Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ ευχάριστα νέα! Άντε να δούμε τι θα δούμε :D

μα είναι δυνατόν να έχετε ελπίδες για αυτό το απαράδεκτο μπρό?δεν σας έχει φλομώσει με αρκετά ψέματα ο τακατσούκας μέχρι σήμερα.το φίφα είναι το καλύτερο απόλα όλων των εποχών το καλύτερο ποδοσφαιράκι evaaaaaaaarrrrrrrrr!!. (sarcasm)

σόρρι δεν άντεξα, 3 ποστ χωρίς ένα αρνητικό σχόλιο για το προ και πουθενά αναφορά στο φιφα ,νόμισα οτι μπήκα σε λάθος thread :-D

φοβερά ακούγονται τα νέα ,όσοι έχουν παίξει το ντέμο και έχουν δει τα βίντεο μέχρι σήμερα ξέρουν οτι παίζουμε Build πιο παλιό απο την gamescom και ακούγεται γύρω στα 70% .μην ξεχνάτε οτι τις λεπτομέρειες στο τέλος τις διορθόνουν .εμένα και έτσι να έμενε πάλι θα μου άρεσε αλλα απορώ πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει ,όπως είπα πιο πίσω 2 πράγματα θέλω να διορθοθούν. ανυπομονώ να βγεί μέχρι τότε λιώνω φίφα (joke ;) )

Δημοσ.

periklitos και fearwhatnow τι έγινε τώρα πέσαμε σε επίπεδο Τατιάνας/Λαμπίρη τώρα. Άμα δεν βγεί το τελικό παιχνίδι να το πιάσουμε στα χέρια μας να το δούμε δεν γίνεται τίποτα. Τι είναι αυτά ρε παιδιά ο "φίλος" από τη Γερμανία με τις άκρες??? Ας σοβαρευτούμε και λίγο. Α και με το MOYFIFA που λέτε έχετε το χιούμορ ενός 5-χρονου υπό την επήρρεια Ritalin:devil: Και για να μην με βαφτίσετε Fifa fanboy ωφείλω να σας πώ ότι παίζω και το Fifa και το Pro χωρίς κανένα πρόβλημα αν και τείνει να μου αρέσει το Fifa περισσότερο.

Δημοσ.
periklitos και fearwhatnow τι έγινε τώρα πέσαμε σε επίπεδο Τατιάνας/Λαμπίρη τώρα. Άμα δεν βγεί το τελικό παιχνίδι να το πιάσουμε στα χέρια μας να το δούμε δεν γίνεται τίποτα. Τι είναι αυτά ρε παιδιά ο "φίλος" από τη Γερμανία με τις άκρες??? Ας σοβαρευτούμε και λίγο. Α και με το MOYFIFA που λέτε έχετε το χιούμορ ενός 5-χρονου υπό την επήρρεια Ritalin:devil: Και για να μην με βαφτίσετε Fifa fanboy ωφείλω να σας πώ ότι παίζω και το Fifa και το Pro χωρίς κανένα πρόβλημα αν και τείνει να μου αρέσει το Fifa περισσότερο.

1)Εσένα που είναι το πρόβλημα σου ποστάρω κάποιες πληροφορίες από άτομα που έχουν παίξει τον τελικο κώδικα του παιχνιδιου.Μέχρι να βγει το παιχνίδι μόνο από αυτους μπορεί να έχουμε νέα και νομίζω αρκετούς τους ενδιαφέρουν.

Στην τελική σε υποχρέωσε κανείς να τα διαβάσεις;

2)Το ΜΟΥFIFA είναι σαν παρατσούκλι από τις εποχές που το παιχνίδι ήταν για τα πανυγήρια και όλοι το λέγαν ΜΟΥΦΑ.Το παρατσουκλι έστι είναι μένει.

Το χιούμορ εσύ που το βλέπεις δεν καταλαβαίνω :rolleyes:...

Εκτός άμα σου είναι συγγενής και παρεξηγήσε...:mad:

3)Καλά κάνεις και σου αρέσει περισσότερο το FIFA είπα εγώ ότι πρέπει να παίζεις μόνο

το ένα από τα δύο και αυτο πρέπει να είναι το PRO;

Άλλοι μπαίνουν και τα λένε μέσα εδώ αυτα για το ΜΟΥFIFA αλλά φαίνεται εσένα δεν σε ενοχλούν αυτά τα ποστ αντιθέτως τα βρίσκεις ποιο ουσιώδη και σοβαρά.

οκ ο νοών νοείτω......

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Οταν αναφερω μια πηγη σου ζητω να την εμπιστευτεις αλλιως δεν θα την αναφερω καν.Αν προσεξεις ποσταρω διαφορα νεα και σε pc games και σε console games και δεν υπαρχει λογος να μιλησω για κατι ανυπαρκτο.Παντα υπαρχει καποιος με τον κωδικα πριν το παιχνιδι γινει gold(δηλαδη πριν παει για εργοστασιακη παραγωγη dvd).Ετυχε σε αυτη την περιπτωση να εχω επαφη με αυτον.Σε διαφορα αλλα games δεν εχω καμια επαφη.Απλα μετα ειναι θεμα εμπιστοσυνης αν πραγματι πιστευεις αυτα που λεω.Δεν μπορω να σε πεισω με το ζορι να με εμπιστευτεις αλλα οταν εχω ενα νεο θα το δωσω στη δημοσιοτητα διοτι υπαρχουν και ατομα που θα το εκτιμησουν.

Δημοσ.

Άλλοι μπαίνουν και τα λένε μέσα εδώ αυτα για το ΜΟΥFIFA αλλά φαίνεται εσένα δεν σε ενοχλούν αυτά τα ποστ αντιθέτως τα βρίσκεις ποιο ουσιώδη και σοβαρά.

οκ ο νοών νοείτω......

Μην βάζεις λέξεις στο στόμα μου! Δεν τα βρίσκω πιο ουσιώδη και σοβαρά αυτά που λεν οι άλλοι. Απλώς τους ψιλοτσιτώνει ο skanjos για αυτό έρχονται εδώ και σας τα σπάνε...

Και για το MOYFIFA ξέρω από πότε έχει βγεί και τότε το ίδιο Lame ήταν απλώς τότε ήμασταν νεαρότεροι και είχαμε ελαφρυντικά (και εγώ έτσι το έλεγα). Πες το λίγο δυνατά να δεις πόσο γελοίο και παιδαριώδες ακούγεται...

Δημοσ.
Μην βάζεις λέξεις στο στόμα μου! Δεν τα βρίσκω πιο ουσιώδη και σοβαρά αυτά που λεν οι άλλοι. Απλώς τους ψιλοτσιτώνει ο skanjos για αυτό έρχονται εδώ και σας τα σπάνε...

Και για το MOYFIFA ξέρω από πότε έχει βγεί και τότε το ίδιο Lame ήταν απλώς τότε ήμασταν νεαρότεροι και είχαμε ελαφρυντικά (και εγώ έτσι το έλεγα). Πες το λίγο δυνατά να δεις πόσο γελοίο και παιδαριώδες ακούγεται...

σε 3 thread θάβουν το προ και τους τσιτώνω εγώ :confused: ?επειδή έδειξα οτι και το φίφα έχει bugs και glitches?ή επειδή το προ μαρέσει παραπάνω ?μάλλον δεν παρακολουθείς το thread εδω και καιρό...

Δημοσ.

Νέα από τον Fracis του Pesgaming.

1)To Demo του Winning Eleven(Ιαπωνική έκδοση) απ΄ότι φαίνετε αντιπροσωπεύει την τελική έκδοση του PES 2010.

2)Οι τερματοφύλακες είναι βελτιωμένοι,αλλά εξακολουθούν να κάνουν κάποια ανόητα λάθη.

3)Υπάρχει το ‘community mode’ (που αν κατάλαβα) μπορεί πάνω απο ένας χρήστης να κρατάει τις προσωπικές του ρυθμίσεις,στατιστικά,κατακτήσεις κλπ με τον δικό του λογαριασμό. Επίσης φαίνεται να είναι χρήσιμο για τουρνουά και πρωταθληματάκια.

4)Ο σχολιασμός είναι καλός και τα Γραφικά πολύ καλύτερα από το Demo.

5)Πλέον εκτός απο το 5 επίπεδο δυσκολίας ''Top player'' θα έχει και ένα

ακόμα δυσκολότερο ''Superstar''.

video από το Winning eleven Demo

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

WE 2010 καμια σχεση με PES2010.Ειναι διαφορετικα παιχνιδια και οι τελικες εκδοσεις και των 2 θα διαφερουν σε πολλα πραγματα.Το WE2010 θα ειναι σαφως γρηγοροτερο καθως απευθυνεται στην ιαπωνικη αγορα.Επισης στο PES2010 το βαρος της μπαλας θα ειναι σαφως μεγαλυτερο.Επομενως καλο ειναι για να μην μπερδευεται καποιος με τα 2 παιχνδια να υπαρξει διαφορετικο τοπικ(αν ειναι να υπαρξει) για το WE2010.

Δημοσ.
WE 2010 καμια σχεση με PES2010.Ειναι διαφορετικα παιχνιδια και οι τελικες εκδοσεις και των 2 θα διαφερουν σε πολλα πραγματα.Το WE2010 θα ειναι σαφως γρηγοροτερο καθως απευθυνεται στην ιαπωνικη αγορα.Επισης στο PES2010 το βαρος της μπαλας θα ειναι σαφως μεγαλυτερο.Επομενως καλο ειναι για να μην μπερδευεται καποιος με τα 2 παιχνδια να υπαρξει διαφορετικο τοπικ(αν ειναι να υπαρξει) για το WE2010.

Αυτές η προσθήκες αφορουν καθαρά το PRO όπως το 6 επίπεδο δυσκολίας.

Δημοσ.
Νέα από τον Fracis του Pesgaming.

1)To Demo του Winning Eleven(Ιαπωνική έκδοση) απ΄ότι φαίνετε αντιπροσωπεύει την τελική έκδοση του PES 2010.

2)Οι τερματοφύλακες είναι βελτιωμένοι,αλλά εξακολουθούν να κάνουν κάποια ανόητα λάθη.

3)Υπάρχει το ‘community mode’ (που αν κατάλαβα) μπορεί πάνω απο ένας χρήστης να κρατάει τις προσωπικές του ρυθμίσεις,στατιστικά,κατακτήσεις κλπ με τον δικό του λογαριασμό. Επίσης φαίνεται να είναι χρήσιμο για τουρνουά και πρωταθληματάκια.

4)Ο σχολιασμός είναι καλός και τα Γραφικά πολύ καλύτερα από το Demo.

5)Πλέον εκτός απο το 5 επίπεδο δυσκολίας ''Top player'' θα έχει και ένα

ακόμα δυσκολότερο ''Superstar''.

video από το Winning eleven Demo

πολυ καλο το βλεπω το παιχνιδι και με βελτιωμενο animation στις κηνησεις απο το ντεμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...