Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πω πω...φιλε ! Εγινες ο καλυτερος μου φιλος απο σημερα! ΕΓΡΑΨΕΣ και παρε και ενα εκατομυριο... + 1,000.000..... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ε δεν γίνεται να ακούω ότι τους αρέσει το να μην μπορούν κάνουν ότι θέλουν σε ένα παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο που για αυτό ακριβώς τον λόγο είναι τόσο φοβερό άθλημα γιατί υπάρχουν πάντα πολλές επιλογές.

Το πιο classic παράδειγμα στο ελεύθερο όταν θες να δώσεις πάσα μόνο μία επιλογή έχεις γιατί μόνο ένας παίχτης έρχεται.

Ενώ στο Fifa έχεις 3 επιλογές για συρτή πάσα. (ένα παράδειγμα λέω)

dpapa add me στο Live να παίζουμε κανένα Fifa.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε δεν γίνεται να ακούω ότι τους αρέσει το να μην μπορούν κάνουν ότι θέλουν σε ένα παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο που για αυτό ακριβώς τον λόγο είναι τόσο φοβερό άθλημα γιατί υπάρχουν πάντα πολλές επιλογές.

Το πιο classic παράδειγμα στο ελεύθερο όταν θες να δώσεις πάσα μόνο μία επιλογή έχεις γιατί μόνο ένας παίχτης έρχεται.

Ενώ στο Fifa έχεις 3 επιλογές για συρτή πάσα. (ένα παράδειγμα λέω)

dpapa add me στο Live να παίζουμε κανένα Fifa.

χαχαχα το παράδειγμα σου μου θυμίζει εναν εδω μέσα που έκραζε το προ πέρυσι γιατί οι παίχτες φορούσαν μακρια σορτσάκια έλεος δλδ.όλοι ξέρουν οτι ένας παίχτης ανοίγεται για να πάρει την μπάλα στο ελέυθερο πάντα δεν βλέπεις και τους 3 να γυρνάνε πίσω και να ζητάνε την μπάλα.... τώρα εσύ δώστην και στο σεντερ φορ με συρτή μπαλιά εμένα το ένα στόπερ με φτάνει(αρκεί να μην βγαίνει ο επιθετικός γρηγορότερα στην μπάλα που το έχουν διορθώσει)

Δημοσ.

Η τελική έκδοση του pes2010 πρέπει να είναι μαγικά καλύτερη για να ασχοληθούμε μαζί της...Αυτή είναι η αλήθεια...

Αλλά μαγικά δεν γίνονται στις μέρες μας...

Δημοσ.
Άμα περιμένεις φίλε dp@p@ από review να καταλάβεις ποιο είναι καλύτερο, φέξε μου και γλύστρισα...

Το God Of War 2 όλοι το εκθιάζουν και στο ign έχει 9.7!!!

Ξέρω πάρα πολλά άτομα όμως(συμπεριλαμβανομένου κι εμού) που δεν με εντυπωσίασε καθόλου το παιχνίδι, όσες φορές κι αν δοκίμασα να το προχωρήσω. Δεν μου έκανε το κλικ...

Όπως με τις ταινίες, έτσι και με τα Video Games οι προτιμήσεις είναι υποκειμενικές. Στα 1.000 άτομα θα βρεθούν 100 που δεν θα τους αρέσει.

το review για σας, οχι για μενα...εχω ηδη παρει την αποφαση, μου, ξερω το παιχνιδι, το εχω ζηση, εδω και 2 χρονια..εσεις, να δειτε λιγο τι σας συμβαινει, αφου δεν εχετε ιδεα απο τι ειναι καλο και τι ειναι χαλια. Και παντα για gameplay μιλαω. Για σας ειναι αυτα...δεν περιμενω απο reviews, εδω και 3 μηνες λεω οτι το ΦΙΦΑ ειναι απλα τελειο μονο με αυτα που διαβασα , μετα ειδα, και μετα επαιξα.

Δημοσ.
χαχαχα το παράδειγμα σου μου θυμίζει εναν εδω μέσα που έκραζε το προ πέρυσι γιατί οι παίχτες φορούσαν μακρια σορτσάκια έλεος δλδ.όλοι ξέρουν οτι ένας παίχτης ανοίγεται για να πάρει την μπάλα στο ελέυθερο πάντα δεν βλέπεις και τους 3 να γυρνάνε πίσω και να ζητάνε την μπάλα.... τώρα εσύ δώστην και στο σεντερ φορ με συρτή μπαλιά εμένα το ένα στόπερ με φτάνει(αρκεί να μην βγαίνει ο επιθετικός γρηγορότερα στην μπάλα που το έχουν διορθώσει)

Μόνο και μόνο όπως ΕΣΕΝΑ βολεύει το ότι έρχεται μόνο ένας παίχτης να πάρει μπάλα και μόνο σε αυτόν μπορείς να δώσεις πάσα καταλαβαίνει κανείς το τι ξέρει κάποιος από μπάλα. Και Guess WHAT δεν ανοίγεται μόνο ένας παίχτης στο ελεύθερο ειδικά όταν αυτός ο παίχτης πιέζεται.

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες από την στιγμή που θα πίεση ο αντίπαλος μόνο σε αυτόν τον παίχτη και έτσι θα αυξήσει της πιθανότητες να στην κλέψει.

Α επίσης η μπάλα είναι στρογγυλή :P

Δημοσ.

Α επίσης η μπάλα είναι στρογγυλή :P

:shock::shock::shock::shock:

ssp14.gif

Παιδιά κόφτε το με την antiPES προπαγάνδα. Ο καθένας παίζει ότι θέλει κι ότι τον φτιάχνει(:lol:).

Πάντως άμα δεν έχουν φτιάξει το lag στο online του PES και φέτος, θα φάνε απεριόριστο βρίσιμο.

Δημοσ.
Νομίζω πως μπήκα στην blacklist των FIFA players :P

λοολ....Παντως, εχω βγαλει ονομα...στο χβοχlive μου στελνουν, ''ΡΕ ακουσα οτι θα παιζεις το ΠΡΟ φετος..ισχη? λολ....χαχαχαχα....

Και ναι, μαλλον αν σε ειχα friends list μου και σε εβλεπα να παιζεις, οτι διποτε που εχει να κανει με PES τοτε,ναι θα σε εβγαζα..λολ

Δημοσ.
το review για σας, οχι για μενα...εχω ηδη παρει την αποφαση, μου, ξερω το παιχνιδι, το εχω ζηση, εδω και 2 χρονια..εσεις, να δειτε λιγο τι σας συμβαινει, αφου δεν εχετε ιδεα απο τι ειναι καλο και τι ειναι χαλια. Και παντα για gameplay μιλαω. Για σας ειναι αυτα...δεν περιμενω απο reviews, εδω και 3 μηνες λεω οτι το ΦΙΦΑ ειναι απλα τελειο μονο με αυτα που διαβασα , μετα ειδα, και μετα επαιξα.

1.μάθε μας και μας ρε συ dp@pa τι είναι καλό και τι χάλια γιατί δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε απο μόνοι μας τι μας αρέσει :o

2.φυσικά μόνο απο αυτά που διάβασες χωρίς να το παίξεις ήξερες οτι θα ήταν τέλειο.....όπως λες μετά είδα/μετά έπαιξα(βίντεο/ντέμο).διάβασα οτι θα βγεί το white knight cronicles 2 στο ps3 ....δεν έχω παίξει ούτε το 1 ,ούτε έχω δει βίντεο ,ούτε έχω παίξει ντέμο αλλα ξέρω οτι θα είναι απλά τέλειο!!!!!(τόσο fifa fanboy ακούγεσαι..για να καταλάβεις δλδ γιατί δεν είναι αντικειμενική η άποψη σου.)

παρεπιπτόντος ούτε η δικιά μου είναι αντικειμενική για να είμαι δίκαιος γιατί έχω παίξει 1000ώρες προ και 10 ώρες φιφα τα τελευταία 2 χρόνια ,αλλα η διαφορά μας είναι οτι εγώ δεν λέω "τελος το φιφα παίξτε όλοι προ ή το φίφα είναι χάλια παίξτε προ" απλά λέω δοκιμάστε το παιχνίδι και όποιο σας αρέσει πάρτε το

Δημοσ.
ναι φαίνεται ....μας επεισες...

Δε θέλει να σε πείσει για τίποτα....μόνο να μη μας πρήζεις άλλο.

Δε σου αρέσει, respect, έχεις πει την άποψή σου επανειλλημένως, οκ, αλλά σταμάτα να προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτό που μας αρέσει είναι αηδία.

Δεν το πιάνεις το θέμα απ'ότι φαίνεται, σε αντίθεση με τον polakis που σεβάστηκε δυο πράγματα και σταμάτησε να ποστάρει εμπρηστικά και επανειλλημένα.

Δημοσ.

καλα τι ειναι φανατιλες ειναι μερικοι ουτε μετοχοι να ηταν στις εταιριες

και ειδικα στην Ε.Α .....

ρε dp@pa εμαθα οτι εχεις review για το FIFA 2011 και ειναι το τελειοτερο φανταστικοτερο ολων οσων βγηκαν η θα βγουν μεχρι του χρονου ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ FIFA 2012 ....

ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ......

θα τα δουμε ολοκληρωμενα και θα αποφασισουμε με το demo εχεις μονο μια εικονα του παιχνιδιου......

Δημοσ.

Το τραγουδακι πινω μπαφους και παιζω Προ τελικα αποδειχτηκε προφητικό. Σε καμια αλλη περιπτωση, παρά μόνο πίνοντας μπαφους μπορεις τελικα να παιξεις Προ.

Δημοσ.
Το τραγουδακι πινω μπαφους και παιζω Προ τελικα αποδειχτηκε προφητικό. Σε καμια αλλη περιπτωση, παρά μόνο πίνοντας μπαφους μπορεις τελικα να παιξεις Προ.

Για φαντάσου όμως που το MOYFIFA ούτε με μπάφους δεν παιζετε.....:lol:site

site του Ιαπωνικού ΠΡΟ(Winning Eleven) http://www.konami.jp/we/2010/next_stage/

Ένας που λέει ότι έχει κονέ με κάποιον στην Γερμανία και έπαιξε το τελικό κώδικα του

μετέφερε τα παρακάτω.

WEhellas με κάθε επιφύλαξη.....

Φιλοι μου ακουστε τι εμαθα επι τροχαδην....

Ο φιλος μου απο Νυρεμβεργη εχει ενα κολητο που ειναι μεσα σε ολα και εχει ακρες τεραστιες.Ετσι ειχε στα χερια του απο χθες το απογευμα την ποιο πληρη εκδοση του παιχνιδιου για πισι.

Η εκδοση αυτη ειναι η προ φαιναλ βερσιον και ειναι πληρης σε ολα και κοβεται και δινεται κυριως σε μεγαλα περιοδικα,αντιπροσωπους,διανομεις,μπετα τεστερς καθως βγαινει ακριβως 1 μηνα πριν την τελικη ημερομηνια κυκλοφοριας...

Οπως εμαθε ο φιλος μου θα υπαρξουν και καποιες ακομα αλλαγες και προσθηκες και καποιες μικροβελτιωσεις πανω σε αυτη καθως απο οτι εμαθε στι 7-8 Οκτωβρη θα κλεισει το προτζεκτ οριστικα και στις 9-10 θα μπουν τα σιντι και κοψιμο,ψησιμο δεν ξερω και εγω τι αλλο και θα αρχισει η διανομη ωστε να ειναι παντου στις αποθηκες απο τις 13-14 του μηνα να αρχισουν να στελνονται οι προπαραγγελειες απο τα σαιτ και στις 19 του μηνα Δευτερα να ειναι ετοιμα τα πολυκαταστηματα να ετοιμαζουν ραφια καθως 23 του μηνα Παρασκευη ειναι η επισημη κυκλοφορια αλλα μερικοι θα το διαθεσουν και 2-3 μερες νωριτερα....οπως καθε χρονο.

Παμε λοιπον στο ζουμι...

Αυτη η προ-φαιναλ βερσιον ειχε τα παντα...σας μεταφερω τι μου ειπε ο φιλος μου για ουσιαστικα πραγματα...

1)Μεταγραφες σχεδον ολες...?Ειπε πως υπαρχουν καποιες ελλειψεις απο ομαδες που εψαξε ο ιδιος.Μου ειπε οτι υπαρχει ο Πανιωνιος και εχει αυθεντικα ονοματα στους παικτες οπως και ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ που εχουν ολοι αυθεντικα αλλα λειπουν 2-3 παιχτες απο τα ροστερ....ετσι μου ειπε ετσι σας λεω..αλλα μαλλον θα διορθωθουν

2)Η Μαστερ Λιγκα ειναι το κατι αλλο....απολαυση,βαθος,ρεαλισμος,πανδαισια,μεταγραφικο ολοκαυτωμα και γενικοτερα ειναι μαγεια...απιστευτο σκηνικο στημενο και ειναι ισως το μεγαλο οπλο του φετινου πες2010 καθως ολα ειναι σαν πραγματικοτητα δουλεμενα με λεπτομερεια....10 με τονο ειπε ο φιλος μου τον πιστευω

3)Το ιντερνετ πλει δεν ηταν ξεκλειδωμενο...αρα δεν εχω νεα.

4)Τα τουρνουα κτλ κτλ κυπελα,πρωταθληματα ειναι φυσιολογικα

5)Φυσικα δεν υπαρχει Μπουντεσλιγκα..

6)Οι ομαδες που δηλωσαν οτι ειναι με φουλ αδειες ειναι οντως με σηματα και φανελες απιστευτα φτιαγμενες..

7)Του προκαλεσε εντυπωση η ταχυτητα φορτωσης...σαν του ντεμο και γρηγοροτερη...

8)Το ολο μενου ειναι εμπλουτισμενο με πολλα τραγουδια και γενικα ειναι ευχαριστο χωρις αλλαγες σε σχεση με το ντεμο που ολοι ειδαμε...

Αυτα ως γενικη εικονα...παμε στην ουσια της ουσιας......

1)Το γκειμ πλει του ειπε ο αλλος πως ειναι πολυ πιο ελκυστικο σε σχεση με το ντεμο...νυχτα με μερα...(παναγια μου βοηθεια μας..ειπα..).Του ειπε πως πραγματικα ειναι πολυ ποιο καλο και ποιο ομορφο αλλα και ποιο αληθοφανες το παιχνιδι σε σχεση με το ντεμο....(μαγκες θα τρελαθω αν πραγματι συμβαινει αυτο..)

2)Οι τερματοφυλακες ειναι παρα πολυ βελτιωμενοι.Καμια σχεση με το ντεμο...μιλαμε για ΑΙ υψηλων προδιαγραφων και επεμβασεις που στο ντεμο εγραφαν...γκολ....εδω επαθε πλακα ο τυπος με την βελτιωση..

3)Οι πασες οι μακρινες και γενικα οι μπαλιες στον κενο χωρο εχουν βελτιωθει παρα πολυ...και ειναι πολυ καλες,και ποιοτικες.

4)Το σκληρο παιχνιδι εχει την τιμητικη του καθως οι ρεφερι ειναι ακομα ποιο χαλαροι και δεν σφυριζουν τοσο

5)Οι πασες των παικτων ειναι πολυ καλυτερες και ειδικα των μεγαλων ομαδων καθως στις μικρες γινονται ευκολα τα λαθακια.

6)Ο ηχος ειναι απιστευτος.....η αναμεταδοση ειναι τρομερη και επαθε πλακα ο αλλος καθως τα σχολια ειναι ακριβη,ρεαλιστικα και ισως πιστευω με οσα εμαθα ισως το φιφα10 βρηκε αντιπαλο στο σχολιασμο φετος..

7)Πολυ καλη αισθηση επισης ηχητικα αφηνει η μπαλα,η πασα,τα δοκαρια καθως ολα ειναι βελτιωμενα.

Μαγκες...ουφ..αυτα ηταν..

Τωρα αν ξεχασα κατι...δεν προλαβαινα να κραταω σημειωσεις και να μιλαω...

Φυσικα του ζητησα να μου βρει και μενα ενα τετοιο προ φαιναλ βερσιον ακομα και με πληρωμη αλλα ειπε οτι ειναι δυσκολο καθως ο δικος του εχει δεσμευση να το παραδωσει...αλλα εστω καμια κοπια....θα την γουσταρα αν υπηρχε...

Το ξερω πως ακουγονται ολα εντυπωσιακα και πως ο υπαλληλος της κοναμι απο το μπλογκ του winning eleven αρχιζει να δικαιωνεται.Βεβαια εγω εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον φιλο μου και ολα οσα μου ειπε με εχουν ταρακουνησει.Ειδικα το θεμα μαστερ λιγκα που ο φιλος μου ειπε οτι καλυπτει το γκειμ πλει που ηταν καπως μετριο στο ντεμο αλλα πολυ ανεβασμενο στο παιχνιδι.

Δεν ξερω τι να πω και δεν θελω να ενθουσιασω τον κοσμο.Ουτε θελω να γραψω οτιδηποτε αλλο.Οτι μου μετεφεραν σας το ειπα αναλυτικα χωρις σαλτσες.Εγω ουτως η αλλως το ντεμο το ειχα βαθμολογησει με 8,5 και πριν λιγες μερες του εβαλα 7 παρολο που ηδη το εχω παραγγειλει απο σαιτ και για πσ3 και για πισι με 54,00 ευρω και τα δυο και θα τα εχω 17 του μηνα σπιτι μου.

Δεν θελω να επηρεασω κανεναν και φυσικα δεν εχω ιδια προσωπικη εμπειρια και αισθηση για να σας πω.Μεταφερω οσα μου ειπε ο κολητος μου απο τον δικο του που εχει ακρες και εχει την προ φαιναλ βερσιον.

Περιμενουμε αυριο τα νεα απο το μπλογκ και οποια αλλη πληροφορια εχουμε ειναι ευπροσδεκτη.Για την ωρα εγω προσωπικα εχω ζεσταθει καθως ο φιλος μου εχει ιδια γουστα με μενα και τον πιστευω απολυτα.

Δημοσ.

@periklitos, ωραια.Χαιρομαι που βλεπω οτι αυτη η πηγη συμφωνει με την δικη μου σε ολα(κατα συμπτωση ειναι και αυτος απο Γερμανια).Πριν καιρο εγραψα για ολα αυτα, γνωριζω οτι θα ειναι καλο το παιχνιδι και επιστροφη στις παλιες καλες εποχες.Θα ειναι ενα παιχνιδι γυρω στο 8.5 απο ο,τι φαινεται,με αρκετα μεστο gameplay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...