Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωταθλητες στο τρολαρισμα ειστε και το συνεχιζετε.Ρε συ polakis στο να χαρακτηριζεις τους αλλους κολλημενους πρωτος εισαι.Σε χαρακτηρισε κανεις ετσι που μονο το φιφα βλεπεις ωραιο?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε σεις ποσταρεται μονο την γνωμη του ο καθενας εδω μεσα για τα καλα και ασχημα στοιχεια του παιχνιδιου να βγαζουμε καμια ακρη εδω μεσα.Μην ποσταρετε αποψεις αλλων τριτων ανθρωπων απο αλλα φορουμς και μετα να τις κριτικαρετε! δεν θα βγει ακρη.και νομιζω οτι οσο απογοητευμενος μπορει να ειναι καποιος απο το παιχνιδι δεν κολλανε ποστ του στυλ το παιχνιδι ειναι ολο χαλια ,ειναι αθλιο κλπ.Δεν γεινεται αυτο.το εχω δει και σε αλλα threads οπως του nba live.Για καποιους λογους που ειναι λογικοι καπιοι προτιμουν τα οποια παιχνιδια.δεν υπαρχει τελειο παιχνιδι.το καθενα εχει + &-. οποιος δεν το θελει καθολου ουτε να το βλεπει ας μην ποσταρει καθολου να μην χανει και τον χρονο του.

Δημοσ.

Ποιο τρολάρισμα ρε φίλε? Τόσα χρόνια εξυμνούσαμε το προ, τώρα εξυμνούμε το φιφα και κοροιδεύουμε το προ που το θεωρούμε (όπως και το 90% των gamer πλέον) κατάντια...Δικαίωμά μας είναι...

Δημοσ.
Ποιο τρολάρισμα ρε φίλε? Τόσα χρόνια εξυμνούσαμε το προ, τώρα εξυμνούμε το φιφα και κοροιδεύουμε το προ που το θεωρούμε (όπως και το 90% των gamer πλέον) κατάντια...Δικαίωμά μας είναι...

Μα αυτο λεω και εγω φιλε μου.Γιατι να κοροιδευεις?Δεν βγαζει πουθενα και εκνευριζονται και καποιοι οξυθυμοι.Και στο κατω κατω και το fifa10 και το pes10 ειναι gtp σε σχεση με το gameplay που εχει το pes στο wii.Ν'αρχισουμε να λεμε οτι ειναι μαπα και τα 2 και αλλα τετοια?Θα βγαλει πουθενα?

Δημοσ.

δικαιωμα του του καθενως να μην γουσταρει ουτε να βλεπει το καθε παιχνιδι αλλα το topic εχει καποιο τιτλο ρε παιδια,δεν λεει: κοροιδευουμε το ταδε παιχνιδι επιδη το θεωρουμε μαλακια και μας αρεσει πολυ καποιο αλλο. Μπαινουμε και λεμε την γνωμη μας τι θα ηταν καλο να βλεπαμε και αν τελικα ειμαστε ευχαρηστιμενοι και τι μας αρεσε και τι οχι απο το παιχνιδι.τωρα να καθομαστε να ασχολουμαστε οτι ο καθενας ειναι ετσι αλλιως κολλημενος και πως γινεται και του αρεσει να παιζει την παπαρια κλπ,ξερω γω ανουσιο μου φενεται.ειναι οπως ενας φιλος μου γουσταρει συγκεκριμενη κοπελα ή συγκεκριμενο αμαξι και καθεται ενας αλλος και του την λεει ολη την ωρα για την επιλογη του.ατοπο...

Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα, αλλα εθελοτυφλει αυτος που υποστηριζει οτι το pro ειναι ακομα καλυτερο απο το φιφα.

Οι καιροι αλλαξαν, οι ρολοι αντιστραφηκαν για τα καλα, καποιοι επαναπαυτηκαν στις δαφνες τους, καποιοι αλλοι μοχθησαν και ξεπερασαν τον δασκαλο, και πλεον οι casuals παιζουν pro και αυτοι που θελουν football sim παιζουν φιφα. Simple as that...

Δημοσ.

Σας ζητάνε σαν χάρη να ποστάρετε στα πρέποντα τόπικ.

Υπάρχει fifa vs pro. 'Οχι, εδώ, θα τους σπάσουμε τα ούμπαλα.

Ε καλά κάνουν να σας λένε υπάλληλους

Δημοσ.
Πρωταθλητες στο τρολαρισμα ειστε και το συνεχιζετε.Ρε συ polakis στο να χαρακτηριζεις τους αλλους κολλημενους πρωτος εισαι.Σε χαρακτηρισε κανεις ετσι που μονο το φιφα βλεπεις ωραιο?

Μάγκες μην τρελαίνεστε, τον Polakis τον θυμάμαι χρόνια σε αυτό το forum να ασχολείται με pro...απλά έχει και κάτι άλλο το παιδί που λέγεται αντικειμενικότητα...

Επειδή κάποιοι το παίρνετε πολύ κατάκαρδα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αρκετοί από εμάς μεγαλώσαμε σε εποχές που το pro το ήξεραν πολύ λίγοι (και ψαγμένοι) και όλοι έπαιζαν fifa. Το fifa για μας ήταν arcade του κερατά και ούτε για πλάκα δεν το πλησιάζαμε. Να που όμως έφτασε εκείνη η μέρα που (δυστυχώς?) το pro σταμάτησε να βελτιώνεται, στην ea πιάσανε το μήνυμα και τώρα ήλθαν όλα τούμπα. Όταν (μετά από πολύ καιρό) έβαλα fifa (το 2009) και έχοντας απογοητευτεί από τα άθλια animations του pro, είδα το παιχνίδι που έπρεπε να φτιάχνει καιρό τώρα η konami....όσο και αν δεν ήθελα να το πιστέψω αρχικά, αυτή είναι η αλήθεια. Και στο κάτω κάτω δεν είναι κανείς σας υποχρεωμένος να στηρίζει konami: το ότι κάποτε έβγαζε κάτι καλό, ενώ η ea έκανε απλά marketing δε σημαίνει κάτι, τώρα στην ea με σέβονται περισσότερο ως καταναλωτή και στην konami βγάζουν το ίδιο πράγμα με καλύτερα γραφικά (κλασσική στρατηγική ea τα παλιά τα χρόνια)....

Πάντως εγώ δεν είμαι κολλημένος, έξυπνος καταναλωτής είμαι, όταν στην konami ξυπνήσουν, εδω είμαστε να στηρίξουμε αυτόν που κάνει καλή δουλειά, όχι ό,τι είναι της μόδας...

Δημοσ.
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-micro$oft-xbox-360/812428-indepth-review-pes-2010-demo-vs-fifa-10-demo.html

μπορει να ειναι απο ΕΑ φορυμς, αλλα δεν εχει σχεση, το παιδι τα λεει οπως πρεπει, και για τα 2, και πολυ FAIR.

πολύ καλό comparison συμφωνώ με τα περισσότερα αλλα διαφωνώ κάθετα για τα γραφικα του φιφα και του προ.είναι μέρα με τη νύχτα όχι μόνο 1 μονάδα διαφορά έλεος.....

Δημοσ.

To μήνυμα μου διαγράφηκε γιατι;

Επειδή είπα τα πράγματα όπως είναι;

Τα ΤΡΟΛΛΣ εδώ φαίνεται κάνουν κουμάντο, οκ κρίμα για το site τέτοιες συμπεριφορές να επιτρέπονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...