Tuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ωχ θεοί του Ολύμπου.....30 χρονών άτομα κάθεστε και σκοτώνεστε για παιχνιδάκια σα 10χρονα...ήμαρτον πια. Ειδικά εσείς οι Fifa-κηδες έχετε καταντήσει αηδία. Ούτε να σας πλήρωνε η Electronic Farts, πολύ ξεφτίλα ρε παιδί μου. Πω πω...αφήστε ρε τους ανθρώπους να παίξουν ό,τι γουστάρουν γαμώ τα κολλήματα του καθενός εδώ μέσα.
supermario29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ωχ θεοί του Ολύμπου.....30 χρονών άτομα κάθεστε και σκοτώνεστε για παιχνιδάκια σα 10χρονα...ήμαρτον πια. Ειδικά εσείς οι Fifa-κηδες έχετε καταντήσει αηδία. Ούτε να σας πλήρωνε η Electronic Farts, πολύ ξεφτίλα ρε παιδί μου. Πω πω...αφήστε ρε τους ανθρώπους να παίξουν ό,τι γουστάρουν γαμώ τα κολλήματα του καθενός εδώ μέσα. Ρε φιλε, ας παιξει ο καθενας οτι θελει, αλλα να μην κανουν το μαυρο-ασπρο!! Καθε χρονο το προ ετσι, το προ γιουβετσι, θα κανει, θα ρανει και στο τελος, τρεχουν σα ρομποτ, online για χεσιμο και μονο τα γραφικα του εχουν μεινει για να μοστραρει. Φετος, που στο ντεμο τουλαχιστον,εχουμε και lag απο την ωρα που πατας το κουμπι μεχρι να κανει πασα/σουτ ο παικτης, μας λενε κιολας οτι δεν εχει lag! Λες και εμεις δεν εχουμε κατεβασει το demo και παιζουμε αλλο παιχνιδι. Παιξε οτι θες αλλα μη μας λες οτι το pro ειναι σουπερ! Σα να πηδας την μαρια την ασχημη και να λες οτι πηδας την Μονικα Μπελουτσι!! Μαλλον για να δωσω καλυτερο παραδειγμα, σα να πηδας την Μονικα Μπελουτσι στα 75 της και να υποστηριζεις οτι ειναι η καλυτερη γκομενα στον κοσμο. Δεν ειναι. ΗΤΑΝ η καλυτερη γκομενα. Οχι πια........
Tuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εσένα τι σε κόφτει δε καταλαβαίνω, τη δική σου γκόμενα πηδάει;; Και το εσένα πάει γενικά Εσείς τους λέτε ακριβώς τα ίδια για το δικό σας. Και εδώ και 2 μέρες που παρακολουθώ το θέμα, όλο FIFA fans βλέπω να προκαλούν κι όχι το αντίθετο.
supermario29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εσένα τι σε κόφτει δε καταλαβαίνω, τη δική σου γκόμενα πηδάει;; Και το εσένα πάει γενικά Εσείς τους λέτε ακριβώς τα ίδια για το δικό σας. Και εδώ και 2 μέρες που παρακολουθώ το θέμα, όλο FIFA fans βλέπω να προκαλούν κι όχι το αντίθετο. Το εγραψα στα Ελληνικα. Ας παιξει ο καθενας οτι θελει. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ. Πραγμα που κανουν μονιμα τα 3 τελευταια χρονια, οσοι εχουν για θεο το pro. Προπερσι "εσπερνε" το προ 2008, ελεγαν. Σα ρομποτ και σα χεσμενοι να τρεχουν οι παικτες. Για το online, ας μην τα συζητησουμε. Πιο ευκολα επιανες το ΛΟΤΤΟ παρα καταφερνες να παιξεις παιχνιδι χωρις lag. Περσι, παλι "εσπερνε" το pro 2009,ελεγαν. Ξανα ρομποτ στα γηπεδα, λιγο καλυτερο online αλλα και παλι ΜΕ προβληματα. Φετος, παλι "σπερνει" το pro 2010, λενε. Ξανα ρομποτακια, το online δεν ξερουμε τι θα μας ξημερωσει και εχουμε και lag αναμεσα στο πατημα της πασας/σουτ. Τουλαχιστον στο demo. E,και προσπαθουν να μας πεισουν, οτι οχι, δεν εχει lag!!! Ε, ελεος πια!!
fearwhatnow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το εγραψα στα Ελληνικα. Ας παιξει ο καθενας οτι θελει. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ. Πραγμα που κανουν μονιμα τα 3 τελευταια χρονια, οσοι εχουν για θεο το pro. Προπερσι "εσπερνε" το προ 2008, ελεγαν. Σα ρομποτ και σα χεσμενοι να τρεχουν οι παικτες. Για το online, ας μην τα συζητησουμε. Πιο ευκολα επιανες το ΛΟΤΤΟ παρα καταφερνες να παιξεις παιχνιδι χωρις lag. Περσι, παλι "εσπερνε" το pro 2009,ελεγαν. Ξανα ρομποτ στα γηπεδα, λιγο καλυτερο online αλλα και παλι ΜΕ προβληματα. Φετος, παλι "σπερνει" το pro 2010, λενε. Ξανα ρομποτακια, το online δεν ξερουμε τι θα μας ξημερωσει και εχουμε και lag αναμεσα στο πατημα της πασας/σουτ. Τουλαχιστον στο demo. E,και προσπαθουν να μας πεισουν, οτι οχι, δεν εχει lag!!! Ε, ελεος πια!! Ειδες κανεναν να προσπαθει να σε πεισει?Αν θεωρεις οτι εχει lag γιατι εξακολουθεις να στελνεις σε αυτο το τοπικ?Ακομη και στο τοπικ του φιφα με το προ ασχολειστε!Αφου σας πειραζει η εταιρια και το παιχνιδι και η programming team τι συνεχιζετε να ασχολειστε?οκ το προ δεν θα φτιαξει ποτε,ο seabass μας τρωει τα λεφτα,πατε στην ΕΑ.Αυτα ειναι τα δεδομενα.
dp@pa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ωχ.Ετοιμασου να σε φανε. lol *knives sharpening*....lol
vitoribo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 E,και προσπαθουν να μας πεισουν, οτι οχι, δεν εχει lag!!! Ε, ελεος πια!! Πραγματικά έλεος. Εσύ παίξε φίφα, πάτα την πάσα, και ο Carragher με γυρισμένη την πλάτη και το αριστερό ας δώσει την πάσα αμέσως. Αφού έχετε βρει την παιχνιδάρα σας, τι σας νοιάζει που αυτό που λέτε lag υπάρχει στο pro;
supermario29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ειδες κανεναν να προσπαθει να σε πεισει?Αν θεωρεις οτι εχει lag γιατι εξακολουθεις να στελνεις σε αυτο το τοπικ?Ακομη και στο τοπικ του φιφα με το προ ασχολειστε!Αφου σας πειραζει η εταιρια και το παιχνιδι και η programming team τι συνεχιζετε να ασχολειστε?οκ το προ δεν θα φτιαξει ποτε,ο seabass μας τρωει τα λεφτα,πατε στην ΕΑ.Αυτα ειναι τα δεδομενα. Βλεπω πολλους να λενε οτι δεν εχει lag. Οτι φταινε τα attributes των παικτων και το "κακο" τους ποδι, που καθυστερουν να πασαρουν/σουταρουν!!! Οχι, φταιει ο Ερμης που ειναι αναδρομος...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:24 ---------- Πραγματικά έλεος. Εσύ παίξε φίφα, πάτα την πάσα, και ο Carragher με γυρισμένη την πλάτη και το αριστερό ας δώσει την πάσα αμέσως. Αφού έχετε βρει την παιχνιδάρα σας, τι σας νοιάζει που αυτό που λέτε lag υπάρχει στο pro; Οταν προσπαθεις να μας βγαλεις τρελους, ε μαλλον μας νοιαζει. Γραφεις "αυτο που λετε lag". Λες και ειναι κατι που δεν υπαρχει. Δηλαδη εμεις παιζουμε αλλο παιχνιδι;;
Periklitos25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 To ''lag''που λες το έβαλαν για να γίνει πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι και μιλάμε για κλάσματα του δευτερολέπτου. πχ μέχρι τώρα σε όλα τα PRO αν ήσουνα πλάτι στον συμπαίκτη σου και πατούσες την πάσα έκανε τακουνάκι ενώ τώρα θα πρέπει να γυρίσει το σώμα του να δει φάτσα το συμπαίκτη και ύστερα να πασάρει. Αυτό είναι να το συνηθίσεις και θα δεις ότι δίνει ρεαλισμό. Επειδή έχω λιώσει όλα τα PRO μέχρι τώρα θα σου πω ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και απο το PES4 στο PES5 στην αρχή όλη γκρινιάζαμε με αυτήν την μικρή καθυστέρηση,μετά μας άρεσε σήμερα πολλοι το θεωρούν το καλύτερο PRO.Εκει που έχανε για μένα το PES5 ήταν τα πολλά φαουλ στο κέντρο για τζαρτζαρίσματα.
theomj23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει απολυτο δικιο σαυτο που λεει ο Periklitos25 για τις πασες.ετσι ειναι και ετσι επρεπε να το φτιαξουν.μια χαρα ειναι για εμενα.επειδη εχει αδυναμια το προ σαυτον τον τομεα του animation ,δεν δειχνει φυσικο εξει που κοιταει ο παικτης καπου ξαφνικα με ενα τσικ να δεινει με την μια καπου αλλου ή να σουταρει οπως γινοτανε στο 09.Ειναι καλυτερο φετος καθως και ο ρυθμος που εχει το παιχνιδι ειναι πιο ωραιος απο το φιφα που ακομα και στο slow παει λιγο σαν φλιπερακι παλι.αν και στο τελευτεο πιστευω οτι φταει το feedback της πλιοψηφιας των φιφα fans που εκαναν παραπονα οτι παιζει αργα
papahlamidas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 To ''lag''που λες το έβαλαν για να γίνει πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι και μιλάμε για κλάσματα του δευτερολέπτου. πχ μέχρι τώρα σε όλα τα PRO αν ήσουνα πλάτι στον συμπαίκτη σου και πατούσες την πάσα έκανε τακουνάκι ενώ τώρα θα πρέπει να γυρίσει το σώμα του να δει φάτσα το συμπαίκτη και ύστερα να πασάρει. Αυτό είναι να το συνηθίσεις και θα δεις ότι δίνει ρεαλισμό. Επειδή έχω λιώσει όλα τα PRO μέχρι τώρα θα σου πω ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και απο το PES4 στο PES5 στην αρχή όλη γκρινιάζαμε με αυτήν την μικρή καθυστέρηση,μετά μας άρεσε σήμερα πολλοι το θεωρούν το καλύτερο PRO.Εκει που έχανε για μένα το PES5 ήταν τα πολλά φαουλ στο κέντρο για τζαρτζαρίσματα. Εχει απολυτο δικιο σαυτο που λεει ο Periklitos25 για τις πασες.ετσι ειναι και ετσι επρεπε να το φτιαξουν.μια χαρα ειναι για εμενα.επειδη εχει αδυναμια το προ σαυτον τον τομεα του animation ,δεν δειχνει φυσικο εξει που κοιταει ο παικτης καπου ξαφνικα με ενα τσικ να δεινει με την μια καπου αλλου ή να σουταρει οπως γινοτανε στο 09.Ειναι καλυτερο φετος καθως και ο ρυθμος που εχει το παιχνιδι ειναι πιο ωραιος απο το φιφα που ακομα και στο slow παει λιγο σαν φλιπερακι παλι.αν και στο τελευτεο πιστευω οτι φταει το feedback της πλιοψηφιας των φιφα fans που εκαναν παραπονα οτι παιζει αργα Τους πεισατε. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι αυτοί που δεν μπορούν παραδεχτούν ότι το FIFA από το 9 και μετά είναι καλύτερο του Pro είναι ότι δεν έχουν ιδέα πως παίζεται το άθλημα. Γιατί εάν ξέρανε έστω και λίγο θα απαιτούσαν από το παιχνίδι που παίζουν να κάνει αυτό που θέλουν εκείνη την στιγμή που το θέλουν και όχι όπως και όποτε το θέλει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να δεχτό να κατεβάζω την μπάλα και να μην μπορώ να την σπάσω όπου θέλω εγώ και μην πείτε για το manual pass του Pro γιατί απλά ούτε για πλάκα δεν λειτουργεί σωστά. Για αυτό μάθετε πως παίζουν μπάλα ή αλλιώς Let's Fifa
theomj23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι αυτοί που δεν μπορούν παραδεχτούν ότι το FIFA από το 9 και μετά είναι καλύτερο του Pro είναι ότι δεν έχουν ιδέα πως παίζεται το άθλημα.Γιατί εάν ξέρανε έστω και λίγο θα απαιτούσαν από το παιχνίδι που παίζουν να κάνει αυτό που θέλουν εκείνη την στιγμή που το θέλουν και όχι όπως και όποτε το θέλει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να δεχτό να κατεβάζω την μπάλα και να μην μπορώ να την σπάσω όπου θέλω εγώ και μην πείτε για το manual pass του Pro γιατί απλά ούτε για πλάκα δεν λειτουργεί σωστά. Για αυτό μάθετε πως παίζουν μπάλα ή αλλιώς Let's Fifa φιλε μου εγω επαιξα και ευχαρηστηθηκα μεχρι βαρεμαρας το φιφα09 και οφφλαιν και ονλαιν και φετος απλα μαζι με το φιφα μου αρεσει μια χαρα και το προ.οσον αφορα το να κανεις αυτο που θες εγω προσωπικα τουλαχιστον στο ντεμο του προ μια χαρα αυτο που θελω κανω στο παιχνιδι κανενα προβλημα δεν εχω.τωρα αμα καοιος δεν το μπορει και δεν του αρεσει,ε ας μην το παιξει
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι αυτοί που δεν μπορούν παραδεχτούν ότι το FIFA από το 9 και μετά είναι καλύτερο του Pro είναι ότι δεν έχουν ιδέα πως παίζεται το άθλημα.Γιατί εάν ξέρανε έστω και λίγο θα απαιτούσαν από το παιχνίδι που παίζουν να κάνει αυτό που θέλουν εκείνη την στιγμή που το θέλουν και όχι όπως και όποτε το θέλει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να δεχτό να κατεβάζω την μπάλα και να μην μπορώ να την σπάσω όπου θέλω εγώ και μην πείτε για το manual pass του Pro γιατί απλά ούτε για πλάκα δεν λειτουργεί σωστά. Για αυτό μάθετε πως παίζουν μπάλα ή αλλιώς Let's Fifa δεν χρειάζεται να το πας σε ποδοσφαιρικές γνώσεις το θέμα....το "καλύτερο" είναι υποκειμενικό και θέμα γούστου.το 2009 pes είχε το καλυτερο και γρηγορότερο κοντινό 1-2 όλλων των παιχνιδιών που έχουν βγεί ποτέ (κάτι που δεν υπάρχει στο φετινό και με ενοχλεί λίγο).ανάλογα με τις πρωτειμήσεις σου διαλεγεις τι θα παίξεις,για μένα ήταν πιο σημαντικό να ελένχω τέλεια τον παίχτη και να έχω κοντινα 1-2 παρά να βλέπω "μη ρομποτικό" τρέξιμο. για το μάθετε πως παίζουν μπάλα απλά έλεος....σαν να ακούω εγώ παίζω γ εθνική αν παίζεις πιο κάτω δεν με νοιάζει η άποψη σου....δεν μπορείς να ξέρεις το επίπεδο ποδοσφαιρικών γνωσεων των ατόμων εδω μέσα και δεν θα έπρεπε να χρειάζεται ,μιλάμε για παιχνίδι και πρωτημήσεις. σημασία έχει οτι το παιχνίδι ήταν 70% κώδικας όπως λένε αρκετές πηγές,το gameplay έχει τραγική βελτίωση,έχει γίνει αρκετα πιο ρεαλιστικό,ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι πολύ καλός.2 διορθώσεις χωράνε στο παιχνίδι για να είναι τέλειο: 1.αλλαγή ταχύτητας στο σουτ (μόνο για μέσα στην μεγάλη περιοχή "καθώς έξω απο αυτήν αργούν τόσο οι παίχτες έτσι και αλλιώς",να βαράνε λίγο πιο γρήγορα εκει μέσα"δεν μιλάω για button lag") 2.να βγαίνουν τα κοντινα 1-2 πιο γρήγορα όπως στο 2009,αν προσπαθήσεις να παίξεις τώρα κοντινό 1-2 ή δεν θα κάνει κίνηση ο αποδέκτης ή θα πέσει η μπάλα πάνω στον αμυντικό στην 2η πάσα,θέλει λίγη ταχύτητα παραπάνω(εδώ νομίζω φταίει η μεγάλη ταχυτητα της πάσας και των σουτ ,κάτι που πιστέυω θα διορθόσουν στο final build για να μπαίνει και πιο δύσκολα γκολ)
dp@pa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι αυτοί που δεν μπορούν παραδεχτούν ότι το FIFA από το 9 και μετά είναι καλύτερο του Pro είναι ότι δεν έχουν ιδέα πως παίζεται το άθλημα.Γιατί εάν ξέρανε έστω και λίγο θα απαιτούσαν από το παιχνίδι που παίζουν να κάνει αυτό που θέλουν εκείνη την στιγμή που το θέλουν και όχι όπως και όποτε το θέλει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να δεχτό να κατεβάζω την μπάλα και να μην μπορώ να την σπάσω όπου θέλω εγώ και μην πείτε για το manual pass του Pro γιατί απλά ούτε για πλάκα δεν λειτουργεί σωστά. Για αυτό μάθετε πως παίζουν μπάλα ή αλλιώς Let's Fifa πω πω...φιλε ! Εγινες ο καλυτερος μου φιλος απο σημερα! ΕΓΡΑΨΕΣ και παρε και ενα εκατομυριο... + 1,000.000..... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.