Tilemaxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως φέτος θα αγοράσω και τα 2. Γιατί το ένα συμπληρώνει το άλλο. (PES καλύτερα γραφικά, FIFA καλύτερο gameplay).
dinosg13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 εχει βελτιοθει λιγο αλλα το animation ειναι εντελος tragic....robotakia εντελοσ οι παιχτες εγω φετος 14 χρονια μετα απο ισσ προ θα αρχισω να παιζω κ φιτα....γιατι ειναι οντοσ next gen game συμφονα με αφτα που εχω δει .... κ δεν ειναι μονοτονο οποσ το περσινο... φιφα δεν εχω παικσει πανο απο 5 λεπτα καθε χρονια που βγενει .....περιση μονο επεκσα σθνολικα 1 ωρα αλα το αφισα ... φετοσ ομοσ ειναι το μονο σοβαρο ποδοσφερακι... το προ ειναι μονο για παρεα ΤΕΛΟΣ
teofross Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια συμφωνω οτι το animation ειναι πισω σε σχεση και με του φιφα αλλα ειναι το καλυτερο που ειχε ποτε pro evo.εχει τα καλυτερα γραφικα που ειχε ποτε ,εεγω ειδα ομαλη κηνηση και σωστη ταχυτητα,ουτε γρηγορο ουτε αργο,καλο ηχο και καλη αισθηση σουτ, πασες οπως και βελτιωση στις συγκρουσεις παικτων οπου δεν περναει πλεον ο επιθετικος απο μεσα απο τον αμυντικο.ενα πραγμα μονο ηθελα να μην ειχε αυτο που οταν συγκρουονται καμια φορα ο ενας παικτης κανει μια ολοκληρη σβουρα σαν να ειναι μεθυσμενος.ηθελα να ξερα γιατι το εχουν αυτο το ακυρο animation τοσα χρονια
G_Zisis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως φέτος θα αγοράσω και τα 2. Γιατί το ένα συμπληρώνει το άλλο. (PES καλύτερα γραφικά, FIFA καλύτερο gameplay). Τραγική ειρωνία και κατάντια για την konami.....Δυστυχώς...
skanjos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τραγική ειρωνία και κατάντια για την konami.....Δυστυχώς... η διαφορά όμως ξέρεις πια είναι?το gameplay είναι και θέμα γούστου ενώ τα γραφικά δεν είναι .....
Periklitos25 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Tελική έκδοση λένε.... [ame] [/ame]
tugito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά έχω λιώσει και τα δύο demo και δυστυχώς παρότι ειμαι φαν pro και παντα εφτυνα το fifa , φετος το fifa 2010 είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Το pro είναι ίδιο με πέρσι, εγω νικάω 3 μηδεν με το που το έπιασα.
G_Zisis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 η διαφορά όμως ξέρεις πια είναι?το gameplay είναι και θέμα γούστου ενώ τα γραφικά δεν είναι ..... Και το gameplay φίλε μου ως ένα σημείο είναι αντικειμενικό.Πίστεψέ το... Παιδιά,εγώ πάντως,λυπάμαι που το λέω,αλλά δεν έχω χάσει την πίστη μου στην konami.Ναι,τρία χρόνια τώρα μας δουλεύουν ή βαριούνται να δουλέψουν.Ναι,μας δίνουν ένα ποδοσφαιράκι χειρότερο από προηγούμενες εκδόσεις.Γι' αυτό και δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ για τα τελευταία παιχνίδια τους.Πιστεύω όμως πως η ομάδα της konami έχει αρκετό ταλέντο.Μας το έχει αποδείξει άλλωστε τα προηγούμενα 10+ χρόνια.Δεν μπορεί να χάθηκε αυτό το ταλέντο.Ίσως χρειάζεται μια αναδιοργάνωση το τμήμα του pes (είπαν ότι έγινε φέτος αναδιοργάνωση και ότι έφυγε ο tsakatsukas,αλλά δε).Κάτι θα φταίει...Είναι και η μικρή μου αντιπάθεια στην ea για τη νοοτροπία της (που τώρα τελευταία τείνει να αλλάξει βέβαια,αλλά αυτό δεν αλλάζει τα παλιά) που με κάνει να θέλω να γίνει το pes όπως παλιά.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εξαιρεσω την οξεια αμπαλοσυνη αυτων που επαιζαν, μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο το παραπανω βιντεο. Edit: Και ειναι ολοφανερο πλεον οτι ειμαστε κοντα σε ενα pes6 με γραφικα 2010.
skanjos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Tελική έκδοση λένε.... το αποκλείω να είναι τελική έκδοση.δες το τέλος το ρόστερ της μπαρτσελόνα και θα καταλάβεις,δεν κυκλοφορεί ετσι το παιχνίδι(caceres/guddy κτλπ...) τραγική βελτίωση βλέπω στον χρόνο απόκρισης αλλα πρέπει να πιάσω χειρηστήριο για να δω. όσο παίζω τόσο πιο πολύ μαρέσει το pes2010 τραγικά ανώτερο από το 2009 ,όπως είπε ο fearwhatnow είναι το next gen pes6.θέλει αρκετό χρόνο για να το συνηθησεις αλλα τα σπάει.σε αυτό το παιχνιδι θα ξεχωρίζει απίστευτα ο καλός παίχτης με έναν μέτριο
XronisR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Σίγουρα με τα σχόλια και τις απόψεις που έχει ακούσει το team της Konami θα αλλάξουν τα πράματα και θα διορθωθούν όλα...Να πω και εγώ κάτι αλλό:Ωραία κράζετε το Pro,την Konami,τους Ιάπωνες κτλ αλλά πόσοι από εσάς,εφόσον το παιχνίδι βελτιώσει τις ατέλεις του,θα το στηρίξετε και θα το αγοράσετε αυθεντικό?
fearwhatnow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον βρηκα χρονο να παιξω μερικα παιχνιδια ακομη(15λεπτα-top class) (Barca-Liver) και να πειραματιστω και με τα νεα tactics και τις καρτελες και ειμαι εντυπωσιασμενος με τη δουλεια που εχει γινει.Επαιξα το καλυτερο pes παιχνιδι ever για μενα εναντιον του ΑΙ ρυθμιζοντας την ομαδα μου σε πιο αμυντικη τακτικη και δινοντας εντολες σε συγκεκριμενους παικτες να ξεπεταγονται στην επιθεση απο τον αξονα με υποστηριξη κοντα στην μπαλα απο τους πλαγιους και μιλαμε για το απολυτο παιχνιδι τακτικης.Εκπληκτικο ΑΙ με εμενα πισω απο τη σεντρα και passing game απο την αμυνα το ΑΙ με απιστευτες εμπνευσεις και αλλαγες παιχνιδιου.Απο την αλλη μολις εκλεβα μπαλα αντεπιθεσεις-φωτια με τους παικτες στις θεσεις που ειχα ορισει και με τις κινησεις που ειχα ορισει στο πλανο του παιχνιδιου. Ανυπομονω να παιξω εχοντας μικρη ομαδα και να τη στησω με τις καινουριες τακτικες και καρτελες εναντιον ενος μεγαθηριου.Ειναι τοσο συνθετο το πλανο παιχνιδιου που ακομη και ενα νουμερο απο το 1-100 αλλαζει τις κινησεις στον αγωνιστικο χωρο. Πλεον ειμαι 90% πεπεισμενος οτι εχουμε φετος το νεο pes6(κραταω μια πισινη μην τα κανει θαλασσα στην τελικη εκδοση η ΚΟΝΑΜΙ αν και εχει μπει το νερο στο αυλακι). Και αυτο που γουσταρω περισσοτερο?Τερμα οι απανωτες ντριπλες,τερμα οι ασταματητες κουρσες ενος παικτη.Πας γιουρουσι να περασεις?ΣΤΟΠ.Πας να ντριπλαρεις του παντες?ΣΤΟΠ.
G_Zisis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Σίγουρα με τα σχόλια και τις απόψεις που έχει ακούσει το team της Konami θα αλλάξουν τα πράματα και θα διορθωθούν όλα...Να πω και εγώ κάτι αλλό:Ωραία κράζετε το Pro,την Konami,τους Ιάπωνες κτλ αλλά πόσοι από εσάς,εφόσον το παιχνίδι βελτιώσει τις ατέλεις του,θα το στηρίξετε και θα το αγοράσετε αυθεντικό? Οι περισσότεροι από αυτό το forum που έπαιζαν pro και τώρα τελευταία το γύρισαν σε fifa είμαι σίγουρος ότι θα το στήριζαν.Εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω μόνο και μόνο που μας θυμήθηκαν και έβαλαν ελληνικά στο παιχνίδι.
vitoribo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 @basilisk....Ωραία ανάλυση, διαφωνώ πλήρως στο θέμα με τις επαφές. Αν παίζεις με κλειστές άμυνες και χωρίς incisive runs τους ακραίους αμυντικούς (για να αποφεύγεις τις λόμπες στην καρδιά της άμυνας), οι επαφές είναι τόσες που καταντούν κουραστικές. Μετά από πολλά παιχνίδια και εναντίον του ai και φίλων, βλέπω ένα πολύ καλύτερο προ. Arcade; Ούτε για αστείο. Αυτό που λένε πολλοί για καθυστέρηση στην πάσα κτλ είναι αστείο. Όπως είπε κι ο basilisk, σημασία έχει η θέση του σώματος του παίχτη, το αν μαρκάρεται, τι passing έχει κτλ. Αν το αλλάξουν στην τελική έκδοση θα ξενερώσω. Η μεγαλύτερη βελτίωση έγκειται στο ότι πλέον δεν σημαίνει και πολλά αν έχεις messi, ronaldo, zlatan αν δεν μπορείς να τους δημιουργήσεις διαδρόμους, κενά, τις προυποθέσεις γενικότερα να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Οι σέντρες είναι πιο δύσκολες, τα σουτ επίσης, θέλει πλέον πολύ καλό timing σε ό,τι κάνεις, τα penalties θέλουν τρελή συνήθεια, γενικά έχω παρόμοια εντύπωση με εκείνη που με εξέπληξε με το 6. Βλέποντας αυτά παραμερίζονται και οι τελευταίες μου ενστάσεις για τα όσα κράζουν οι γνωστοί. Κράζουν για να κράξουν και χάνουν κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Άκου κάνει 2-3 δεύτερα να δώσει πάσα. Ε αν έχεις συνηθίσει το μπλιμπλίκι έτσι λες. Βασική διαφορά: δεν ποστάρω σε άλλο thread, αλλά μόνο σε αυτό που παίζω.
anamenos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε vitoribo το PES2010 θα χαρακτηρίζεται arcade μέχρι τέλους γιατί δεν έχει τα simulation στοιχεία που έχει το FIFA10( αν το έχεις παίξει θα καταλάβεις) Ακόμη και το καιρό που μεσουρανούσε το pro δεν ήταν παρά ένα arcade ποδοσφαιράκι που απλά εξωμοίονε κάποια πράγματα πολύ καλύτερα από το ανύπαρκτο FIFA... Τώρα όμως τα τελευταία FIFA σου δείνουν τόσες απίστευτες επιλογές να κάνεις το παιχνίδι σου, τα animation είναι τόσο fluid και ομαλά, τα ball physics απλά δεν υπάρχουν(απίστευτος συνδιασμός με το άπειρα animations), και οι σέντρες και τα shoot είναι τόσο ρεαλιστικα, όσο και η εξέλιξη του παιχνιδιού. Για έμενα προσωπικά το κυριότερο είναι ότι η ΕΑ έχει μια τρομερή ομάδα ανάπτυξης, με ανθρώπους που έχουν όρεξη να βγάλουν κάτι καινούριο εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο της παλιές του προσπάθιες και ακούγοντας το feedback που δείνει ο κόσμος στα forum. Από την άλλη είναι η ΚΟΝΑΜΙ που ο παραγωγός της είναι τόσο κορεσμένος , όσο και ο Καραμανλής στην καρέκλα του Μαξίμου. Αν δεν φύγει σύντομα ο Τσακατσούκα μην περιμένετε να παίξετε ένα αξιοπρεπές Pro, ο άνθρωπος έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω και οι ιδέες του είναι πολύ ξεπερασμένες. Αυτά από εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.