supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Όχι τίποτα δεν διαδίδουμε, μεταξύ μας τα λέμε. Εσύ έρχεσαι εδώ και κράζεις. Τα λετε με PM και δεν το καταλαβα;;; Στο φορουμ γραφετε και τα διαβαζουν ολοι. Και αντι να διαβαζουμε, τι εχει καλο και τι κακο, διαβαζουμε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που κυκλοφορησε. Διαβαζουμε οτι τα προβληματα που εχει, δεν ειναι προβληματα αλλα.....features!!!!
vitoribo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Τα λετε με PM και δεν το καταλαβα;;; Στο φορουμ γραφετε και τα διαβαζουν ολοι. Και αντι να διαβαζουμε, τι εχει καλο και τι κακο, διαβαζουμε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που κυκλοφορησε. Διαβαζουμε οτι τα προβληματα που εχει, δεν ειναι προβληματα αλλα.....features!!!! Εννοώ ότι δεν πάμε στο φίφα thread να λέμε πόσο χάλια είναι το φίφα και πόσο καλό είναι το προ. Όλο τα ίδια και τα ίδια ανακυκλώνουμε. Η ένσταση είναι απλή: ναι έχει τα αρνητικά του, αλλά όχι στους αφορισμούς. Και το θέμα του lag είναι ενδεικτικό του ότι οι περισσότεροι πολύ απλά δεν το έχουν παίξει το παιχνίδι αρκετά. Θα μου πεις ότι ένα παιχνίδι πρέπει να σε κερδίζει με την πρώτη. Σεβαστό, αλλά το προ θέλει τον καιρό του, πάντα έτσι ήταν.
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εννοώ ότι δεν πάμε στο φίφα thread να λέμε πόσο χάλια είναι το φίφα και πόσο καλό είναι το προ. Όλο τα ίδια και τα ίδια ανακυκλώνουμε. Η ένσταση είναι απλή: ναι έχει τα αρνητικά του, αλλά όχι στους αφορισμούς. Και το θέμα του lag είναι ενδεικτικό του ότι οι περισσότεροι πολύ απλά δεν το έχουν παίξει το παιχνίδι αρκετά. Θα μου πεις ότι ένα παιχνίδι πρέπει να σε κερδίζει με την πρώτη. Σεβαστό, αλλά το προ θέλει τον καιρό του, πάντα έτσι ήταν. Αφου εχεις διαθεση για συζητηση, ειμαι μεσα! Λες οτι εχει τ' αρνητικα του. Το 2008 σου αρεσε;;; Το 2009;;; Αφορισμος ειναι οταν 2 συνεχομενες χρονιες το online σου (σαν PRO) ειναι χαλια;;; Ο αλλος λεει, δε με νοιαζει το online. Ε και μενα με νοιαζει!!! Τι να κανουμε. Επειδη δεν τον νοιαζει, αυτοματως το προβλημα λυνεται;;;; Αφορισμος ειναι οταν περιμενουμε 3 χρονια να παιξουμε ενα παιχνιδι της προκοπης;;; Δεν ξερω πως θα ειναι το 2010. Σιγουρα στα γραφικα εχει βελτιωθει αλλα δεν ειναι εκει που ειχε προβλημα το παιχνιδι!!! Και για εξηγησε μου, το lag φτιαχνει οταν παιζεις αρκετα το PRO;; Ή εννοεις οτι το συνηθιζεις και μετα απο μερικα παιχνιδια πατας την πασα 1-2'' πριν απο τη στιγμη που θες να δωσεις την πασα;;;;
makisss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Φίλε supermario,άλλα είπα εγώ,άλλα κατάλαβες εσύ μου φαίνεται.Δεν είπα να μην πουν τη γνώμη τους αυτοί που δεν τους αρέσει το pro,είπα να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια άτομα προκειμένου να μας πείσουν ότι το παιχνίδι που παίζουμε είναι μούφα!Καταντάει κουραστικό κάποια στιγμή!Και εγώ θα μπορούσα να κάνω το ίδιο στο thread του moufifa αλλά δεν έχει νόημα!Ο καθένας παίζει ό,τι του αρέσει,τέλος!
vitoribo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αφου εχεις διαθεση για συζητηση, ειμαι μεσα! Λες οτι εχει τ' αρνητικα του. Το 2008 σου αρεσε;;; Το 2009;;; Αφορισμος ειναι οταν 2 συνεχομενες χρονιες το online σου (σαν PRO) ειναι χαλια;;; Ο αλλος λεει, δε με νοιαζει το online. Ε και μενα με νοιαζει!!! Τι να κανουμε. Επειδη δεν τον νοιαζει, αυτοματως το προβλημα λυνεται;;;; Αφορισμος ειναι οταν περιμενουμε 3 χρονια να παιξουμε ενα παιχνιδι της προκοπης;;; Δεν ξερω πως θα ειναι το 2010. Σιγουρα στα γραφικα εχει βελτιωθει αλλα δεν ειναι εκει που ειχε προβλημα το παιχνιδι!!! Και για εξηγησε μου, το lag φτιαχνει οταν παιζεις αρκετα το PRO;; Ή εννοεις οτι το συνηθιζεις και μετα απο μερικα παιχνιδια πατας την πασα 1-2'' πριν απο τη στιγμη που θες να δωσεις την πασα;;;; Το έχω ξαναπεί, το 08 ήταν όντως απαράδεκτο, βασικά δεν ήταν προ. Το 09 δεν ήταν τόσο κακό όσο λες. Το ντέμο του 10 (κ εγώ αυτά τα περί 70% κώδικα κτλ τα ακούω βερεσέ) μου δίνει την αίσθηση του 6. Για τα γραφικά ποτέ δε με ενδιέφερε. Για το online επίσης. Δεν πατάς την πάσα νωρίτερα...το ξέρεις αυτό. Αλλά όταν έχεις Arbeloa με γυρισμένη πλάτη και θες να δώσεις πάσα με τη μία, απλά δεν γίνεται. Και έτσι πρέπει. Επίσης, για το κοντρόλ που φεύγει μέτρα μακριά, δοκίμασε να πατάς το σπριντ πριν πάρεις την πάσα μια φορά με τον Carragher και μια φορά με τον Xavi. Εκεί θα δεις τη διαφορά, και επίσης ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και υπέρ σου. Με το προ όταν κερδίζω, έχω την αίσθηση ότι το πάλεψα και τα κατάφερα. Όχι ότι πήρα τον messi και άρχισα να τρέχω. (στο 08, το ξαναλέω δεν ίσχυε αυτό) Τι άλλο σας χαλάει; τα animations; Δηλαδή το pes 3 και το pes 6 είχαν καλύτερα από το αντίστοιχο φίφα;
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Το έχω ξαναπεί, το 08 ήταν όντως απαράδεκτο, βασικά δεν ήταν προ. Το 09 δεν ήταν τόσο κακό όσο λες. Το ντέμο του 10 (κ εγώ αυτά τα περί 70% κώδικα κτλ τα ακούω βερεσέ) μου δίνει την αίσθηση του 6. Για τα γραφικά ποτέ δε με ενδιέφερε. Για το online επίσης. Δεν πατάς την πάσα νωρίτερα...το ξέρεις αυτό. Αλλά όταν έχεις Arbeloa με γυρισμένη πλάτη και θες να δώσεις πάσα με τη μία, απλά δεν γίνεται. Και έτσι πρέπει. Επίσης, για το κοντρόλ που φεύγει μέτρα μακριά, δοκίμασε να πατάς το σπριντ πριν πάρεις την πάσα μια φορά με τον Carragher και μια φορά με τον Xavi. Εκεί θα δεις τη διαφορά, και επίσης ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και υπέρ σου. Με το προ όταν κερδίζω, έχω την αίσθηση ότι το πάλεψα και τα κατάφερα. Όχι ότι πήρα τον messi και άρχισα να τρέχω. (στο 08, το ξαναλέω δεν ίσχυε αυτό) Τι άλλο σας χαλάει; τα animations; Δηλαδή το pes 3 και το pes 6 είχαν καλύτερα από το αντίστοιχο φίφα; Μα δε μιλαω για οταν εχει γυρισμενη την πλατη. Μιλαω για πασα διαγωνια μπροστα. Παταω το κουμπι και...περιμενω να περασει 1-2 δευτερα για να κανει την πασα. Τα animations , μια και το εθεσες σαν ζητημα, δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να τα εχουν φτιαξει;;; Το 2008 ηταν χαλια. Το 2009 λιγο καλυτερα. Φετος τα περιμενα καλυτερα απ' αυτα που ειδα στο demo. Οπως επισης μια και μου το θυμησες, στο 2008 ηταν ωραιο που επαιρνε ο αντιπαλος τον παικταρα της ομαδας που ειχε διαλεξει, ντριπλαριζε ολη την αντιπαλη ομαδα και εβαζε γκολ;;;; Γι΄ αυτο γκρινιαζω. Γιατι δεν σεβονται τα χρηματα μας. Και σαν απαντηση στον φιλο που ελεγε, οτι θα μπορουσε να γραφει στο θρεντ του φιφα (παρεμπιπτοντως τα moyfifa κτλ ειναι για 10χρονα), ας γραψει. Το εγραψα και πιο πριν. Αν αγορασε το φιφα και ειδε πραγματα που δεν του αρεσαν, ας μπει να τα γραψει. Να γραψει ομως συγκεκριμενα πραγματα. Οχι, "επαιξα το φιφα και δεν μ'αρεσε γιατι ειναι ακομα μουφιφα". Μπες και γραψε. Δε ηταν καλο το online, δεν ηταν καλα τα γραφικα, δεν ηταν καλοι οι τερματοφυλακες. Γραψε. Οταν αγοραζεις κατι, να απαιτεις να ειναι αυτο που σου πουλανε. Οχι κατι αλλο. Και αυτο ισχυει και για το προ και για το φιφα και για ολα τα παιχνιδια.
makisss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Και σαν απαντηση στον φιλο που ελεγε, οτι θα μπορουσε να γραφει στο θρεντ του φιφα (παρεμπιπτοντως τα moyfifa κτλ ειναι για 10χρονα), ας γραψει. Το εγραψα και πιο πριν. Αν αγορασε το φιφα και ειδε πραγματα που δεν του αρεσαν, ας μπει να τα γραψει. Να γραψει ομως συγκεκριμενα πραγματα. Οχι, "επαιξα το φιφα και δεν μ'αρεσε γιατι ειναι ακομα μουφιφα". Μπες και γραψε. Δε ηταν καλο το online, δεν ηταν καλα τα γραφικα, δεν ηταν καλοι οι τερματοφυλακες. Γραψε. Οταν αγοραζεις κατι, να απαιτεις να ειναι αυτο που σου πουλανε. Οχι κατι αλλο. Και αυτο ισχυει και για το προ και για το φιφα και για ολα τα παιχνιδια. Δεν διαφωνώ μαζί σου,εννοείται ότι αυτό που αγοράζεις πρέπει να είναι αυτό που σου πουλάνε.Όσο για το φιφα,αν μπω στο thread και γράψω αυτά που δεν μου άρεσαν,είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία αυτών που τους άρεσε θα πέσει πάνω μου να με φάει γιατί θα έχω θίξει την παιχνιδάρα τους!Αυτό είναι που μου τη σπάει,ότι φανατίζονται σαν τα δεκάχρονα για 2 παιχνίδια τα οποία το καθένα έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά!Σε κάποιους αρέσει το ένα,σε κάποιους άλλους το άλλο,δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι!
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν διαφωνώ μαζί σου,εννοείται ότι αυτό που αγοράζεις πρέπει να είναι αυτό που σου πουλάνε.Όσο για το φιφα,αν μπω στο thread και γράψω αυτά που δεν μου άρεσαν,είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία αυτών που τους άρεσε θα πέσει πάνω μου να με φάει γιατί θα έχω θίξει την παιχνιδάρα τους!Αυτό είναι που μου τη σπάει,ότι φανατίζονται σαν τα δεκάχρονα για 2 παιχνίδια τα οποία το καθένα έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά!Σε κάποιους αρέσει το ένα,σε κάποιους άλλους το άλλο,δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι! Γραψτους ολους, ξερεις που. Θεωρεις οτι για καποιο λογο, ενα παιχνιδι, δεν ειναι αυτο που σου διαφημισαν;;; Πες το. Μπορει καποιος που θελει να το παρει, να σε διαβασει και να μην το αγορασει. Αρκετες φορες, εχω ρωτησει. Παιδια, ειναι καλο το ταδε παιχνιδι ή ειναι μαπα και αξιζει καποιο αλλο αντιστοιχο;;; Παιρνω απαντησεις, που τεκμηριωνονται, οχι οπαδισμους και αποφασιζω ποιο θα παρω. Εχουμε φωνη σαν καταναλωτες. Ας την χρησιμοποιησουμε.
Periklitos25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Κάτι είδη γνωστό,επιβεβαιώθηκε και επίσημα απο τον Seabass ότι το Demo βασίστηκε σε έναν κώδικα που ήταν σε ανάπτυξη και όχι στον τελικό.
kage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 http://www.pesrss.com/rss/EN/8/PES-2010%3A-Major-additions-confirmed-for-further-realism/ εκει που εψαχνα για να βρω σε official site to demo-δεν το βρηκα- βρηκα το παραkαtω... <<360-degree control will be available on both the PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks on the respective controllers. The system will allow players to spread the ball with ease, opening up new attacking and defensive possibilities. PLAYSTATION®3 owners will also benefit when using the Dual Shock’s D-Pad, but Xbox 360 and Win D-Pads are limited to eight-directional control due to technical limitations of the hardware.>> μηπως το pro εγινε fifa?γιατι στην ουσια η μεγαλη διαφορα ηταν το συστημα 360μοιρων σε σουτ,πασα...
Periklitos25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Στις 8 Οκτ Πέμπτη θα έχουνε καινούριο Demo PES 2010 με online 1 vs.1 και 2 vs. 2!!!!! xbox-live και PSN. Καλό κάψιμο...... Πηγή. http://www.videogameszone.de/aid,696727/PES-2010-Online-Demo-huepft-am-Donnerstag-auf-Xbox-Live/News/ Λογικά θα είναι ο καινούριος και τελικός κώδικας για να τεστάρουν το online.
polakis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 2 νέα βίντεο από την τελική review έκδοση: [ame] [/ame] Μπορώ να πω ότι το pes2010 δείχνει πάρα πολύ βελτιωμένο. Παραδέχομαι ότι δεν το περίμενα! Σχεδόν όλοι τρέχουν και στρίβουν ανθρώπινα! Αν αναλογιστεί κιόλας ότι από την κάμερα φαίνεται πιο γρήγορο πάντα το παιχνίδι (άρα θα είναι και πιο αργό όταν το δεις μπροστά σου), αλλά και το ότι από την wide camera θα είναι πιο αργό, τότε το pes2010 δείχνει τουλάχιστον αξιοπρεπές... Ίσως του δώσω μια ευκαιρία για να δω τί ψάρια πιάνει...
anamenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 μου δίνει την αίσθηση των παλιών pro , δεν είναι κακό αυτό , η κίνηση φαίνεται πολύ καλύτερη από το demo, και τα ball physics βελτιωμένα... αλλά χωρίς παρεξήγηση το FIFA παραμένει σε άλλο level...
polakis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το φιφα10 σε normal speed και full assisted controls, sorry αλλά δεν είναι σε άλλο level κατά την γνώμη μου. Το slow speed και full manual controls ναι είναι μπροστά φυσικά... Πάντως για κάποιον που είναι λάτρης του assisted, νομίζω ότι το pes2010 θα του πάει πιο πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.