Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To μήνυμα μου διαγράφηκε γιατι;

Επειδή είπα τα πράγματα όπως είναι;

Τα ΤΡΟΛΛΣ εδώ φαίνεται κάνουν κουμάντο, οκ κρίμα για το site τέτοιες συμπεριφορές να επιτρέπονται.

Προφανώς θα έβριζες το σύμπαν η κάτι τέτοιο.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολλες θετικες αλλαγες στο φετινο προ, αρχικα ο ελεγχος του τερματοφυλακα, μπορει αρχικα να χρειαστουμε λιγο χρονο να το συνηθισουμε αλλα ιδιως στα 2vs2 ή 3vs3, θα ειναι χρησιμο...

επισης βελτιωσαν πολυ το πλεονεκτημα, πολυ βασικο να μην σφυριζει το οφσαιντ οταν αλλαζει η κατοχη....

οι παιχτες γυρναν γρηγορα στην αμυνα, τα ελευθερα παντα γινονται αφου εχουν επιστρεψει ολοι πισω...Περσι ειχε πολυ γιωμα...Οι παιχτες πιεζαν πολυ μπροστα, ουτε μια αλλαγη παιχνιδιου δεν μπορουσες να κανεις...Και μολις περνουσες το κεντρο, με μια πασα εβγαινες τετατετ...

τα γραφικα ειναι ωραια, αλλα ποτε δεν με ενδιεφεραν...

Το τρεξιμο και την αποκριση να φτιαξουν λιγο μεχρι την τελικη εκδοση και θα εχουμε το πιο ολοκληρωμενο προ...

Δημοσ.

Πάντως,αυτό το θέμα με την απόκριση μου θυμίζει λίγο το fifa 2008,το οποίο είχε κι αυτό μεγάλη απόκριση.Όλοι όμως το υπερασπίζονταν διότι ήταν ρεαλιστικό,ενώ τώρα για το pro είναι bug.:PΕκτός αυτόυ,μου θυμίζει και το killzone 2,που για χάρη του ρεαλισμού υπήρχε μεγάλη απόκριση.Μετά όμως διορθώκε.Θα κατάλαβαν ότι ο ρεαλισμός δεν βασίζεται στην απόκριση.

Δημοσ.

οι εντυπωσεις μου απο το pro στην ps3 version ειναι οτι ειναι σιγουρα το καλυτερο προ που εχει βγει.Με διαφορα που διαβαζα περιμενα να παιξω καμια πατατα αλλα συνολικα το θεωρω ενα αρκετα καλο παιχνιδι.Το animation στο τρεξιμο παικτων επρεπε να ειναι πιο ωραιο αλλα σε γενικες γραμμες εχει φετος πιστευω τα καλυτερα γραφικα σε ποδοσφαιρακι(οσο και απιστευτο μου φενεται,δεν το περιμενα αυτο).H κηνηση στις αλλαγες κατευθυνσης των παικτων ειναι πολυ καλυτερη απο το 09 αν και θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.πιστευω ειναι σε ολα βελτιωμενο απο το προηγουμενο και ειναι γενικα ενα καλο παιχνιδι.οι τερματοφυλακες στο ασχετο κανουν κατι κουφα και ελπιζω να το εχουν διορθωσει στο full game.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι λόγο της συνήθειας του FIFA 09 αλλα μόλις έπαιξα το demo του pro και πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο χάλι... Δεν θα συγκρίνω με το Fifa ούτε θα κατακρίνω όσους το επιλέξουν αλλα αυτό που είδα εγω μου θύμισε τα ωραία ποδοσφαιράκια της NAMCO που έπαιζα με 20αρικα τότε.Άθλιο.

Δημοσ.

Παίδες έχει διαφορά η έκδοση του X360 σε σχέση με αυτήν του PS3; Σήμερα το ξανα-είδα στο PS3 ενός φίλου μου και τα γραφικά ήταν πολύ πιο ρεαλιστικά σε σχέση με του X360(λιγότερες γυαλάδες π.χ.) και ο ρυθμός του παιχνιδιού φαινόταν πιο normal. Στο Gameplay βέβαια μου φάνηκε ίδιο όταν έπιασα το χειριστήριο στα χέρια μου, αλλά διαπίστωσα ότι υπήρχαν απειροελάχιστα bugs στην PS3 έκδοση. Για αυτό ρωτάω... Να ξέρω αν εγώ βλέπω ότι να'ναι ή όντως υπάρχει διαφορά μεταξύ των 2 εκδόσεων.

Δημοσ.
Πιαδιά μια συμβουλή μη δίνετε σημασία σε αυτά τα άτομα

polakis21 nzeppos dp@pa polakis21 nzeppos dp@pa

Ο polakis21 παντρευόντανε και την προηγούμενη εβδομάδα του γάμου του στο grand slam tennis στο wii ήταν στους 20 καλύτερους του κόσμου παίζοντας μέχρι τα ξημερώματα!

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα δικαιούτε να έχει άποψη για τα video games και είναι σεβαστή.

Δημοσ.
Ο polakis21 παντρευόντανε και την προηγούμενη εβδομάδα του γάμου του στο grand slam tennis στο wii ήταν στους 20 καλύτερους του κόσμου παίζοντας μέχρι τα ξημερώματα!

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα δικαιούτε να έχει άποψη για τα video games και είναι σεβαστή.

Είπα εγώ το αντίθετω;

Αυτό λέω και εγω να σέβονται την άποψη των άλλων,που τους αρέσει το παιχνίδι και περνάνε ευχάριστα.

Τώρα τα τευλευταια που κολάνε δεν μπορώ να καταλάβω.

Όσον αφορά το παιχνίδι,έπεξα αρκετά 10΄΄ στο PC και όσο το μαθαίνεις τόσο πιο πολύ

καταλαβένεις την τεράστια βελτίωση που έχει το παιχνίδι και τη δουλειά έριξαν οι Japan.

Tο καλύτερο στοιχείο που φέρνει μια μικρή ''επανάσταση'' για μένα είναι το παρακάτω...

Όταν επιλέγεις άπλωμα και φουλ επίθεση στα settings το παιχνίδι αποκτάει έναν φοβερό ρυθμό με φάσεις και στις δυό εστίες αλλά έχει και τα αρνητικά...αφήνει κενά στην άμυνα σου.

Απο την άλλη αμα τους έχεις κοντά,το παιχνίδι έχει ένα αργό τέμπο χωρίς να μπορείς να δημιουργήσεις πολλές φάσεις ,ούτε όμως και ο αντίπαλος.

Ουσιαστικά κατάφερε η KONAMI να ικανοποιήσει και αυτούς που θέλουν γρήγορο παιχνιδι με πολλά γκολ(5-4 πχ) και τους άλλους που θέλουν να πέζουν κατενάτσιο (1-0,αντε 2-1).

Δοκίμαστε full attack εκτός του τελευταίου και στους παίχτες εκτος των δύο κενρτικών θα το δείτε και εσείς.

Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ το demo του Pro στο 360 και ας πω τη γνώμη μου αν δεν σας πειράζει.

Νομίζω έχουν γραφτεί πολλά άσχετα πράγματα για 3 θέματα. Την απόκριση στο χειριστήριο, το ρυθμό του αγώνα και τα γραφικά, αντί να μιλάμε για το gameplay.

Καταρχάς η απόκριση είναι μια χαρά. Η καθυστέρηση που αναφέρουν πολλοί οφείλεται στη θέση του παίχτη σε σχέση με τη μπάλα, στο αν θα ζυγίσει το σούτ ή την πάσα, στο αν η μπάλα είναι μακριά του όταν κάνει αλλαγή κατεύθυνσης και άλλα πολλά. Το ίδιο συμβαίνει και στο fifa όταν ο παίχτης τρέχει και ανοίγει την μπάλα. Αν διακτινιζόταν θα μιλάγαμε για το Star Trek Soccer όχι το Pro.

Δεύτερον κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν είναι arcade. Τόσο δύσκολο είναι να το δούνε μερικοί; Όποιος παρακολουθεί ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι ο ρυθμός και στα δύο είναι παρόμοιος.Και στα δύο τη μία στιγμή θα χρειαστεί να γυρίσεις τη μπάλα, και την άλλη θα βγείς με 3 πάσες μπροστά στο τέρμα. Νομίζω ότι φέτος τον πέτυχαν σωστά το ρυθμό στο Pro. Όποιος θέλει πιο αργό ρυθμό ας κάτσει να δει τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. :P

Τρίτον τα γραφικά και στα δύο παιχνίδια είναι άψογα και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς βλέποντας πολύ απλά τα προηγούμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου και συνήθειας. Όσο και να θέλουμε για να ανέβουν πια επίπεδο τα γραφικά τους θα περιμένουμε την επόμενη γενιά κονσόλων.

Τέταρτον και σημαντικότερο είναι το θέμα του gameplay.

Νομίζω ότι εδώ έχει χάσει το παιχνίδι η ΚΟΝΑΜΙ.

Και εξηγούμαι για να μην παρeξηγηθώ.

Προσωπικά πιστεύω ότι πράγματι είναι το καλύτερο Pro αυτής της γενιάς κονσόλων.

Υπάρχουν όμως 2 θέματα που βγάζουν μάτι και πρέπει να αναφερθούν.

1. Όποια σημαντική διαφορά έχω δει έχει να κάνει με την ευελιξία των παιχτών. Καλές και χρυσές οι αλλάγές αλλά ρε παιδιά πάνω κάτω οι παίχτες έχουν παρόμοια κίνηση με τα Pro του PS1. Υποτίθεται ότι κάνατε Motion Capture στον Messi ρε KONAMI.

2. Σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου οι παίχτες τρέχουν, μαρκάρουν, τζατζάρονται, σπρώχνονται, πέφτουν κάτω. Στον πρώτο αγώνα που έπαιξα δεν ακούμπησε κανείς κανέναν. Ρε σεις εγώ θυμάμαι παλιά Pro που ήταν πραγματικά physical games. Θυμάμαι λάθος;

Αυτά από μόνα τους κάνουν τον αγώνα λιγότερο ρεαλιστικό.

Και ξαναλέω:

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι το Pro που ίσως είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.

Είναι που αλλού βλέπεις πράγματα που έπρεπε να έχουν ενσωματωθεί εδώ και χρόνια.

Είναι που αυτό το Pro έπρεπε να είχε βγει πρώτο, όχι μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες.

Είναι που τα παιχνίδια δεν πρέπει να βελτιώνονται, πρέπει να εξελίσσονται.

Τελικά νομίζω ότι το reboot του κώδικα είναι μονόδρομος.

Φιλικά πάντα,

Βασίλης (Πρώην πίνω μπάφους και παίζω Pro και νυν πίνω μπύρα και παίζω Fifa) (/καλά μαλ:X αλλά τι ομοιοκαταληξία περιμένετε 8 το πρωί:lol:)

Δημοσ.

ρε παιδες μην μας ζαλιζετε με το φιφα, πατε στο τοπικ της συγκρισης και πειτε εκει τα σχολια σας...αφηστε το προ στους προφανς...Εμενα ας πουμε το φιφα δεν μου αρεσει καθολου και εχω παιξει σχεδον ολα τα ποδοσφαρακια τα τελευταια 23 χρονια...

Για εμενα ειναι εντυπωσιακο το οτι φετος διορθωσαν ολα τα παραπονα που ειχα για το περσινο προ σε σχεση με το gameplay, λιγο γυαλισμα μεχρι την τελικη εκδοση και θα ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος...

Βεβαια το τελικο κρας τεστ, θα ειναι στην υποσχεση για lag free...

Δημοσ.

έχω παίξει αρκετές ώρες πλέον και μου φαίνεται φανταστικό,το pes2010 είναι το μόνο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει που μπορείς να αλλάξεις ρυθμό μέσα στο γήπεδο(όχι τις attacking/defensive μπούρδες)εννοώ ταχύτητα ανάπτυξης.το σύστημα πλέον μετράει και δεν είναι όπως σε όλα τα προηγούμενα που είτε παίζεις 4-3-3 είτε 4-4-2 είναι το ίδιο.αν παίξεις 4-3-3 και το ανοίξεις τότε το παιχνίδι παίζεται τραγικά διαφορετικά και αν κάποιος θέλει μπορεί να κάνει το στυλ του καμε του ippo και να δυσκολευτείς πάρα πολύ να τον ανοίξεις.

το pes2010 δεν μπορείς να το παίξεις όπως τα περισσότερα ποδοσφαιράκια εκει έξω που έχουμε συνηθήσει ,τουλάχιστον στο τοπ λβλ.αν κυκλοφορίσεις και γυρίσεις την μπαλα θα βρεθούν χώροι και θα κάνεις καταπληκτικές φάσεις.η κυκλοφορία της μπαλας τώρα γίνεται μόνο με την μια φυσικά αλλα περιμένω βελτίωση στο button lag μέχρι το τελευταίο release γιατί όντως υπάρχει.πλέον δεν μπορείς να πάρεις έναν παίχτη και να τους περάσεις με τρίπλες(ειδικά το top lvl που κλεβει γιατί ξέρει που θα πας...),όσοι παίζουν φουλ επίθεση gang-ho χωρίς ίχνος κατοχής της μπάλας δεν είναι το παιχνίδι για αυτούς.

άκουσα πολλά για arcade και ιστορίες αλλα εμένα μου φαίνεται πιο simulation απο ότι κυκλοφορησε μέχρι στιγμής,αν ασχολιθείς και δουλέψεις το σύστημα και προσπαθήσεις να κυκλοφορίσεις μπάλα (αντι να την πας στο μέσσι και να προσπαθήσεις να τους περάσεις όλους)θα έχεις αποτελεσμα.

τα μείον τα είπα σε προηγούμενο ποστ,και συνεχίζω να πιστέυω οτι έχει πολύ Button lag και αυτό φαίνεται στα σουτ εκτός απο τις πάσες,μου έχει τύχει ο ιμπρα να πάρει την μπάλα απο κόντρα στην μεγάλη περιοχή να πατάω το σούτ ενώ έχει την μπάλα στα ποδια και δεν κουνιέται και το σούτ να γίνεται μετά απο 2 δέυτερα που τον έχουν κλείσει.αυτό πρέπει να διορθοθεί.

όταν παίζεις με την μία η κατοχή της μπάλας γίνεται πολύ εύκολη και οι αλλαγές παιχνίδιού με την σέντρα είναι απίστευτα γρήγορες και αφήνουν κενά στις αντίπαλες άμυνες.αυτό όμως δεν είναι λύση ,δεν μπορείς να αλλάζεις την μπάλα συνέχεια με μεγάλη μπαλιά ,όταν πάει η μπάλα απο το εξτρεμ στο αμυντικό χαφ το τριγωνάκι πρέπει να κάνει ένα τουλάχιστον κοντρόλ και έκει φαίνεται πως θέλει μια ταχύτητα παραπάνω το παιχνίδι .

άλλες αλλαγές που παρατήρησα,τα φαουλ έχουν στρώσει αρκετά(έβαλα ένα με τον el maestro)δεν μπορείς πλέον να περάσεις την μπάλα συρτα απο κάτω(περνάει αλλα πάρα πολύ αργα και την πιάνει το τέρμα),τα πένταλντι έχουν αλλάξει αρκετά,η κάμερα παραμένει ίδια ingame και δεν αλλάζει σε 3rd person για να σε βοηθήσει σε περίπτωση απέκρουσης.ακόμα δεν είδα τα τραγικά που έφευγε ουτ η μπάλα όταν έπεφτε ο κεεπερ στην ίδια γωνία.3 πέναλντι βαρεσα το ένα πήγε μέσα,το άλλο βρήκε στον κεεπερ και μπήκε μεσα(στα πόδια)και το τρίτο το απέκρουσε κανονικά .

αυτά απο μένα ,όσοι πουν οτι δεν θα έχει αλλαγές το φιναλ release ειναι γελασμένοι,το παιχνίδι δεν χρειάζεται τραγικές αλλαγές,και το Button lag είναι πολύ εύκολο να διορθοθεί.με 1-2 μικροαλλαγές θα είναι το καλύτερο προ όλων των εποχών ,προσωπικά εμένα μου θυμίζει pes6 που έπρεπε να αλλάξω εντελώς στύλ παιχνίδιού για να παίζω καλα.και χαίρομαι που επέστρεψα σε αυτό το στυλ καθώς στα 2008/9 βασιζόμουν πολύ σε ντρίμπλες και όχι teamplay.

Δημοσ.

Όταν για μένα ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έχει τραγικά animation και του παίκτη που έχει την μπάλα, αλλά και του συνόλου των παικτών χωρίς την μπάλα, τότε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί. όταν η κοναμι ξυπνήσει και βάλει fluid animations, τότε κι εγώ θα ξανασχοληθώ με τα προ...

Προς το παρόν, φιφα...

Δημοσ.
Όταν για μένα ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έχει τραγικά animation και του παίκτη που έχει την μπάλα, αλλά και του συνόλου των παικτών χωρίς την μπάλα, τότε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί. όταν η κοναμι ξυπνήσει και βάλει fluid animations, τότε κι εγώ θα ξανασχοληθώ με τα προ...

Προς το παρόν, φιφα...

Με κουρασες!!! Δεν ξερω ποσα χρονια επαιζες pro αλλα αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να επαναλαμβανεσαι τα τελευταια 2 χρονια.

Υπαρχει thread αναλογο (vs) ή (fifa 2010).H καραμελα παιζω pro απο το 1821 και ειμουν τρελα κολλημενος αλλα η ατιμη κοινωνια και ο ιαπωνας προγραμματιστης μου στερησαν τη χαρα μου ειναι απλα αστεια.

Αυτο ισχυει και για τους υπολοιπους πρωην pro-ακηδες που κλαινε για τη καταντια του "αγαπημενου" τους παιχνιδιου αλλα και για τους φωστηρες της μπαλας που θελουν να σωσουν τους "αμπαλους" απο τα σκοτεινα μονοπατια του pro.

Εγω παιζω τα τελευταια χρονια pro και fifa και τα απολαμβανω και τα 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...