dp@pa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Polaki help....Ξέρω οτι πλέον είσαι αντικειμενικός στα σχόλια που αφορούν το PES και θέλω την βοήθεια σου...Αξίζει το φετινό pro ή όχι(είδα κάποια σχόλια σου αλλά θέλω αν μπορείς λίγο μεγαλύτερη ανάλυση)??Βλέπω πολλά post να γράφουν πως το παιχίδι είναι το πιο ολοκληρωμένο pes και από την άλλη να λένε ότι χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες που είχαν για να επιστρέωει το παιχνίδι στην κορυφή!Απάντησε μου όποτε μπορέσεις γιατι δεν βγάζω άκρη! υ.γ Το demo δεν θέλω να το παίξω...Θέλω να παίξω αμέσως το τελικό προϊόν! Thanks;) Επειδη ειμαι ο αντιπαλος του ΠΟΛΑΚΙ...αλλα απο το φιφα 09, συμφωνουμε, σιγουρα θα σου πει για ΦΙΦΑ 10. στο εγγυηούμε εγω. Και εγω σου λεω με κλειστα ματια παρτο. Τωρα ας μας πει ο πολακις.
theomj23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 εγω ημουν παλια στο φιφα.απο το 2002 μεχρι και το 2005 προ εβο.Απο το 2005 μεχρι και το 2007 δεν με ικανοποιουσε κυριολεκτικα κανενα αλλα προτιμουσα το φιφα.2 τελευτες χρονιες το φιφα ηταν καλυτερο overall.Ενω φετος εβλεπα φιφα βασισμενος στο πολυ καλο 09 και στο κατωτερο των προσδοκιων προ09.Ομως,οταν επαιξα τα ντεμο το φιφα10 μου αρεσε και ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι με βελτιωμενο ΑΙ που επασχε αλλα μολις επαιξα το ντεμο προ10 και παρολα τα διαφορα σχολια κατα του για μενα ειναι πιο ωραιο παιχνιδι το προ φετος χωρις να το περιμενω.Ναι το φιφα ειναι οντως πολυ καλο και κηνειται καλυτερα το 360 ειναι καλυτερο αλλα ο τροπος που παιζεται το προ φετος ειναι πιο ποδοσφαιρικος.υπαρχει αργος ρυθμος ,γρηγορος αναλογως με το πως εξελησεται το παιχνιδι ενω στο φιφα ειναι ενα ασταματητο περα δωθε πανω κατω σαν να παιζουν 22 sprinters 100αριδες. το προ εχει πιο "ανθρωπινο" τροπο αναπτυξης με κενα ή οχι που δημιουργουνται,οι παικτες κανουν καλυτερο spacing,τα γραφικα ειναι καλυτερα,και διακρινεις πολυ ευκολα την ιδιαιτεροτητα που εχουν και οι παικτες και οι ομαδες στο πως παιζουν.Στο φιφα10 φενονται ολα λιγο πολυ ιδια και το κυριοτερο οτι νιωθεις οτι οπως ειναι παραταγμενοι οι παικτες στο γηπεδο απο το συστημα ετσι ακριβως παιζουν σαν ενα νοητο οριο να εχουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο.Στο προ10 ειναι οπως το real πραγμα ,δημιουργουνται κενα παικτες ανεβαινουν σε "αλλες" θεσεις κλπ και ειναι πιο random αυτα που συμβαινουν.και ορυθμος του στο ps3 μια χαρα ειναι και εξυπνο ΑΙ εχει.
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάλι που έπαιζα χθες PES2010 όλο το βράδυ, είδα ένα ποδοσφαιράκι που: α) έχει τους χειρότερους τερματοφύλακες από την εποχή του Match Day β) αγνοεί την έννοια της σωματικής επαφής, του σπρωξίματος, του τζαρτζαρίσματος, είναι λες και παίζουν φιλικό "Φίλοι Ζιντάν-φίλοι Ρομάριο" και δεν γουστάρει να μαρκάρει κανένας γ) πατάς τελευταία στιγμή να πηδήξεις για κεφαλιά και ο παίχτης σε γράφει κανονικά, γιατί υπάρχει το τεράστιο lag στην απόκριση του χειριστηρίου Θα μου πείτε μπορεί να τα φτιάξουν όλα αυτά στην τελική έκδοση. Καμία αντίρρηση. Όμως το παιχνίδι θα είναι καλό τότε και όχι τώρα... Τα άλλα περί... "22 100άρηδων σπρίντερ" και "ασταμάτητου πέρα-δωθε" τα προσπερνάω, γιατί πολύ απλά δεν ισχύουν, μάλλον άλλο παιχνίδι παίζετε. Είδα που βγήκε και ένα patch-άκι για PC, που βάζει νέες ομάδες στο demo του Pro και λέω να το κατεβάσω, να συνεχίσω τις δοκιμές.
skanjos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάλι που έπαιζα χθες PES2010 όλο το βράδυ, είδα ένα ποδοσφαιράκι που: α) έχει τους χειρότερους τερματοφύλακες από την εποχή του Match Day β) αγνοεί την έννοια της σωματικής επαφής, του σπρωξίματος, του τζαρτζαρίσματος, είναι λες και παίζουν φιλικό "Φίλοι Ζιντάν-φίλοι Ρομάριο" και δεν γουστάρει να μαρκάρει κανένας γ) πατάς τελευταία στιγμή να πηδήξεις για κεφαλιά και ο παίχτης σε γράφει κανονικά, γιατί υπάρχει το τεράστιο lag στην απόκριση του χειριστηρίου Θα μου πείτε μπορεί να τα φτιάξουν όλα αυτά στην τελική έκδοση. Καμία αντίρρηση. Όμως το παιχνίδι θα είναι καλό τότε και όχι τώρα... Τα άλλα περί... "22 100άρηδων σπρίντερ" και "ασταμάτητου πέρα-δωθε" τα προσπερνάω, γιατί πολύ απλά δεν ισχύουν, μάλλον άλλο παιχνίδι παίζετε. Είδα που βγήκε και ένα patch-άκι για PC, που βάζει νέες ομάδες στο demo του Pro και λέω να το κατεβάσω, να συνεχίσω τις δοκιμές. 1.οι τερματοφύλακες είναι μια χαρα ,μέχρι και σούτ απο την συμβολή των δοκών με έχει απεκρούσει ο ρεινα απο φάουλ 2-3 φορές και ανάποδο ψαλίδι στην απέναντι γωνία έκανε εκτίναξη και το έπιασε και τραβούσα τα μαλιά μου.... 2.καμία σχέση ,παίξε στο τοπ λβλ και όχι στο ρέγκουλαρ και εκεί δες σωματική επαφή οπου πέφτουν κορμιά και δεν περνάς ούτε με τον μέσσι τον κάραγκερ..... 3.έχει ένα μικρό λαγκ στην 1η επαφή και πάσα αλλα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα μάλλον δεν έπαιξες σχεδόν καθόλου για να λες αυτές τις μπούρδες....
fearwhatnow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 1.οι τερματοφύλακες είναι μια χαρα ,μέχρι και σούτ απο την συμβολή των δοκών με έχει απεκρούσει ο ρεινα απο φάουλ 2-3 φορές και ανάποδο ψαλίδι στην απέναντι γωνία έκανε εκτίναξη και το έπιασε και τραβούσα τα μαλιά μου....2.καμία σχέση ,παίξε στο τοπ λβλ και όχι στο ρέγκουλαρ και εκεί δες σωματική επαφή οπου πέφτουν κορμιά και δεν περνάς ούτε με τον μέσσι τον κάραγκερ..... 3.έχει ένα μικρό λαγκ στην 1η επαφή και πάσα αλλα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα μάλλον δεν έπαιξες σχεδόν καθόλου για να λες αυτές τις μπούρδες.... Κλασικα ο nzeppos μαλλον ξεχνιεται και νομιζει οτι παιζει στο top level επειδη εκανε μια φορα την αλλαγη απο regular στις επιλογες.Αλλιως δεν εξηγουνται ολα οσα λεει.Η΄κοροιδευει επειδη επαιξε μια φορα και το εβγαλε στο 2λεπτο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:00 ---------- Τρικς 1: [ame] [/ame] Τρικς 2: [ame] [/ame]
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Έννοια σας και θα σας απαλλάξω από τις "μπούρδες" μου. Σας αφήνω στην μαγική κοσμάρα σας, όπου το Μπρο είναι παιχνίδι της προκοπής.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Έννοια σας και θα σας απαλλάξω από τις "μπούρδες" μου. Σας αφήνω στην μαγική κοσμάρα σας, όπου το Μπρο είναι παιχνίδι της προκοπής. Αλλο το να ειναι ή οχι της προκοπης και αλλο να διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα λεγοντας οτι δεν μαρκαρει κανεις και δεν εχει τζατζαρισματα.Δεν θα μας βγαλεις και τυφλους.
skanjos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλο το να ειναι ή οχι της προκοπης και αλλο να διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα λεγοντας οτι δεν μαρκαρει κανεις και δεν εχει τζατζαρισματα.Δεν θα μας βγαλεις και τυφλους. ειδικά με αυτό απορώ τα τζαρτζαρίσματα κρατάνε πολύ ώρα στο φετινό προ.μου έχει τύχει να πάει ο μέσσι την γραμμή μαζι με τον καρανγκερ να τον σμπρώχνει καμια απο το κέντρο μέχρι το κόρνερ ενα πραμα....
Periklitos25 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το λέω ξανά dp@pa nzeppos kai polakis το μόνο που κάνουν είναι να μπαίνουν εδώ και να λένε για το (ΜΗ) βαρετό και (ΜΗ) επαναλαμβανόμενο FIFA 2010. Ο nzeppos είπε Σας αφήνω στην μαγική κοσμάρα σας, όπου το Μπρο είναι παιχνίδι της προκοπής... Μα γιατι δεν το κάνεις; Πηγαινε εσύ στο μαγικό κόσμο του FIFA και άσε εμάς να μιλάμε για ένα παιχνίδι που ούτε μαγικό είναι ουτε τέλειο είναι αλλά μια χαρά περνάμε κάθε χρόνο.
neovdr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το λέω ξανά dp@pa nzeppos kai polakis το μόνο που κάνουν είναι να μπαίνουν εδώ και να λένε για το (ΜΗ) βαρετό και (ΜΗ) επαναλαμβανόμενο FIFA 2010.Ο nzeppos είπε Σας αφήνω στην μαγική κοσμάρα σας, όπου το Μπρο είναι παιχνίδι της προκοπής... Μα γιατι δεν το κάνεις; Πηγαινε εσύ στο μαγικό κόσμο του FIFA και άσε εμάς να μιλάμε για ένα παιχνίδι που ούτε μαγικό είναι ουτε τέλειο είναι αλλά μια χαρά περνάμε κάθε χρόνο. Αμα θέλεις κάνε τους report αλλιώς....
afentiko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μα δεν κάνουν κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς ,απλά είναι σπαστικό
polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Slider23 θα σου απαντήσω μόνο με 3 λινκ που νομίζω ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση: PES2010: [ame] [/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=tg43beojKjU[/ame] http://www.youtube.com/watch?v=_Gq3rel-4Dw&feature=player_embedded#t=41 Fifa10 μονόδρομος και για φέτος λοιπόν... Εκτός κι αν γίνει το θαύμα στην τελική έκδοση του pes2010! Που δεν το νομίζω...
vitoribo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλιστα...να μπω στο fifa topic να ποστάρω links με τα bugs του fifa demo. Ρε μας δουλεύετε; Ευτυχώς που λέτε αυτά που λέτε, γιατί κάποια περίοδο παραλίγο να με πείσετε και μένα. Τζαρτζάρισμα και lag...ό,τι να'ναι. Τελικά δεν το έχετε παίξει καν το παιχνίδι μου φαίνεται
polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φίλε σιγά το τρελά bugs που έχει το φιφα10! Έχει κάποια αλλά δεν είναι τόσο τραγικά...Όσο για το ότι δεν έχουμε παίξει το pes2010, απλά LOL...
dp@pa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φίλε σιγά το τρελά bugs που έχει το φιφα10! Έχει κάποια αλλά δεν είναι τόσο τραγικά...Όσο για το ότι δεν έχουμε παίξει το pes2010, απλά LOL... polaki αυτος παει να σε πει και ΦΙΦΑ fanboy! Τι αλλο θα ακουσω? Ρωτησε το παιδι, για το προ, απο τον πολακι, που λεει το παιδι, οτι ειναι αντικειμενικος ο πολακις, και μετα κραζετε αυτον και εμενα? Εγω απαντησα στην ερωτηση του! Και ειπαμε, βλακες, και τυφλοι δεν ειμαστε! παιξαμε και εμεις, ειδαμε, αυτο που ειδαμε, και σιγουρα παρα πολλοί αλλοι που δεν ειναι ΠΡΟ ΦΑΝ και ΦΙΦΑ ΦΑν.... ολοι το ειδαμε, διαβασαμε, και reviews για τα 2 ντεμο>. Αλλα αφου εχουμε ματια! τι να κανουμε να σας λεμε, αυτο που θελετε να ακουσετε? ΟΤΙ το ΠΡΟ ειναι οτι καλυτερο? Καμια σχεση, το μονο ωραιο που εχει και εχω ακουσει απο αλλους, και μονο αυτο ειναι τα ΓΡΑφικα στις φατσες. Αυτα...δεν βλεπω κατι αλλο, και αίσθηση για ποδοσφαιρο δεν ειναι, ντουκου ντουκου κανει η μπαλα, και ειναι πασα πασα πασα, σουτ. Μακραν οτι boring υπαρχει. ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ οτι και εμεις, μια φορα και ενα καιρο παιζαμε PRO αλλα μετα ειδαμε κατι καλυτερο, οπως συμφωνουν ολοι η υπολοιποι στην ευρωπη, μαλλον εσεις μεινατε πισω 10 χρονια, και θυμαστε τα golden days του προ.! ..λολ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Vs και κατεβαστε και το φιφα στο χβοχ360 η ps3. και αφηστε τα σχολια αυτοι που δεν εχουν παιξει το φιφα και ακομη λενε πραγματα που ειχε το Φιφα πριν 3 χρονια και πιο πισω...εως την αρχη. Προβλεπω κραξιμο......HIT ME! P.s ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΦΙΦΑ ΣΤΟ ΝΤΕΜΟ ειναι το speed, και TO BUG Που κανεις σουτ απο μακρια και παντα μπαινει! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!. Για να μην λετε οτι τα βλεπουμε ολα τελεια...επειδη ειμαστε ΦΑΝ! ασπουμε, φαν ειμαστε σε αυτο που θεωρειτε οτι καλυτερο στην αγορα και το υποστιριζουμε. Παλια ηταν το προ, φετος και περυση, ηταν το φιφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.