Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 .Δηλαδή τι θες,να μας δουλεύει μια εταιρία και εμείς από κάτω να τη χειροκροτάμε? Υπόσχονται και κάνουν έργα. Μια χαρά είναι. Κάθε χρόνο και καλύτερο... Όποιος ξέρεις μπάλα και μετά Pro, αυτό καταλαβαίνει.
skanjos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 δεν ξέρω για εσάς αλλα ένα πράγμα που θέλω να αλλάξει είναι ο τύπος που μιλάει ,καλα είναι δυνατόν πρέπει να έχουν τον ίδιο εδω και 3-5 χρόνια να λέει τις ίδιες μπούρδες. μακάρι να ήταν στο χέρι μου θα διάλεγα τον ray hudson όσοι βλεπουν αγώνες στο goltv στο tvu player στανταρ θα τον ξέρουν http://www.youtube.com/watch?v=1pIuEDOEH7k&feature=related οσοι δεν τον ξέρουν δείτε το παραπάνω βιντεο. αν πάει ο ray στο φιφα ,πέρνω το φιφα το δηλώνω απο τώρα.έχω συνηθίσει να βλέπω la liga στο goaltv και δεν το αλλάζω με τπτ,έχει 3 χρόνια πολύ σπάνια χάνω αγώνα της μπάρτσα και έχω κολλήσει(νοβα και μπουρδες,το σοπκαστ ,το tvu και το justin να είναι καλά χαχαχαχα) "σαββατοκυριο το el classico.forza barca θα τους τσακισουμε τους μαδριλένιους.",φυσικά αύριο θα στείλουμε πίσω και τα γατάκια απο την αγγλία..... σόρυ για το οφφτοπικ χεχεχε. οπότε εγώ θέλω 4 πράγματα για το νέο πρό ,καλύτερο ονλινε,ακόμα πιο γρήγορη ανταπόκριση των παιχτών στο 1-2 (να πιάνει και στο μισό μέτρο,τα πατάω που τα πατάω τα κουμπιά γρηγορα είναι σπαστικό να μην κάνει τπτ ο παίχτης αν είμαι πολύ γρηγορος),καλυτερος σχολιαστής αγώνα (πάρτε τον ray !!!!^^) και τέλος να βάλουν το παλιό μενού το καινούριο είναι μια μπούρδα ανάποδη.αν έχει αυτα το καινούριο προ θα είναι πέρνει 12 στα 10 απο μένα
dp@pa Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Βασικά δεν υπάρχει PES2007 (παρά μόνο το γιαπωνέζικο Winning Eleven) και πριν το PES2008, ονομάζονταν PES6, 5...Μερικοί ίσως θυμούνται και τα ISS Pro. Με αυτό άρχισα τη φοιτητική μου ζωή Winning Eleven τοτε..που να θυμάμαι. Τι νομιζεις επαιζα φιφα τοτε? αφου ηταν μουφα τοτε. ...Γιαυτο ειχε βγει και το ονομα Μουφα Φιφα...που κολλησε, και δεν ξανα ξεκόλλησε. Και ναι θυμαμαι το ISS pro με το shoot charge bar. Αλλα δεν με ειχε ενθυσιασει τοσο στην αρχη, μεχρι να το συνηθίσω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:16 ---------- Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,κανείς δεν είπε άσχημα λόγια για το pro 2010.Αυτό που πολλοί σχολίασαν (και καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου) είναι τις ανακοινώσεις της konami που κάθε χρόνο υπόσχονται...υπόσχονται...και υπόσχονται...Δηλαδή τι θες,να μας δουλεύει μια εταιρία και εμείς από κάτω να τη χειροκροτάμε? Βέβαια,κρατάμε και μια επιφύλαξη,διότι δεν ξέρουμε αν αυτή τη χρονιά η konami θα κάνει αυτά που λέει,αφού ο ανταγωνισμός έχει γίνει σκληρός πια. Με καλύπτεις...ακριβως αυτο. Εγω παντα δινω την ευκαιρια και στον ανταγωνισμο και σε αυτο που εχω συνηθίσει. Οπως εκανα με το Φιφα και του εδινα ευκαιριες για αλλαγες, μεχρι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις εχει κανει. Ενω η αληθινη φαν του ΠΡΟ δεν δινουν την ευκαιρια στον ανταγωνισμο, που πιστευω ειναι λαθος. Γινεται να μιλανε ατομα που παιξανε το φιφα μονο 5 λεπτα να βγαλουν συμπερασμα? ΟΧι δεν γινεται. ΠΡεπει να το παιξετε να μαθετε την λογικη του. Simulation Football θελατε, οπως θεωρουσατε το προ, αλλα η διαφορα ειναι οτι, το Φιφα ειναι Αληθινο Simulation Football, και εχουν σκεφτει τα παντα. Ολα αυτα μετα που πηγε ο Peter moorε στην ΕΑ. Δηλαδη, εγγυηση στην ποιοτητα...οπως μας απεδειξε η ΕΑ και με ολους τους τιτλους τις απο το 08. Γιναν μεγαλες αλλαγες, και νομιζω τις εχετε προσεξει. Πηρε αλλο δρομο η ΕΑ προς ποιοτητα. όταν επιτέλους έκανε τις αλλαγές, τοτε διάλεξα αυτο που με κάλυπτε. Δεν θα ξεχάσω την πρωτη φορα που θα εβγαινε το ΠΡο στο ΧΒοχ360, που περιμενα πως και πως να το παρω στα χερια μου. Μιλούσαμε για 8 μηνες για το προ, και το υποστήριζα full. Μεχρι και τσιπαρα το Χβοχ μου, μονο και μονο να παιξω το παιχνιδι 1 εβδομαδα νωριτερα, μεχρι που το εβαλα μεσα..και χαλάστηκα απίστευτα. Αλλα δεν με σταμάτησε αφου το Φιφα ηταν άθλιο αυτο που ειχαν τοτε. Ωραια γραφικα και μονο αυτο. αλλα ηταν η αρχη τις μηχανης που δουλεύανε εδω και 3 χρονια, μεχρι που βγηκε το αποτέλεσμα του Φιφα 09. Αλλα εδω σας θελω, οταν περασα αυτα στην αρχη, δεν ειναι λογικο να τσαντιστώ και να αρχισω να αλλαζω στρατοπεδο?. Μα γινεται να μου υποσχεται η κοναμη τρελλες αλλαγες και να μην βλέπω μεγαλες αλλαγες? Μεχρι και ο creator του παιχνιδιού ειπε πως δεν ηταν ακριβως ευχαριστιμενος με αυτο που εβγαλε. Και παλι το ιδιο, περυση, και παλι, τα ''ιδια βλεπω φετος'' με αυτα που λενε. Σαν να εχουν κανει copy paste. Ξερω πως δεν εχουν βγαλει καποιο βιντεο η φωτος. Αλλα , παω με αυτα που βλεπω εδω και 3 χρονια. Αν ειχαν πει πως κανανε αλλαγες στην μηχανη, μην περιμένετε τεράστιες αλλαγες στο παιχνιδι. Οπως ηταν πριν 10 χρονια, το ιδιο θα ειναι και φετος. Ιδια συνταγη, ιδια φαση. Με καποια εχτρα tweaks. Αν ομως, βγει κατι διαφορετικο, με διαφορετικη αισθηση, τοτε θα βγαλω το καπελο μου, και θα πω ημουν λαθος, και κακος που το εκραζα. Θα δείξει. Απλα μην με παρεξυγητε με αυτα που λεω...ναι εχω παθος οταν μιλαω για τα 2 ποδοσφαιρακια, επειδη το ποδοσφαιρακι σε Κονσολα ειναι απο τα ποιο αγαπημένα μου. Και τρελαίνομαι οταν βλεπω αλλαγες, και βελτιώσεις που κανουν το gaming εμπειρία μας, καλυτερη. Αλλα την κοροιδια, δεν θα την ανεχτώ. Και για να ξερετε, αγοράζω original μερικα, οπως αυτα που πιστεύω αξιζουν. ΠΡΟ copy, Φιφα Original. Μπορεί του χρονου να αλλαξει αυτο. Θα δείξει. Αυτα. Αποψη μου, και ελπιζω τουλαχιστον να την σεβαστείτε. Δεν Κραζω το προ, κράζω το Lack of changes που υπόσχεται καθε χρονο και αυτους που κραζουν το φιφα μετα απο 5 λεπτα gameplay.
G_Zisis Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Υπόσχονται και κάνουν έργα. Μια χαρά είναι. Κάθε χρόνο και καλύτερο...Όποιος ξέρεις μπάλα και μετά Pro, αυτό καταλαβαίνει. Συγγνώμη,αλλά δεν βλέπω ούτε ένα επιχείρημα.Αυτό που είπες θα το χαρακτηρίσω μπούρδα (συγγνώμη για την έκφραση).Τα fanboyστικα αλλού... dp@pa,μου θύμισες που έπαιξα πρώτη φορά το pro6 στο 360 και είπα πως δεν γίνεται να είναι pro αυτό.Ούτε οι φάτσες δεν ήταν καλά δουλεμένες.Τελικά το άλλαξα σε ps2.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Υπόσχονται και κάνουν έργα. Μια χαρά είναι. Κάθε χρόνο και καλύτερο...Όποιος ξέρεις μπάλα και μετά Pro, αυτό καταλαβαίνει.
dp@pa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Συγγνώμη,αλλά δεν βλέπω ούτε ένα επιχείρημα.Αυτό που είπες θα το χαρακτηρίσω μπούρδα (συγγνώμη για την έκφραση).Τα fanboyστικα αλλού... dp@pa,μου θύμισες που έπαιξα πρώτη φορά το pro6 στο 360 και είπα πως δεν γίνεται να είναι pro αυτό.Ούτε οι φάτσες δεν ήταν καλά δουλεμένες.Τελικά το άλλαξα σε ps2. το γελοίο είναι οτι και εγω συνέχισα να παιζω λιγο στο Ps2..και οντως, ηταν καλυτερο απο τις κονσόλες καινούργιας γενειάς...
polakis21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Βλέπω άρχισε ήδη ο πόλεμος ε? Και φανταστείτει ότι εγώ δεν έχω ποστάρει καν! Χαχα!
dp@pa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Βλέπω άρχισε ήδη ο πόλεμος ε? Και φανταστείτει ότι εγώ δεν έχω ποστάρει καν! Χαχα! ελα επιτελους...με αφησες εδω μονο μου. Λολ.. Πουσε πολακι μου, κανενα νεο απο το πολυ αναμενόμενο Προ?
dp@pa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Τίποτα, νέκρα. Απολύτως τίποτα κριμας, εχω και ορεξη! λολ
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 @TilemaxxΕίσαι λίγο άμπαλος? Επαναπροσδίορισε την λέξη άμπαλος μέσα στο μυαλό σου, και θα καταλάβεις...
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 @Tilemaxx Μπορείς να αρχίσεις με μερικούς κανόνες. Να, ας πούμε μάθε για αρχή τι είναι το offside. --Offside--
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 @TilemaxxΜπορείς να αρχίσεις με μερικούς κανόνες. Να, ας πούμε μάθε για αρχή τι είναι το offside. --Offside-- Και για κυρίως πιάτο φαντάζομαι θα μου μάθεις οτι το PES γίνεται καλύτερο κάθε χρόνο.
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 @Tilemaxx Μπορώ να σου μάθω πολλά... Ξέρεις εσύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.