Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
gears 2 απο πότε έγινε fps? το halo 3 έχει 3 χρόνια που βγήκε και δεν συγκρίνονται τα 2 games (physics/graphics καμία σχέση σαν να συγκρινεις το crysis με το half life 2).απορώ πως δεν μίλησες για το uncharted 2 ,ουπς αυτό είναι στο ps3.....

Gears όλοι οι μηχανισμοί είναι fps, μη κρίνεις επειδή η κάμερα είναι πάνω από τον ώμο. Το Halo 3 (και το odst προφανώς) είναι 2 σκάλες πάνω από Killzone σε θέμα AI, σε θέμα περιβαλλόντων, σε θέμα online , σε θέμα μηχανισμών, αλλά βέβαια είπες το crysis καλύτερο από το game της δεκαετίας HL2 οπότε χάνεται το νόημα. Επίσης το βρήκες, δεν ανέφερα το Uncharted επειδή είναι της sony, πληρώνομαι από microsoft και ea.

έχουμε παίξει το ντέμο ίσως να το ξέχασες αυτό....είναι πολύ καλύτερο απο το 7/10 που δίνει το συγκεκριμένο review και το φιφα 10 δεν είναι για 10/10 με τπτ που μπορείς να το παίξεις μόνο σε manual/slow και όλοι online είναι με assisted...

το φιφα 10 έχει φάει τρελή διαφήμιση και ένας τρόπος διαφήμισης είναι η δυσφημιση του ανταγωνιστικού προιόντος και πιστέυω οτι η εα φέτος το έχει κάνει επάγγελμα και φάινεται σε πολλα σίτε.τέσπα δεν αλλάζει η άποψη κανενός ,τσάμπα βγαίνουμε και οφφτοπικ ,ας βγεί το φιναλ παιχνίδι και θα δουμε τότε τι θα παίζει ο κόσμος,αν ήταν πάντος τόσο uber το φιφα δεν θα περίμενε τόσος κόσμος πως και πως το καινούριο pes και θα έπαιζαν φίφα.....πάτε παίξτε την παιχνίδάρα σας και αφήστε μας εμάς να κράζουμε τα reviews.

Το Fifa δεν είναι 10/10, είναι 9/10, δηλαδή ο ανώτατος βαθμός που μπορεί να δωθεί σε sport game. Το demo του pro (τελικά μπορούμε να μιλάμε βάσει αυτού; πριν μου έλεγες ότι συγκρίνω full game και demo), είναι ακριβώς 7/10, όσο είναι και το περυσινό pro. Διαφήμιση μεγάλη έχει το fifa, ναι όπως μεγάλη διαφήμιση έχει το pro, ειδικά τη βδομάδα που έρχεται που είναι πριν την κυκλοφορία θα δεις τι θα γίνεται.

Α, γελάω με διαπίστωση ότι το fifa παίζεται μόνο στο slow και με manual, ανάλυσέ το μου παρακαλώ (αν έχεις παίξει δηλαδή)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Gears όλοι οι μηχανισμοί είναι fps, μη κρίνεις επειδή η κάμερα είναι πάνω από τον ώμο. Το Halo 3 (και το odst προφανώς) είναι 2 σκάλες πάνω από Killzone σε θέμα AI, σε θέμα περιβαλλόντων, σε θέμα online , σε θέμα μηχανισμών, αλλά βέβαια είπες το crysis καλύτερο από το game της δεκαετίας HL2 οπότε χάνεται το νόημα. Επίσης το βρήκες, δεν ανέφερα το Uncharted επειδή είναι της sony, πληρώνομαι από microsoft και ea.

Το Fifa δεν είναι 10/10, είναι 9/10, δηλαδή ο ανώτατος βαθμός που μπορεί να δωθεί σε sport game. Το demo του pro (τελικά μπορούμε να μιλάμε βάσει αυτού; πριν μου έλεγες ότι συγκρίνω full game και demo), είναι ακριβώς 7/10, όσο είναι και το περυσινό pro. Διαφήμιση μεγάλη έχει το fifa, ναι όπως μεγάλη διαφήμιση έχει το pro, ειδικά τη βδομάδα που έρχεται που είναι πριν την κυκλοφορία θα δεις τι θα γίνεται.

Α, γελάω με διαπίστωση ότι το fifa παίζεται μόνο στο slow και με manual, ανάλυσέ το μου παρακαλώ (αν έχεις παίξει δηλαδή)

το gears όπως και το mgs και το uncharted είναι 3rd person shooters ,τώρα αν θες εσυ βάλτα όλα σε ενα καζάνι με το χ πυροβολάνε όλα(που λέει ο λόγος....).δεν είπα οτι πληρώνεσε,αυτό έλειπε να πληρώνανε όλους τους fanboys.....το half life 2 το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας.....οκ.ας μην ξεφέυγουμε απο το τοπικ μιλούσαμε για την αξιοπιστία του edge που για μένα είναι στο 0 και όχι μόνο απο το killzone 2 review ,έχει και αλλα διαμάντια όπως το mgsiv 8/10. αλλα για σένα πάω στοίχημα και το Mgsiv δεν αξίζει παραπάνω :-)

μπορείς να μιλάς για το ντέμο αλλα όχι να το συγκρίνεις με ένα ολοκληρο προιόν ,΄τοσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις :-( . όσο για το manual/slow είναι slow η ταχύτητα και manual οι πάσες/σέντρες/σουτ διάβασε το μάνουαλι αν θες άλλες πληροφορίες.και δεν είμαι ο μόνος που το λέει αυτό οτι παίζεται το παιχνίδι μόνο έτσι το λένε οι περισσότεροι hardcore fifa fans.όσο για το αν το έχω παίξει εντάξυ ξεφτιλίζεις την τσόχα τωρα,έχω αποδείξει οτι έχω 360 παλιότερα λες να είναι πολύ δύσκολο για μένα να το έχω παίξει????:lol:

Δημοσ.

Πρόσεξε:

α) λες ότι το Edge είναι 0 λόγω βαθμών (btw συμφωνώ και στο mgs ναι). Δεν γράφεις τίποτα για τα άρθρα γενικότερα, ούτε για τα αφιερώματα κλπ. Λες ότι είναι μηδέν επειδή δεν συμφωνείς με τους βαθμούς. Οκ πόσο αστείο είναι αυτό

β) Το Gears και το Uncharted 2 δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους πέρα του ότι είναι παιχνιδάρες και τα 2

γ) δεν μου αιτιολογείς γιατί το fifa παίζεται "μόνο στο manual και στο slow", δεν με νοιάζει καν τι λένε οι hardcore fifa fans και γενικά δεν με νοιάζει τι λέει όποιος ασχολείται μόνο με ένα παιχνίδι, το fifa στο νόρμαλ και με semi-assisted είναι απόλυτα διασκεδαστικό και στο online δεν έχει καθόλου lag probs

δ) η EA ειναι μακράν η πιο σιχαμένη εταιρεία που έχει υπάρξει στο χώρο του gaming. Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Αυτό όμως δεν πρέπει να κάνει εσένα/εμένα να κρίνουμε ό,τι game βγάζει με διαφορετικο του κανονικού κριτήρια. Το fifa 09 ήταν καλύτερο του pro 09 και ΑΝ το pro 10 είναι στα επίπεδα του demo τότε η διαφορά έχει αυξηθεί.

Αυτά.

Δημοσ.

Μια χαρά λένε για "λάθη" στα κοντρόλ. Τραβάω FRAPS σε κάθε τσαρλατανιά που βλέπω στο παιχνίδι, έτσι για να συνοδεύουν το review για να πάρει κάποιος μια εικόνα του τι εννοούμε όσοι το κατακρίνουμε το PES2010.

Όλα τα παλιά προβλήματα (επί εποχής PES3) υπάρχουν ακόμα, είτε αυτό λέγεται super cancel, είτε τρέξιμο με κατεύθυνση προς την μπάλα κι όχι εκεί που πατάς να πάει ο παίκτης, είτε να παίρνεις την μπάλα και να πατάς να πάει προς τα πίσω ο παίκτης κι αυτός να σε γράφει στα τέτοια του και να συνεχίζει ευθεία, είτε τα ζεϊμπέκικα όποτε κάτσει.

Δημοσ.

Pro.Evolution.Soccer.2010.PAL.MULTI.6.XBOX360-Megab -ENGLISH

Βουρτττττττττττττ ξυπνατε Pes-Fans εχει κυκλοφορησει εδω και κατι ωρες.

Μαπα το καρπουζι λεμε.

Δημοσ.

Δείτε αυτά τα 2

1)http://www.destructoid.com/ea-lost-over-1-billion-dollars-last-year-yet-still-kickin--131276.phtml

2)http://ve3d.ign.com/articles/news/46803/EA-Reports-1-Billion-Loss

καταλάβετε λίγο γιατί ποσά μιλάμε και ειδικά παιχνίδια σαν το FIFA 10 και Madden nfl 09

πόσο σημαντικά είναι για την πορεία μιας εταιρείας και τι λεφτά παίζοντε...

Δημοσ.
Πρόσεξε:

α) λες ότι το Edge είναι 0 λόγω βαθμών (btw συμφωνώ και στο mgs ναι). Δεν γράφεις τίποτα για τα άρθρα γενικότερα, ούτε για τα αφιερώματα κλπ. Λες ότι είναι μηδέν επειδή δεν συμφωνείς με τους βαθμούς. Οκ πόσο αστείο είναι αυτό

β) Το Gears και το Uncharted 2 δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους πέρα του ότι είναι παιχνιδάρες και τα 2

γ) δεν μου αιτιολογείς γιατί το fifa παίζεται "μόνο στο manual και στο slow", δεν με νοιάζει καν τι λένε οι hardcore fifa fans και γενικά δεν με νοιάζει τι λέει όποιος ασχολείται μόνο με ένα παιχνίδι, το fifa στο νόρμαλ και με semi-assisted είναι απόλυτα διασκεδαστικό και στο online δεν έχει καθόλου lag probs

δ) η EA ειναι μακράν η πιο σιχαμένη εταιρεία που έχει υπάρξει στο χώρο του gaming. Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Αυτό όμως δεν πρέπει να κάνει εσένα/εμένα να κρίνουμε ό,τι game βγάζει με διαφορετικο του κανονικού κριτήρια. Το fifa 09 ήταν καλύτερο του pro 09 και ΑΝ το pro 10 είναι στα επίπεδα του demo τότε η διαφορά έχει αυξηθεί.

Αυτά.

α.νομίζω μιλάμε για τους βαθμούς τόση ώρα .... εκει έχει αξιοπιστία 0(το περίμενα πως θα συμφωνούσες για το mgs,και φυσικά αν το προ ήταν ακόμα ps exclusive θα του έκοβες και καμια μονάδα παραπάνω στάνταρ....)

β.3rd person shooter nuff said

γ.φλιπεράκι ,πασα σωστη ,πασα σωστη,πασα σωστη,πασα σωστη ,σουτ στην γωνια,γκολ,μπραβο.

δ.δεν διαφωνούμε,το προ δεν θα είναι στα επιπεδα του ντεμο και είναι λογικό,αν πιστεύεις οτι δεν θα έχει διαφορές απο το ντέμο τσάμπα συζητάμε.

Δημοσ.

Έχει κάποιες διαφορές, αλλά όχι κάτι το εντυπωσιακό. Η κίνηση των παικτών συνεχίζει να είναι ενοχλητική και το παιχνίδι αμφιταλαντεύεται μεταξύ ρεαλισμού και Arcade. Κάποια στοιχεία του παιχνιδιού βοηθούν στο ρεαλιστικό κομμάτι, ενώ κάποια άλλα τείνουν να του δίνουν την κλασσική Arcade αίσθηση που έχουμε συνηθίσει. Το 8.7 που του έδωσε το IGN το θεωρώ υπερβολικό νούμερο. 7.5 και με το ζόρι. Αν δεν είχε και τα υπέροχα γραφικά(που προσφέρουν τα μέγιστα ως προς μια ρεαλιστική ατμόσφαιρα), θα του έβαζα πολύ πιο κάτω.

Σημ.: Υποκειμενική εννοείται η άποψη μου! Περιμένω να ακούσω κι άλλες απόψεις μόλις το παίξετε και πάντα με επιχειρήματα. :)

Δημοσ.

Τα πραγματα για μενα ειναι απλα...

Πιανω το χειριστηριο να παιξω φιφα και ξενερωνω στο 10λεπτο

Πιανω το χειριστηριο να παιξω pes και γουσταρω

Προσωπικη μου γνωμη και τιποτα παραπανω...καλη διασκεδαση σε ολους...

Δημοσ.

Παντως παιδια οτι και να λεμε για το παιχνιδι που ολοι αγαπησαμε στο παρελθον αν δεν τσουχτουν χοντρα οι τσεπες τους δεν προκειται να βελτιωσουν και πολλα πραγματα. Οσο οι πωλησεις παραμενουν σε υψηλα επιπεδα δεν θα ενδιαφερονται για να το βελτιωσουν. Εγω σταματησα να το αγοραζω απο το 2008. Αν θεωρειτε οτι εχει δυνατοτητες το συγκεκριμενο παιχνιδι να εξελιχτει σε κατι καλυτερο τοτε απλα φετος μην το αγοραζετε. Μποικοταζ τελος.....

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. H Konami δεν θα έχει ποτέ το budget της EA. Αν πέσουν και οι πωλήσεις τα πράγματα όσον αφορά τις βελτιώσεις πιθανότατα θα είναι ακόμα χειρότερα. Δεν πιστεύω ότι ισχύει το ότι δεν τους ενδιαφέρει να το βελτιώσουν. Το πέρασμα στην τωρινή γενιά δεν τους βγήκε κατά κάποιο τρόπο και η τωρινή engine είναι μέτρια αλλά μάλλον θα πρέπει να το χωνέψουμε ότι μέχρι την επόμενη γενιά κονσολών αυτή θα χρησιμοποιούν με ότι βελτιώσεις μπορούν να κάνουν.Είναι μάλλον ουτοπικό αυτή τη στιγμή το να πιστεύει κανείς ότι η Konami θα χτίσει τα πάντα απ' την αρχή. Θα κόστιζε πάρα πολλά...

Αυτό που μπορεί πιθανότατα να συμβεί είναι να πάρουν πούλο κάποιοι ανίκανοι στο staff μπας και δούμε μεγαλύτερη βελτίωση...

ΥΓ.Όσοι παίξατε το τελικό γράψτε γνώμες!

Δημοσ.

Eλληνική έκδοση

Πηγη. http://www.WEhellas.gr

Aπο κύπριους φίλους.

[ame]

[/ame]

στο champion leage δεν έχει ολυμπιακό

και ο παο έχει καλύτερα στατιστικα απο ελληνικές.

είναι και μια ομάδα αρχιμήδης.

Αρνητικό:φαινετε καθυστέρηση στα σουτ :-(

Δημοσ.

Μονο που βλεπω να εχουν επιπεδο δυσκολιας regular μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.ΕΛΕΟΣ.Κανονας : Οποιος παιζει κατω απο Top Class στο προ δεν δικαιουται να εκφερει γνωμη για το παιχνιδι.

Δημοσ.

λοιπόν δοκίμασα μια βερσιόν και εγώ. η μόνη που κυκλοφορεί εκει έξω είναι καθαρά ιταλική μόνο.δεν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα οπότε πιστέυω οτι είναι review code version γιατί αλλιώς θα ήταν multi6.είχε και τις κουλές μεταγραφές αλλα ακόμα και φιναλ να είναι η βέρσιον διορθόνονται με ενα πατς αργότερα.

το παιχνίδι το κάνανε πολύ πιο γρήγορο απο το ντεμο.σαν προ είναι 10χ καλύτερο απο το 2009 ,αλλα πραγματικά δεν μπορώ να πω την άποψη μου αν δεν το παίξω στο ps3.τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα και ο φωτισμός απο το ντεμο(ίσως να φταίει οτι το ντεμο το έχω στο ps3)αλλα μου την σπαει ο χειρησμός.δεν μπορω να παίξω προ με αναλογικό.καλό το 360 τα έβγαλε τα λεφτά του στα rpg αλλα εκεί που θέλει ακρίβια σαν το dpad δεν υπάρχει.

ένα καλό για τους commentators πριν πάρει ενας παίχτης την μπαλα για σουτ φωνάζουν το όνομα(ιταλοί commentators).

ενα άσχημο το super cancel δεν δουλέυει σωστά ,τουλάχιστον όπως στο 2009,αν πάει μια μπαλιά στραβα και ο παίχτης την ακολουθάει θα την χάσεις δεν πιάνει το super cancel(ίσως να μην μπορούσα να κάνω εγώ λόγο 360 controller που θέλει χέρια κάβουρα για να πιάσεις και τις σκανδάλες....)

το απόλυτο του παιχνιδιού ΠΑΟΚ μέσα ,τι να λέμε τα πάντα όλα χεχεχεχεχε.όσες ομάδες είναι στο cl απόλυτη ακρίβια στα πρόσωπα (πχ σαλπιγκίδης καμία σχέση με τους παίχτες του παοκ)και λογικό είναι.

ενα άλλο αρνητικό δεν αφήνει σχεδόν ποτέ πλεονέκτημα,ετσι και γίνει φαουλ δεν πα να έχεις την μπαλα θα το δώσει,έστω και αν είναι κόντρα.

αυτά τα λίγα απο μένα,3-4 ματσάκια έκανα όλα και όλα.δεν αντέχει το χέρι μου άλλο το Dpad του 360.παραγγελία για ps3 και περισσότερα απο εβδομάδα απο μένα.

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχει βγει η τελική έκδοση ακόμα. Ούτε abgx ούτε πουθενά. Αυτά είναι review codes. Λίγο αναμονή ακόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...