G_Zisis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το Halo 3 (και το odst προφανώς) είναι 2 σκάλες πάνω από Killzone σε θέμα AI, σε θέμα περιβαλλόντων, σε θέμα online , σε θέμα μηχανισμών, Ή κάνεις πλάκα ή δεν έχεις ιδέα από games.Και αν κρίνω από κάποια πράγματα που έχεις πει (το gears of war 2 fps???) μάλλον ισχύει το δεύτερο.
skanjos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 2 πραγματα ακόμα . όπως σε κάθε προ υπάρχει ο φτηνός τρόπος να βάλεις γκόλ έτσι και σε στο 2010 υπάρχει μια πατέντα που σχεδόν πάντα δημιουργεί φάση και καταλήγει σε γκολ.δεν σποιλεριάζω το κακό είναι οτι όλο το παιχνίδι κάποιων μπορεί να έίναι να προσπαθούν συνέχεια να παίζουν έτσι και όχι με κυκλοφορία όπως αναγκαστικά έκανες στο ντεμο. δεν μπορείς να κάνεις το κλασικό 1-2 απο πλάγιο γιατι την επιστρέφει πολυ αδύναμα και αναγκαζεσε να δώσεις πάσα στον πίσω ή να βάλεις σώμα. ακόμα τα κοντινά 1-2 δεν βγαίνουν όπως στο 9.στην μεγάλη περιοχή δεν μπορείς να τα παίξεις για να πλασάρεις στην κίνηση. δεν ξέρω ιταλικά για να σκαλίσω τα modes ,αλλα έκανα κάποιες δοκιμές εδώ και εκει.ελπίζω να έρθει η παραγγελία μου σύντομα για να ξεκινήσω κάνα master league,φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον φέτος απο κάτι βίντεο που είδα.
johnbond Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Απ'οτι μαθαίνω η 22η οκτωβρίου ήδη έφτασε για το xbox360 προς το παρόν..Το δοκίμασε κανείς;
skanjos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Απ'οτι μαθαίνω η 22η οκτωβρίου ήδη έφτασε για το xbox360 προς το παρόν..Το δοκίμασε κανείς; δεν έχει φτάσει ακόμα δυστυχώς ,έχουμε την ιταλική review code.μάλλον είναι το final build αλλα είναι μόνο στα ιταλικά(και τα μενου και ο commentator)και δεν έχει και τις τελευταίες μεταγραφες.
papeipa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Το παιχνιδι δυστηχως ειναι unplayable.Απλως απαραδεκτο. Το 9 ειναι μακραν καλυτερο.......
G_Zisis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πού να δεις και το 2008...Η πιο αδικημένη παιχνιδάρα...
skanjos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Το παιχνιδι δυστηχως ειναι unplayable.Απλως απαραδεκτο.Το 9 ειναι μακραν καλυτερο....... τι?πρώτον εξήγησε τουλάχιστον τι δοκίμασες το ντεμο/την ιταλική έκδοση μετα πες τι δεν σου άρεσε αν θες.προσωπικά το βρήσκω πολύ καλύτερο απο το 2009 αλλα λόγω των γραφικών και των animations,το 2009 είχες απίστευτο έλενχο των παιχτών που δυστηχώς δεν τον έχεις στο 2010 μάλλον πήγαν να το κάνουν πιο ρεαλιστικό σε σχέση με το 2009 που ήταν κάργα arcade.
vitoribo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Το wenb έβγαλε το review του για ps3. Με όσα είδα από το ωτέμο, συμφωνώ απόλυτα και στα συν και στα πλην. Το παιχνίδι φέτος θέλει αρκετή ενασχόληση για να σε ανταμείψει. Και το θέτει σωστά στη διαφορά του με το φίφα, το οποίο το χαρακτηρίζει fun out of the box, άρα πιο εύκολο να σε κερδίσει αμέσως αλλά με κενά στη διαχρονικότητα και το βάθος του
skanjos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Το wenb έβγαλε το review του για ps3. Με όσα είδα από το ωτέμο, συμφωνώ απόλυτα και στα συν και στα πλην. Το παιχνίδι φέτος θέλει αρκετή ενασχόληση για να σε ανταμείψει. Και το θέτει σωστά στη διαφορά του με το φίφα, το οποίο το χαρακτηρίζει fun out of the box, άρα πιο εύκολο να σε κερδίσει αμέσως αλλά με κενά στη διαχρονικότητα και το βάθος του νομίζω το βλέπουμε ήδη το τελευταίο καθώς υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για το καινούριο pes.
polakis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αφού του έβαλε το WENB 8/10 κατάλαβα. Για 6/10 είναι το παιχνιδάκι. Για ρωτήστε αυτόν στον WENB αν έπαιξε fifa10 σε manual/slow μπας και μάθει πως πρέπει να είναι ένα ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι, και αφήστε τα κενά στην διαχρονικότητα και το βάθος του fifa10...
BRAXOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 αν και πιστος του προ εχω να πω οτι το fifa φετος ειναι πολυ καλυτερο. το προ φετος μοιαζει με παιχνιδι χωρις ταυτοτητα. εχει χασει τον arcade χαρακτηρα του αλλα δεν ειναι και sim.πολυ καλη η προσπαθεια στα γραφικα των παιχτων αλλα δεν αρκει. Εχω και εγω την ιταλικη εκδοση και ελπιζω να μην ειναι η τελικη...
Periklitos25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αφού του έβαλε το WENB 8/10 κατάλαβα. Για 6/10 είναι το παιχνιδάκι. Για ρωτήστε αυτόν στον WENB αν έπαιξε fifa10 σε manual/slow μπας και μάθει πως πρέπει να είναι ένα ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι, και αφήστε τα κενά στην διαχρονικότητα και το βάθος του fifa10... polakis είσαι περίεργο άτομο τη μία έτσι μια αλλιώς... Δηλαδή με βάση τη λένε τα reviews επιλέγεις πιο ειναι καλύτερο. Τώρα το review του WENB το διάβασα και συμφωνώ σε όλα. Αν το διεβάσεις προσεκτικά λέει αρκετά θετικά για το παιχνίδι με κύριο προβληματισμό ότι ενώ τα προηγούμενα PES απευθύνονταν τόσο σε αυτούς που έρχονταν για πρώτη φορά σε επαφή με τον τίτλο αλλά και στους βετεράνους της σειράς ενώ το 2010 φαίνεται να φτιάχτηκε με βάση μόνο τους έμπειρους παίχτες και δεν ξέρει αν οι αρχάριοι χρήστες το βρουν ελκυστικό. Εγώ τα πήρα στο κρανίο με gameover gameworld OXI για την βαθμολογία που βάλανε 8.3 8 αλλά για τις π@Π@ΡΙΕς που γράψανε και πως τις γράψανε πχ. για τα Γραφικά Gameworls:Παραδόξως, η απεικόνιση των παικτών παρέμεινε στάσιμη, ιδιαίτερα στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, ορισμένα από τα οποία μοιάζουν φέτος υποδεέστερα σε σχέση με πέρυσι για το ίδιο... Gameover:Αμέσως, αμέσως, την παράσταση καταφέρνουν να κλέψουν τα πρόσωπα των παικτών (τουλάχιστον των πιο γνωστών), χάρη στο ρεαλισμό που παρουσιάζουν, συνδυασμένο με το επίπεδο λεπτομέρειας. Αν πάρουμε την εθνική Αγγλίας για παράδειγμα, θα διαπιστώσουμε πως πάνω-κάτω όλα τα πρόσωπα είναι εξόχως ρεαλιστικά. Αντε δηλαδή να τους πάρεις στα σοβαρά. για τις ΤΑΚΤΙΚΕS πριν τον αγώνα Gameworld:Η μεγαλύτερη καινοτομία στο gameplay του φετινού PES 2010 είναι οι αλλαγές που πραγματοποιείτε ..... αν θα αλλάζει τακτικές μέσα στο παιχνίδι και γενικά αν θα επεμβαίνει σε πολλούς ακόμη παράγοντες οι οποίοι σας βοηθούν σημαντικά μέσα στο παιχνίδι, ακόμα κι αν είστε αρχάριος χρήστης. gameover το αντίθετο και εδώ... Gameover:Στην πράξη όμως, ελάχιστη επίδραση έχουν οι αλλαγές που κάνουμε στην τιμή της κάθε ομάδας. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ένδειξη του ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει στο γήπεδο. Ως αποτέλεσμα, δύσκολα ο μέσος παίκτης θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο feature. και τέλος στα συν και πλην Gameworld:+Υπερπλήρης γκάμα από τακτικές επιλογές +Πλήρως αναβαθμισμένο Master League με πληθώρα επιλογών Gameover:πλυν -Αδιάφορα για το μέσο παίκτη νέα features Κανείς θα νόμιζε όχι ότι σχολιάζουν όχι άλλο ποδοσφαιράκι αλλά άλο παιχνίδι. . . Άντε να τους πάρεις μετά στα σοβαρά όταν αναλύουν το GAMEPLAY και κάθε 5 λέξεις βλέπεις το FIFA
vitoribo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 @periklitos Το έχω πει πολλές φορές ότι τα πολλά από τα reviews γράφτηκαν χωρίς να έχουν πολυασχοληθεί με το παιχνίδι, όταν είναι γνωστό ότι ειδικά το προ θέλει το χρόνο του. Πολλά σίγουρα είναι πληρωμένα εκατέρωθεν, αλλά το καλύτερο είναι που ενώ το κράζουν του βάζουν 8,5!!! Ή να πω για τον Γρυπάρη που λέει ότι τα γραφικά (και όχι τα animations,για να σας προλάβω)φέτος είναι χειρότερα. Το καλύτερο review είναι το δικό μου. Πιστεύω αυτό που βλέπω. Το φετινό μου αρέσει και όσο παίζω το ντέμο τόσο το ανακαλύπτω. Αλλά ξέχασα, δεν είναι όλα licensed. Καταστροφή
klainmaingr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ή να πω για τον Γρυπάρη που λέει ότι τα γραφικά (και όχι τα animations,για να σας προλάβω)φέτος είναι χειρότερα. Το καλύτερο review είναι το δικό μου. Πιστεύω αυτό που βλέπω. Το φετινό μου αρέσει και όσο παίζω το ντέμο τόσο το ανακαλύπτω. Αλλά ξέχασα, δεν είναι όλα licensed. Καταστροφή Τεράστια αλήθεια. Ούκ ολίγες φορές έχουν πονέσει τα μάτια μας απο "κριτικές" σε αμφιλεγόμενα site.. Το καλύτερο review για τον καθένα είναι το δικό του... Άντε και απο απειροελάχιστους worldwide κριτικούς που έχεις δεί οτι συμφωνείς σε γενικές γραμμές στα περισσότερα παιχνίδια.. Και όχι απο τον καθέ ξεχασμένο.. Μην κάνετε χαζομάρες και παίζετε σε online προφίλ ιταλικές εκδόσεις και τέτοια... Λίγο υπομονή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..
papeipa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δεν χρειαζεται να πω γιατι και πως.Το παιχνιδι ειναι UNPLAYABLE.Τελεια και παυλα. Επαιξα το Ιταλικο.Το 2009 ειναι πολυ μπροστα!!!Οσο για τα ανιμασιονς ειναι 1000 φορες χειροτερα απο τα παλια.Μονο να δειτε πως γυρναει ο παιχτης οταν ειναι κανει πλαγιο,πως χανει το βηματισμο ο παιχτης ,τα κοντρολ,τα τζαρτζαρισματα,οι κινησεις,πατας eject και κουκουλα. Κριμα και αδικο γιαυτο το παιχνιδι με το οποιο κυριολεκτικα μεγαλωσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.