Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα δω σημερα το απογευμα το ντεμο αλλα ειλικρινα εχω μπερδευτει απο τα ποστ.Αλλος λεει παει πολυ γρηγορα.αλλος λεει παει πολυ αργα.Το animation απο οτι καταλαβα οτι συμφωνουνε ολοι δεν συγκρινεται με το φιφα. Εμενα με ενδιαφερει και κατι αλλο αν το εχει παρατηρησει κανεις.Στο περσυνο προφανως για να ειναι πιο ανταγωνιστικο το cpu ,επιανε κατι σαν κουλαμαρα τους αμυντικους μας και οταν γεινοταν καποια λομπα πασα αντι να τρεχουν προς τα πισω να κλεισουν χωρους καθοντουσαν σαν αγαλματα.επισης οι δικοι μας cpu controled αμυντικοι ηταν αλου για αλλου για να "δημιουργουνται" κενα και να βγαινουν φασεις με αποτελεσμα να σου σπανε τα νευρα.αυτα διορθωθηκαν?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, τέτοια φαινόμενα δεν παρατήρησα καθόλου στον αμυντικό τομέα. Παρ'όλα αυτά, τα κολλήματα που τρώνε τα παικτάκια σε άσχετες φάσεις του αγώνα, παραμένουν και μάλιστα αυξήθηκαν κιόλας. Πολύ πιθανό να βελτιωθούν στην τελική έκδοση, αλλά προσωπικά μιλάω για αυτά που έχω δει και όχι αυτά που "ισως" και "θα".

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι το εχετε ψιλοξεφτιλισει το θεμα με το προ οσοι παιζετε φιφα.Τα μισα ποστ ειναι με χαρακτηρισμους για τον Seabass και οτι 'παλι φιφα φετος','ειναι μαπα' και αλλα παρομοια.Αφου δεν προκειται να ξαναπαιξετε προ γιατι δεν αφηνετε οσους παιζουν να κανουν εποικοδομητικη κριτικη για το ντεμο και το παιχνιδι?Αν κανετε συγκρισεις υπαρχει θεμα αλλου.Τουλαχιστον να ειναι καπως συμμαζεμενο το τοπικ αυτο και οποιος θελησει να μαθει για το παιχνιδι να βρισκει τα θετικα και αρνητικα και οχι φανφαρες των φιφα φανμποις.

Δημοσ.

Κράζουμε φίλε το προ τόσο γιατί το αγαπούσαμε τόσο και ο Τακατσούκα μας το κατέστρεψε...

Όλοι θα θέλαμε να εχουμε ένα τέλειο προ, αλλά τί να κάνουμε τώρα που το φιφα10 είναι καλύτερο πλέον? Απλά απορούμε πως μπορεί να αρέσει σε κάποιον αυτό το έκτρωμα...Και το ακόμα χειρότερο είναι το πως δεν αρέσει στους ίδιους να παίξουν το φιφα10...

Είναι απορίας άξιο...

Δημοσ.
Κράζουμε φίλε το προ τόσο γιατί το αγαπούσαμε τόσο και ο Τακατσούκα μας το κατέστρεψε...

Όλοι θα θέλαμε να εχουμε ένα τέλειο προ, αλλά τί να κάνουμε τώρα που το φιφα10 είναι καλύτερο πλέον? Απλά απορούμε πως μπορεί να αρέσει σε κάποιον αυτό το έκτρωμα...Και το ακόμα χειρότερο είναι το πως δεν αρέσει στους ίδιους να παίξουν το φιφα10...

Είναι απορίας άξιο...

καταντάς κουραστικός φίλε μου.

έκανα μια βόλτα σε 2-3 φόρουμ χθες βράδυ να δω κριτικές για το προ και σε βλέπω συνέχεια μέσα σε όλα.

εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν είναι καλό το παιχνίδι, τι μας το πιπιλίζεις συνέχεια.

(αλήθεια αν πληρωνόσουν από τη ΕΑ τι θα έκανες?) :lol:

Δημοσ.

Σε ενοχλεί που είμαι γραμμένος και σε άλλα φόρουμ και λέω την γνώμη μου?

Έλεος τί άλλο θα ακούσουμε? Χαχα

Δημοσ.
καταντάς κουραστικός φίλε μου.

έκανα μια βόλτα σε 2-3 φόρουμ χθες βράδυ να δω κριτικές για το προ και σε βλέπω συνέχεια μέσα σε όλα.

εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν είναι καλό το παιχνίδι, τι μας το πιπιλίζεις συνέχεια.

(αλήθεια αν πληρωνόσουν από τη ΕΑ τι θα έκανες?) :lol:

Και ποιος σου λέει ότι δεν ισχύει αυτό; Και δεν λέω για τον polakis συγκεκριμένα, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά γενικότερα σε φόρουμ υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, και έιναι απολύτως λογικό.

Αλλά αυτή η ιστορία με το προ που είναι χάλια. που ήταν τέλειο και το χάλασαν...ε ήμαρτον. Αφού υπάρχει το φίφα ρε παίδες, δεν είναι ότι μείνατε χωρίς παιχνίδι.

Φαντάσου να είχα πάντα στη ζωή μου toyota, το καινούριο να μη μου άρεσε αλλά να είχα πάρει ένα bmw τρελό. Και αντί να χαίρομαι το τρελό μου αμάξι, να μπαίνω στα φόρουμ της toyota και να λέω πόσο λυπάμαι που άλλαξα και τέτοια. Αυτό το πράγμα απλά δεν υπάρχει.

Εντυπώσεις από το ντέμο σε ps3; Όντως θέλει δουλειά, αλλά όποιος λέει ότι είναι χάλια, πολύ απλά δεν παίζει προ. Θα ήξερε ότι το προ το κράζουμε πάντα στην αρχή, και θα θυμόταν ότι το 6 είναι αυτό που μας είχε φανεί τελείως χάλια.

Και με όλα αυτά και το φίφα παίξαμε και το καινούριο ντέμο του δοκιμάσαμε, και πάλι με την ea sports γελάσαμε

Δημοσ.

Και με όλα αυτά και το φίφα παίξαμε και το καινούριο ντέμο του δοκιμάσαμε, και πάλι με την ea sports γελάσαμε

τι έγινε??? προσπαθείς ακόμη να καταλάβεις πως παίζεται η μπάλα??? :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
τι έγινε??? προσπαθείς ακόμη να καταλάβεις πως παίζεται η μπάλα??? :lol::lol::lol::lol:

Πραγματικά, αυτό είναι. Νόμιζα πως στην μπάλα έχει σημασία το build up, αλλά προφανώς οι κούρσες από το κέντρο είναι η τακτική του μέλλοντος

Ε ρε κόλλημα που βαράτε

Δημοσ.

Λοιπόν τα δικά μου σχόλεια για το demo μετά απο 10-15 αγώνες.

γραφικά:τα καλύτερα για ποδοσφαιράκι όλων των εποχών,βλέπεις φάτσες και απορείς...

gameplay:το παιχνίδι έχει 2 ταχύτητες κοντρόλ και πάσα η πρώτη και απευθείας πάσα,η πρώτη ταχύτητα που έχει μέσα κοτρόλ δεν είναι τόσο καλή και υποφέρει απο αρκετό λαγκ(θέλει πιο γρήγορα κοντρόλ και καλύτερο στρίψιμο των παιχτών)

,η δεύτερη ταχύτητα είναι πολύ καλή,δίνεις την μπάλα με την μία πολύ γρήγορα και κάνεις καλούς συνδιασμούς.

δεν μάρεσε που δεν μπορέις να παίξεις κοντινά 1-2 με την μια πράγμα που έχει να κάνει με το button lag και την 1η ταχύτητα του παιχνιδιού.

ακόμα πρέπει να χρησιμοποιείς πολύ το free run καθώς μια μπαλιά μπορεί να την βλέπει ένας παίχτης και να τρέχει δίπλα για δευτερα.

οι κόντρες στο παιχνίδι έγιναν πολύ καλύτερες και δεν περνάνε τα κορμιά το ένα μέσα στο άλλο πλέον.

η δύναμη που βάζουν οι παίχτες στα σουτ είναι υπερβολική στα μακρινά και πολύ αργή σε κάτι διαγώνια πλασέ που πάνε απέναντι γωνία.

οι μπαλιές έχουν αλλάξει αρκετά,μερικές φορές με το τρίγωνο την στέλνει στον θεό και οι σέντρες γίνονται με μία φορα τον κύκλο και όχι με 2 όπως στο 2009(για να πάει σε παίχτη)με 2 φορές τον κύκλο την στέλνει απέναντι γωνία ωρες ώρες

το card system δεν έχει τεράστια διαφορά σε αυτό το build (μόνο τον μάρκεζ είδα να φέυγει απο την θέση του αλλα τον αλλάζω με τον Pique συνήθως και μπορείς να το βγάλεις το card,και ο dani alves ώρες ώρες ανεβαίνει στην επίθεση ενώ κάνεις κυκλοφορία στο κέντρο)

ai:αρκέτα δύσκολο θα έλεγα,το παιχνίδι απο μόνο του έχει πρόβλημα στην 1η ταχύτητα ,ενώ όταν παίζει με την μία βγάζει πολύ καλούς συνδιασμούς και είναι αδύνατο να το σταματήσεις

σε ένα ματς μάρεσε που έχανα με 1-0 και έκανε καθυστερίσεις στο κόρνερ η αντίπαλη ομάδα.

δεν θέλει πολύ βελτίωση ,λίγο τα κοντρόλ,την δύναμη και το πιο εύκολο στρίψιμο των παιχτών και φυσικά την απόκριση στα κοντινα 1-2 ,αυτά θέλω και διορθόνονται και με ένα πατς

Δημοσ.
Σε ενοχλεί που είμαι γραμμένος και σε άλλα φόρουμ και λέω την γνώμη μου?

Έλεος τί άλλο θα ακούσουμε? Χαχα

με ενοχλεί η πώρωση και ο αρνητισμός, (γενικά στη ζωή, όχι μόνο στα παιχνίδια).

χαλαρώστεεεεε......και παίξτε ότι γουστάρει ο καθένας, παίξτε και τα δύο, απαγορεύεται???

εσύ κάνεις σαν να έχασες τη γκόμενα σου και τη κυνηγάς από πίσω για τη 'θάψεις" στις παρέες της. :-)

(sorry για το off topic).

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι αντι να βλεπουμε ποστ σαν του skanjos που εχει επιχειρηματα, βλεπουμε κοντρες.

Ο Τακατσούκα είναι φλώρος!!!

:lol: Να πούμε καμιά μ@λ@κίτσα να χαλαρώσει λίγο η ατμόσφαιρα, γιατί προβλέπω καταστάσεις τύπου "Gangs of New York" :P

Δημοσ.

Παιδιά θα σας παραθέσω ένα ποστ μέλους του wehellas.gr forum για να καταλάβετε τί απόψεις επικρατούν στην Ελλάδα, και πόσο κολλημένος είναι ο κόσμος:

''Καλημέρα σε όλους.

Pro evollution soccer 2010 ή πιο μοντέρνα πλέον pes 2010.

Θα αναφερθώ αποκλειστικά και μόνο στο demo για κονσόλα ps3.

Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα ...

Γραφικά: Απλά άψογα. Φαντάζομαι πως είναι παραδεκτό απο όλους πως η προσπάθεια

της KONAMI σε αυτό τον τομέα είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή. Το νέο σύστημα φωτοσκιάσεων

δένει αρμονικά. Η ευκρίνεια της εικόνας είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητική. (τονίζω ξανά πως

το demo το δοκίμασα σε κονσόλα ps3 με τηλεόρασα HD). Η ευχάριστη έκπληξη για μένα είναι 2 πράγματα.

Α) Το κοινό (οπαδοί) σε 3d μορφή καθώς επίσης και η αισθητή παρουσία ή απουσία τους αν θέλετε, στην in-game ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Β) Το πρώτο παιχνίδι το έπαιξα στο γήπεδο της Liverpool (Anfield). Όντως έβλεπα πως έπαιζα στο Anfield και όχι σε κάποιο αχανές απρόσωπο γήπεδο. Με τις εξέδρες να είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο. Άψογοςσχεδιασμός του γηπέδου. Εύχομαι και τα υπόλοιπα γήπεδα να είναι το ίδιο καλά σχεδιασμένα.

Εν συντομία τα γραφικά της Konami με αφήσαν απόλυτα ευχαριστημένο. (μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά όπως το μπουκαλάκι που υπάρχει δίπλα απο το τέρμα για τους goalkeepers).

GAMEPLAY: Προσωπικά νομίζω πως έχω στα χέρια μου το καλύτερο pro.

Eξηγούμαι: Το παιχνίδι φωνάζει απο μόνο του πως δεν είναι για ψευτoτριπλερ και amazing runs σε όλο το μήκος κ πλάτος του γηπέδου. Θέλει να παίξεις μπαλίτσα ... να την γυρίσεις ... να δεις χώρο να αλλάξεις πάσες.Πιστεύω πως όσοι gamers δεν χρησιμοποιούν το 1-2 θα δυσκολευτούν αφάνταστα με αντίπαλο που ξέρει να παίζει σωστή άμυνα. Στο προ 2009 με εκνευρίζει αφάνταστα το --παίρνω messi - ronaldo και τρέχω διαγώνια, σταματάω και ξανατρέχω αντίθετα διαγώνια-- Έχω πιάσει τον ευατό μου να το κάνει και ξενερώνω. Απλά στο 2009 έχεις την δυνατότητα αυτή και αν σκουρεύουναι τα πράγματα το χρησιμοποιείς αυθόρμητα. Όμως τώρα τέλος !!! Μπαλίτσα κύριοι ... Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε.

Κάνω μια μικρή παρένθεση και θα αναφερθώ σε ένα post ενος τύπου. Δεν θυμάμαι ποιός ήταν, πάντως το post του είναι για αυτό το topic που συζητάμε για το προ. Έκανε λόγο για άθλιους αμυντικούς ή μάλλον καλύτερα για άθλια αμυντική λειτουργία της αντιπάλου ομάδας και έβαζε 5 γκόλ στο πεντάλεπτο.

Περνούσε για πλάκα από δίπλα τους και τα σχετικά...

Θα θέλα ο φίλος να μας πει σε τι επίπεδο δυσκολίας έπαιζε. Αν πάντως είναι τόσο καλός και έπαιζε σε top player mode μπράβο του!!! Πολύ αμφιβάλλω όμως. Anyway ...κλείνει η παρένθεση.

Η κίνηση των παικτών είναι αρμονική και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Υπάρχουν κάποιες παραφωνίες που ευελπιστώ πως θα εξαφανιστούν με την έκδοση του τελικού προιόντος. Η κίνηση της μπάλας και η φυσική που την διέπει όπως πολύ σωστά έχουν άναφερει κάποιοι είναι πάρα πολύ καλή.

Σχετικά με το 360 system...

Το είδα να συμβαίνει με τις πάσες αλλά και με κάποια shoots.Ίσως και για αυτό ακριβώς τον λόγο (ύπαρξη 360 system) να μας φαίνονται κάπως περίεργες οι πάσες. Η μπάλα πηγαίνει ακριβώς εκεί που δείχνει προφανώς ο αριστερός αντίχειρας του καθένα μας.

Επίσης κάποιοι μίλησαν για πολύ κουραστικό gameplay.Θα συμφωνήσω απόλυτα ... σε περίπτωση που είναι gamers που τρέχουν με ένα παίκτη. Είναι αφόρητα κουραστικό να βλέπεις να σει κλείνουν αμέσως και να χάνεις την μπάλα ή να κουτουλάς πάνω τους και μέτα να αμύνεσαι.

Όπως προείπα θέλει πάσες το παιχνίδι. Φαίνεται με την πρώτη ματιά. Όποιος έχει παίξει μπαλίτσα φαντάζομαι πως με καταλαβαίνει απόλυτα. Το ποδόσφαιρο βασίζεται πρώτα στην ομαδικότητα. Το pro δεν είναι ένα arcade game και δεν θα πρέπε να βασίζεται στην ψεύτικη ομολογουμένος ικανότητα ενός και μόνου παίκτη ικανό να σου περάσει όλη την ομάδα και να κάνει το απογευμά σου να φαίνεται γελίο που το σπατάλησες έτσι στα 27 σου χρόνια ...και η "εκάστοτε τζένη" κατα διαβολεμένη σύμπτωση να σε παίρνει τηλ εκείνη ακριβώς την ...ώρα τονίζοντας την βλακία που παίζεις.

Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές, εύχομαι σε όλους καλό κάψιμο και καλή διασκέδαση

Επιτέλους ένα pro για ποδοσφαιρόφιλους !!!

Θεέ μου που τα είδε όλα αυτά? Σε ποιόν κόσμο ζω εγώ?

Πραγματικά ασχολίαστο...Καταλαβαίνετε που βρισκόμαστε έτσι?

Δημοσ.

Έλα ρε, γιατί σου κάνει εντύπωση. Και πέρσι και πρόπερσι ακριβώς τα ίδια δεν έλεγαν? Αφού οι -συγκεκριμένοι- τύποι είναι στη μαγική κοσμάρα τους, με εικόνισμα του Άγιου Τσακατσούκα πάνω από το προσκέφαλο (μεγάλη η χάρη του).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...