικές βελτιώσεις έχει μωρέ, θα μας τρελάνεις;; Εδώ είναι UNPLAYABLE λέμε! Τι να το κάνω που μου βελτίωσε πχ τις προωθημένες και ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ;;; Υ.Γ Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω και την PC έκδοση μπας και...τρώγεται..
BRAXOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 τι τους πειραζε στην κοναμι η ταχυτητα στα προηγουμενα pro; μια χαρα δεν ηταν; τα αλματα που εκανε το fifa δεν τους ταραξαν καθολου. Αλλα εχει το ονομα και οσο και αν ξεθωριαζει κραταει καλα...Εγω προ επαιζα ολα τα χρονια και ειμαι πολυ παλιος gamer και περιμενω πολλα χρονια αυτη την πολυποθητη βελτιωση του παιχνιδιου.
supermario29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 skanjos - Τι σχέση έχει το lag στη πάσα με τη ταχύτητα που κινούνται οι παίχτες;; Το demo είχε LAG. Ελα μωρε, τι ειναι αυτα που λες;;;; Αφου ειναι feature του παιχνιδιου το lag!!!!!! Τουλαχιστον ετσι υποστηριζουν οι PRO-"για μενα δεν υπαρχει αλλο ποδοσφαιρακι εκτος του PRO-και σκατα να μου βαλετε να τρεχουν στο γηπεδο, θα ειναι το υπερτατο ποδοσφαιρακι" -fans......
Tuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σε λίγο θα δοκιμάσω και την έκδοση για PC, βγήκε και αυτή. Για να δούμε αν είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί ( βέβαια κάθε χρόνο ήταν χειρότερη η έκδοση για PC, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. )
supermario29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σε λίγο θα δοκιμάσω και την έκδοση για PC, βγήκε και αυτή. Για να δούμε αν είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί ( βέβαια κάθε χρόνο ήταν χειρότερη η έκδοση για PC, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. ) Στο PC ομως το PRO ειναι μονοδρομος! Το FIFA στο PC δεν υπαρχει. Προφανως οι PC-προγραμματιστες της ΕA ειναι τοσο τεμπεληδες οσο της KONAMI.......
papahlamidas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Στο PC ομως το PRO ειναι μονοδρομος! Το FIFA στο PC δεν υπαρχει. Προφανως οι PC-προγραμματιστες της ΕA ειναι τοσο τεμπεληδες οσο της KONAMI....... Όσο θημάμε κάτι Fifa world cup στο pc που έπαιρνες την μπάλα στο κέντρο την σήκωνες με την ησυχία σου και έκανες ανάποδο ψαλίδι και την έστελνε στο γάμα... Γενικά το pc gaming το έχουν ξεχασμένο σε αυτόν τον τομέα. Μόνο με τα mmorpg γίνεται πανικός πραγματικός.
skanjos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 απορώ τα όσα λέγονται για την ταχύτητα και τα θεωρώ υπερβολικά,η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια μέχρι και αργή είναι ,μόνο στα σουτ και τις πάσες βλέπεις μεγάλη ταχύτητα.δοκίμασα το ντέμο σε διπλανή τηλεόραση και δεν έχει καμία διαφορά στην ταχύτητα του τρεξίματος(δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω το demo στο ps3 αλλα στο 360 παίζει λίγο καλύτερα το παιχνίδι,η μόνη διαφορά με το ντέμο και λίγο πιο γρήγορα στρίβει ο παίχτης ,αυτό μόνο) τα 2χ ταχύτητα και άλλες μπούρδες είναι υπερβολές. για να αλλάξετε την γλώσσα στα αγγλίκά αλλάξτε την κονσόλα σε english στις ρυθμίσεις.η βέρσιον που δοκίμασα είναι η all stars,μάλλον κάποιοι το έχουν βρεί αρκετά δύσκολο και ξύνησαν ....δώστε στο παιχνίδι χρόνο για να το μάθετε,παίξτε κάνα 2πλο με κάνα φίλο και θα το δείτε αλλιώς το παιχνίδι.
Tuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Scanjo - Βάλε σε παρακαλώ το 09' στο xbox, παίξε 1 παιχνίδι και μετά βάλε το 2010 και παίξε. Αν δεν είναι ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στη ταχύτητα, δε ξέρω τι να σου πω. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός επίπεδο Professional, κέρδισα 2-1 εύκολα ( στη 1η κι ὀλας επίθεση μπήκε γκολ ) Οθόνη 40" Sony W5500 ( Το 09 εγκατεστημένο στο σκληρό, το 2010 όχι ). Υπόψιν, το λένε κι άλλοι σε διάφορα σάιτς αυτό που διαβάζω περί τρελής ταχύτητας.
polakis21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παιρνω πίσω όσα είπα περί ταχύτητας κλπ. Έπαιξα τώρα την τελική έκδοση των 7,8 gb που κυκλοφορεί (εγώ έπαιξα χθες την 6,3gb έκδοση) και πράγματι είναι αργό το παιχνίδι και είναι αξιοπρεπές. Στο 360 που το έβαλα όταν είχα Locale Greece μου βγάζει default ελληνικά και η γλώσσα δεν αλλάζει από τα options ότι και να βάλεις! Άλλαξα το Locale σε UK και μου έβγαλε default Αγγλική γλώσσα. Μετά από εκεί στα option αν αλλάξεις γλώσσα την αλλάζει κανονικά... Πάντως το animation και το fluidity του φιφα10 δεν το έχει, μην τρελαθούμε και τελείως...Αχ αυτά τα μουφοτρεξίματα και στροφές ρε Κονάμι. Πότε θα τα φτιάξεις?
skanjos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Scanjo - Βάλε σε παρακαλώ το 09' στο xbox, παίξε 1 παιχνίδι και μετά βάλε το 2010 και παίξε. Αν δεν είναι ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στη ταχύτητα, δε ξέρω τι να σου πω. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός επίπεδο Professional, κέρδισα 2-1 εύκολα ( στη 1η κι ὀλας επίθεση μπήκε γκολ ) Οθόνη 40" Sony W5500 ( Το 09 εγκατεστημένο στο σκληρό, το 2010 όχι ). Υπόψιν, το λένε κι άλλοι σε διάφορα σάιτς αυτό που διαβάζω περί τρελής ταχύτητας. παλίκαρε η ταχύτητα είναι ίδια περίπου με το ντέμο,δεν μιλάω για το 2009 άλλο παιχνίδι είναι. αν και πάλι απο το 2009 είναι πιο αργό στην ταχύτητα των παιχτών μονο οι πάσες με την μια φέυγουν πολύ δυνατά ,δοκιμάστε την all star βερσιόν ίσως διαφέρει τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.