Periklitos25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Aυτή είναι η διαφορά φιλοσοφίας των δύο. Εσύ κάνεις αυτα που θέλεις όποτε θέλεις ενώ εμείς κάνουμε αυτά που θέλουμε όταν πρέπει και για να εξηγούμε Εσύ στο MOYFIFΑ θεωρείς ρεαλιστικό να βγάλεις κάθετι με τον Vydra η τον Panto επιδεί έχεις μάθει το manual pass δεν παν να είναι άμπαλοι αφού ξέρω την μπάρα πόσο χρειάζεται θα ΤΗΝ βγλάλω που θα πάει Ενω εμείς στο PRO η λογική είναι για να βγάλω καλή κάθετη θα πρέπει να ψάξω τον ΚΑΚΑ για να τη βγάλει και όχι τον GATTUSO. Στην Barca θα ξεκηνίσω επίθεση απο τα δεξιά που ο Alves έχει τα ταχύτητα και γρήγορες επιστροφές και όχι Κειτά με,Liverpooul για μακρινό σουτ τον Gerrard και όχι Tores ένα δυο με παίχτες με καλό κοντινό passing gaming . Aλλα όπως είπες ρεαλιστικό ειναι να μάθεις πόσο χρειάζετε να πατάς την πάσα. ΟΚ ΠΑΣΣΟ εμεις ειμαστε άμπαλοι όπως λες....
Tuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε δε πάτε να κλωτσήσετε κανα τόπι λέω εγώ ορισμένοι, γέμισε ο τόπος ειδικούς εδώ που ούτε στη τηλεόραση δε βλέπουν μπάλα :lol
Periklitos25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε δε πάτε να κλωτσήσετε κανα τόπι λέω εγώ ορισμένοι, γέμισε ο τόπος ειδικούς εδώ που ούτε στη τηλεόραση δε βλέπουν μπάλα :lol Aπλά είμαι ο ισορροπιστης παρεμπιπτόντως το βραδάκι έχω κανονίσει για αληθινή μπάλα 5χ5 ελπίζω να βγάλω το 20'':o
Tuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Γενικά μιλούσα Periklite25. Το 20λεπτο;; Κάτι είναι κι αυτό
geomos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 πω πω...φιλε ! Εγινες ο καλυτερος μου φιλος απο σημερα! ΕΓΡΑΨΕΣ και παρε και ενα εκατομυριο... + 1,000.000..... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Πραγματικα πρεπει να αρχισεις να βγαινεις και λιγο εξω! Get a life!!!!
Periklitos25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 20'' στην καλύτερη. Λοιπόν στο θέμα: πολύ ευχάριστα νέα έρχονται απο το http://www.PESGaming.com στα γρήγορα λέει ότι το demo δεν έχει καμία σχέση με τον τελικό κώδικα που έχει στα χέρια του και ότι ειναι ακόμα πιο παλιός απο τον κωδικα που παίξαν αυτοί (70%) 2 μήνες πριν. Επίσης απορεί και ο ίδιος γιατι η KONAMI έβγαλε έναν τόσο παλίο κώδικα στο κοινό. http://www.pesgaming.com/blog/pes-2009-news/514/just-a-quickie/#comments Τέλος λέει ότι θα πει την άποψη του για το τελικό κώδικα του παιχνιδιού το Σάββατο. Αναμενουμε....
Tuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία διαφήμιση κάνουν Για να δούμε το τελικό τι θα λέει. 20" =20 δευτερόλεπτα 20' = 20 λεπτά ( και πιστεύω αυτό εννοούσες )
g-e-o Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το ότι είμαι παλιός και ότι παίζω χρόνια το ανέφερα όχι γιατί είμαι ψώνιο, αλλά απλά για να σας κάνω να καταλάβετε ότι έχω την εμπειρία αμέσως να κρίνω πότε ένα ποδοσφαιράκι είναι σούπερ, πότε είναι μούφα και πότε θέλει δουλειά... Και άποψή μου είναι ότι αυτή την στιγμή το pes2010 είναι πολύ πίσω σε σχέση με το φιφα10... οσα χρονια και να παιζεις και εσυ και εγω και οποιοσδηποτε δεν μπορεις να λες κατι μουφα επειδη δεν σου αρεσει εσενα και να το θαβεις συνεχεια.γουστα ειναι αυτα
Tigran Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως οφείλω να ανακοινώσω (), ότι έχοντας παίξει και τα δυο Demo εδώ και τόσες μέρες(το FIFA λίγο περισσότερο), πλέον παίζω μόνο PES10. Πιστεύω ότι το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με όλα τα PES που έχουμε δει ως τώρα και αυτός ειναι ο λόγος που μερικοί ξινίσαμε στην αρχή. Περιμέναμε το κλασσικό PES με κάποιες Χ βελτιώσεις και τελικά μας έδωσαν ένα άλλο ποδοσφαιράκι. Έχει τις αδυναμίες του, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότερες θα έχουν λυθεί ως την τελική έκδοση. Το σημαντικό είναι ότι θέτει γερά θεμέλια για ένα εξαιρετικό PES11. Ένας gamer που στην αρχή έθαβε ασύστολα το PES10
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως οφείλω να ανακοινώσω (), ότι έχοντας παίξει και τα δυο Demo εδώ και τόσες μέρες(το FIFA λίγο περισσότερο), πλέον παίζω μόνο PES10. Πιστεύω ότι το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με όλα τα PES που έχουμε δει ως τώρα και αυτός ειναι ο λόγος που μερικοί ξινίσαμε στην αρχή. Περιμέναμε το κλασσικό PES με κάποιες Χ βελτιώσεις και τελικά μας έδωσαν ένα άλλο ποδοσφαιράκι. Έχει τις αδυναμίες του, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότερες θα έχουν λυθεί ως την τελική έκδοση. Το σημαντικό είναι ότι θέτει γερά θεμέλια για ένα εξαιρετικό PES11. Ένας gamer που στην αρχή έθαβε ασύστολα το PES10 οι πρώτες εντυπόσεις για το pes2010 δεν είναι καλές απο κανέναν .μέχρι και απο μένα(έπρεπε να παίξω τουλάχιστον 10 5λεπτα για συνηθήσω και είμαι παίχτης pes2009 όχι φίφα που βοήθησε κιόλας),όταν όμως αφιερώσεις κάποιο χρόνο και συνηθήσεις φαίνεται φανταστικό.οι περισσότεροι που το κράζουν δεν έχουν παίξει πάνω απο 4-5 παιχνίδια... έχω πολλές ελπίδες για την τελική έκδοση γιατί έχω διαβάσει αρκετά καλά πράγματα και εφόσον ο κώδικας είναι αρκετά παλιός και εμένα μαρέσει δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με το τελικό προιόν
Tigran Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι συνεχίζω να θεωρώ το FIFA πιο sim από ότι το PES. Άμα θέλει κάποιος πραγματικό ποδόσφαιρο, παίζει FIFA. Το PES όμως από την άλλη, μπορεί να μην είναι και πολύ sim(δεν σου δίνει την αίσθηση ρεαλιστικού ποδοσφαίρου που δίνει το FIFA) αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και πορωτικό. Είναι και το ότι το FIFA 09 το έπαιζα πολύ καιρό και το 10 το συνήθισα κατευθείαν, οπότε παρά τις βελτιώσεις, ήταν σαν να παίζω πάνω-κάτω το ίδιο παιχνίδι. Τέσπα, θα φανεί στις τελικές εκδόσεις για το ποιο θα επικρατήσει. Διάβασα και για την τελική έκδοση του FIFA εξαιρετικά λόγια, που σημαίνει ότι οι τελικές εκδόσεις κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ βελτιωμένες σε σχέση με τα Demo.
anamenos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι συνεχίζω να θεωρώ το FIFA πιο sim από ότι το PES. Άμα θέλει κάποιος πραγματικό ποδόσφαιρο, παίζει FIFA. Το PES όμως από την άλλη, μπορεί να μην είναι και πολύ sim(δεν σου δίνει την αίσθηση ρεαλιστικού ποδοσφαίρου που δίνει το FIFA) αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και πορωτικό. Είναι και το ότι το FIFA 09 το έπαιζα πολύ καιρό και το 10 το συνήθισα κατευθείαν, οπότε παρά τις βελτιώσεις, ήταν σαν να παίζω πάνω-κάτω το ίδιο παιχνίδι. Τέσπα, θα φανεί στις τελικές εκδόσεις για το ποιο θα επικρατήσει. Διάβασα και για την τελική έκδοση του FIFA εξαιρετικά λόγια, που σημαίνει ότι οι τελικές εκδόσεις κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ βελτιωμένες σε σχέση με τα Demo. θα διαφωνήσω γιατί το συγκεκριμένο FIFA συνδιάζει και τα 2 τέλεια και άρχισε να καταρρίπτεται ακόμη ένας μύθος...
Tigran Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό είναι υποκειμενικό φίλε anamenos. Κι εγώ πέρυσι όταν έπαιζα PES09 κουραζόμουν στο 2λεπτο, ενώ όταν έβαζα FIFA09 πορωνόμουν και μπορούσα να παίζω με τις ώρες(κυρίως online). Φέτος το FIFA10 είναι ακόμη καλύτερο στον συγκεκριμένο τομέα από ότι πέρυσι, αλλά το PES10 καλύτερο κι από τα δυο. Αλλά αυτά είναι γούστα Πάντως παίζω πάνω από 10 χρόνια και τα δυο ποδοσφαιράκια και είναι η πρώτη χρονιά που μου αρέσουν και τα δύο σχεδόν το ίδιο!
dp@pa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ρεεε διαβασατε τα νεα? τα reviews? και απο GAmesworld...και απο IGN? για πηγαινετε να δειτε τι λενε...και μετα συνεχιζουμε! δεν θα μας βγαλετε τρελλους ρεεεε...
Tigran Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα περιμένεις φίλε dp@p@ από review να καταλάβεις ποιο είναι καλύτερο, φέξε μου και γλύστρισα... Το God Of War 2 όλοι το εκθιάζουν και στο ign έχει 9.7!!! Ξέρω πάρα πολλά άτομα όμως(συμπεριλαμβανομένου κι εμού) που δεν με εντυπωσίασε καθόλου το παιχνίδι, όσες φορές κι αν δοκίμασα να το προχωρήσω. Δεν μου έκανε το κλικ... Όπως με τις ταινίες, έτσι και με τα Video Games οι προτιμήσεις είναι υποκειμενικές. Στα 1.000 άτομα θα βρεθούν 100 που δεν θα τους αρέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.