s33k3rgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δεν την παρατανε καλυτερα την σειρα μπας και ησυχασουμε καθε χρονια να περιμενουμε να επανελθει το Pro ??
The_Sheep Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Pro.Evolution.Soccer.2010.PAL.X360-Allstars απο τον θειο ηρθε...
polakis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αρχικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις όσων παίζουν τώρα την αγγλική τελική έκδοση, μιλάνε για πολύ καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με το ντέμο αλλά και την ιταλική έκδοση! Βρε λέτε? Το κατεβάζω τώρα και θα σας πω την αποψή μου σε 1-2 ώρες...
g-e-o Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αρχικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις όσων παίζουν τώρα την αγγλική τελική έκδοση, μιλάνε για πολύ καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με το ντέμο αλλά και την ιταλική έκδοση! Βρε λέτε? Το κατεβάζω τώρα και θα σας πω την αποψή μου σε 1-2 ώρες... βρε πολακι χωρις παρεξηγηση αλλα εχεις καταντησει ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας που εχω δει ποτε!!!!θα παιξω προ δεν θα παιξω προ θα παιξω δεν θα παιξω!!!!κατεβασε το παιξε και παρε μια αποφαση μην ακους οτι να ναι απο εδω και απο εκει συνεχεια!!!
Tuko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Λογικά θα σας έχω πρώτα σχόλια, ειδικά για τα αυτόματα τάκλιν κλπ, σε λίγες ωρίτσες.
skanjos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 βρε πολακι χωρις παρεξηγηση αλλα εχεις καταντησει ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας που εχω δει ποτε!!!!θα παιξω προ δεν θα παιξω προ θα παιξω δεν θα παιξω!!!!κατεβασε το παιξε και παρε μια αποφαση μην ακους οτι να ναι απο εδω και απο εκει συνεχεια!!! χαχαχαχα +1 απο μένα .αν και είμαι σίγουρος οτι δεν θα του αρέσει γιατί δεν έχει manual και slow ..... πλάκα κάνω.
Slider23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σίγουρα ένα από τα σχόλια του Πολακι θα είναι η απαράδεκτη διαιτησία!Είναι πραγματικά τραγική..... Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε αναγούλες σχετικά με το παιχνιδι,βλέπω πολύ κράξιμο να έρχεται......
polakis21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά η εκδοση all star pal που κατέβασα δεν με αφήνει να αλλάξω γλώσσα, έχει ελληνικά και δεν αλλάζουν με τίποτα, αλλά και όταν πάω να παίξω φιλικό με πετάει έξω και μου λέει the disc is unreadable... Αν αυτή που έπαιξα είναι η τελική έκδοση, τότε το παιχνίδι είναι απλά τραγικό και γελοίο και δεν αξίζει καν κριτικής!!!
Tuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν... Έχω να πω ότι το παιχνίδι είναι 1 μάτσο χάλια !!! ... Αν δεν είναι το χειρότερο ΠΡΟ που έχω παίξει, είναι σίγουρα ένα από τα χειρότερα που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ που ΕΙΝΑΙ UNPLAYABLE:shifty: !! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα !! Λες και παίζουν σε fast forward !! Το ΓΑΜΗΣΑΝ και ψόφησε το παιχνιδάκι. 2-3 βασικά πράγματα έπρεπε να φτιάξουν μόνο από το 09' και το ΓΕΙΩΣΑΝ !! Τζάμπα το δισκάκι, πφφφ........ Υ.Γ Υπόψιν, για να μη ακούω διάφορα, ΦΙΦΑ έχω να παίξω απο την έκδοση του 94 , πάντα Pro έπαιζα.
Tigran Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Tuko κ Polakis πόσα ματς παίξατε; Εγώ στο πρώτο ματς έφαγα τρελή ξενέρα, αλλά όχι τόσο μεγάλη όση είχα φάει με την Ιταλική έκδοση(ναι, τελικά έχουν αρκετές διαφορές). Όσα περισσότερα ματς έπαιζα όμως, τόσο περισσότερο έμπαινα στο ρυθμό του παιχνιδιού. Εμένα σε γενικές γραμμές μου άφησε καλή εντύπωση, αλλά ως παιχνίδι παρέας και χαβαλέ. Το PES10 απευθύνεται στο κοινό που απευθυνόταν πάντα η σειρά PES. Σε αυτούς που θέλουν να παίζουν με τα φιλαράκια ένα Arcade ποδοσφαιράκι, να κάνουν το χαβαλέ τους, τις κουφές φάσεις, τα σουπερσουτ κτλ. Αν κάποιος ψάχνει τον ρεαλισμό και την εξομοίωση σε ένα ποδοσφαιράκι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα βρει στο PES10. Η KONAMI έκανε μια προσπάθεια να προσθέσει ρεαλιστικά στοιχεία στην DEMO έκδοση του παιχνιδιού, δεν της βγήκαν και έτσι στην τελική έκδοση τα αφαίρεσε και κράτησε τον βασικό Arcade άξονα. Ακόμα και η 360 κίνηση δεν μου φάνηκε να υπάρχει πουθενά. Οι παίκτες συνεχίζουν να κάνουν τις κλασσικές απότομες και σπαστικές, κινήσεις και στροφές. Το 8.5 είναι ένα υπερ-υπερβολικό νούμερο για ένα τέτοιο ποδοσφαιράκι, το οποίο φαίνεται να κρατάει τον κλασσικό του χαρακτήρα και απλά να βελτιώνει άλλα, λιγότερα σημαντικά στοιχεία, όπως τα γραφικά. PES10: Arcade Soccer Game FIFA10: Simulation Soccer Game
VAssassin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το PES10 απευθύνεται στο κοινό που απευθυνόταν πάντα η σειρά PES. Σε αυτούς που θέλουν να παίζουν με τα φιλαράκια ένα Arcade ποδοσφαιράκι, να κάνουν το χαβαλέ τους, τις κουφές φάσεις, τα σουπερσουτ κτλ. Πλάκα κάνεις, έτσι; Δηλαδή αυτοί που ήθελαν sim, παλιότερα (μέχρι PES6/Fifa 07) τι έπαιζαν; Fifa; :lol: Πάντως, ότι να 'ναι πάλι διαβάζω. Άλλος γαμάτο/πολύ βελτιωμένο απ' το demo, άλλος το χειρότερο ever. Βγάλε άκρη...
Tigran Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τίποτα... βολεύονταν με το PES, το οποίο για την εποχή του ήταν ότι πιο κοντινό υπήρχε σε Sim. Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Προσπάθησα να εκφράσω μια όσο γίνεται πιο αντικειμενική άποψη, αλλά σαφώς εν μέρη η άποψη μου παραμένει υποκειμενική. Για αυτό ο καθένας παίζει και κρίνει μόνος του και εδώ μέσα απλά ανταλλάζουμε απόψεις.
VAssassin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τίποτα... βολεύονταν με το PES, το οποίο για την εποχή του ήταν ότι πιο κοντινό υπήρχε σε Sim. Άρα αυτοί που το έπαιζαν sim έψαχναν και όχι κουφές φάσεις (οι οποίες άλλωστε και δεν υπήρχαν παλιότερα). Αλλιώς θα έπαιζαν fifa με τα φαλτσαριστά σουτ στο παραθυράκι απ' το κέντρο του γηπέδου. Τα περισσότερα από το ISS pro 98 μέχρι το PES6 ήταν, είναι και θα είναι κλασικά παιχνίδια. Τώρα αυτά περί arcade και sim είναι κουβέντα να γίνεται, όταν μιλάμε για δεκάλεπτα ματσάκια που μπαίνουν 3,4,5 γκολ. Btw, για να μην παρεξηγηθώ, το fifa 10 (xbox360) από αρκετά ματσάκια που έπαιξα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά τα παιχνίδια κρίνονται και σε βάθος χρόνου... Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Προσπάθησα να εκφράσω μια όσο γίνεται πιο αντικειμενική άποψη, αλλά σαφώς εν μέρη η άποψη μου παραμένει υποκειμενική. Για αυτό ο καθένας παίζει και κρίνει μόνος του και εδώ μέσα απλά ανταλλάζουμε απόψεις. Δεν έχω γνώμη γιατί περιμένω κανένα release για PC. Απλά, χάνεται η μπάλα με αυτά που διαβάζω. Λες και η KONAMI έχει μοιράσει 10 διαφορετικές εκδόσεις (ικανή την έχω )...
polakis21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τότε παίζαμε όλοι προ γιατί απλά δεν υπήρχε φιφα. Τώρα οι περισσότεροι παίζουμε φιφα που είναι σχεδόν real sim, ενώ το pro είναι ένα μάτσο χάλια και για λύπηση! Χειρότερο και από το 09! Για γέλια είναι το παιχνίδι... Η έκδοση Pro_Evolution_Soccer_2010_PAL_MULTi2_XBOX360-iNCiDENT είναι διαφορετική? Την έχει κανείς?
Tuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω τι λέτε, για να φτάσω να συμφωνώ με τον Polakis21 (προσωπικά θεωρώ ακόμα και το 9 μια χαρά αν δεν είχε ειδικά τις βλακείες με τα αυτόματα τάκλιν ) μιλάμε για ΠΟΛΥ ΧΑΛΙ. Δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα Pro. Fast Forward ρε γμτ;; Δε θυμάμαι τπτ τέτοιο στο Demo. Μα μιλάμε ότι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ. Δε νοείται τρίπλα, κίνηση, τίποτα. Τι arcade κλπ μου λέτε. Μου θύμισε το double speed που είχε παλιά και πήγαιναν ξέρω γω 200% πιο γρήγορα !! Δε μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ το έκαναν αυτό το πράγμα, είναι ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!! Υ.Γ Α, ναι...είδα και βελτίωση..έφτιαξαν τις προωθημένες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.