anamenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομίζω πως κανένας σοβαρός άνθρωπος περιμένει τα reviews για να σχηματίσει άποψη για ένα παιχνίδι... είναι όμως μια "σοβαρή" ένδειξη για το τι θα περιμένεις.
VAssassin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αναλόγως με το πόσο εμπιστεύεται ο καθένας τον εκάστοτε reviewer.
vitoribo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ο συγγεκριμένος reviewer έδειξε πολλές φορές οτι είναι fan της σειράς PES, μέχρι και αυτόν δεν εμπιστεύστε??? τι άλλο θέλετε δλδ για να καταλαβετε οτι το PR0 είναι δεύτερο και με μεγάλη διαφορά μάλιστα??? Εγώ είμαι γαύρος. Ας έρθει ο βγενό να μου δώσει ένα μύρριο το χρόνο και σου λέω εγώ πόσο εύκολα το παίζω καραγκούνης
makisss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικά σταμάτησα να διαβάζω το review από την πρώτη γραμμή!Αν το 2010 θεωρείται κατακόρυφη βουτιά τότε το 2008 τί ήταν;;;Κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα...
Periklitos25 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά μια απορία έχω,το κατατάλλα ''αντικειμενικό'' gameover.gr είχε ένα μήνα στο backgrund το εξώφυλλο του FIFA 10 δηλαδή γιατί την βάλαν για ομορφιά; Καταλάβετε το τα site από αυτά ζούνε και βγάζουν τα λεφτά τους... η δουλεία τους είναι να προωθήσουν το FIFA 10.Δεν το βλέπει κανείς ότι βγάζει έναν αρνητισμό σε όλο το review του PES. Τέλος αυτά τα λέω γιατί έχω παίξει αρκετά την τελική έκδοση του FIFA 10 δεν είναι κακό αλλά σε καμία περίπτωση αυτά που λένε τα reviews που το αποθεώνουν. Για το PRO ΘΑ περιμένω να βγεί και ύστερα θα το συγκρίνω αλλά μην την πατήσετε σαν έναν γνωστό μου που πήρε το FIFA και μετά έκλεγε τα λεφτά του και θέλει να το πασάρει τώρα. T'ελος να εύχεστε να μην κάνει η ΕΑ ότι έκανε στο Aμερικάνικο football για να τελειώσει τον ανταγωνισμό. Ξέρετε τι έκανε; Πλήρωσε την λίγκα σαν την δικιά μας ΦΙΦΑ και τώρα μόνο αυτή έχει δικαίωμα να βγάζει παιχνίδι κάθε χρόνο.Η 2κ έβγαζε ένα υπέροχο ποδοσφαιράκι σαν το 2κ nba για το μπασκετ αλλά απο το 2006 γιοκ.
Asriel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 "On topic έχωντας παίξει το fifa και το demo του pro βλέπω χαώδη διαφορά," σύγκριση.....όσο και αν δεν μου άρεσε το Killozone 2 δεν το λες παιχνίδι του 7 είναι το καλύτερο fps σε κονσόλα(τουλάχιστον μέχρι να βγεί το mw2).η δικιά μου λογική είναι οτι τα τσέποσαν απο ms για να ρίξουν το σκορ.η σονυ δεν είναι καθόλου καλή στο μαρκετιγκ αυτη τη γενιά. δεν λεω οτι το 9/10 του φιφα είναι άδικο ούτε τα σκορ που πέρνει απο αλλα σιτε,απλά λεω οτι είναι άδικα τα σκορ που πέρνει το προ και πιστέυω οτι η ea έχει βάλει χεράκι. Wat, καλύτερο fps σε κονσόλα που λες είναι εντελώς αυθαίρετο. Βάσει τι, του τι σου αρέσει εσένα; Δηλαδή έχεις παίξει HL2/Halo 3/Gears 2 και βρίσκεις το Killzone ή τα CoD καλύτερα; Και για το άδικο σκορ του προ που λες και λέτε και άλλοι από πάνω πραγματικά δεν έχω λόγια, λέτε ότι είναι άδικο το σκορ για ένα game που δεν έχετε καν παίξει, ο ορισμός της προκατάληψης. Πραγματικά δηλαδή, πως να περιμένεις (μιας και στο είπα και πριν) από κάποιον να κρίνει σοβαρά όταν πριν παίξει γράφει γνώμη για το αν είναι άδικο το review ή όχι και λεει για πληρωμές και βλακείες; Μου θυμίζεις εποχές driv3r που έπαιρνε από παντού 6άρια και έβγαιναν τα fanboys και έλεγαν ότι έχουν πληρωθεί για να το θάψουν κλπ, ενώ τελικά το 6 και πολύ του ήταν.
butters9013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πόσο μ αρέσουν οι ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ δεν φαντάζεστε Να ρωτήσω, το ριβιού του ΠΕΣ-ΦΑΝ είναι το αντικειμενικό; Για να ξέρουμε τι να διαβάσουμε δηλαδή. Όχι τους πληρωμένους. [Apokleiros]:lol::lol:[/Apokleiros]
johnbond Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως έπαιξα το fifa 10 σε ps3 και δε μου άρεσε καθόλου..Τα γραφικά ήταν χάλια και ο χειρισμός μέτριος..Αντιθέτως έπαιξα το pro2010 demo στο pc και είναι αρκετά καλό..Μάλιστα έχουν βελτιώσει το ποδόσφαιρο που παίζεται.. Είναι πιο δύσκολο να κάνεις τρίπλες(όχι όπως στο 09 που έπαιρνες τον messi και εμπαινες στα δίχτυα),οι σέντρες καταλήγουν πιο πολλές φορές σε κεφαλιές και γκόλ,χρειάζονται περισσότερες πάσσες.. Τώρα τι λέει το κάθε review και ο κάθε φανατικός δε με ενδιαφέρει καθόλου..
butters9013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως έπαιξα το fifa 10 σε ps3 και δε μου άρεσε καθόλου..Τα γραφικά ήταν χάλια και ο χειρισμός μέτριος..Αντιθέτως έπαιξα το pro2010 demo στο pc και είναι αρκετά καλό..Μάλιστα έχουν βελτιώσει το ποδόσφαιρο που παίζεται..Είναι πιο δύσκολο να κάνεις τρίπλες(όχι όπως στο 09 που έπαιρνες τον messi και εμπαινες στα δίχτυα),οι σέντρες καταλήγουν πιο πολλές φορές σε κεφαλιές και γκόλ,χρειάζονται περισσότερες πάσσες.. Τώρα τι λέει το κάθε review και ο κάθε φανατικός δε με ενδιαφέρει καθόλου.. είπε ο αντικειμενικός Α ναι:lol:
vitoribo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Και για το άδικο σκορ του προ που λες και λέτε και άλλοι από πάνω πραγματικά δεν έχω λόγια, λέτε ότι είναι άδικο το σκορ για ένα game που δεν έχετε καν παίξει, ο ορισμός της προκατάληψης. Πραγματικά δηλαδή, πως να περιμένεις (μιας και στο είπα και πριν) από κάποιον να κρίνει σοβαρά όταν πριν παίξει γράφει γνώμη για το αν είναι άδικο το review ή όχι και λεει για πληρωμές και βλακείες;. Προκατάληψη είναι που ο reviewer δεν ασχολήθηκε με το παιχνίδι και λέει ότι το κοντρόλ είναι χάλια; αυτό που είναι κουραστικό-εκνευριστικό-βαρετό έιναι να διαβάζεις πράγματα για ένα παιχνίδι που έχεις παίξει (demo;)), τα οποία δεν ισχύουν.
Asriel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Προκατάληψη είναι που ο reviewer δεν ασχολήθηκε με το παιχνίδι και λέει ότι το κοντρόλ είναι χάλια; αυτό που είναι κουραστικό-εκνευριστικό-βαρετό έιναι να διαβάζεις πράγματα για ένα παιχνίδι που έχεις παίξει (demo;)), τα οποία δεν ισχύουν. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να απαντήσω σοβαρά και σου λέω ότι το να λέει ότι το παιχνίδι έχει λάθη στις πάσες και στα κοντρόλ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να κάνει πάσα και κοντρόλ. Σημαίνει ότι οι πάσες δεν πηγαίνουν στο σωστό σημείο που θα έπρεπε (το πρόβλημα με της προωθημένες το αναφέρουν ΟΛΑ τα reviews) και ότι τα controls δεν είναι ρεαλιστικά καθώς είτε είναι σαν μαγνήτης σε σημεία που δεν πρέπει, είτε είναι απίστευτα δύσχρηστα λόγω της -ακόμα κακής βάσει του demo- κίνησης των παικτών που είναι σαν να πηγαίνουνε σε rails. Επίσης θα ήταν σωστό να μην φανατίζεστε με κάθε παιχνίδι που βγαίνει γιατί αν όλος ο κόσμος αποθέωνε το περυσινό προ και το αγόραζε τότε φέτος δεν θα βλέπαμε καμιά βελτιώση. Καλό είναι να βελτιώνεται και αυτό και το φίφα, εμάς συμφέρει
vitoribo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Κάνω μεγάλη προσπάθεια να απαντήσω σοβαρά και σου λέω ότι το να λέει ότι το παιχνίδι έχει λάθη στις πάσες και στα κοντρόλ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να κάνει πάσα και κοντρόλ. Σημαίνει ότι οι πάσες δεν πηγαίνουν στο σωστό σημείο που θα έπρεπε (το πρόβλημα με της προωθημένες το αναφέρουν ΟΛΑ τα reviews) και ότι τα controls δεν είναι ρεαλιστικά καθώς είτε είναι σαν μαγνήτης σε σημεία που δεν πρέπει, είτε είναι απίστευτα δύσχρηστα λόγω της -ακόμα κακής βάσει του demo- κίνησης των παικτών που είναι σαν να πηγαίνουνε σε rails. Επίσης θα ήταν σωστό να μην φανατίζεστε με κάθε παιχνίδι που βγαίνει γιατί αν όλος ο κόσμος αποθέωνε το περυσινό προ και το αγόραζε τότε φέτος δεν θα βλέπαμε καμιά βελτιώση. Καλό είναι να βελτιώνεται και αυτό και το φίφα, εμάς συμφέρει Αυτό το προσπαθώ να σου απαντήσω σοβαρά το αντιπαρέρχομαι. Εάν στο παιχνίδι κάποιες φορές λειτουργεί το κοντρόλ, η thru pass, η κοντινή κτλ και κάποιες άλλες φορές όχι, ίσως, λέω ίσως, αξίζει να το ψάξεις και όχι να πεις ότι φταίνε τα animations έχει bugs κτλ. χέστηκα αν το προ έιναι top1 ή πάτος. Με ενδιαφέρει όμως αν υποτιμούν τη νοημοσύνη μου
polakis21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Καλά αφού το κράζει μέχρι και ο Γρυπάρης, κατάλαβα πόσο κατάντια θα είναι το παιχνίδι. Περιμένω απλά να το κατεβάσω και να το δω. Αν και δεν ελπίζω και σε τίποτα πλέον....
skanjos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Wat, καλύτερο fps σε κονσόλα που λες είναι εντελώς αυθαίρετο. Βάσει τι, του τι σου αρέσει εσένα; Δηλαδή έχεις παίξει HL2/Halo 3/Gears 2 και βρίσκεις το Killzone ή τα CoD καλύτερα; Και για το άδικο σκορ του προ που λες και λέτε και άλλοι από πάνω πραγματικά δεν έχω λόγια, λέτε ότι είναι άδικο το σκορ για ένα game που δεν έχετε καν παίξει, ο ορισμός της προκατάληψης. Πραγματικά δηλαδή, πως να περιμένεις (μιας και στο είπα και πριν) από κάποιον να κρίνει σοβαρά όταν πριν παίξει γράφει γνώμη για το αν είναι άδικο το review ή όχι και λεει για πληρωμές και βλακείες; Μου θυμίζεις εποχές driv3r που έπαιρνε από παντού 6άρια και έβγαιναν τα fanboys και έλεγαν ότι έχουν πληρωθεί για να το θάψουν κλπ, ενώ τελικά το 6 και πολύ του ήταν. gears 2 απο πότε έγινε fps? το halo 3 έχει 3 χρόνια που βγήκε και δεν συγκρίνονται τα 2 games (physics/graphics καμία σχέση σαν να συγκρινεις το crysis με το half life 2).απορώ πως δεν μίλησες για το uncharted 2 ,ουπς αυτό είναι στο ps3..... έχουμε παίξει το ντέμο ίσως να το ξέχασες αυτό....είναι πολύ καλύτερο απο το 7/10 που δίνει το συγκεκριμένο review και το φιφα 10 δεν είναι για 10/10 με τπτ που μπορείς να το παίξεις μόνο σε manual/slow και όλοι online είναι με assisted... το φιφα 10 έχει φάει τρελή διαφήμιση και ένας τρόπος διαφήμισης είναι η δυσφημιση του ανταγωνιστικού προιόντος και πιστέυω οτι η εα φέτος το έχει κάνει επάγγελμα και φάινεται σε πολλα σίτε.τέσπα δεν αλλάζει η άποψη κανενός ,τσάμπα βγαίνουμε και οφφτοπικ ,ας βγεί το φιναλ παιχνίδι και θα δουμε τότε τι θα παίζει ο κόσμος,αν ήταν πάντος τόσο uber το φιφα δεν θα περίμενε τόσος κόσμος πως και πως το καινούριο pes και θα έπαιζαν φίφα.....πάτε παίξτε την παιχνίδάρα σας και αφήστε μας εμάς να κράζουμε τα reviews.
VAssassin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 gears 2 απο πότε έγινε fps? το halo 3 έχει 3 χρόνια που βγήκε και δεν συγκρίνονται τα 2 games (physics/graphics καμία σχέση σαν να συγκρινεις το crysis με το half life 2).απορώ πως δεν μίλησες για το uncharted 2 ,ουπς αυτό είναι στο ps3..... Δεν πιστεύω να υπονοείς πως το crysis είναι καλύτερο απ' το hl2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.