fearwhatnow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνω απολυτα με vitoribo.Tο φετινο προ ουτε για αστειο δεν μπορει να το χαρακτηρισει καποιος arcade.Οσοι εχουν διαφορετικη αποψη(ακομη και τα παιδια που παιζουν φιφα10 ) δεν εχουν παιξει πανω απο 2 αγωνες. @anamenos, για ολα τα υπολοιπα μπορει να υπερτερει το φιφα10 αλλα πλεον για επιλογες σε τακτικες και συγκεκριμενες εντολες σε παικτες με τα 1-100 scaling sliders και τις player cards το προ ειναι ενα επιπεδο πανω.
G_Zisis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε vitoribo το PES2010 θα χαρακτηρίζεται arcade μέχρι τέλους γιατί δεν έχει τα simulation στοιχεία που έχει το FIFA10( αν το έχεις παίξει θα καταλάβεις) Ακόμη και το καιρό που μεσουρανούσε το pro δεν ήταν παρά ένα arcade ποδοσφαιράκι που απλά εξωμοίονε κάποια πράγματα πολύ καλύτερα από το ανύπαρκτο FIFA... Please...Το pro ήταν sim για την εποχή του.Μόνο ο ρυθμός του ίσως ήταν πιο γρήγορος.Από το 2008 και μετά το ψιλογύρισε (είχε και αυτά τα animation που χειροτέρευαν την κατάσταση).Το fifa προσφέρει περισσότερα τώρα λόγω νέας γενιάς κονσόλων,άρα περισσότερες δυνατότητες.Εξάλλου,δεν γίνεται να συγκρίνεις το τωρινό fifa με τα παλιά pro.Είναι πολύ άδικο για το τότε pro.
teofross Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το προ 10 δεν θα το ελεγα με τιποτα arcade.το προηγουμενο μπορει.Παντως ενω ειχα προπαραγγειλει το φιφα εχωντας παιξει και το ντεμο και το ειχα σιγουρο διοτι θελω για ερχη φετος να ασχοληθω μονο με ενα ποδοσφαιρακι μολις επαιξα παρα πολλες φορες το ντεμο του προ ειλεικρινα εχω φαει μεγαλο σκαλωμα γιατι ενω δεν το περιμενα το προ το βρικα παρα πολυ καλο σε σημειο να σκεφτομαι να ακυρωσω το φιφα και να παρω το προ.εχω μπερδευτει φουλ
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι στο φετινό η ανταπόκριση των παιχτών είναι ΧΑΛΙΑ;;; Και η κίνηση...περίεργη;;;
theomj23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι στο φετινό η ανταπόκριση των παιχτών είναι ΧΑΛΙΑ;;; Και η κίνηση...περίεργη;;; η κηνηση ειναι 'περιεργη' αν την συγκρινει με αυτην του φιφα10 αλλα και γενικοτερα ειναι αν καταλαβα καλα ενωεις το πως τρεχουν οι παικτες.αυτο ειναι ενα θεμα του προ απο εποχες 2002 που ποτε δεν καταφεραν να φτιαξουν καλα.ειναι βελτιωμενο απο το 09 προ αλλα και παλι φενεται.τωρα οσον αφορα την αποκριση που εχουν πει και αλλοι, εγω καταλαβενω τι εννωουνε αλλα για εμενα δεν ειναι θεμα καθως οταν εμεις παταμε ενα κουμπι πολοι περιμενουν ακαριεα να δωσει πχ πασα και ο παικτης εν ριπη οφθαλμου.για μενα αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο και εφικτο.θα πρεπει να παρει καποιο χρονικο διαστημα να δημιουργηθει και να ολοκληρωθει το animation που θα δωσει την πασα ο παικτης.δεν λεω να πατας το κουμπι και να δεινει πασα μετα απο 1 second αλλα εγω τουλαχιστον στο ps3 οσο κιαν το επαιξα αρκετα τρελλη καθυστερηση αδικαιολογιτη δεν ειδα.αν το καναν να ειναι και υπερεευσθητο θα λεγανε καπιοι οτι ειναι σαν φλιπερακι.δεν ξερω εμενα μου φενεται σωστο οπως ειναι
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει μεγάλη διαφορά στην απόκριση σε σχέση με τα 2 τελευταία Pro πχ. Επειδή παίζω τη Μπάρτσα συνήθως, ο Μέσι έκανε πολλή ώρα να δώσει τη μπάλα, είναι πιο αργός ( άντε ας πούμε ότι το καναν για balance ) και γενικά ο τρόπος που κινούνται είναι αργοοοοοοός και περίεργος, σα να μη μπορείς να ελέγξεις τους παίχτες! Επειδή παίζω μπάλα, δεν ισχύει αυτό που λες, δηλ αργεί ακόμα και όταν είναι εύκολο να δώσεις γρήγορη πάσα. Πχ κάνεις προωθημένη μπαλιά ενώ κοιτάς τον συμπαίχτη σου και αργεί πολύ να την κάνει. Αυτή την εντύπωση μου έδωσε ενώ έχω μόλις 10 μέρες να παίξω την Μπάρτσα στο Pro 09'. ( το animation του τρέξιμου δε με ενοχλεί, η απόκριση με ενοχλεί "response" )
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τον Ίμπρα τον έχουν κάνει σαν πρεζόνι.
skanjos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει μεγάλη διαφορά στην απόκριση σε σχέση με τα 2 τελευταία Pro πχ. Επειδή παίζω τη Μπάρτσα συνήθως, ο Μέσι έκανε πολλή ώρα να δώσει τη μπάλα, είναι πιο αργός ( άντε ας πούμε ότι το καναν για balance ) και γενικά ο τρόπος που κινούνται είναι αργοοοοοοός και περίεργος, σα να μη μπορείς να ελέγξεις τους παίχτες! Επειδή παίζω μπάλα, δεν ισχύει αυτό που λες, δηλ αργεί ακόμα και όταν είναι εύκολο να δώσεις γρήγορη πάσα. Πχ κάνεις προωθημένη μπαλιά ενώ κοιτάς τον συμπαίχτη σου και αργεί πολύ να την κάνει. Αυτή την εντύπωση μου έδωσε ενώ έχω μόλις 10 μέρες να παίξω την Μπάρτσα στο Pro 09'. ( το animation του τρέξιμου δε με ενοχλεί, η απόκριση με ενοχλεί "response" ) το response το βελτιώσανε στην final build όπως βλέπεις στο τελευταίο βιντεο που πόσταρε κάποιος εδω.συμφωνώ οτι στο demo είναι ενα κλικ αργή η απόφαση του παίχτη να δώσει την μπάλα αλλα αυτό σε κάνει να σκεφτείς 2 φορες πως θα καλύψεις την μπάλα η που θα την δώσεις. κάτι άλλο που δεν μάρεσε είναι το r2 ,στα πρωηγούμενα προ καλύπτεις την μπάλα ή την κόβεις πιο γρήγορα.στο 10 όταν το έχεις κρατημένο στρίβεις πολύ πιο αργά και επειδή είχα συνηθήσει ακριβώς το αντίθετο και το πατπύσα σχεδόν συνέχεια με ενοχλούσε,πλέον έχω συνηθήσει να μην το πατάω καθόλου,σαν να αχρήστεψαν μια κίνηση μου φαίνεται,στο 2009 το r2 ήταν το imba button πάντα με αυτό έστριβα έπερνε και περισσότερες κόντρες έτσι στο 2010 είναι να μην το πατάς..... το έκανα preorder το παιχνίδι ανυπομονώ να δοκιμάσω περισσότερα και δεν αντέχω αλλο τα 5λεπτα χωρίς restart εκει που ξεκινάς το ματς τελειώνει,ξέρω υπάρχει ενα πατς για pc αλλα θέλω να παίζω σε 32άρα όχι 20'
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Υπόψιν τα σχόλια που έκανα είναι για το Demo στο Xbox 360, δε νομίζω να έχουν διαφορές αλλά το λέω, ποτέ δε ξέρεις. Εγω σε 40αρα παίζω. Μακάρι να το βελτιώσανε γιατί είναι σα να παίζεις ΑΛΛΟ παιχνίδι.
skanjos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Υπόψιν τα σχόλια που έκανα είναι για το Demo στο Xbox 360, δε νομίζω να έχουν διαφορές αλλά το λέω, ποτέ δε ξέρεις. Εγω σε 40αρα παίζω. Μακάρι να το βελτιώσανε γιατί είναι σα να παίζεις ΑΛΛΟ παιχνίδι. για μένα είναι άλλο παιχνίδι .έχει απίστευτο depth στις τακτικές και επιτέλους παίζεις ποδόσφαιρο και όχι nike the cage .εγώ που το έχω ψάξει αρκετά το ντέμο είμαι καταενθουσιασμένος και περιμένω σαν τρελός να βγέι. το μόνο κακό είναι οτι βγαίνει ίδια μέρα με u2 και θα αδειάσει η τσέπη μου .αναγκάζομαι να το πάρω στο ps3 μόνο και μόνο για το dpad δεν παίζει να παίξω προ με analogic με τπτ χάνεις πολύ στις κινήσεις.
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ στο PRO 09, μόνο δύο-τρία βασικά παράπονα είχα, με μεγαλύτερο ΟΛΩΝ τα αυτόματα τάκλιν του υπολογιστή (!!) Και λέγανε ότι θα τα φτιαχναν σε αυτό -ισχύει; Δε ξέρω κι εγώ πόσες φορές έχει κάνει τάκλιν μόνος του ο υπολογιστής και έχω φάει πέναλτυ και κόκκινη κλπ. Η όταν έκανα προσποίηση με αντίπαλο άνθρωπο και έπεφτε πολλές φορές τάκλιν -ακόμα και άσχετος αμυντικά ποδοσφαιριστής - και έκοβε τη μπάλα. Τον έριχνε ο υπολογιστής και την έκοβε δηλαδή, όχι ο άνθρωπος.
vitoribo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ στο PRO 09, μόνο δύο-τρία βασικά παράπονα είχα, με μεγαλύτερο ΟΛΩΝ τα αυτόματα τάκλιν του υπολογιστή (!!) Και λέγανε ότι θα τα φτιαχναν σε αυτό -ισχύει; Δε ξέρω κι εγώ πόσες φορές έχει κάνει τάκλιν μόνος του ο υπολογιστής και έχω φάει πέναλτυ και κόκκινη κλπ. . Έχουν πει ότι θα το έφτιαχναν και απο ότι έχω δει ως τώρα ισχύει. Όμως αυτό συνέβαινε όταν πάταγες πίεση ταυτόχρονα με βοήθεια από ai συμπαίκτη. Όταν αποφάσιζες να κάνεις τάκλιν πολλές φορές διάλεγε τον κοντυνότερο παίχτη, που μπορεί να ήταν ο ai συμπαίκτης, με αποτέλεσμα το πέναλτυ, αφού δεν είχε ούτε σωστό timing ούτε τον απιτούμενο χώρο. (και φυσικά είχες assisted αλλαγή παίκτη)
Tuko Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, συνέβαινε πολλές φορές όταν μάρκαρες εσύ ΚΑΙ χωρίς να ζητήσεις πίεση από συμπαίχτη. Και δε πατούσα τάκλιν, έκανε μόνος του τάκλιν. Πατούσες τζατζάρισμα και έπεφτε τάκλιν ο παίχτης που έλεγχες εσύ. Ισχύει όμως και αυτό που λες εσύ με τον κοντινότερο παίχτη και τάκλιν. Αυτό σε παλιότερα PRO δε γινόταν. Για να δούμε τι θα γίνει στη τελική έκδοση.
theomj23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 εγω παντως μεχρι στιγμης στο ντεμο δεν μου εχει τυχει ακομα να το δω στο φετινο
Slider23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Polaki help....Ξέρω οτι πλέον είσαι αντικειμενικός στα σχόλια που αφορούν το PES και θέλω την βοήθεια σου...Αξίζει το φετινό pro ή όχι(είδα κάποια σχόλια σου αλλά θέλω αν μπορείς λίγο μεγαλύτερη ανάλυση)??Βλέπω πολλά post να γράφουν πως το παιχίδι είναι το πιο ολοκληρωμένο pes και από την άλλη να λένε ότι χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες που είχαν για να επιστρέωει το παιχνίδι στην κορυφή!Απάντησε μου όποτε μπορέσεις γιατι δεν βγάζω άκρη! υ.γ Το demo δεν θέλω να το παίξω...Θέλω να παίξω αμέσως το τελικό προϊόν! Thanks;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.