skanjos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μία ερώτηση.Το PES θα έχει την κίνηση των παιχτων στο analog stick?Θα έχει ελληνικό μενού??Thanks στο ps3 έχει κίνηση και στο dpad και στο αναλογικό ,στο 360 μόνο στο αναλογικό,εφόσον το pc version είχε ελληνικό μενου (το demo,απότι θυμάμαι να λέγανε δεν το κατέβασα για pc )αρα θα έχει λογικά
VAssassin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κι άλλο gameplay video... review code To καλύτερο μέχρι τώρα, νομίζω... EDIT: άλλο ένα
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Retail εκδοση από 360! [ame] [/ame] [ame] [/ame] Πάρα πολύ βελτιωμένο και αξιοπρεπές θα το χαρακτήριζα. Περίμενα πολύ χειρότερα πράγματα. Αν έχει και καλό Online σίγουρα θα του δώσω μια ευκαιρία. Πάντως να πω την αλήθεια ότι φαίνεται πιο ισορροπημένο από το assisted/normal του φίφα10 όπου όλες οι πάσες βγαίνουν τέλεια. Στο pes2010 τουλάχιστον κλέβουν οι αντίπαλοι την μπάλα... Το αποφάσισα. Θα παίζω pes2010 με τα φιλαράκια που δεν θέλουν δύσκολα πράγματα και fifa10 manual/slow με τους ψαγμένους... Να πω τέλος ότι η Κονάμι επιτέλους μπήκε στον σωστό δρόμο καθώς μάλλον βρήκε την μαγιά. Μάλλον στο pes2011 θα δουμε κάτι το εξαιρετικό. Θέλει τελειοποίηση στα τρεξίματα, κατέβασμα ελάχιστα στον ρυθμό και επιστροφή των ντριμπλών (όλων) στον δεξί μοχλό...Πάντως κι έτσι θα παίζεται ευχάριστα...
The_Sheep Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 εσυ που λες για simulation,ειδικα το δευτερο βιντεακι ειναι η χαρα του arcade
skanjos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 καλά μιλάμε απίστευτη διαφορά απο το demo .λίγο πιο γρήγορο και στις πάσες και στα κοντρόλ ,δεν βλέπω button lag πουθενά (το περπατάω και περιμένει να δώσει πάσα)φέυγουν οι πάσες γρήγορα και οταν δεν τις δίνεις με τη μία.έχω πάθει πλάκα με τα πρόσωπα ,ο berbatov και ο ferdinard ίδιοι ,τρελή δουλειά σε αυτό το κομμάτι έπεσε.οι κινήσεις γενικά φαίνονται πιο fluid .αντε 2-3 μέρες λογικά και θα το έχουμε και εμείς στα χέρια μας . ps.αυτός ο ετό την ρεαλ μια ζωή γκολ θα τις ρίχνει χεχεχεχεχεχε
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Όμορφα πράγματα Στο δεύτερο βίντεο περίπου στο 4:00 είναι που σου λέω για το περπάτημα του κάβουρα. Είναι απαράδεκτο το animation στο (πολύ γρήγορο) τρέξιμο. Ρομποτάκια ενωθείτε... Πάντως μου τράβηξε πολύ την προσοχή... Φέτος θα είναι μια καλή χρονία παρόλη την κλάψα που προηγήθηκε όλους αυτούς τους μήνες..
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν θέλω να παίξω simulation τότε θα παίξω fifa10 slow/manual, ενώ όταν θέλω κάτι πιο light θα παίξω φέτος Pes2010 που είναι πιο ευχάριστο σε σχέση με το assisted του fifa10, αλλά και πλέον αξιοπρεπές. Η Κονάμι είναι πια σε σωστό δρόμο...Του χρόνου θα γίνει χαμός μάλλον. Το pes2010 τα γραφικά τα έχει. Του χρόνου θα δωθεί βάρος σε τελειοποίηση animation, πρόσθεση ντριμπλών κλπ...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Σε τι ειπαμε θα παιξεις ρε polakis το fifa γιατι δεν το εχω εμπεδωσει ακομα...
G_Zisis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά,νομίζω όλοι βλέπετε από τα παραπάνω βιντεάκια ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές ακόμα και από το demo του 2010.Αρκετά ελπιδοφόρα τα βίντεο κατά τη γνώμη μου.Ελπίζω μόνο να μην υπάρχει κίνηση 360,γιατί είναι ανύπαρκτη.
Periklitos25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Σε τι ειπαμε θα παιξεις ρε polakis το fifa γιατι δεν το εχω εμπεδωσει ακομα... Σε manual slow νομίζω είπε το video με Ιντερ-ΠΑΟ είναι τρέλα.......αμα η ταχύτητα είναι έτσι στο τελικό θα μιλάμε για το καλύτερο ποδοσφαιρακι ever To online DEMO είναι closed BETA
G_Zisis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Καλύτερο ποδοσφαιράκι ever?Τέτοια θα ακούσουν εκεί στην konami και εκεί που αρχίζουν να το βελτιώνουν το pro θα έχουμε άλλα τόσα χρόνια στασιμότητας.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Σε manual slow νομίζω είπε το video με Ιντερ-ΠΑΟ είναι τρέλα.......αμα η ταχύτητα είναι έτσι στο τελικό θα μιλάμε για το καλύτερο ποδοσφαιρακι ever To online DEMO είναι closed BETA Καλα κοψε και εσυ κατι...ακομα δεν το εχεις παιξει και εβγαλες τα συμπερασματα σου. Οπως το FIFA 10 δεν ειναι το απολυτο ποδοσφαιρακι που λενε οι fan του ετσι και το Pro δεν προκειται να ειναι το καλυτερο...για την ακριβεια μετα τα χαλια των τελευταιων ετων εγω προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν ειναι σημαντικα καλυτερο απο τη περυσινη πατατα.
G_Zisis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το fifa 10 είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει σε ποδοσφαιράκι μέχρι τώρα.Ποιο μπορεί να συγκριθεί μαζί του?Το pes6 ή μήπως το 2009:lol:?Χωρίς ανταγωνισμό έτσι θα βαφτίζονται κάθε χρόνο το fifa,όπως γινόταν τόσα χρόνια με το pro.
Periklitos25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλα κοψε και εσυ κατι...ακομα δεν το εχεις παιξει και εβγαλες τα συμπερασματα σου. Οπως το FIFA 10 δεν ειναι το απολυτο ποδοσφαιρακι που λενε οι fan του ετσι και το Pro δεν προκειται να ειναι το καλυτερο...για την ακριβεια μετα τα χαλια των τελευταιων ετων εγω προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν ειναι σημαντικα καλυτερο απο τη περυσινη πατατα. Μιλάω γενικά για την σειρά,ότι θα είναι το καλύτερο προ μέχρι τώρα.Αν θα έπρεπε να είχαν γίνει περισσότερες αλλαγές είναι άλλο θέμα....
vitoribo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ελα φαγαμε τον γαιδαρο ,τώρα έμεινε η ουρά,τι είναι 8 μέρες.... ασε που το φιφα κυκλοφόρησε στον θείο 10 περιπου μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του,οπότε ποτέ δεν ξέρεις,εγώ θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά πάντος αυτές τις μέρες κι αν ακούσεις κάτι, λες και σε μας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:46 ---------- Κυριακή κοντή γιορτή http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2009/oct/11/games5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.