skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλαράκο όπου θέλουμε θα ποστάρουμε... Και ποστάρουμε και στο προ γιατί είμαστε γνωστοί προακηδες του παρελθόντος. Έχουμε 30αρήσει πια...Και έχουμε άποψη, πιο έμπειρη από κάποια 18χρονα... Είναι δικαίωμά μας να κράζουμε κάτι που είναι μούφα αλλά το θέλουμε καλύτερο... σώπα δλδ ένας 80χρονος έχει καλύτερη άποψη και πιο έμπειρη απο σένα στα βίντεο games?εγώ 24 είμαι και ξεκίνησα με gameboy και megadrive ότι προ έχεις παίξεις το έχω παίξει και εγώ(και είμαι απο αυτούς που κάποιες χρονιές παίζανε w.e γιατί η ιαπώνέζικη βέρσιον ήταν καλυτερη)γνωστός προάκης του παρελθόν μπορεί να είσαι αλλα εφόσον στο παρον δεν κρίνεις τα παιχνίδια με τα ίδια στανταρ είσαι λάθος.πραγματική άποψη απο σενα για το φετινό προ δεν διάβασα εδω μέσα καθώς ούτε για το περσινό πέρσι.μόνο αερολογίες όπως τακατσουκα πάρε απο αλλού λεφτά και πάλι φέτος φίφα,το μόνο που σε είδα να κράζεις είναι το ρομποτικό τρέξιμο που υπάρχει και στο φιφα σε αρκετές κινήσεις (όπως έδειξα με το βίντεο του henry) και το button lag που ξερουμε οτι υπάρχει και στο φιφα και σε όλα τα παιχνίδια και είναι πράγμα που αλλάζει πολύ έυκολα,παρα τα άλλα άποψη δική σου για το προ δεν διάβασα,συμάζεψε τα λεγόμενα σου σε ενα ποστ χωρίς την λέξη φίφα μέσα με επιχειρήματα και θα δούμε που είναι λαθος το παιχνίδι κατα την άποψη σου.γενικά στα προ threads μόνο για τρολλινγκ έρχεσαι και εσύ και ο dpapa (ερχόταν και ο pscrazy αλλα είναι banned τώρα)
g-e-o Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 σώπα δλδ ένας 80χρονος έχει καλύτερη άποψη και πιο έμπειρη απο σένα στα βίντεο games?εγώ 24 είμαι και ξεκίνησα με gameboy και megadrive ότι προ έχεις παίξεις το έχω παίξει και εγώ(και είμαι απο αυτούς που κάποιες χρονιές παίζανε w.e γιατί η ιαπώνέζικη βέρσιον ήταν καλυτερη)γνωστός προάκης του παρελθόν μπορεί να είσαι αλλα εφόσον στο παρον δεν κρίνεις τα παιχνίδια με τα ίδια στανταρ είσαι λάθος.πραγματική άποψη απο σενα για το φετινό προ δεν διάβασα εδω μέσα καθώς ούτε για το περσινό πέρσι.μόνο αερολογίες όπως τακατσουκα πάρε απο αλλού λεφτά και πάλι φέτος φίφα,το μόνο που σε είδα να κράζεις είναι το ρομποτικό τρέξιμο που υπάρχει και στο φιφα σε αρκετές κινήσεις (όπως έδειξα με το βίντεο του henry) και το button lag που ξερουμε οτι υπάρχει και στο φιφα και σε όλα τα παιχνίδια και είναι πράγμα που αλλάζει πολύ έυκολα,παρα τα άλλα άποψη δική σου για το προ δεν διάβασα,συμάζεψε τα λεγόμενα σου σε ενα ποστ χωρίς την λέξη φίφα μέσα με επιχειρήματα και θα δούμε που είναι λαθος το παιχνίδι κατα την άποψη σου.γενικά στα προ threads μόνο για τρολλινγκ έρχεσαι και εσύ και ο dpapa (ερχόταν και ο pscrazy αλλα είναι banned τώρα) σωστος φιλε γιατι εγω νομιζα οτι ειμαι παραξενος με αυτα που ελεγα.οσο πιο μεγαλος τοσο πιο σωστη αποψη εχεις συμφωνα με καποιους....
vitoribo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 @ skanjos Δεν μιλάω για το lag που λες εσύ, μιλάω για τα 2-3 δευτερόλεπτα που λέγονται εδώ μέσα. Επίσης, το αν κουβαλάει την μπάλα στην περιοχή πριν σουτάρει, μήπως οφείλεται στο ότι έχεις πατημένο από πριν το R1 ή το d-pad? @polakis Έχω πάρει το 1998 year out (και) λόγω iss και cm italia. Ε και;;; Τι με καθιστά γνώστη; Η εμπειρία;
papahlamidas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεκίνησα με το ISS πήγα στα pro του PS2 και ΧΒΟΧ μέχρι που έφτασα στο 360 / PS3 και έχω πάρει το 2009 όπου έχω παίξει για έναν μήνα κοντά όταν γνωστοί μου καμένοι του PRΟ μου λένε ότι το Fifa 2009 είναι καλύτερο και άρχισα να τους δουλεύω κάνεις ψαλιδάκια από το κέντρο και τα σχετικά... Από απορία και μόνο όμως παίρνω το Fifa 2009 να το δοκιμάσω και παίζω έναν αγώνα όπου στο πρώτο ημίχρονο στο δύσκολο δεν πέρασα το κέντρο δυσκολεύτηκα και από τον χειρισμό και όταν τελείωσε ο αγώνας το παράτησα. Μετά από καμιά βδομάδα όταν το ξανά ακούμπησα είπα να παίξω Live και εκεί έμεινα μαλάκας. Από τότε όσοι φίλοι έχουν έρθει σπίτι να παίξουν Pro και του βάζω με το ζόρι Fifa έστω έναν αγώνα μετά ζητάνε πάλι Fifa. Εγώ εάν το pro πιάσει έστω στα μισά το Fifa θα το προτιμήσω αλλά στο 2010 ούτε αυτό δεν έχει πιάσει.
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 @ skanjos Δεν μιλάω για το lag που λες εσύ, μιλάω για τα 2-3 δευτερόλεπτα που λέγονται εδώ μέσα. Επίσης, το αν κουβαλάει την μπάλα στην περιοχή πριν σουτάρει, μήπως οφείλεται στο ότι έχεις πατημένο από πριν το R1 ή το d-pad? @polakis Έχω πάρει το 1998 year out (και) λόγω iss και cm italia. Ε και;;; Τι με καθιστά γνώστη; Η εμπειρία; αυτό που ανέφερα είναι το πραγματικό button lag που έχουν τα παιχνίδια,τώρα στο προ αν θέλουν να δουν οτι δεν είναι 2-3 δέυτερα το button lag ας πατήσουν πανω κατω αριστερα δεξια και ας δουν τον χρόνο απόκρισης.ή r2 και l1 για να αλλάξουν τακτική,δεν είναι μεγάλος,αυτό που πιστέυω τους ενοχλει είναι ο αργός ρυθμός της ανάπτυξης επειδή έχουν συνηθίσει στο φιφα (φλιπεράκι anyone??τώρα αλλάξανε τα πράγματα εγινε το προ αργό και δεν αρέσει)μέχρι και στα σουτ ,παντού είναι πιο αργό,δεν έχει να κάνει με τον χρόνο απόκρισης ή Button lag αλλα την θέση του παίχτη,εμένα αυτό που με ενοχλεί και το είπα είναι τα σουτ ώρες ώρες πρέπει να το κάνουν να σουτάρει πιο γρήγορα ο παίχτης ειδκά μέσα στην μεγάλη περιοχή (δεν είναι ο ιμπρα αμπριου να κάνει 3 κοντρολ πριν το σουτ χεχεχε)(δεν έχει σχέση το Button lag με το shot responsitivity )
polakis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το ότι είμαι παλιός και ότι παίζω χρόνια το ανέφερα όχι γιατί είμαι ψώνιο, αλλά απλά για να σας κάνω να καταλάβετε ότι έχω την εμπειρία αμέσως να κρίνω πότε ένα ποδοσφαιράκι είναι σούπερ, πότε είναι μούφα και πότε θέλει δουλειά... Και άποψή μου είναι ότι αυτή την στιγμή το pes2010 είναι πολύ πίσω σε σχέση με το φιφα10...
fearwhatnow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το οτι ο καθενας λεει ο,τι του κατεβει φαινεται απο το αν εχει καθυστερηση στην αποκριση ή οχι.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ.Ποσες φορες πρεπει να το πουμε δηλαδη? Καποιοι νομιζουν οτι οποια και αν ειναι η θεση του παικτη,η κλιση του σωματος του ή το 'καλο' ή 'κακο' ποδι πρεπει ο παικτης σε δεκατο του δευτερολεπτου με το πατημα του χειριστηριου να πασαρει ή να σουταρει..Θα μας τρελανετε εντελως στο τελος.Αν η ΚΟΝΑΜΙ στην τελικη εκδοση το αλλαξει αυτο θα εχει υπογραψει την καταδικη του προ.Πρεπει να μεινει η αποκριση οπως ειναι στο ντεμο και θα εχουμε το καλυτερο προ στην ιστορια και το πιο sim απ'ολα.
supermario29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το οτι ο καθενας λεει ο,τι του κατεβει φαινεται απο το αν εχει καθυστερηση στην αποκριση ή οχι.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ.Ποσες φορες πρεπει να το πουμε δηλαδη? Καποιοι νομιζουν οτι οποια και αν ειναι η θεση του παικτη,η κλιση του σωματος του ή το 'καλο' ή 'κακο' ποδι πρεπει ο παικτης σε δεκατο του δευτερολεπτου με το πατημα του χειριστηριου να πασαρει ή να σουταρει..Θα μας τρελανετε εντελως στο τελος.Αν η ΚΟΝΑΜΙ στην τελικη εκδοση το αλλαξει αυτο θα εχει υπογραψει την καταδικη του προ.Πρεπει να μεινει η αποκριση οπως ειναι στο ντεμο και θα εχουμε το καλυτερο προ στην ιστορια και το πιο sim απ'ολα. Ξερεις οι ποδοσφαιριστες μπορουν να κανουν πασες και με το "κακο" τους ποδι. Δεν το εχουν μονο για στεκονται ορθιοι. Οποτε οταν παταω το κουμπι για πασα περιμενω να δωσει πασα, εστω και με το "κακο" ποδι. Και ας παει λαθος η πασα. Αλλα να την κανει την πασα. Οχι να παταμε πασα και ο παικτης να το σκεφτεται 2-3 δευτερολεπτα και μεχρι να το σκεφτει να του εχουν παρει τη μπαλα. Η πλακα ειναι οτι προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα και εκτιθεστε ανεπανορθωτα.
TSOPK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το PES εχει μεγαλο προβλημα στα animation. Δεν ειδα στο demo (ισως να υπαρχει στην τελικη εκδοση) κανενα τζατζαρισμα. Οι κεφαλιες ειναι ψιλο χαλια. Το τρεξιμο για γελια. Γενικως σε αυτο τον τομεα θελει πολυ πολυ δουλεια. Δυστυχως το PES χρονο με το χρονο χανει σε αρκετα σημεια απο τον ανταγωνιστη του. Πριν 2 χρονια ακουγαμε FIFA και γελουσαμε. Τωρα ολοι θα του ριξουμε μια ματια καθως το PES δεν μας τα λεει καλα σε πολλους τομεις. Εχει μεινει στασιμο. Σαν παρεα, θα συνεχισουμε να παιζουμε PES. Η συνηθεια δυσκολα κοβεται. Εγω προσωπικα ομως με το που δω καποια προσφορα του FIFA (περσυ το πηρα απο το Game.co με 30 ευρω) θα το τσιμπησω. Ελπιζω του χρονου να δουμε κατι πραγματικα διαφορετικο (προς το καλυτερο) και να μην διαφημιζουν παλι τα προσωπα των παιχτων (οοοο κοιτα φαινεται η πυτηριδα του Μεσσι!!!). Απο γραφικα ειμαστε καλα. Gameplay θελουμε.
dp@pa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το PES εχει μεγαλο προβλημα στα animation. Δεν ειδα στο demo (ισως να υπαρχει στην τελικη εκδοση) κανενα τζατζαρισμα. Οι κεφαλιες ειναι ψιλο χαλια. Το τρεξιμο για γελια. Γενικως σε αυτο τον τομεα θελει πολυ πολυ δουλεια. Δυστυχως το PES χρονο με το χρονο χανει σε αρκετα σημεια απο τον ανταγωνιστη του. Πριν 2 χρονια ακουγαμε FIFA και γελουσαμε. Τωρα ολοι θα του ριξουμε μια ματια καθως το PES δεν μας τα λεει καλα σε πολλους τομεις. Εχει μεινει στασιμο. Σαν παρεα, θα συνεχισουμε να παιζουμε PES. Η συνηθεια δυσκολα κοβεται. Εγω προσωπικα ομως με το που δω καποια προσφορα του FIFA (περσυ το πηρα απο το Game.co με 30 ευρω) θα το τσιμπησω. Ελπιζω του χρονου να δουμε κατι πραγματικα διαφορετικο (προς το καλυτερο) και να μην διαφημιζουν παλι τα προσωπα των παιχτων (οοοο κοιτα φαινεται η πυτηριδα του Μεσσι!!!). Απο γραφικα ειμαστε καλα. Gameplay θελουμε. Να και ενας που ειναι σωστος. Η αλλοι τρεις εδω μεσα που μας πανε κοντρα......πειτε ποτε θελετε να βρεθουμε για Ξυλο! λοολ. που καταντήσαμε...
fearwhatnow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ξερεις οι ποδοσφαιριστες μπορουν να κανουν πασες και με το "κακο" τους ποδι. Δεν το εχουν μονο για στεκονται ορθιοι. Οποτε οταν παταω το κουμπι για πασα περιμενω να δωσει πασα, εστω και με το "κακο" ποδι. Και ας παει λαθος η πασα. Αλλα να την κανει την πασα. Οχι να παταμε πασα και ο παικτης να το σκεφτεται 2-3 δευτερολεπτα και μεχρι να το σκεφτει να του εχουν παρει τη μπαλα. Η πλακα ειναι οτι προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα και εκτιθεστε ανεπανορθωτα. Ειδες πουθενα να γραφω οτι ΔΕΝ κανουν πασα με το 'κακο' ποδι?Κανουν αλλα ειναι ρεαλιστικο να ειναι ΠΙΟ ΑΡΓΗ απο αυτην με το 'καλο' ποδι.Τι συνηθεια ειναι αυτη να αλλοιωνετε αυτα που γραφει ο αλλος?Και οχι μονο κανουν αλλα πηγαινει και πιο αργα σε ταχυτητα στο χορταρι προς τον παικτη που πασαρεις. Τζατζαρισματα οποιος δεν βλεπει μαλλον κατεβασε κατα λαθος το ντεμο του virtua tennis. Για το animation το εχουμε πει οτι δεν φτανει στα επιπεδα του fifa.Τι να κανουμε δηλαδη?Δεν φτιαχνω εγω το παιχνιδι ουτε ειμαι υπευθυνος του motion capturing.Παντως ειναι βελτιωμενο σε σχεση με τις 2 προηγουμενες χρονιες. Σε τακτικες και επιλογες manager στο πλανο παιχνιδιου το προ ειναι πλεον μια κλαση πανω απο το fifa και αυτο δεν δεχεται αμφισβητηση.
supermario29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ειδες πουθενα να γραφω οτι ΔΕΝ κανουν πασα με το 'κακο' ποδι?Κανουν αλλα ειναι ρεαλιστικο να ειναι ΠΙΟ ΑΡΓΗ απο αυτην με το 'καλο' ποδι.Τι συνηθεια ειναι αυτη να αλλοιωνετε αυτα που γραφει ο αλλος?Και οχι μονο κανουν αλλα πηγαινει και πιο αργα σε ταχυτητα στο χορταρι προς τον παικτη που πασαρεις.Τζατζαρισματα οποιος δεν βλεπει μαλλον κατεβασε κατα λαθος το ντεμο του virtua tennis. Για το animation το εχουμε πει οτι δεν φτανει στα επιπεδα του fifa.Τι να κανουμε δηλαδη?Δεν φτιαχνω εγω το παιχνιδι ουτε ειμαι υπευθυνος του motion capturing.Παντως ειναι βελτιωμενο σε σχεση με τις 2 προηγουμενες χρονιες. Σε τακτικες και επιλογες manager στο πλανο παιχνιδιου το προ ειναι πλεον μια κλαση πανω απο το fifa και αυτο δεν δεχεται αμφισβητηση. Μα αυτο ειναι το προβλημα!!! Οτι ΔΕΝ κανουν την πασα, οταν πατας το κουμπι!!! Το σκεφτονται 1-2 δευτερολεπτα, αρκετα για να σου παρει την μπαλα ο αντιπαλος και να ξεκινησει αντεπιθεση. Το εχουμε γραψει ποσες φορες και τη μια φταινε τα attributes παικτη, την αλλη το "κακο" του ποδι, την αλλη τα κορδονια του.
TSOPK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τζατζαρισματα οποιος δεν βλεπει μαλλον κατεβασε κατα λαθος το ντεμο του virtua tennis. Λες να εκανα τετοια βλακεια και δεν το πηρα χαμπαρι? Ναι εχεις δικιο. Υπαρχει τζατζαρισμα στο PES αλλα ειναι κατηγοριας τοπικου πρωταθληματος γυναικων. Δεν ξερω αν εχεις παιξει το νεο FIFA αλλα καμια σχεση το ενα με το αλλο. Για το animation το εχουμε πει οτι δεν φτανει στα επιπεδα του fifa.Τι να κανουμε δηλαδη?Δεν φτιαχνω εγω το παιχνιδι ουτε ειμαι υπευθυνος του motion capturing.Παντως ειναι βελτιωμενο σε σχεση με τις 2 προηγουμενες χρονιες. Σιγουρα ειναι βελτιωμενο. Αλλα θελει πολυ δουλεια για να φτασει το FIFA. Και ετσι οπως το παει η ΚΟΝΑΜΙ, ουτε το 2018 δεν θα το φτασει. Το FIFA παλια ειχε τρομερα γραφικα και μαπα animation και gameplay. Μεσα σε 2-3 χρονια εφερε τα πανω κατω. Η ΚΟΝΑΜΙ θεωρει βελτιωση να προσθετει 2-3 κινησεις το χρονο. Εγω το θεωρω ανικανοτητα. Δεν μπορει ο αλλος να τρεχει σαν ρομποτ εδω και 3 χρονια και να μην το διορθωνει!!
theomj23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το PES εχει μεγαλο προβλημα στα animation. Δεν ειδα στο demo (ισως να υπαρχει στην τελικη εκδοση) κανενα τζατζαρισμα. Οι κεφαλιες ειναι ψιλο χαλια. Το τρεξιμο για γελια. Γενικως σε αυτο τον τομεα θελει πολυ πολυ δουλεια. Δυστυχως το PES χρονο με το χρονο χανει σε αρκετα σημεια απο τον ανταγωνιστη του. Πριν 2 χρονια ακουγαμε FIFA και γελουσαμε. Τωρα ολοι θα του ριξουμε μια ματια καθως το PES δεν μας τα λεει καλα σε πολλους τομεις. Εχει μεινει στασιμο. Σαν παρεα, θα συνεχισουμε να παιζουμε PES. Η συνηθεια δυσκολα κοβεται. Εγω προσωπικα ομως με το που δω καποια προσφορα του FIFA (περσυ το πηρα απο το Game.co με 30 ευρω) θα το τσιμπησω. Ελπιζω του χρονου να δουμε κατι πραγματικα διαφορετικο (προς το καλυτερο) και να μην διαφημιζουν παλι τα προσωπα των παιχτων (οοοο κοιτα φαινεται η πυτηριδα του Μεσσι!!!). Απο γραφικα ειμαστε καλα. Gameplay θελουμε. καταρχην το pes2010 το βρισκει κανεις ηδη preorder 35 euro με τα μεταφορικα. Απο κει και μετα αυτα περι καθυστερησης ειλικρινα νομιζω οτι πηγαμε στην υπερβολη.λετε για 2 δευτερολεπτα lag.δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.ΚΑΠΟΙΕΣ φορες υπαρχει αλλα ειναι ανεπαισθητο και εξαρτατε απο το πως ειναι ο παικτης και τι πιεση εχει διπλα του.οταν υπαρχει χωρος δεν παιζει αυτο αλλα ειλικρινα νομιζω οτι δεν αξιζει να στεκομαστε τοσο σαυτο.κολλησαμε τελειως.Να πει κανεις για το animation που ειναι πισω κανα 2 χρονια να το καταλαβω. Ειναι αρκετα καλυτερο το παιχνιδι στην κηνηση του γενικοτερα απο το 09 αλλα υστερει οπως και να εχει σαυτον τον τομεα.δεκτον.Ομως εχει αλλα καλα στοιχεια τα οποια ειναι και πολλα και δεν ειναι ετσι που τα λενε μερικοι που το παιζανε και παλιοτερα οτι ειναι μουφα και πατατα και απατη ο τσακατσουκα κλπ.Εξηγουμε: για το 2010.ειναι βελτιωμενο σολους τους τομεις.τωρα αν καποιος δεν θελει να το παιξει καλα κανει.παντως δεν νομιζω οτι καποιο φετος ειναι μαπα και το αλλο κορυφη.Νομιζω οτι φετος και τα 2 ειναι στο καλυτερο τους.απο κει και περα ειναι τι εχει συνηθησει κανεις ή τι εχει βαρεθει.και εγω που τα 3 τελευτεα χρονια επαιζα φιφα διοτι δεν μπορουσα να βλεπω το χαζο animation και το ψευτικο σταματημα των παικτων και την ανυπαρκτη αμυνα φετος θα παω για αρχη στο προ διοτι βαρεθηκα καπως το φιφα επειδη το εχω παιξει παρα μα παρα πολυ με αποτελεσμα να μου φενεται ιδιο και βαρετο ,οπως αναπτυσεται το παιχνιδι.δεν λεω οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι καθε αλλο αλλα για εμενα κατανταει λιγο βαρετο.επισης ακομα και στο slow φετος παει σαν φλιπερακι ο ρυθμος του.Αυτο ισως και να το αλλαξουν στο final.Το προ απο την αλλη ακομα και στα χειροτερα του ειχε παντα για μενα πιο "random" και πιο ενθουσιωδες gameplay και ητανε πιο ελευθερα αυτα που γινοταν μεσα στο παιχνιδι.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 καταρχην το pes2010 το βρισκει κανεις ηδη preorder 35 euro με τα μεταφορικα. Απο κει και μετα αυτα περι καθυστερησης ειλικρινα νομιζω οτι πηγαμε στην υπερβολη.λετε για 2 δευτερολεπτα lag.δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.ΚΑΠΟΙΕΣ φορες υπαρχει αλλα ειναι ανεπαισθητο και εξαρτατε απο το πως ειναι ο παικτης και τι πιεση εχει διπλα του.οταν υπαρχει χωρος δεν παιζει αυτο αλλα ειλικρινα νομιζω οτι δεν αξιζει να στεκομαστε τοσο σαυτο.κολλησαμε τελειως.Να πει κανεις για το animation που ειναι πισω κανα 2 χρονια να το καταλαβω. Ειναι αρκετα καλυτερο το παιχνιδι στην κηνηση του γενικοτερα απο το 09 αλλα υστερει οπως και να εχει σαυτον τον τομεα.δεκτον.Ομως εχει αλλα καλα στοιχεια τα οποια ειναι και πολλα και δεν ειναι ετσι που τα λενε μερικοι που το παιζανε και παλιοτερα οτι ειναι μουφα και πατατα και απατη ο τσακατσουκα κλπ.Εξηγουμε: για το 2010.ειναι βελτιωμενο σολους τους τομεις.τωρα αν καποιος δεν θελει να το παιξει καλα κανει.παντως δεν νομιζω οτι καποιο φετος ειναι μαπα και το αλλο κορυφη.Νομιζω οτι φετος και τα 2 ειναι στο καλυτερο τους.απο κει και περα ειναι τι εχει συνηθησει κανεις ή τι εχει βαρεθει.και εγω που τα 3 τελευτεα χρονια επαιζα φιφα διοτι δεν μπορουσα να βλεπω το χαζο animation και το ψευτικο σταματημα των παικτων και την ανυπαρκτη αμυνα φετος θα παω για αρχη στο προ διοτι βαρεθηκα καπως το φιφα επειδη το εχω παιξει παρα μα παρα πολυ με αποτελεσμα να μου φενεται ιδιο και βαρετο ,οπως αναπτυσεται το παιχνιδι.δεν λεω οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι καθε αλλο αλλα για εμενα κατανταει λιγο βαρετο.επισης ακομα και στο slow φετος παει σαν φλιπερακι ο ρυθμος του.Αυτο ισως και να το αλλαξουν στο final.Το προ απο την αλλη ακομα και στα χειροτερα του ειχε παντα για μενα πιο "random" και πιο ενθουσιωδες gameplay και ητανε πιο ελευθερα αυτα που γινοταν μεσα στο παιχνιδι. Ωχ.Ετοιμασου να σε φανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.