explorer21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Θυμάμαι την πρώτη φορά που έπαιξα το Pro Evolution Soccer 2 στο ps2...Πραγματικά έπαιζες και κόλλαγες με τις ώρες γιατί έβλεπες κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά πού υπήρχαν τότε...Εάν λοιπόν η Konami καταφέρει να ξαναφτιάξει ένα τέτοιο παιχνίδι,θα ξανακερδίσει όλους αυτούς που έχασε στη διαδρομή φτιάχνοντας "συνέχειες" του ίδιου παιχνιδιού...Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να είναι το PES2010!!!
skanjos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Θυμάμαι την πρώτη φορά που έπαιξα το Pro Evolution Soccer 2 στο ps2...Πραγματικά έπαιζες και κόλλαγες με τις ώρες γιατί έβλεπες κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά πού υπήρχαν τότε...Εάν λοιπόν η Konami καταφέρει να ξαναφτιάξει ένα τέτοιο παιχνίδι,θα ξανακερδίσει όλους αυτούς που έχασε στη διαδρομή φτιάχνοντας "συνέχειες" του ίδιου παιχνιδιού...Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να είναι το PES2010!!! φιλε εχπλορερ το κακό είναι οτι όσο και να εξελιχθεί ένα παιχνίδι οι οπαδοί του ζητάνε παραπάνω,το προ έχει εξελιχθεί τραγικά,απλα οι φανς θέλουν το κάτι παραπάνω,εγω προσοπικά είμαι εντάξι γιατί βλέπω απο χρόνο σε χρόνο το βελτιώνουν το παιχνίδι,πλέον μόνο το ονλίνε θέλει δουλιά για μένα ,εκεί έχει μεγάλο πρόβλημα το προ και πρέπει να το στρώσουνε.
explorer21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 φιλε εχπλορερ το κακό είναι οτι όσο και να εξελιχθεί ένα παιχνίδι οι οπαδοί του ζητάνε παραπάνω,το προ έχει εξελιχθεί τραγικά,απλα οι φανς θέλουν το κάτι παραπάνω,εγω προσοπικά είμαι εντάξι γιατί βλέπω απο χρόνο σε χρόνο το βελτιώνουν το παιχνίδι,πλέον μόνο το ονλίνε θέλει δουλιά για μένα ,εκεί έχει μεγάλο πρόβλημα το προ και πρέπει να το στρώσουνε. Εντάξει δεν λέω έχει βελτιωθεί χρόνο με το χρόνο,απλά πιστεύω οτι πρέπει να ανανεωθεί ριζικά και όχι όπως τα τελευταία χρόνια που απλά προσθέτουν ή αλλάζουν κάτι έτσι για να λένε οτι έκαναν κάτι...
skanjos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Εντάξει δεν λέω έχει βελτιωθεί χρόνο με το χρόνο,απλά πιστεύω οτι πρέπει να ανανεωθεί ριζικά και όχι όπως τα τελευταία χρόνια που απλά προσθέτουν ή αλλάζουν κάτι έτσι για να λένε οτι έκαναν κάτι... δεν μπορούν να αλλάζουν την engine κάθε χρόνο,μην ξεχνάτε οτι το κάθε πρό έχει 1 χρόνο development time,engine συνήθως αλλάζουν στα ποδοσφαιράκια όταν βγαίνει καινούρια κονσολα,αν περιμένετε σουπερ γραφικά και φοβερό καινούριο gameplay θα απογοητευτείτε και είναι και φυσιολογικό,για άλλα 2-3 χρόνια τουλάχιστον θα παραμείνουν περίπου το ίδιο τα φιφα και προ και αυτό είναι λογικό.αλλά το καλό είναι οτι μπορούν να τελειοποιήσουν αυτές τις engines και να έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα.εγω προσοπικά πιστέυω οτι δεν θα το διορθόσουνε το Online ,αλλα δεν με χαλάει και τόσο γιατι παίζω με φιλαράκια πιο πολύ στο ίδιο δωμάτιο(να μπορείς να τους κοροιδέυεις όταν τους νικάς χαχαχαχα),αλλα θα μου άρεσε να είχε καλούς σερβερ με 0 λαγκ και καλό ράκνινκγ σύστεμ.
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 απλά πιστεύω οτι πρέπει να ανανεωθεί ριζικά Αυτός που παίζει Pro σοβαρά, αν του το αλλάξεις ριζικά, σίγουρα θα το παρατήσει. Εδώ κάθε χρόνο γίνονται μικρές καλές και σταθερές αλλαγές και μας παίρνει λίγο καιρό να το συνηθίσουμε. Χρόνια τώρα άλλαζε πάντα πολύ λίγο έτσι ώστε να μη γίνει λάθος. Το Online όπως είπε και ο φίλος είναι σαν να μην υπάρχει.
polakis21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Seabass Takatsuka υποβιβάστηκε σε απλό programmer και έχασε την θέση του Lead Programmer που κατείχε τόοοοσα χρόνια, όπου και την πήρε άλλος! Ψάχνω τα λινκς για να τα ποστάρω...Τα φόρουμς έχουν βουήξει στην Αγγλία! Μιλάμε για μεγάλη κατάντια! Χαχαχαχαχα! Είναι που πήγαινε καλά το pro τόσα χρόνια γιαυτό! Φτάνει πια με την κοροιδία και την εκμετάλευση στο όνομα του παλιού καλού pro... Ριζικές αλλαγές τώρα! Πού καταντήσαμε, να κράζουμε το pro...
pscrazy Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Καλα οτι τον υποβιβασανε αναμενομενο ηταν, το θεμα ειναι οτι σιγουρα εγινε programmer ή του δωσανε το ποστο το παιδι του Κυλικιου....Πιασε μια Φραπα και μια τυροπιτα ρε τακατσουκα! :lol:
polakis21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Χαχα, πολύ καλό. Ορίστε και το λινκ που μιλάει ο νέος producer του pes2010: http://uk.gs.konami-europe.com/blog.do;jsessionid=EEA6D8FAE2534D1066AE21F6F35C9C4B#blog-entry-102 Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά ο νέος, και επιτέλους να μας δώσουν ένα pro που μας αρμόζει...
G_Zisis Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 φιλε εχπλορερ το κακό είναι οτι όσο και να εξελιχθεί ένα παιχνίδι οι οπαδοί του ζητάνε παραπάνω,το προ έχει εξελιχθεί τραγικά,απλα οι φανς θέλουν το κάτι παραπάνω,εγω προσοπικά είμαι εντάξι γιατί βλέπω απο χρόνο σε χρόνο το βελτιώνουν το παιχνίδι,πλέον μόνο το ονλίνε θέλει δουλιά για μένα ,εκεί έχει μεγάλο πρόβλημα το προ και πρέπει να το στρώσουνε. Ναι ρε συ.Αυτοί οι fans είναι πολύ αχάριστοι...Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει το ίδιο pro κάθε χρόνο,απλά με τις μεταγγραφές και την αλλαγή του τίτλου και να το αγοράζουν όλοι...!Οι fans ζητάνε περισσότερα επειδή ο ανταγωνισμός το επιβάλει πια.Τόσα χρόνια και να παραπονιόταν κανείς,πάλι pro θα 'παιζε.Τώρα η σειρά έχει χάσει πάρα πολλούς οπαδούς και κάτι πρέπει να κάνει η konami. polaki,thx για το link.Καλά νέα μου ακούγονται,γιατί έτσι συμπεραίνουμε ότι όντως γίνονται αλλαγές.
dp@pa Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 νομιζω καιρος να δουν τι εκανε το φιφα 09, και να ακολουθησουν, εκει ειναι το μυστικο τις Επιτυχίας . (ανάβω φωτιές?)
polakis21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Είπαμε, για να είναι ανεκτό το pro πρέπει: -Να μειώσουν την ταχύτητα του παιχνιδιού -Να φτιάξουν το ελεεινό τρέξιμο και τις στροφές των παικτών -Να αφαιρέσουν τις ντρίμπλες από το αριστερό αναλογικό χειριστήριο -Να δυσκολέψουν τις ντρίμπλες και το ότι ένας παίκτης μπορεί να περνάει για πλάκα 4-5 αντιπάλους συνέχεια -Να βελτιώσουν τους τραγικούς τερματοφύλακες -Να βάλουν το champion league μέσα στο master league (αυτό μάλλον ανακοινώθηκε όπως διάβασα σε κάποια φόρουμς) -Να φτιάξουν όσες ομάδες έχουν μέσα με τα κανονικά ονόματά τους και όχι North London και π@π@ριές -Να φτιάξουν το online και να παίζουμε χωρίς lag Αυτά ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, τότε θα παίξουμε pro...
The_Sheep Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εγω απο ενα πραγμα θα εξαρτηθει αν θα ασχοληθω φετος. Θα το φορτωσω, θα βαλω ενα γρηγορο ματς, και αν ξαναδω παλι το τρεξιμo του καβουρα...bye bye
Tigran Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Άντε να το βελτιώσουν να παίξουμε ξανά PRO, γιατί ντρέπομαι και μόνο που λέω ότι πλέον παίζω μόνο FIFA. Παλιά ούτε για φτύσιμο δεν το είχαμε Θυμάμαι που ο δημιουργός του PRO(δεν θυμάμαι πως τον λένε) είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι δεν θα πεθάνει μέχρι να φτιάξει το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Προς το παρόν πάντως είναι πολύ μακριά από τον στόχο του.
polakis21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Και επιτέλους φτιάξτε τα γάντια κηπουρού που έχουν ίδια όλοι οι τερματοφύλακες!!!!!!!!! Έλεος δηλαδή πια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.