Tuko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ρε, έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ ορισμένοι. Μας έχετε ζαλίσει τόσο καιρό για τα χρήματα κλπ παπαριές σας. Ας το παίζατε πρώτα και ας πληρώνατε μετά, βαρεθήκαμε να ακούμε τη παπαριά του καθενός. Θα παίξει ο καθένας Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, τα παράπονα σας στις εταιρίες, αν έχετε κώλο ζητείστε πίσω τα λεφτά σας αφού είναι ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΙΑ.
vitoribo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ρε, έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ ορισμένοι. Μας έχετε ζαλίσει τόσο καιρό για τα χρήματα κλπ παπαριές σας. Ας το παίζατε πρώτα και ας πληρώνατε μετά, βαρεθήκαμε να ακούμε τη παπαριά του καθενός. Θα παίξει ο καθένας Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, τα παράπονα σας στις εταιρίες, αν έχετε κώλο ζητείστε πίσω τα λεφτά σας αφού είναι ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΙΑ. Ρε φίλε αφού απλά θέλουν να κράξουν. Λες και δεν μπορούνε να το νοικιάσουν πρώτα
fearwhatnow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Απο το video του review code μπορει πλεον και ο πιο δυσπιστος να διαπιστωσει οτι ειμαστε λιγες εβδομαδες πριν το Pes6 NG.Καταπληκτικη η ταχυτητα του παιχνιδιου και ο ρυθμος, τα animation ειλικρινα δεν τα περιμενα τοσο βελτιωμενα και προς εκπληξη μου ειναι πολυ καλα.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
VAssassin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Να πω την αλήθεια κι εμένα με εντυπωσίασε το τελευταίο gameplay video που πόσταρε ο polakis αλλά κρατάω κάποιες επιφυλάξεις λόγω της κακής ποιότητας του video και της θολούρας που μπορεί να κρύβει κάποιες ατέλειες. Πάντως φαίνεται πολύ διαφορετικό και καλύτερο από το demo.
Slider23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη για το off topic...Μετά από τέσσερα μάτς ΦΙΦΑ 10 θα αναφέρω συνοπτικά: Θετικά και αρνητικά(μαζί)...Φοβερή κίνηση και ανάπτυξη παικτών και ομάδας αντίστοιχα.Πάρα πολύ καλό gameplay.Ωραίο feeling κατά την διάρκεια του αγώνα.Οι αμυντικοί μαρκάρουν πάρα πολυ καλά(συγκεκριμένα σεντρα και κεφαλιά δεν πιάνεις εύκολα,thats real football).Τα σουτ δεν μπορω να πω ότι με ενθουσίασαν(ειδικά κάποια ριμπάουντ μεσά από την περιοχή)μου φάνηκαν λίγο φτηνά τα animation.Ο διαιτητής άψογος αν εξαιρέσεις τις κάρτες.Το physical game δεν γίνεται να είναι πιο τέλειο!Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι τετ-α-τετ ενέργεια και L1 είναι γκολ.Είδα και σουτ με το εξωτερικό,πραγματικά αληθινά!Το νοικιασα για ένα μήνα απο γνωστη αλυσίδα videoclub.Αυτα προς το παρων.....
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ρε, έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ ορισμένοι. Μας έχετε ζαλίσει τόσο καιρό για τα χρήματα κλπ παπαριές σας. Ας το παίζατε πρώτα και ας πληρώνατε μετά, βαρεθήκαμε να ακούμε τη παπαριά του καθενός. Θα παίξει ο καθένας Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, τα παράπονα σας στις εταιρίες, αν έχετε κώλο ζητείστε πίσω τα λεφτά σας αφού είναι ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΙΑ. ΑΗΔΙΑ εχετε καταντησει εσεις που λετε οτι παπαρια σας κατεβει στο κεφαλι προκειμενου να υπερασπιστειτε τα εκτρωματα που μας πουλαει για παιχνιδια εδω και 2 χρονια η konami. Επειδη δεν ειμαστε ολοι 18χρονα να μας πληρωνει αλλος τα παιχνιδια, αλλα τα πληρωνουμε με χρηματα που ιδρωσαμε για να τα βγαλουμε, γι΄αυτο διαμαρτυρομαι και θα το κανω, χωρις κανενας πιτσιρικας να μου το απαγορευει, γκε-γκε?
klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν σε τιμά ιδιαίτερα να τρολλάρεις αμφισβητώντας τις (όποιες) απόψεις αυτών που γράφουν στο thread. Το είπατε μια, δύο, δέκα, διακόσιες και έχει πραγματικά καταντήσει αηδία να βλέπεις ανα δύο σχετικά πόστ με το πρό, άλλα τρία να είναι τύπου Απόκλειρου και να βρίζουν την κονάμι, το σύμπαν, τον τσακατσούκα και ακόμα χειρότερα να εκθειάζουν το φίφα δημιουργώντας ένα thread into thread. ΥΠΑΡΧΕΙ vs topic και ΥΠΑΡΧΕΙ και φίφα τόπικ... Use them wisely και μην ζαλίζετε τα ούμπαλα όσων γουστάρουν ένα παιχνίδι και θέλουν να συζητάνε για τα (όποια) νέα και εξελίξεις. protip: Και γώ μόνο φίφα παίζω.
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν σε τιμά ιδιαίτερα να τρολλάρεις αμφισβητώντας τις (όποιες) απόψεις αυτών που γράφουν στο thread. Το είπατε μια, δύο, δέκα, διακόσιες και έχει πραγματικά καταντήσει αηδία να βλέπεις ανα δύο σχετικά πόστ με το πρό, άλλα τρία να είναι τύπου Απόκλειρου και να βρίζουν την κονάμι, το σύμπαν, τον τσακατσούκα και ακόμα χειρότερα να εκθειάζουν το φίφα δημιουργώντας ένα thread into thread.ΥΠΑΡΧΕΙ vs topic και ΥΠΑΡΧΕΙ και φίφα τόπικ... Use them wisely και μην ζαλίζετε τα ούμπαλα όσων γουστάρουν ένα παιχνίδι και θέλουν να συζητάνε για τα (όποια) νέα και εξελίξεις. protip: Και γώ μόνο φίφα παίζω. Αν δεις τα τελευταια ποστ που εχω κανει, θα δεις οτι δεν γραφω τιποτα για το fifa. Αφου ζητησαν να γραφουμε μονο για το προ, γραφω μονο για το προ. Και αν θεωρεις τρολλαρισμα, το να γραφουμε τις "αδυναμιες" (για να μη πω τιποτα χειροτερο) που εχει το προ, τι να πω. Μαλλον εχουμε λογοκρισια και πρεπει να λεμε μονο καλα λογια για το προ, για να μην ενοχληθουν ολα τα pro fan-boys που ΚΑΘΕ χρονο βγαζουν το προ θεικο και καθε επομενο χρονο, λενε "ναι, το περσινο δεν ηταν καλο αλλα φετος θα σπερνει!".
makisss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν δεις τα τελευταια ποστ που εχω κανει, θα δεις οτι δεν γραφω τιποτα για το fifa. Αφου ζητησαν να γραφουμε μονο για το προ, γραφω μονο για το προ. Και αν θεωρεις τρολλαρισμα, το να γραφουμε τις "αδυναμιες" (για να μη πω τιποτα χειροτερο) που εχει το προ, τι να πω. Μαλλον εχουμε λογοκρισια και πρεπει να λεμε μονο καλα λογια για το προ, για να μην ενοχληθουν ολα τα pro fan-boys που ΚΑΘΕ χρονο βγαζουν το προ θεικο και καθε επομενο χρονο, λενε "ναι, το περσινο δεν ηταν καλο αλλα φετος θα σπερνει!". Ρε φίλε εντάξει,το καταλάβαμε,δεν σου αρέσει το pro,δεν χρειάζεται όμως να κάνεις 1000 posts για να πείσεις αυτούς που τους αρέσει ότι το παιχνίδι είναι μάπα και έκτρωμα (χρησιμοποιώ δικές σου φράσεις).Και εγώ άκουγα διθυραμβικά σχόλια όλο αυτό τον καιρό για το fifa και λέω ας το δοκιμάσω και μπορώ να πω ότι δεν με εντυπωσίασε.Δεν έκατσα όμως να κάνω 1000 posts στο thread του fifa βρίζοντας το παιχνίδι,την EA και αυτούς που παίζουν το παιχνίδι!
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ρε φίλε εντάξει,το καταλάβαμε,δεν σου αρέσει το pro,δεν χρειάζεται όμως να κάνεις 1000 posts για να πείσεις αυτούς που τους αρέσει ότι το παιχνίδι είναι μάπα και έκτρωμα(χρησιμοποιώ δικές σου φράσεις).Και εγώ άκουγα διθυραμβικά σχόλια όλο αυτό τον καιρό για το fifa και λέω ας το δοκιμάσω και μπορώ να πω ότι δεν με εντυπωσίασε.Δεν έκατσα όμως να κάνω 1000 posts στο thread του fifa βρίζοντας το παιχνίδι,την EA και αυτούς που παίζουν το παιχνίδι! Ρε φιλε, μονο τη γνωμη οσων γουσταρουν το παιχνιδι, πρεπει ν' ακουμε;;; Σ΄αρεσει που το 2008 δεν παιζοτανε, online;; ΟΚ Δε σε νοιαζει γιατι δεν παιζεις online; ΟΚ Εμενα ομως με νοιαζει, αρα δεν ειναι ΟΚ. Εγω δεν μπορω να γραψω τη γνωμη μου;;; Δεν ειδα να σε πειραζει που ολοι γραφουν τι γαματο ΘΑ ειναι το παιχνιδι,παροτι στο demo ειχε προβληματα (το lag στις πασες που καποιοι ουρλιαζαν οτι δεν υπαρχει, λες και παιζουμε διαφορετικα demo). Εγω γι' αυτο τα "παιρνω". Γιατι ενω δεν εχει βγει, δεν εχουμε δει τι παιζει (με εξαιρεση τα γραφικα) και ολοι λενε "γαμω, σουπερ, ντουπερ, ουαου!" Καθε χρονο, τα ιδια και καθε χρονο μας σερβιρει "πατατες" η konami. Αν σας περισσευουν τα χρηματα ή σας τα δινει ο μπαμπας σας, αρα δε σας νοιαζει που τα δωσατε σε κατι που ΔΕΝ αξιζει, ΟΚ. Και αν πληρωσες για το fifa και ηταν "πατατα" σαν παιχνιδι, ναι πρεπει να γραψεις και να πεις "δε μ' αρεσε για τον Α ή Β λογο". Και αυτο ισχυει για ολα τα παιχνιδια. Καταναλωτης εισαι και ειμαστε ολοι. Εχουμε δικαιωμα να διαμαρτυρομαστε αν μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες. Και αν αυριο το fifa ειναι μ@λ@κια, θα παω να το γραψω στο θρεντ του fifa. Ή νομιζεις οτι θα υποστηριζω ενα παιχνιδι που δεν μου προσφερει ευχαριστηση;; Αυτο ας το κανουν τα fan-boys.....
vitoribo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειδα να σε πειραζει που ολοι γραφουν τι γαματο ΘΑ ειναι το παιχνιδι,παροτι στο demo ειχε προβληματα (το lag στις πασες που καποιοι ουρλιαζαν οτι δεν υπαρχει, λες και παιζουμε διαφορετικα demo). ..... Δηλαδή φίλε όποτε πατάς την πάσα έχει lag; Γιατί αν είναι έτσι άλλαξε το μηχάνημά σου, τα χει παίξει. Αν δεν καταλαβαίνεις το concept του παιχνιδιού, τουλάχιστον παραδέξου ότι κάποιοι το κατάλαβαν και το εκτιμούν. Προσωπικά το φίφα δε μου αρέσει. Για μένα, είναι μουφίφα που λένε. Ε και; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι Btw, ο πατέρας μου δεν μου έχει πληρώσει ούτε το πρώτο iss
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή φίλε όποτε πατάς την πάσα έχει lag; Γιατί αν είναι έτσι άλλαξε το μηχάνημά σου, τα χει παίξει.Αν δεν καταλαβαίνεις το concept του παιχνιδιού, τουλάχιστον παραδέξου ότι κάποιοι το κατάλαβαν και το εκτιμούν. Προσωπικά το φίφα δε μου αρέσει. Για μένα, είναι μουφίφα που λένε. Ε και; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι Btw, ο πατέρας μου δεν μου έχει πληρώσει ούτε το πρώτο iss Ν' αλλαξω την κονσολα;;; Να και κατι νεο απο τα fan-boys του προ!!!!! Δεν παιζω στο pc φιλε μου! Σε κονσολα παιζω. Τι ν' αλλαξω;;;; Βλεπεις λοιπον οτι προκειμενου να υπερασπιστεις το παιχνιδι σου, γραφεις αρλουμπες;;; Επισης ποιο concept, λεει οτι πρεπει να περασουν 1-2 δευτερολεπτα αφου πατησεις το κουμπι της πασας, για να κανει την πασα;;;;; Για να δεις ποσο "τυφλωμενος" εισαι. Εδω ο Γρυπαρης, που γραφει υμνους για το προ, παραδεχεται οτι το demo εχει προβλημα (lag) στα κουμπια. "Οι δύο τομείς στους οποίους το gameplay του Pro Evolution Soccer 2010 καταστρέφεται…ολοσχερώς, είναι τα κοντρόλ των παικτών και η γενικότερη ανταπόκριση εντολών. Στα κοντρόλ της μπάλας, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ακόμα και παίκτης Γ’ Εθνικής θα κατέβαζε την μπάλα καλύτερα! Στο παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιοτικό επίπεδο του ποδοσφαιριστή, πάντοτε θα υπάρχουνε στιγμές που το κοντρόλ της μπάλας θα φεύγει μέχρι και 10 μέτρα μακριά! Κι αυτό ισχύει ακόμα και για την ομάδα του υπολογιστή. Όσον αφορά στο θέμα της ανταπόκρισης εντολών, οι πάσες σας -και ειδικά οι προωθημένες- ορισμένες φορές δεν βρίσκουνε στόχο, οι σκαφτές μπαλιές στέλνονται πολλές φορές στο ένα μέτρο, υπάρχει μια καθυστέρηση της τάξεως των 1-2 δευτερολέπτων στις πάσες, ενώ το χειρότερο είναι ότι ορισμένες φορές η μπάλα δεν λέει να φύγει από την άμυνά σας. Όταν δηλαδή ένας αμυντικός σας καλείται να διώξει με το κεφάλι, τότε ενδέχεται να στείλει την μπάλα 2-3 μπροστά του, επιτρέποντας στους αντίπαλους επιθετικούς να σκοράρουν ένα εύκολο γκολ. Σε όλα αυτά υπάρχει όμως και μία σημαντική διόρθωση που επικροτούμε. Αυτή αφορά την μπάρα δύναμης, η οποία γεμίζει λίγο πιο αργά και πλέον αποδίδει την λειτουργία της άριστα σε όλες τις χρήσεις της (πάσες, σέντρες και κυρίως σουτ), ώστε να μετριάζετε με μεγαλύτερη ακρίβεια την δύναμή σας." http://www.gameworld.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2132:pro-evolution-soccer-2010-preview&catid=23:sports-games-news&Itemid=56
vitoribo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ν' αλλαξω την κονσολα;;; Να και κατι νεο απο τα fan-boys του προ!!!!! Δεν παιζω στο pc φιλε μου! Σε κονσολα παιζω. Τι ν' αλλαξω;;;; Βλεπεις λοιπον οτι προκειμενου να υπερασπιστεις το παιχνιδι σου, γραφεις αρλουμπες;;; Επισης ποιο concept, λεει οτι πρεπει να περασουν 1-2 δευτερολεπτα αφου πατησεις το κουμπι της πασας, για να κανει την πασα;;;;; QUOTE] 1ον ποιος σου είπε ότι μιλάω για pc? Το ps3 δεν είναι μηχάνημα, τι είναι; Εγώ και οι υπόλοιποι που γουστάρουμε το προ, μας αρέσει που θα καθυστερήσει να δώσει την πάσα αν και στην πραγματικότητα θα γινόταν το ίδιο. Επίσης ποσώς με ενδιαφέρει τι γράφει το τάδε και το δείνα περιοδικό, blog κτλ. Κίτρινες διαφημίσεις είναι παντού. Τα forum όμως λόγω πολλυσυλεκτικότητας φέρουν πιο πολύ προς την αντικειμενικότητα. Και επαναλαμβανόμενα ποστ δε συνεισφέρουν, πώς να το κάνουμε. Και αυτό το fanboy, δηλαδή ήμαρτον. Στα 33 μου μόνο boy δεν είμαι, στην konami μετοχές δεν έχω. προσπαθώ να καταλάβω γιατί εσείς που πηδάτε την πιο ωραία γκόμενα εκεί έξω ασχολείστε με μας που πηδάμε ένα μπάζο. Ψιλοπαράξενο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:42 ---------- ! Στο παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιοτικό επίπεδο του ποδοσφαιριστή, πάντοτε θα υπάρχουνε στιγμές που το κοντρόλ της μπάλας θα φεύγει μέχρι και 10 μέτρα μακριά! http://www.gameworld.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2132:pro-evolution-soccer-2010-preview&catid=23:sports-games-news&Itemid=56 Ε ναι όταν έχεις πατημένο R1 όταν δέχεσαι πάσα το κοντρόλ πάει μακριά. Φανταστικό review
supermario29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ν' αλλαξω την κονσολα;;; Να και κατι νεο απο τα fan-boys του προ!!!!! Δεν παιζω στο pc φιλε μου! Σε κονσολα παιζω. Τι ν' αλλαξω;;;; Βλεπεις λοιπον οτι προκειμενου να υπερασπιστεις το παιχνιδι σου' date=' γραφεις αρλουμπες;;; Επισης ποιο concept, λεει οτι πρεπει να περασουν 1-2 δευτερολεπτα αφου πατησεις το κουμπι της πασας, για να κανει την πασα;;;;; QUOTE'] 1ον ποιος σου είπε ότι μιλάω για pc? Το ps3 δεν είναι μηχάνημα, τι είναι; Εγώ και οι υπόλοιποι που γουστάρουμε το προ, μας αρέσει που θα καθυστερήσει να δώσει την πάσα αν και στην πραγματικότητα θα γινόταν το ίδιο. Επίσης ποσώς με ενδιαφέρει τι γράφει το τάδε και το δείνα περιοδικό, blog κτλ. Κίτρινες διαφημίσεις είναι παντού. Τα forum όμως λόγω πολλυσυλεκτικότητας φέρουν πιο πολύ προς την αντικειμενικότητα. Και επαναλαμβανόμενα ποστ δε συνεισφέρουν, πώς να το κάνουμε. Και αυτό το fanboy, δηλαδή ήμαρτον. Στα 33 μου μόνο boy δεν είμαι, στην konami μετοχές δεν έχω. προσπαθώ να καταλάβω γιατί εσείς που πηδάτε την πιο ωραία γκόμενα εκεί έξω ασχολείστε με μας που πηδάμε ένα μπάζο. Ψιλοπαράξενο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:42 ---------- Ε ναι όταν έχεις πατημένο R1 όταν δέχεσαι πάσα το κοντρόλ πάει μακριά. Φανταστικό review Το προβλημα ειναι οτι πηδατε το μπαζο και διαδιδετε οτι πηδατε την Μονικα Μπελουτσι. Α, επισης ο Γρυπαρης γραφει υμνους για το PRO, οποτε διαφημιση μονο για το PRO κανει.
vitoribo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Το προβλημα ειναι οτι πηδατε το μπαζο και διαδιδετε οτι πηδατε την Μονικα Μπελουτσι. . Όχι τίποτα δεν διαδίδουμε, μεταξύ μας τα λέμε. Εσύ έρχεσαι εδώ και κράζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.